Parhaat NYAA-vaihtoehdot Anime Online -katseluun

[ware_item id=33][/ware_item]

Suositun anime-torrent-verkkosivuston NYAA kaatuminen tuli shokina anime- ja hentai-ystäville ympäri maailmaa. Saatuaan kovan 7-vuotisen taistelun japanilaisia ​​tekijänoikeuspelejä vastaan, legendaarinen NYAA lopetettiin 1. toukokuuta 2017. Samanaikaisesti huomasimme, että NYAA-vaihtoehtojen tarve oli lisääntynyt huomattavasti siten, että nykyään anime-ystävien toivottomuus on helpottunut. paljastamme parhaat NYAA-vaihtoehdot. Nämä NYAA-vaihtoehdot tarjoavat sinulle laadukkaita anime-esityksiä viihteestäsi.


Paras-NYAA-vaihtoehtoja

Lisäksi, jos sinulla on online-yksityisyyttä koskevia ongelmia, sinun tulee käyttää yhtä parhaista Torrenting VPN-palveluista.

Suositeltava artikkeli: Torrent VPN: Miksi VPN on välttämätön torrent-käyttäjille?

Kun Be Will tulee NYAA takaisin?

NYAA oli yleinen BitTorrent-keskus Kaakkois-Aasian viihdettä varten. Monille sivuston käyttäjille kohdistettiin tekijänoikeusloukkauksia vuonna 2011. Syyskuun 2014 alkupuolella sivustosta tuli merkittävän DDoS-hyökkäyksen kohde. NYAA lopetettiin ilman virallista lausuntoa, johon sivuston moderaattorit myöhemmin vahvistivat IRC: n välityksellä, että NYAA: n tuntematon omistaja lopetti sivuston vapaaehtoisesti.

Joten jos yrität käyttää NYAA.se nyt, saat seuraavan viestin:

Paras-NYAA-vaihtoehtoja

NYAA: n laskun jälkeen anime-ystävät ympäri maailmaa ovat pommittaneet foorumeita viesteillä ja sosiaalisessa mediassa NYAA: n elpymisestä. NYAA-verkkotunnusten, mukaan lukien NYAA.eu, NYAA.se, ja useiden muiden verkkotunnusten WHOIS-tietueiden mukaan ne on deaktivoitu. Siksi on vaikea ennustaa NYAA: n suspension tarkkaa kestoa.

Paras-NYAA-vaihtoehtoja

Parhaat NYAA-vaihtoehdot

Valikoidut parhaat NYAA-vaihtoehdot palvelevat sinua korkeimman tyyppisillä animeilla. Siten nämä vaihtoehdot varmistavat, että saat jatkossakin laadukasta viihdettä, kunnes NYAA elää takaisin. Parhaita NYAA-vaihtoehtoja ovat:

 1. AniRena Paras-NYAA-vaihtoehtoja

AniRena Torrent on verkkosivusto, joka taloa aasialaista / japanilaista sisältöä. Se tunnetaan kuuluisan NYAA-anime-torrentin kloonina. Tämän NYAA-vaihtoehdon avulla käyttäjät voivat helposti selata verkkosivustoa kohdistamalla vaakatasossa median välilehdet kotisivulle.

AniRena on tällä hetkellä 14, 360 torrentin ja 6354 lähettäjän joukko, ja sillä on taipumus kasvaa enemmän. Käyttäjät saavat tiedon nykyisestä tilanteestaan ​​verkkosivuston kautta heille siirretyistä tiedoista. AniRena uskoo avoimuuteen ja pysyy uskollisena käyttäjilleen.

 1. AniSearch.ru

  Paras-NYAA-vaihtoehtoja

Suosittu NYAA-vaihtoehto, nimittäin “AniSearch.ru”, ylläpitää rajoittamattomia anime-torrentteja, kuten Naruto, Youjo Senki - Tangan pahan saaga, Natsume Yuujinchou Roku ja paljon muuta. AniSearch.ru tarjoaa pääsyn näihin torrenteihin yhdellä kosketuksella.

AniSearch.ru on toiminut vuodesta 2012, ja sitä pidetään luotettavana ja kysyntänä anime- ja hentai-ystävien keskuudessa. Suosittuja anime-videoita on saatavana myös teräväpiirtoisena (HD) AniSearch.ru-sivustolla, jotta käyttäjiä ei pettyisi.

 1. Kamala Subs Paras-NYAA-vaihtoehtoja

Heti kun NYAA keskeytettiin, Horrible Subs oli ensimmäisten verkkosivustojen joukossa, joka nousi näkyvästi. Koska Horrible Subs on rakennettu nopeiden magneettilinkkien ympärille, joten pettyneet NYAA-torrentin käyttäjät pitävät sitä NYAA-vaihtoehdon suosituimpana vaihtoehtona.

Kauhea Subs on yleisesti hyväksyttävä NYAA-vaihtoehto, koska se on ollut NYAA: n vahva kilpailija, jonka päivittäinen lukijakanta on noin miljoona ja Alexan sijoitus 2.797. Se tarjoaa luokiteltu kirjasto samanlaisista medioista kuin NYAA.se. Lisäksi Horrible Subs -palvelussa on houkutteleva käyttöliittymä. Koska se on käyttäjäystävällinen verkkosivusto, sen käyttäjät voivat ladata uusimman anime-sisällön ilman esteitä.

 1. Anime Tosho Paras-NYAA-vaihtoehtoja

Anime Toshoa voidaan pitää tarkan NYAA-anime-torrentin kloonina. Se noudattaa identtistä suunnittelua ja navigointia, samoin kuin mediasisältöä, on samanlainen kuin NYAA-verkkosivusto. Tämä NYAA-vaihtoehto on täysin ilmainen. Se tarjoaa automatisoidun palvelun, jossa isännöi Usenet- ja DDL-palveluita.

Mediasisällön lataaminen Anime Toshoon kestää yleensä muutaman minuutin, koska se ladataan nopeasti. Tämä sivusto väittää, että noin 300 Mt tiedostoa kuluttaa muutama minuutti peilikuvaksi ainakin yhdelle isäntälle. Se kuuluu anime-torrent-verkkosivustojen tiukimpien kilpailijoiden joukkoon.

 1. Pirate Bay Paras-NYAA-vaihtoehtoja

Suora verkkosivusto, joka nousee mieleesi suurimpien torrentikeskuksien suhteen, ei ole kukaan muu kuin Pirate Bay. Tämä torrent-verkkosivusto on ollut jatkuvasti kukoistava anime- ja torrent-ystäville viime vuosien ajan. Sitä pidetään parhaiden vaihtoehtojen joukossa NYAA: lle, koska se on joukko satoja tuhansia pelejä sekä suosittuja sarjoja.

Vaikka Pirate Bay kärsi aikaisemmin useista sammutuksista, verkkosivusto vahvisti torrent-teollisuuden vahvan jalansijan vuoksi takaisin olemassaolonsa ja yleisönsä kanssa.

 1. Anime-jakaminen Paras-NYAA-vaihtoehtoja

Anime-jakamista pidetään suosituimpana NYAA-vaihtoehtona anime- ja hentai-ystävien keskuudessa. Anime Sharing -käyttöliittymä on samanlainen kuin ExtraTorrent ja sillä on myös hyvä hakukone, joka pystyy tarjoamaan parhaat anime- ja hentai torrent -lataustulokset.

Tämän NYAA-vaihtoehdon Alexa on 3,445, ja se isännöi miljoonia päivittäisiä kävijöitä. Lisäksi Anime Sharingilla on myös oma foorumi anime- ja hentai-ystäville, jotta he voivat keskustella näkemyksestään avoimesti. Lisäksi siinä on kalenteri, valtava yhteisö, UKK-osio ja myös pikalinkit. Anime Sharing toimii loistavana NYAA-vaihtoehtona, mutta sen on vielä työskenneltävä enemmän voidakseen tulla suoraksi korvikkeeksi NYAA-torrent-verkkosivustolle..

 1. Shana-projekti Paras-NYAA-vaihtoehtoja

Shana-projekti on uusi anime-torrent-verkkosivusto, mutta erinomaisten ominaisuuksiensa vuoksi sitä pidetään yhtenä parhaista NYAA-vaihtoehdoista. Tämän sivuston avulla käyttäjät voivat automatisoida anime-latauksensa. Tämän ominaisuuden avulla käyttäjä voi antaa BitTorrent-asiakkaalle ladata tarvittavan mediasisällön automaattisesti.

Shana-projekti on suhteellisen uusi verkkosivusto, joten siitä puuttuu vähän mediasisällön kirjastossa. Vaikka tämä NYAA-vaihtoehto ei tarjoa valikkovälilehteä eri tyylilajeille, sen avulla käyttäjät voivat etsiä vaadittua sisältöä kotisivulla olevan hakukentän kautta..

 1. TheHylia.com Paras-NYAA-vaihtoehtoja

TheHylia toimii suorana lataussivustona, jonka anime- ja hentai-ystävät yleensä valitsevat. Se suunniteltiin alun perin keskuskeskukseksi, jotta voit kerätä suosikkisarjojasi yhteen paikkaan, jotta vältetään tytäryhtiölinkit ja valtava mainosmyrsky. TheHyliaa pidetään parhaana NYAA-vaihtoehtona sen yksinkertaisen käyttöliittymän ja tilinhallintaominaisuuden ansiosta.

TheHylia ei hyväksy kalliita tilauksia ja minkäänlaista mainontaa verkkotunnuksella, jota vaaditaan houkuttelevaan latauspalveluun yleisölle levinneen yleisön keskuudessa. On myös raja, jonka avulla käyttäjät voivat ladata yhden tiedoston kerrallaan.

 1. AcgnX Torrent Paras-NYAA-vaihtoehtoja

AcgnX - Anime Comics Games Novel X-Project on toinen haastaja parhaalle NYAA-vaihtoehdolle. Tämä torrent-verkkosivusto koostuu edistyneistä ominaisuuksista, joita muilla luettelossa olevilla anime-verkkosivustoilla ei ole. AcgnX Torrentin on kuitenkin tällä hetkellä laajennettava kasvuaan, joten se etsii lähettäjiä. Tämä johtuu siitä, että kun NYAA-torrentti laski, valtava animefanien liikenne kääntyi kohti AcgnX Torrentia.

Tämä NYAA-vaihtoehto ilmoittaa käyttäjilleen, kun verkkosivustolle lisätään uusia ominaisuuksia tai jos anime-faneille on uutisia. AcgnX Torrent kukoistaa tällä hetkellä uuden mediasisällön kanssa. Tästä syystä sitä pidetään anime-ystävien suosituimpien valintojen joukossa.

 1. Pantsu NYAA Paras-NYAA-vaihtoehtoja

Pantsu NYAA on NYAA-torrent-verkkosivuston käyttäjien ja järjestelmänvalvojien perustama innovatiivinen NYAA-vaihtoehto. Se on isäntä kaikista torrentista viimeistään 5. huhtikuuta 2017. Tämä NYAA-vaihtoehto lähetettiin alun perin 4Chan-ryhmille ja tehtiin myöhemmin virukselliseksi Redditin yli..

Pantsu NYAA tarjoaa myös hakupainikkeen. Se on tällä hetkellä saatavana suurimman osan NYAA-mediasisällöstä. NYAA-verkkosivuston kaltaisen täydellisen toiminnallisuuden luvataan julkistettavan pian.

 1. Anime-tavu Paras-NYAA-vaihtoehtoja

Anime Bytes on yksi parhaista NYAA-vaihtoehdoista. Sillä on suuri mediasisällön kirjasto, mutta sivuston mediasisältö ei vastaa NYAA: ta. Anime-tavujen sisällön katselu edellyttää rekisteröintiä tältä verkkosivustolta.

Anime Bytes -järjestelmänvalvojat ovat lopettaneet uusien rekisteröintien hyväksymisen tällä hetkellä, mutta heidän rekisteröintinsä avautuvat ajoissa. Tämä tapahtuu pääasiassa kun rekisteröinti on täynnä.

 1. Tokio Toshokan

Paras-NYAA-vaihtoehtoja

Tokio Toshokan on toinen NYAA-vaihtoehto. Se on kattava anime-torrent-verkkosivusto ja väittää olevansa "japanilaisen median BitTorrent-kirjasto". Se tarjoaa myös kuuluisan sarjan, joka oli aiemmin saatavilla NYAA: lla. Tokyo Toshokan antaa käyttäjilleen mukauttaa mediakirjastoa. Tätä varten täytyy rekisteröityä verkkosivustolle.

Tämä NYAA-vaihtoehto antaa anime- ja hentai-ystäville mahdollisuuden etsiä mediasisältöä tiedostokokojen perusteella, jolloin he voivat ladata tietyn vaaditun sisällön. Sivusto ja hakemistossa saatavilla olevat torrentit ovat kuitenkin melko hitaita. Sivusto näyttää olevan puutteellinen ja pystyy lataamaan vain torrent-hash-tiedostoja. Siksi se voi olla pettymys niille, jotka haluavat kunnollisen ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän.

 1. ExtraTorrent Paras-NYAA-vaihtoehtoja

ExtraTorrentin katsotaan olevan samanlainen kuin PirateBay, joka tarjoaa käyttäjilleen laajan valikoiman animoituja sarjoja, ohjelmia ja elokuvia, jotka ovat helposti ladattavissa.

Sen sanotaan olevan maailman suosituin riippumaton torrent-hakukone. Tämä NYAA-vaihtoehto tarjoaa mediasisällön käyttäjilleen, mikä on täysin ilmaista. ExtraTorrent-valinnan tärkein etu on sen edistynyt hakukonejärjestelmä. Yhdessä tämän, helpompi navigointi antaa käyttäjilleen nauttia uskomattomasta kokemuksesta.

 1. RuTracker Paras-NYAA-vaihtoehtoja

RuTracker on venäläinen torrent-indeksointipalvelu, joka on joutunut jatkuvien ja jatkuvien suspensioiden ja uisteluun kuten NYAA. Tätä NYAA-vaihtoehtoa pidetään parhaimpana NYAA-vaihtoehtona. Sen torrent-hakemisto kattaa laajan mediasisällön, mukaan lukien musiikin, pelit, kirjat, anime, elokuvat ja paljon muuta.

Koska tämä NYAA-vaihtoehto on venäläinen verkkosivusto, sinun on vaihdettava verkkosivusto englanniksi tai mille tahansa muulle kielelle. Tämä voidaan tehdä selaimesi käännöslisäosan kautta. Se tarjoaa foorumin, UKK: n, omistetun hakuominaisuuden, luokiteltuja torrenteja ja arkistoidun valikon. Voit myös osallistua keskustelufoorumeihin rekisteröitymisen jälkeen tilillä verkkosivustolla. Muista kuitenkin, että suurin osa sisällöstä tulee venäjän tai Keski-Euroopan kielillä.

johtopäätös

Suosittu anime torrent -verkkosivusto NYAA sai nimensä kissan meow-nimellä japanin kielellä. Vain muutama anime saattaa tietää tämän, ja hentai-ystävät leviävät ympäri maailmaa. NYAA isännöi miljoonia päivittäisiä käyttäjiä, ja hänet nimitettiin yhdeksi media-alan, erityisesti anime-sisällön, tunnetuimmista lähteistä.

NYAA-käyttäjien kärsimysten vähentämiseksi olemme maininneet tässä oppaassa parhaat NYAA-vaihtoehdot. Nämä NYAA-vaihtoehdot kiinnostavat sinua viimeisimmistä anime -sarjoista ja haluamastasi mediasisällöstä. Siksi et saa mahdollisuutta unohtaa NYAA: ta uudestaan. Jos olet huolissasi verkkoturvallisuudesta ja yksityisyydestä, voit kuitenkin käyttää VPN: ää, joka auttaa sinua tullut nimettömäksi Internetin kautta.

Suositeltava artikkeli: 5 parasta VPN torrentia varten & P2P-tiedostonjako - suositus 2017