6 nopeaa tarkistusta väärennetyn VPN-palvelun löytämiseksi

[ware_item id=33][/ware_item]

Virtuaali yksityiset verkot (VPN) ovat hienoja - jos käytät laillista palvelua. VPN: t lisäävät ylimääräisen suojaustason Internet-selailulle salaamalla tietosi ja peittämällä IP-osoitteesi, jotta voit surffata verkossa nimettömästi. Lisäksi kaikesta tästä ylimääräisestä turvallisuudesta tulee alhainen kuukausimaksu (tai kertaluonteinen maksu, jos tarvitset sitä vain matkoilla).


Aiheeseen liittyvä artikkeli: Huijarit sekoittavat käyttäjiä väärennettyjen VPN-palveluiden kautta yksityisyyden suojan vastaisen laskun jälkeen

6 nopeaa tarkistusta väärennetyn VPN-palvelun löytämiseksi

Uudet huijaukset leikkaavat kuitenkin jatkuvasti ja yrittävät hyödyntää yksityisyyttä ja turvallisuutta hakevia henkilöitä. Älä laske näitä vääriä VPN-palveluntarjoajia. Aloita tarkistamalla palvelu seuraavilla vinkillä.

1. Lue Tietoja-sivusta

Aloita katsomalla palveluntarjoajan sivua. Kuinka kauan he ovat toimineet liiketoiminnassa? Millaista kieltä he käyttävät kuvailemaan palveluaan? Jos heidän tarjouksensa kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, niin todennäköisesti on. Vältä VPN-verkkoja, jotka käyttävät perusteettomia vaatimuksia, kuten “nopein”, “turvallisin” ja “yksityisin”.

2. Testaa heidän asiakastuensa

Laillinen VPN-palvelu tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia ottaa yhteyttä tukeen, koska he välittävät asiakkaistaan. Katso heidän verkkosivustoltaan, millaista tukea tarjotaan, kuten puhelinnumero, yhteystiedot, live chat, UKK-sivu ja yhteisöfoorumi. Jotkut saattavat jopa sisältää Twitter-tukisivun.

Älä pelkää testata heidän tukivaihtoehtojaan nähdäksesi kuinka nopeasti he vastaavat - jos he vastaavat ollenkaan. Ole varovainen tuelle, joka näyttää siltä, ​​että se ei tule oikealta henkilöltä. Jos saat vain lomakevastauksen, sinun kannattaa jatkaa varoen.

3. Tarkista heidän sosiaalisen median läsnäolonsa

Sosiaalisen median läsnäolon puuttumisen pitäisi nostaa iso punainen lippu. Etsi palveluntarjoajan verkkosivuilta nähdäksesi, onko heillä mitään linkkejä Twitter- tai Facebook-sivulle. Selaa heidän profiilinsa läpi nähdäksesi, milloin heidän sivu avataan. Se ei ole koskaan hyvä merkki, jos heidän sivu avataan vasta viimeisen viikon aikana.

Muista tarkistaa kuinka usein he lähettävät ja vastaavatko he kommentteihin tai twiitteihin. Jos et näe todellisten asiakkaiden vuorovaikutuksessa tai he ovat vuorovaikutuksessa, mutta et saa vastausta, saatat haluta siirtyä tutkimaan toista VPN-palvelua..

4. Tutkimus Online arvostelut

Online-arvostelut kertovat sinulle paljon VPN-palveluntarjoajan laillisuudesta. Aloita yksinkertaisella Google-haulla ja tutustu sitten useisiin tarkistussivustoihin nähdäksesi, mitä ihmiset sanovat palvelusta. Katso aina yrityksen verkkosivuston ulkopuolelle, koska arvosteluja on helppo valmistaa.

Paitsi että etsit tietoa muiden ihmisten kokemuksista, sinun kannattaa kiinnittää huomiota myös siihen, kuinka kauan sitten arvostelut menevät. Jos ainoat löytämäsi arvostelut on lähetetty viimeisen kuukauden aikana, se on hyvä osoitus siitä, että palvelu on aivan uusi - ja ehkä epäluotettava.

Ole varovainen palveluissa, joilla näyttää olevan vain hyviä arvosteluja kirjoitettu niistä. On mahdollista, että nämä ovat vääriä arvosteluja, joiden tarkoituksena on saada yritys näyttämään legit.

5. Tarkista heidän kirjauskäytännöt

Jos törmäät VPN: ään, joka pitää lokitietosi, jatka suorittamista! Tämä pääosin kukistaa VPN: n tarkoituksen, koska jos he seuraavat ja tallentavat tietoja käytetyistä sivustoista ja lataamistaan ​​tiedostoista, selaaminen ei ole enää yksityistä tai nimettömää.

Useimmat VPN: t kuten HideMyAss! pitää kirjaa joistakin tiedoista, kuten yhteyden kesto tai käytetty kaistanleveys. Tämäntyyppinen kirjaaminen tekee siitä, että he voivat parantaa palveluaan.

VPN-palveluntarjoajasi ei kuitenkaan saisi kirjata tietoja pidemmälle, kuten käymäsi verkkosivustot tai käyttämäsi IP-osoitteet. Jos et löydä heidän verkkosivustoltaan tietoja, jotka mainitsevat yrityksen lokikäytännön, tutustu tähän luetteloon yli 100 VPN: stä, jotka eivät pidä lokit.

6. Tarkista niiden hinnoittelurakenne

Jos haluat nauttia virtuaalisten yksityisten verkkojen tarjoamista tietoturvaetuista, odota maksaa siitä palvelun. Yleensä se on pieni kuukausittainen tilausmaksu, mutta sinun ei pitäisi koskaan luottaa ilmaisiin VPN-palveluihin tietojen suojaamiseksi. Todennäköisesti nämä ilmaiset palvelut varastavat tietosi ja myyvät niitä kolmansille osapuolille tai ohjaavat sinut heidän kumppanisivustoilleen myyntipalkkion saamiseksi..

Kuten ilmaisia ​​VPN-liittymiä, myöskään elinikäisiä VPN-tilauksia ei pitäisi luottaa. Yhden osalta nämä ”elinikäiset tilaukset” eivät yleensä kestä kauan - ehkä vuoden tai kahden. Toiseksi se on epävakaa liiketoimintamalli. Jotta jatkuvaa tukea ja tietoturvaa voidaan tarjota, VPN: ien on jatkuvasti tuotava tuloja. Se tulee kuukausitilausten kautta. Elinikäiset tilaukset puolestaan ​​luottaisivat pelkästään uusien asiakkaiden houkuttelemiseen. Joten mitä tapahtuu, kun asiakkaiden määrä vähenee? Halpa VPN-palvelu kääntyy myymällä tietosi kolmansille osapuolille ja mainostajille samalla tavalla kuin luonnostellut ilmaiset palvelut.

Muista, että tämäntyyppiset palvelut saattavat tarjota joitain etsimääsi ominaisuuksia sen sijaan, että otat vain rahaa ja juokset. Tietojen vaarantamisen varalta on kuitenkin parasta välttää ilmainen tai ”elinaikana tilaaminen” -palvelu.

Pidä myös silmällä hyvityskäytäntö. Kaikkein laillisimmat VPN: t tarjoavat rahat takaisin -takuun seitsemästä 30 päivään, jotta voit testata palvelun riskittömästi.

Oikean VPN: n valitseminen on tärkeää, jos haluat pitää tietosi yksityisenä verkossa. Edellä mainitut vinkit auttavat sinua välttämään vääriä VPN-osoitteita, jotka haluavat hyödyntää sinua.