11 bästa VPN med gratis provalternativ

[ware_item id=33][/ware_item]

Letar du efter de bästa VPN: erna som också erbjuder en kostnadsfri testversion? Detta är den bästa artikeln för er. Vi söker alltid eller vill ha en "Gratis service”Oavsett vad det är. Låt oss ta det här sättet om någon säger att han kommer att skydda dig dygnet runt utan att fråga några pengar ... hur låter det till dig? Misstänkt?


När det gäller den bästa och ledande VPN-leverantören skulle säga:

Vi tillhandahåller toppskydd och detta är priset $$ och ger dig en månads kontrollgaranti, om du uppfyller betalningen, annars kommer vi att återbetala beloppet, hur det låter för dig?

Det är det exakta skälet till att vi bara rekommenderar att du bäst väljer någon anonym tjänst eftersom det är frågan om dina viktigaste saker som är "Sekretess."

Låt oss diskutera mer djupgående om GRATIS Trial VPN: er:

Det finns två typer av kostnadsfria VPN-leverantörer där ute,

 • 1 - Gratis men begränsad funktionsversion

I denna kostnadsfria testperiod får du begränsade funktioner som (du kan inte ändra plats, begränsad bandbredd som 1 GB)

 • 2 - VPN med fullständig åtkomst gratis

(du kan komma åt alla funktioner, obegränsad bandbredd)

I denna kostnadsfria testperiod måste du återbetala policyen för 30 dagar, du måste betala tjänsten, och de kommer att ge dig 30-dagars eller 15 dagars återbetalningspolicy, det är mycket på VPN-leverantörspolicy.

Det är den mycket rekommenderade saken att göra! De returnerar snabbt beloppet utan att ställa några frågor som NordVPN, men få leverantörer som PureVPN erbjuder endast 7-dagars återbetalningspolicy om du inte överskrider nämnda bandbredd.

Bästa 11 VPN med gratis prövningar uppdaterade

No.ProviderDataFree TrialPaymentSite
1 NordVPN Obegränsat 30-dagars Ja hemsida
2 ExpressVPN Obegränsat 30-dagars Ja hemsida
3 PureVPN 1 GB 7-dagars Ja hemsida
4 PIA VPN Obegränsat 7-dagars Ja hemsida
5 VYPR VPN Obegränsat 3 dagar Ja hemsida
6 IPVanish Obegränsat 7-dagars Ja hemsida
7 SaferVPN Obegränsat 30-dagars Ja hemsida
8 Hidemyass Obegränsat 7-dagars Ja hemsida
9 Zenmate Obegränsat 14-dagars Ja hemsida
10 Browsec Obegränsat 7-dagars Ja hemsida
11 Cyberghost Obegränsat 14-dagars Ja hemsida

Låt oss ta en djupare titt

Nuförtiden finns VPN: er tillgängliga i överflöd som säkert kommer att vara bra för alla. Här ger vi dig funktionerna i några bästa VPN-prövningar med gratis prov som säkert kommer att hjälpa dig att välja önskat gratis VPN.

1 - NordVPN Free Trial

Med en gratis testversion med NordVPN är verkligen enkelt jämfört med andra, de ställer inga frågor och återbetalar beloppet inom 30 dagar. se bara till att du inte har köpt appen i IOS-butiken, allt annat är bra.

NordVPN är den enda långvariga ledaren inom VPN-industrin som inte bara är känd för sitt vänliga gränssnitt utan också för budgetvänliga rabatter för prenumeration med längre varaktighet. NordVPN: s enorma servernätverk sprider sig i mer än 60 länder vilket ger en jämn och stabil anslutning.

Trots att NordVPN har god status i VPN-industrin har blandade recensioner från användarna. Därför bör användare som letar efter mer avancerade funktioner lita på hjälp utanför.

Den kostnadsfria prövningen för NordVPN är antingen en 3-dagars rättegång eller 30-dagars återbetalningsgaranti. Om du är nöjd med din erfarenhet efter kostnadsfri prövning är det bästa tillgängliga avtalet ett 2-årigt abonnemang som kommer på mindre än $ 4 per månad.

Fördelar:

 • Det är mycket prisvärd, särskilt för ett långt engagemang.
 • Med gratis testtjänst kan du utforska hela anläggningen.
 • Den kan ansluta upp till 6 enheter samtidigt.
 • Det är bäst för Apple TV, NETFLIX och Torrenting.
 • Datahuvudet är obegränsat.

Nackdelar:

 • Kundtjänsten uppfyller inte standarden.

2- ExpressVPN Free Trial

ExpressVPN är en av de mest populära och berömda VPN på grund av dess förmåga att klara vissa geografiska begränsningar. På grund av dess utmärkta hastighet som är idealisk för strömning och högkvalitativ strömning. Dessa framträdande funktioner och enastående kundservice gjorde det exceptionellt bland sina användare.

ExpressVPN ger en 30 dagars återbetalningsgaranti genom vilken du kan komma åt alla funktioner och använda obegränsad data under den specifika tiden. Men om du bestämmer dig för att gå igenom en annan rutt har du inga problem att avsluta ditt prenumeration och kan snabbt få en återbetalning. När testperioden slutar så kommer ExpressVPN att kosta $ 12,95 per månad eller 8,32 $ för en årlig prenumeration.

Fördelar:

 • Det erbjuder supersnabb hastighet och är bra för strömning.
 • Det ger säker bitkryptering.
 • ExpressVPN erbjuder obegränsad nedladdning.
 • Det erbjuder 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Nackdelar:

 • Det är lite
 • BVI-jurisdiktion är inte idealisk.

3- PureVPN: Gratis prövning tillgänglig (7 dagar)

PureVPN är en VPN-produkt som är känd och känd i många år. Nu kan användare få en rättegång med en 7-dagars återbetalningsgaranti. PureVPN tillhandahåller inte bara enastående prestanda, framträdande funktioner och protokoll, utan också deras 80 000 IP-adress spridda i 141 regioner ger de bästa tillgängliga alternativen för användarna att kringgå geo-restriktioner, till och med integritet när du reser eller är antingen belägen i de avlägsna områdena i världen.

PureVPN är en flexibel produkt som är lätt att installera och enkelt gränssnitt finns för problemfri användare. Det ger också djupa konfigurationsalternativ. Dessutom kan dess robusta uppsättning alternativ ge utmärkt upplevelse för nästan alla användare. Med tillgången till alla säkerhetsprotokoll, kompatibilitet med många andra enheter och det primära operativsystemet, kan flera kundsupportkanaler som; livechattforum, biljetter och e-post.

PureVPN är lite dyrt. Månad till månad kostar dig $ 10,95 och 6-månaders plan kostar dig $ 8,95 per månad. Men det ger branta och kraftiga rabatter på långsiktiga projekt. En nuvarande 2-årig prenumeration kostar $ 2,95 per månad.

Fördelar:

 • Det är ett komplett paket med prestanda och användbarhet.
 • Det ger robusta funktioner och protokoll.
 • PureVPN ger support för alla enheter.

Nackdelar:

 • Månadsplanen är lite
 • Det ger inte snabba och enkla alternativ som andra.

4- Privat Internet-åtkomst 7-dagars gratis rättegång:

Privat tillgång till Internet erbjuder nya användare en provperiod på sju dagar. Alla användare har med sina sju dagar återbetalningsgarantier. Liksom många andra VPN-leverantörer använder PIA också sina pengar tillbaka-garanti som ett medel för att hjälpa användare att testa sin tjänst, och om de inte är nöjda så kan de avbryta den inom en vecka.

PIA ger användarna en fantastisk upplevelse. Användarna kan snabbt testa sina VPN-nätverk av servrar över hela världen. Det finns inga begränsningar för server, åtkomst, protokoll och klientprogramvara under den kostnadsfria provperioden. Dessutom begränsar det inte heller datanvändningen. Användare kan använda obegränsade tjänster enligt deras önskemål och kan också testa deras hela nätverk av serverplatser.

Dessutom erbjuder PIA under sin kostnadsfria testperiod rabatter på sina VPN-tjänster. Istället för att använda kupongkoderna kör de speciella kampanjer med rabatterade priser på obegränsad VPN-åtkomst.

För närvarande driver PIA ett specialerbjudande. Användare kan njuta av obegränsad VPN-åtkomst för bara $ 2,50 per månad. De ger också det höga värdet på rabatt varje månad, årligen och för tvååriga konton.

Fördelar:

 • Lätt att ställa in och installera.
 • Det finns ingen loggning av användaraktivitet eller IP.
 • Kan ansluta till fem enheter samtidigt.

Nackdelar:

 • Det kan inte ansluta till specifika servrar.
 • Det saknas avancerade funktioner.

5- IPVanish Obegränsad bandbredd VPN:

IPVanish är en av VPN vars alla servrar hanteras och ägs av företaget. Den använder också bara den egenutvecklade programvaran för sina tjänster. Det är en av marknadens mest pålitliga VPN som tillhandahåller ett brett utbud av funktioner som inte bara ökar hastigheten utan också tillåter en kundkrypteringsnivå för alla andra delar av en VPN-anslutning också.

I IPVanish har alla planer sitt ursprung med en 7-dagars återbetalningsgaranti som måste användas för att kontrollera och testa deras tjänster helt och hållet eftersom det som andra VPN inte ger gratis test för användarna.

I IPVanish kan prisnivån på tre månader vara lika med $ 7,20 per månad när du måste betala $ 21,59 snarare än $ 35,97. Den bästa idén är emellertid för en årlig prenumeration. Planen kostar endast $ 5,20 per månad. Det betyder också att det finns 57% rabatt på ordinarie pris som alla andra användare måste betala.

Fördelar:

 • Priserna är konkurrenskraftiga.
 • Det finns noll loggpolicy.
 • Det ger snabbt servernätverk.

Nackdelar:

 • Det finns inga fria försök.

6- VyprVPN gratis rättegång

Begränsad bandbredd - ingen betalning krävs

VyprVPN är en etablerad konkurrent som är gratis. Det ger 1 GB dataanvändning. VyprVPN erbjuder sin åtkomst till mer än 700 servrar på mer än 70 globala platser, gratis dataöverföring och underhåll för var och en av de primära enheterna. I detta VPN behöver du inte ett kreditkort för att få en testversion till deras tjänster som bara varar i tre dagar.

VyprVPN är en snabb VPN. Det mest testet visar liten förlust av hastighet tillsammans med få sömnproblem. Det är en schweizisk-baserad VPN vars världsomspännande nätverk sprider sig i mer än 50 länder. Det betyder att prestanda och hastighet förblir bra oavsett var du bor. Dessutom har VyprVPN också säkerhetsfunktioner som gör att du kan använda olika krypteringsprotokoll och till och med det märkesvaror Chameleon-systemet som täcker användardata.

VyprVPN har ett 24-timmars live-kundsupportchattsystem. Trots att VyprVPN är lite dyr i jämförelse med andra VPN, men det ger en komplett VPN-produkt med enorm användarvänlighet.

Fördelar:

 • Det är väldigt säkert och ger lysande kryptering.
 • Det är enkelt att installera och enkelt att använda.

Nackdelar:

 • Den kostnadsfria testversionen av 1 GB-data håller inte länge.
 • Anslutningsloggarna hålls i 30 dagar.

7-  - SaferVPN gratis VPN-rättegång

SaferVPN är ett Israel-baserat VPN-företag. Företaget finns inte på den här listan som vissa andra VPN, men har skapat ett utmärkt rykte för flexibilitet och kundvårdssupport. Det är väldigt enkelt att konfigurera SaferVPN. Det ger en utmärkt responsiv livechattfunktion och har också en lysande prestanda i de stater som stöds.

SaferVPN: s nätverk sprider sig över 30 länder. Det inkluderar också delar av världen där det finns mindre VPN-åtkomst. Om du bor i Australien, Sydafrika eller Nya Zeeland kommer SaferVPN att vara en allvarlig tanke. SaferVPN erbjuder 14-dagars kostnadsfri provperiod, och efter det kan pengarna tillbaka-garantin säkert hjälpa dig att avgöra om detta är den bästa VPN eller inte.

Fördelar:

 • Det erbjuder Chrome-tillägg.
 • Den kostnadsfria testtjänsten gör att du kan ansluta upp till 5 enheter åt gången.
 • Det ger en 24-timmars gratis provperiod.

Nackdelar:

 • Hastighetstestresultatet är inte mycket attraktivt.
 • Det är ett Israel-baserat företag.

8- HideMyAss gratis rättegång

Det är en av de äldsta och bredaste VPN-tjänsterna. HideMyAss VPN riktar sig vanligtvis till en användare som är orolig för gränssnittet, användarkomforten och aktiv kundservice. Denna VPN tillhandahåller generösa paket till användarna tillsammans med en bra prestanda med alla nödvändiga säkerhetsfunktioner.

De erbjuder gratis försök för 7-dagars och 30-dagars pengarna tillbaka-garanti. De är en av de bästa gratis kända VPN-enheterna som erbjuder över 750 servrar på över 280 platser tillsammans med obestämd datakapacitet och stöd för det primära operativsystemet.

Fördelar:

 • Det ger ett bra resultat i en hastighet
 • Datahuvudet är obegränsat.
 • Det stöder alla typer av enheter men är bäst för Apple TV.

Nackdelar:

 • Det erbjuder mycket få konfigurationer eller specialfunktioner.
 • Denna VPN-tjänst är lite dyr och håller anslutningsloggar i minst en månad eller längre.

9-  ZenMate Free Trial VPN:

Zenmate gratis VPN-test ger alla sina användare chansen att använda en 7-dagars kostnadsfri testversion för att kontrollera sina tjänster. Pengarna tillbaka-garantier på 30 dagar snarare än 14 dagar innebär att du kan utnyttja en ny chans att testa den fullständiga versionen av ZenMate VPN. Om VPN-tjänsten inte uppdateras till en betald prenumeration kommer programmet bara att byta till en gratis version utan någon begränsning, dock med den allvarliga begränsningen på tillgängliga servrar och fullständig programinställning.

Fördelar:

 • Det finns inget DNS-läckage.
 • Det ger bra kryptering.
 • Det finns en sju-dagars gratis rättegång.
 • Det erbjuder obegränsad bandbredd.

Nackdelar:

 • Det stöder inte Bitcoin.
 • Kundtjänsten är inte så användbar.

10- Browsec gratis och obegränsad VPN:

BrowsecVPN är gratis och obegränsat. Det gör att användare kan surfa på hemlighet. Det stöder protokoll från tredje part som Netflix, Hulu och Spotify. Alla dessa är perfekta när geografiska begränsningar och integritet är ditt främsta problem. BrowsecVPN kan kombineras med olika webbläsare som Chrome och Firefox. Således är det ett utmärkt alternativ när det är kopplat till andra betalda versioner.

Fördelar:

 • Det ger snabba enkla anslutningar.
 • Det håller den personliga informationen på ett säkert och säkert sätt.
 • Det finns inget behov av en betald

Nackdelar:

 • Det stöder inte alla webbläsare.
 • Det har begränsade serverantal.

11- Betternet Free VPN:

Betternet VPN är gratis för alltid. Gratis VPN är en komplett gratis multiplattform som låter användare ansluta till internet anonymt. VPN används av olika skäl som att passera geografisk begränsning och undvika spårning. Liksom många VPN-tjänster som har en årlig avgift, har Betternet Free VPN inte en årlig kostnad.

Det är en app som med ett enda klick ansluts till ett VPN och tillåter åtkomst vid behov. Det finns inget behov av registrering och det finns inga datakapslar. Alla dessa funktioner tillhandahålls av tillfälliga annonser och till och med en marknadsförd premiumversion som är ganska hanterbar och diskret.

Om du letar efter något tillfälle, använd Betternet gratis VPN för att njuta av en perfekt upplevelse.

Fördelar:

 • Det finns inga datagränser.
 • Det är gratis.
 • Det begränsar inte data.

Nackdelar:

 • Det är mycket långsammare än betalda versioner.

Vad du kan göra med Free Trial VPN: er

Med en gratis prøveversion VPN kommer du säkert att prova något spännande och nytt utan att behöva oroa dig för pengar. Det finns många kända och välkända VPN som erbjuder gratis tester. De kostnadsfria VPN: n ger dig en känsla av hur tjänsten fungerar. Men många av premium-VPN ger också en pengar-tillbaka-garanti. Om det utnyttjas korrekt kan du njuta av obegränsad och obegränsad tillgång till webben utan att spendera ett enda öre.

En gratis VPN-rättegång är mycket fördelaktig och användbar. Anledningen är enkel; vi använder alla VPN för flera olika ändamål, som att hålla sig anonyma medan vi är online eller kanske undviker en geografiskt begränsad tjänst som Amazon och Netflix-videor.

Med många VPN-er som erbjuds är det ganska tydligt och logiskt att du kan bli förvirrad över ditt val att välja ett VPN. VPN-fria försök låter dig testa tjänsten så att du är säker på hur det kommer att fungera enligt dina förväntningar. I den här guiden kommer vi att ge dig kunskap och information om de bästa gratis VPN-försöken som erbjuds.

Behov av en "VPN Free Trial"?

En gratis VPN-rättegång är ett bra sätt att se om VPN-numret du väljer antingen är svartlistat när du använder en viss tjänst.

Nuförtiden är fria försök mycket viktiga och viktiga. Det beror på att VPN-tjänsterna snabbt blockeras av olika medietjänster. Ingen har någonsin tänkt i vilken utsträckning Netflix kommer att gå för att förhindra VPN-tjänsterna. Under tryck från olika upphovsrättsägare, förutom att liknande tjänster accepterar en liknande metod om de redan inte har gjort det. Av alla sådana skäl finns det därför ett behov av en kostnadsfri testversion av VPN.

Hur man väljer en '' gratis VPN-rättegång ''?

Det grundläggande syftet med en gratis VPN-rättegång är att ha en tydlig uppfattning om de tjänster och funktioner som erbjuds av en viss VPN. Det är viktigt att testa VPN korrekt under den givna kostnadsfria testperioden.

Följande är några användbara tips som är viktiga när du testar ett VPN är följande:

 1. DNS- och IP-läcka: Det primära syftet med att använda VPN är datakryptering och integritet online. Det rekommenderas att testa VPN-anslutning med olika verktyg som VPNInsights.com för att kontrollera om VPN gömmer den verkliga DNS- och IP-adressläckan.
 2. VPN-hastighet: Det finns några faktorer som kan påverka en VPN-hastighet. Således kör ett hastighetstest via tjänster som nätet.
 3. Kundservice: Om du har några problem angående någon punkt så skicka in en supportbiljett eller använd det tillgängliga livechattalternativet för att kontrollera vilken nivå av hjälp som VPN ger sina användare.
 4. VPN-funktioner: Det finns flera VPN-funktioner som måste kontrolleras och undersökas under den kostnadsfria testperioden. Dessa framträdande funktioner kan vara av alla slag, t.ex. enkelt som att låta användare att torrent för att fördubbla VPN-kryptering eller nätverksdödsbrytare.