Paras Tor-vaihtoehto nimettömiin selauksiin vuonna 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

Viimeksi päivitetty 10. syyskuuta 2019


Saan paljon, ihmiset etsivät aina jotain, joka antaa heille todellisen nimettömän. sen jälkeen kun Google ja sosiaalinen alusta eivät onnistuneet kehittämään käyttäjän yksityisyyttä ja turvallisuutta, ihmiset turhautuvat. mutta he eivät välitä!

Tor on paras vaihtoehto käyttää nimettömiin selailuihin, ja samaan tarkoitukseen voidaan käyttää monia muita luotettavia vaihtoehtoja. mutta tarjoavatko ne todella yhtä paljon yhteyden turvaamiseksi? otetaan selvää…

Tarvitsetko todella Tor-selaimen vaihtoehtoa?

Sanotaan näin, sinun on ensin tunnistettava tarpeesi. ihmiset käyttävät Toria enimmäkseen kahdesta syystä;

 1. Nimetön ja yksityinen selaus
 2. Pääsy syvään ja pimeään verkkoon

Nyt, jos etsit ”nimettömää selaamista”, Tor on paras valinta, mutta mieluummin käytin vaihtoehtoisia vaihtoehtoja, joissa sinun ei tarvitse asentaa toista selainta. Kyllä, voit saavuttaa nimettömyksesi vaarantamatta Internetin nopeutta, joka on säälittävä Tor-kaltaisessa selaimessa, Tai voit tehdä omasta tavallisesta selaimestasi (Chrome, Firefox, safari) turvallisemman ja yksityisemmän pienellä vaivalla.

Saa nimettömyys tavallisella selaimella:

Yksityisen selaamisen saaminen on todella helppoa. Tarvitset vain muutaman laajennuksen estääksesi seurannan takaisin sinulle. ja luotettava VPN-palveluntarjoaja.

Miksi laajennukset?

 • UBlock-alkuperä: tämä estää seurannan ja estää mainosten komentosarjoja.
 • HTTPS kaikkialla: Tämä avaa vain suojattujen sivustojen sivut.
 • Evästeiden automaattinen poistaminen: Se poistaa evästeet, joita ei enää tarvita.
 • Yksityisyyspiiri: Tämä estää kaikkia sivustoja estämästä ajamasta roskapostikirjojaan takaapäin tarttuakseen käyttäjän tietoihin.
 • Ei käsikirjoitusta: Tämä antaa sinulle pääsyn "suorita" tai "ei suorita" skriptiä kyseisessä sivustossa, jota olet käymässä.

Tor-selain tarjoaa oletusarvoisesti nämä ominaisuudet, mikä tekee Torista turvallisemman. mutta toinen käsi olet vaarassa, koska se ei estä mitään viruksia, hakkeroi skriptejä lataamiseksi tietokoneellesi.

Käytä luotettavaa VPN: tä:

Tämä on helpoin asia ymmärtää, käytätkö Toria vai et. Tarvitset VPN: n jopa Tor: n kanssa myös Internet-liikenteen salaamiseksi. Tor ei tarjoa mitään tietojen salausta. Myös VPN auttaa nopeuttamaan sitä myös Tor-selailussa.

Mutta jos olet asentanut kaikki laajennukset, tarvitset vain VPN-yhteyden tietojen salaamiseen. se kaikki…

Miksi ihmiset vaihtavat Tor-selaimen vaihtoehtojen yli?

 • Hitaampi yhteys: Tor muodostaa yhteyden omaan reititysverkkoonsa, mikä aiheuttaa viiveen yhteyden luomisessa.
 • Turhauttavaa selaamista: Vaikka Tor käyttää Firefox-taustajärjestelmää, se on edelleen turhauttavaa käyttökokemusta todella heikon selausnopeuden takia.
 • ISP-seuranta: Tämä on toinen päänsärky, kun käytät Tor-selainta jopa nimettömyyden vuoksi, joka ei ole laitonta, Internet-palveluntarjoajat voivat helposti selvittää, käytätkö Toria.
 • Turvallisuuden näkökulmasta: Tor käyttää relettä siirtääksesi pyyntösi eri solmukerrosten läpi, mikä tekee siitä nimettömän, mutta tietosi ovat edelleen jäljitettävissä. koska se ei tarjoa tietojen salausta.

Tästä artikkelista löydät parhaan ja yhteensopivimman vaihtoehdon Tor-verkko- tai sipulipalvelujen sijasta. Tornivaihtoehtojen etsinnän taustalla on monia syitä, turhauttavat selauskokemukset, hidas yhteys sipuliverkkoon, epätavallinen selauskokemus tai saattaa ole hidasta selaamista.

Kaikki läpi; Tor on yksi turvallisimmista käytettävistä selaimista, mutta jos puhumme ammattilaisten tai asiantuntijoiden mielipiteistä, he eivät suosittele sitä, jotkut väittävät, että tämän ohjelman takana olevat virastot tai muu, mutta he eivät ole varmoja siitä.

Kuitenkin; Tässä artikkelissa johdatamme tai opastamme kahta eri tapaa, joilla voit melko suojata tai yksityistää selailusi ja muut ohjelmistot, kuten Tor-selaimet, Choice on sinun!

Ennen kuin pääset siihen, sinun on tiedettävä, kuinka tämä suojattu selain toimii ja kuinka he yksityistävät historian tai jalanjäljet.

Parhaat Tor-selaimen vaihtoehdot 2019

Vuoteen 2014 asti Tor oli tarkalleen uskomaton nimettömyysselain, joka ei edes seurannut omia käyttäjiään. Valitettavasti sen jälkeen kun NSA hakkeroi Tor-projektin onnistuneesti, se jätettiin vakoilun keskipisteeseen. Sen jälkeen Torista tuli monien lainrikkomusten kohde, joka on jättänyt suuren kysymysmerkin Tor-selaimen tehokkuuteen.

Siitä lähtien, kun Tor sai alkunsa kehotuksesta löytää vaihtoehto Tor-selaimelle, on kasvanut huomattavasti, koska jokainen muu haluaa tietää mikä on paras Tor-vaihtoehto. Kuten me kaikki tiedämme, Torin kaltaisen vaihtoehtoisen toiminnon löytäminen on melko vaikeaa, mutta valitut Tor-vaihtoehdot tekevät sinulle vaivatonta..

Tässä on kattava luettelo turvallisista ja testatuista Tor-selaimen vaihtoehdoista, voit valita minkä tahansa vaihtoehdon ja tehdä selauskokemustasi arvokkaan:

1- Virtuaali yksityinen verkko (VPN)

Tämä on paras tapa suojata koko interneti selaamisen sijaan. VPN on paras vaihtoehto Torille. Tietenkin, se ei ole selain, mutta se on ohjelmisto, joka hallitsee saapuvaa ja lähtevää Internetiäsi ja salaa kaikki tiedot ja tekee mahdottomaksi lukea uteliaille.

Pohjimmiltaan VPN tarjoaa yhteyden kahteen pääsiirtoon

 • Vaihda henkilöllisyys: VPN-yhteys korvasi nykyisen IP-osoitteesi toiseen IP-sijaintiin missä haluat. Näin pääset estämään pääsyn mille tahansa sivustolle.
 • yksityisyys & salaus: VPN luo yksityisen tunnelin, joka on salattu jopa 256 bittiin, jota pidetään armeijan luokan salausprotokollana.

2 - FreeNet-suojattu selain

FreeNet on yksi parhaista Tor-vaihtoehdoista, ja se yhdistetään sekä OpenNet- että Darknet-tekniikoihin. P2P-tietoturvaohjelmisto on uskottava sensuurin vapauttamiseksi. Tällä Tor-vaihtoehdolla ei ole keskuspalvelinta; siksi heidän järjestelmiään on vaikea hakkeroida, jopa järjestelmän ylläpidosta vastuussa olevat eivät pääse käyttäjän tietoihin.

FreeNet kerää tiedot vertaisryhmissä, ja kaikki ladattu sisältö toimitetaan solmuihin. Koska kaikki tiedot on salattu ennen niiden tallentamista, se saattaa vaikuttaa parhaalta Tor-vaihtoehdolta, mutta onko niin? Tiedot tallennetaan siten, että hyökkääjiin ja jäljittäjiin ei voida käyttää niitä. Tärkeä asia, joka tässä yhteydessä on huomattava, on se, että FreeNet-ohjelmistojen tuottajat eivät pysty eroamaan käyttäjiensä tallentamista tiedoista siten, että tiedot voivat olla poliittisia tai erittäin arkaluontoisia..

3 - I2P-selain Tor-vaihtoehtona

Kuten Tor, myös I2P - Invisible Internet Project - hyödyntää DarkNet-tekniikkaa. Tämä Tor-vaihtoehto salaa tiedot kerrosmaisella tavalla. I2P salaa verkkoliikenteen julkisia ja yksityisiä avaimia käyttämällä.

I2P on kuin Internet Internetissä, koska se rakentaa verkkokerroksen TCP / IP- ja UDP-istuntoihin. Näin I2P: stä tulee ihanteellinen kotelo verkkoliikenteelle ja henkilökohtaisille tiedoille. Voimme myös sanoa, että kaikki nämä kyvyt tekevät I2P: stä arvokkaan Tor-selainvaihtoehdon.

4- Yandex-selain

Yandex kuuluu Tor-selaimen suosituimpien vaihtoehtojen joukkoon. Yandex-selain on venäläisen tech-jättilän Yandexin tuote. Sillä on erinomainen kyky pitää käyttäjän tiedot turvassa jäljittäjien uteliailta. Tämä Tor-vaihtoehto voi myös skannata tiedostoja ja siten myös tallentaa tiedot turvassa erilaisilta haittaohjelmilta.

Kaikkien turvallisuuksien lisäksi, se tarjoaa käyttäjän tiedoille, Yandex sisältää joitain laajennuksia, jotka on suunnattu verkkotietosuojaan ja -turvallisuuteen. Esimerkiksi mainosten estäjät ja flash-käytöstä poistavat laajennukset ja laajennukset suojaavat käyttäjää suojaamattomilta verkkosivustoilta. Kun käytät Yandex-selainta, sisäänrakennettu Kaspersky-virustorjunta skannaa ladattavia myös turvallisuustarkoituksiin..

Tämä Tor-vaihtoehto on yhteensopiva Windows 7: n ja sen uusien versioiden kanssa. Se toimii myös hyvin Linuxissa ja Mac OS X: ssä. Yandex-selain on ilmainen, ja se voidaan ladata helposti verkkosivustolta.

5 - IprediaOS-salattu selain

iPrediaOS on Linux-pohjainen käyttöjärjestelmä, ja se on yksi käytettävissä olevista Tor-selaimen vaihtoehdoista. Tämä Tor-vaihtoehto on ohjelmoinut salauspalvelut, jotka suojaavat käyttäjiään jäljittäjiltä ja hyökkääjiltä. Tämä tehdään salaamalla verkkoliikenne muuttamalla se turvallisena ja yksityisenä Tor-selaimen vaihtoehtona.

6 - Globus-suojattu selain

Globus on maksettu Tor-selainvaihtoehto, joka tarjoaa myös 5 päivän ilmaisen kokeiluversion. Tämä tor-selainvaihtoehto tarjoaa käyttäjällesi erinomaisen nimettömyyden ja online-tietoturvan. Se käyttää myös VPN-verkkoa ohjaamaan Internet-liikennettä. Tämä tarkoittaa, että vaikka joku haluaa jäljittää sinut, hän lopulta löytää Globus-palvelimet sen sijaan.

Tämän Tor-vaihtoehdon avulla käyttäjät voivat valita sijainnin, josta he haluavat näkyä verkossa. Voit esimerkiksi asettaa sijaintisi Englannissa istuessasi rauhallisesti Saksassa antaen seurantajallesi väärän käsityksen. Globus käyttää Tor-verkkoa erilaisten sivustojen lukituksen poistamiseen ja myös haittaohjelmien suojaamiseen. Seurauksena on, että pääset Torin sivustoihin ilman Toria, mutta Globusilla! Tämä Tor-vaihtoehto toimii hyvin kaikkien tärkeimpien käyttöjärjestelmien kanssa.

7 - Whonix Nimetön selaaminen

Whonix on yksi Tor-selaimen vaihtoehdoista. Se on käyttöjärjestelmän tyyppi, joka peittää jokaisen tietoturvaavan mielen, joka haluaa myös nauttia nimettömästä Internetistä. Whonixin tietoturvaohjelma perustuu Toriin ja toimii hyvin Linux-käyttöjärjestelmässä. Tämä Tor-vaihtoehto toimii eristyksessä, mikä tarkoittaa, että mikä tahansa netizenistä ei johda Netizenin IP-osoitteen paljastamiseen Internetissä.

Jopa DNS tai haittaohjelma muuttuvat turhaksi, jos Netizen on palkannut Whonixia, koska he eivät pysty vuotamaan kyseisen Netizenin sijaintia tai henkilökohtaisia ​​tietoja. Whonix-ohjelmistolla on kaksi pääosaa. Ensinnäkin meillä on Whonix-yhdyskäytävä, joka, kuten nimestä voi päätellä, on portti, joka toimii vain Torilla. Sitten toinen osa on Whonix-WorkStation, joka toimii eristetyssä verkossa. Vain Torilla tehdyt yhteydet voivat kuitenkin kulkea eristetyn verkon läpi.

Whonix on se Tor-vaihtoehto, joka oikein käytettynä voi muodostaa tehokkaan korvauksen Torille.

8 - Comodo Ice Dragon

Comodo Ice Dragon -selain on, että Tor-selaimen vaihtoehdolla on myös tietosuojaominaisuuksia. Se on tietoturvaohjelmisto, jonka selain perustuu FireFoxiin. Comodo Ice Dragonissa on ominaisuuksia, jotka tekevät siitä parhaiden turvallisten Tor-vaihtoehtojen joukossa. Se tarjoaa myös turvallisen DNS-palvelun, joka auttaa nopeuttamaan Netizenin selaimen toimintaa. Tämä Tor-selainvaihtoehto on onneksi saatavana ilmaiseksi.

9 - Irrota selain

Katkaise yhteys Tor-selainvaihtoehtoihin, joka pystyy irrottamaan käyttäjät verkkosivustoista, joiden tiedetään jäljittävän Netizens-sivuston. Se jäljittää ne Internet-sivustot tai -yritykset, jotka seuraavat Netizens-sovellusta, ja kysyy sitten, haluatko estää niitä estämästä. Tämä Tor-vaihtoehto tarjoaa myös laajan valikoiman selauskokemuksia.

Katkaisun avulla iOS-, Windows- ja Android-käyttäjät voivat etsiä ja selata turvallisesti. Siitä huolimatta, tämä ohjelmisto ei ole ihanteellinen ja yksinomainen yksityisyyden ja turvallisuuden väline tai virheetön vaihtoehto Torille. Tämä Tor-vaihtoehto on kuitenkin tehokas lisä ja se maksaa 5 dollaria kuukaudessa tai 50 dollaria voit hankkia yhden vuoden tilauksen.

10 - Subgraph OS kuin Tor-vaihtoehto

Subgraph OS on yksi Tor-selaimen vaihtoehdoista, joka hyödyntää Tor-tekniikkaa. Subgraph OS: ssä on omistettu ohjelmisto yksityisyyttä ja käyttäjäystävällisyyttä varten. Siinä on sellainen käyttöliittymä, joka on suunniteltu minimoimaan epämukavuus, joten Subgraph-käyttöjärjestelmiä on myös melko vaikea seurata ja murtaa.

Tämä Tor-vaihtoehto käyttää kerroksia tutkiaksesi tietokoneesi ohjelmistoasennusten turvallisuustasoa. Suojauskerroksia, kuten palomuuri, kovettunut ydin ja meta-välityspalvelin, on myös olemassa.

11 - Freepto

Freepto kuuluu useimpien Netizens-ohjelmien suosituimpaan verkkotietosuojatyökaluun, ja se on epäilemättä myös uskottava Tor-selaimen vaihtoehto. Online-nimettömyys on ominaisuus, josta Freepto on erikoistunut. Tämä Tor-vaihtoehto on kannettava ohjelmisto, koska se voi toimia missä tahansa tietokoneessa, kun olet tallentanut sen USB-tikulle. Seurauksena on, että sinun ei tarvitse asentaa sitä uudestaan ​​ja uudestaan ​​minne ikinä menetkin.

Tässä Tor-vaihtoehdossa on ohjelmisto, kuten Tor, ja se toimii Linux-käyttöjärjestelmässä. Freepto tallentaa ja salaa kaiken levylle kerätyn tiedon. Tästä syystä Freepto-käyttäjän henkilöllisyys pysyy turvassa hakkereiden ja jäljittäjien uteliailta silmiltä. Näiden ominaisuuksien takia Freeptoa pidetään yhtenä parhaista Tor-selaimen vaihtoehdoista.

12 - vertaislohko

Peerblock on arvokas ratkaisu estää tiettyjä henkilöitä ja ohjelmia jäljittämästä sinua. Se on yksi niistä Tor-selaimen vaihtoehdoista, jotka estävät Java-viestintää seuraamasta sinua tai seuraamasta sinua. Se auttaa myös hallitsemaan ihmisiä, joiden kanssa olet yhteydessä tai joiden kanssa olet vuorovaikutuksessa Internetissä.

Peerblockin poikkeuksellisten ominaisuuksien vuoksi eri ohjelmat ja henkilöt eivät pysty jäljittämään järjestelmääsi tai edes tunkeutumaan niihin. Sinulla on kuitenkin samat seuraukset, ettet voi edes tunkeutua minkään muun käyttäjän järjestelmään. Mutta silti, sinun on oltava varovainen, koska Peerblock ei kykene estämään kaikkia jäljittäjiä seuraamasta sinua. Tarvitset siis myös joitain muita ohjelmistoja täydentämään tätä Tor-vaihtoehtoa. Parasta on, että Peerblock on ilmainen markkinoilla.

13- LPS - kevyt kannettava suojaus

Kevyt kannettava suojaus - LPS - on Linux-pohjainen ohjelmisto. Tämä Tor-vaihtoehto on käyttöjärjestelmä, joka vaatii käynnistyksen ulkoisesta muistin infrastruktuurista. LPS ei yhdistä tai kommunikoi ulkoisiin palvelimiin, jotka ovat alttiita seurannalle. Tästä syystä LPS: ää voidaan pitää erinomaisena Tor-vaihtoehtona.

14 - Tox

Kaikista Tor-vaihtoehdoista Tox on vaihtoehto, jota suositaan niille, jotka ovat turvallisen viestisovelluksen faneja. Tox on kohde niille, jotka haluavat viestintäpalveluidensa salatut. Se tarjoaa palveluita, kuten salattuja viestejä, pikaviestejä ja monia muita. Tox tarjoaa myös turvallisia videoneuvottelupalveluita.

15- Eeppinen

Kuten nimestä voi päätellä, tämä Tor-vaihtoehto on kiistatta eeppinen. Epic on yksityisyyteen ja turvallisuuteen tähtäävä selain, jolla on mahdollisuus estää mainoksia ja skriptejä, jotka ovat aina liikkeellä jäljittääkseen käyttäjiään. Tämän Tor-vaihtoehdon ohjelmisto perustuu Chromium-lähdekoodiin.

Epic voi myös poistaa DNS-välimuistin ja online-automaattisen täytön, estäen siten kolmansia osapuolia pääsemästä evästeisiin. Tämä ohjelmisto on uskottava Tor-vaihtoehto, koska se on yhdistelmä myös Tor, Chrome ja FireFox.

16- JonDo Live-CD

JonDo on toinen Tor-selainvaihtoehto, jota voit käyttää Linux-pohjaiseen käyttöjärjestelmään. Tunnettu GNU-käyttöjärjestelmä on perusta tälle Tor-vaihtoehdolle. JonDo Live tulee eräiden esiasennettujen ohjelmien, kuten Thunderbird, Pidgin ja Tor Browser, kanssa toisin kuin muut ohjelmistot.

17- häntä

Hännät kuuluvat Tor-selaimen suosituimpien vaihtoehtojen joukkoon sen ainutlaatuisuuden vuoksi. Häntässä on monimutkainen järjestelmä, minkä vuoksi se on turvallisin mutta ainutlaatuisin kaikista Torin vaihtoehdoista.

Ensimmäinen ominaisuus, joka lisää Tailin ainutlaatuisuutta, on, että se on live-käyttöjärjestelmä, joka voidaan käynnistää mistä tahansa USB-, DVD- tai kiintolevyltä.

Toinen ominaisuus on, että siinä on Linux-pohjainen käyttöjärjestelmä, jossa on useita sisäänrakennettuja ohjelmia. Nämä ohjelmat lisäävät hännän tehokkuutta turvallisuuden ja nimettömyyden suhteen. Tails OS: llä on myös sähköpostiohjelma ja pikaviestiohjelma, jotka tekevät Internetissä surffailusta turvallisempaa ja nopeampaa.

Kolmas ominaisuus koskee Häntäten tehokasta työskentelyä, toisin sanoen siinä käytetään Tor-verkkoa, joka tarjoaa myös muita turvaominaisuuksia Häntälle. Siksi ei ole tarpeetonta sanoa, että hännät on paljon parempi Tor-vaihtoehto.

Tails-toiminnolla voit myös poistaa digitaalisen polun. Tämä johtuu siitä, että kun irrotat kiintolevyn tai USB-aseman, järjestelmässä ei ole todisteita toiminnastasi. Näin ollen hännät takaavat täydellisen nimettömyyden, eikä sinun tarvitse huolehtia tiedoistasi, vaikka olisitkin käytössä julkisessa verkossa tai ystävän tietokoneella. Kaikki katoaa järjestelmästä, kun poistat käyttöjärjestelmän sisältävän levyn, koska käyttämäsi järjestelmä oli riippumaton USB-asennetusta käyttöjärjestelmästä, joten se palaa takaisin normaaliin käyttöjärjestelmäänsä.

Lisäksi Tails käyttää vain RAM-muistia, joten uudelleenkäynnistyksen jälkeen mikään tiedostasi ei tallennu tietokoneelle. Siten käyttöjärjestelmästä tulee kaikkien tarvitsemiesi tietojen varastot, minkä seurauksena se on ihanteellinen ratkaisu arkaluontoisten tietojen ja kaikkien arvokkaiden asiakirjojen käsittelemiseen..

18 - Psifoni

Paras Tor-vaihtoehto nimettömiin selauksiin vuonna 2019

Psiphon on ilmainen ja avoimen lähdekoodin työkalu, joka voisi toimia tehokkaasti henkilöille, jotka etsivät Tor-vaihtoehtoa. Psiphon käyttää VPN- ja SSH-tekniikoita siten, että se voisi tarjota pääsyn avoimeen Internetiin rajoittavilla alueilla.

Se peittää käyttäjän IP-osoitteen ja tarjoaa sensuuria. Se on ilmainen lähde, mutta se tarjoaa myös pro-version, mutta siinä on ilmaisia ​​sovelluksia Androidille ja iOS: lle. Hieman pettymys on, että sillä on rajoitettu kaistaleveys 2 Mbps ilmaisen version käyttäjille. Niiden tarjoama suurin nopeus on kuitenkin 5 Mbit / s, mukaan lukien kaikki Psiphon-premium-suunnitelmat.

Tämä Tor-vaihtoehto voisi tarjota sinulle turvallisuuden identiteettien, kuten valtion virastojen, Internet-palveluntarjoajien ja muiden kolmansien osapuolien, urkinnan estämiseksi.

Suojattu selain kuten Tor:

Suojattu selain, kuten TOR, avaa ja rakentaa yhteyden aina omiin virtuaalipalvelimiinsa, mikä estää reititysliikenteen katoamasta Internet-palveluntarjoajalta ja muilta valvontatoimistoilta..

Toinen parasta mitä he tekevät! He eivät tallenna evästeitäsi tai muita tietoja, joista toinen selain vuotaa helposti. Täällä voit tarkistaa, mitä selaimesi vuotaa. Ne myös suojaavat sinua haittaohjelmien injektiolta ja estävät myös jalanjälkien paljastamisen. Katsotaanpa nopea testi, tällä hetkellä käytän Mac Book Prota ja se sijaitsee jossain Yhdysvalloissa, joten katsotaanpa.

Tor-vaihtoehdot

FBI onnistui paljastamaan noin 30 miljoonaa Toria operaation Torpedo kautta. Yksi Tor-kehittäjistä, Matt Edman, teki FBI: n sopimuksen siitä, että se otetaan käyttöön operaation jälkeen, joten ei ole viisasta käyttää Toria ennen kuin haluat, ellet halua palkata Toria yksityisyyden ja turvallisuuden parantamiseksi yksinkertaisesti yhdessä VPN: n kanssa..

Virtuaali yksityinen verkko - VPN - salaa myös Internet-toiminnan ja Tor-käytön kaksinkertaisesti. Se antaa sinulle jaetun IP-osoitteen, jotta IP-osoitettasi ei voida jäljittää. Näin ollen rauhoittava nimettömyys, vaikka Tor vaarantuisi jälleen.

Vaikka Torin tarjoamat palvelut ovat poikkeuksellisia, useimmat Tor-vaihtoehdoista eivät todennäköisesti pääse sinne pian. Haluamme kuitenkin, että tutkit myös Tor-vaihtoehtoja, jos et halua käyttää Tor-selainta oppinutsi kompromissista sen tehokkuudessa.

Onko TOR: n käyttö laiton?

Se on pitkä keskustelu siitä, onko sen käyttö laitonta vai laillista. Löydämisessäni en ole löytänyt mitään, mikä viittaisi siihen, että TOR-selaimen käyttö on laitonta!

Asiat, jotka vaikuttavat itse Toriin, ovat ongelma. Tor avaa kaikki ovet, jotka voidaan avata Hitman-toimistoon, huumeisiin, pornografiaan ja moniin muihin laittomiin markkinoihin, jotka tavallinen selain on kieltänyt tai estänyt. Se ei silti tee Torista laitonta.

Onko TOR-selainta turvallista käyttää?

Itse Tor on turvallisin selain, mutta se ei suojaa sinua haitalliselta sivustolta. On paljon ihmisiä, jotka valittavat hitaasta selauskokemuksesta, mutta mielestäni heidän oletetaan hidastavan Internet-yhteyttäsi salauksen vuoksi.

TOR tarjoaa kaikkein anonyymeimmän yhteyden ilman seurannan lisäosia, kuten jalanjälkiä, WebTRC: tä ja ylimääräisiä, mikä saa sinut turvallisemmin ajattelemaan sitä.

Mutta koska se ei tarjoa lisäyksiä seuraamaan sinua, se ei suojaa sinua haitallisilta sivustoilta. Siksi on erittäin suositeltavaa käyttää jonkinlaista virustorjuntaohjelmaa.

johtopäätös

Torin palveluiden kompromissi tuli suureksi shokiksi sen luotettaville käyttäjille. Monet Torin käyttäjistä ovat kieltäytyneet käyttämästä sen palveluita. ja etsimme nyt myös vaihtoehtoa, joka sopii parhaiten Torin kenkiin. Siksi olemme murtaneet ruoskan ja keränneet sinulle hienoimmat 17 Tor -selaimen vaihtoehdot.

Edellä mainitut Tor-selaimen vaihtoehdot ovat harvinaisimpia vaihtoehtoja. Se auttaa sinua löytämään sinulle parhaiten sopivan. Pysyminen poissa tavallisista selaimista ja käyttämällä yhtä parhaista Tor-selaimen vaihtoehdoista voi auttaa sinua surffata Internetissä nopeasti ja turvallisesti.