11 beste VPN-er med gratis prøveversjoner

[ware_item id=33][/ware_item]

Ser du etter de beste VPN-ene, som også tilbyr en gratis prøveperiode? Dette er den beste artikkelen for dere. Det er alltid vi søker eller ønsker en “Gratis service”Uansett hva saken er. La oss ta det på denne måten hvis noen sier at han vil beskytte deg 24/7 uten å spørre noen penger ... hvordan høres det ut for deg? Mistenkelig?


I tilfelle av den beste og ledende VPN-leverandøren vil si:

Vi gir topp sikkerhet, og dette er prisen $$ og gir deg også en måneds kontrollgaranti. Hvis du tilfredsstiller oppbetaling, ellers refunderer vi beløpet, hvordan det høres ut for deg?

Det er den nøyaktige grunnen til at vi bare anbefaler å velge best mulig anonym tjeneste fordi det er saken om de viktigste tingene dine som er "Personvern."

La oss diskutere mer dypt om gratis prøveversjon-VPN-er:

Det er to typer gratis prøveversjon VPN-leverandører der ute,

 • 1 - Gratis, men begrenset prøveversjon

I denne gratis prøveperioden vil du få begrensede funksjoner som (du kan ikke endre plassering, begrenset båndbredde som 1 GB)

 • 2 - VPN med full tilgang til gratis hale

(du har tilgang til alle funksjonene, ubegrenset båndbredde)

I denne gratis prøveperioden må du 30 dager refusjonspolicy, du må betale tjenesten, og de vil gi deg 30 dagers eller 15 dagers refusjonspolicy, det er veldig viktig i VPN-leverandørpolicy.

Det er den sterkt anbefalte tingen å gjøre! De vil raskt returnere beløpet uten å stille spørsmål som NordVPN, men få tilbydere som PureVPN tilbyr bare 7-dagers refusjonspolicy bare hvis du ikke overskrider den nevnte båndbredden.

Beste 11 VPN-er med gratis prøveoppdatering

No.ProviderDataFree TrialPaymentSite
1 NordVPN ubegrenset 30-dagers Ja nettsted
2 ExpressVPN ubegrenset 30-dagers Ja nettsted
3 PureVPN 1GB 7-dagers Ja nettsted
4 PIA VPN ubegrenset 7-dagers Ja nettsted
5 VYPR VPN ubegrenset 3 dager Ja nettsted
6 IPVanish ubegrenset 7-dagers Ja nettsted
7 SaferVPN ubegrenset 30-dagers Ja nettsted
8 HideMyAss ubegrenset 7-dagers Ja nettsted
9 Zenmate ubegrenset 14-Day Ja nettsted
10 Browsec ubegrenset 7-dagers Ja nettsted
11 CyberGhost ubegrenset 14-Day Ja nettsted

La oss ta en mer dyp titt

I dag er VPN-er tilgjengelige i overflod, noe som vil være bra for alle. Her gir vi deg funksjonene til noen av de beste gratis prøveversjon-VPN-er som sikkert vil hjelpe deg med å velge ønsket gratis VPN.

1 - NordVPN gratis prøveversjon

Med en gratis prøveversjon med NordVPN er virkelig enkel sammenlignet med andre, stiller de ikke spørsmål og refunderer beløpet innen 30 dager. bare sørg for at du ikke har kjøpt appen i IOS-butikken, alt annet er bra.

NordVPN er den eneste mangeårige lederen i VPN-bransjen som ikke bare er kjent for sitt vennlige grensesnitt, men også for budsjettvennlige rabatter for abonnement med lengre varighet. NordVPNs enorme servernettverk sprer seg i mer enn 60 land, noe som gir en jevn og stødig forbindelse.

Selv om de har god status i VPN-bransjen, har NordVPN mottatt blandede anmeldelser fra brukerne. Derfor bør brukere som ønsker å komme inn i mer avanserte funksjoner, stole på hjelp utenfra.

Den gratis prøveperioden for NordVPN er enten en 3-dagers prøveversjon eller 30-dagers pengene tilbake-garanti. Etter gratis prøveversjon, hvis du er fornøyd med opplevelsen din, er den beste tilgjengelige avtalen på 2-årig abonnement som kommer på under $ 4 per måned.

Pros:

 • Det er veldig rimelig, spesielt for et langt engasjement.
 • Med gratis prøveversjonstjeneste lar den deg utforske hele anlegget.
 • Den kan koble opptil 6 enheter samtidig.
 • Det er best for Apple TV, NETFLIX og Torrenting.
 • Datakappen er ubegrenset.

Ulemper:

 • Kundeservicen oppfyller ikke standarden.

2- ExpressVPN gratis prøveversjon

ExpressVPN er en av de mest populære og berømte VPN-ene på grunn av dens evne til å passere visse geografiske begrensninger. På grunn av den utmerkede hastigheten som er ideell for strømming og streaming av høy kvalitet. Disse fremtredende funksjonene og den fremragende kundeservicen gjorde det enestående blant brukerne.

ExpressVPN gir en 30 dagers pengene tilbake-garanti der du kan få tilgang til alle funksjoner og bruke ubegrenset data i løpet av den bestemte tiden. Men hvis du bestemmer deg for å gå gjennom en annen rute, har du ingen problemer med å avslutte abonnementet ditt og kan raskt få refusjon. Når prøveperioden avsluttes, vil ExpressVPN koste deg $ 12,95 per måned eller $ 8,32 for et årlig abonnement.

Pros:

 • Det tilbyr superhurtig hastighet og er flott for strømming.
 • Det gir sikker bitkryptering.
 • ExpressVPN tilbyr ubegrenset nedlasting.
 • Det tilbyr 30 dager pengene tilbake-garanti.

Ulemper:

 • Det er litt
 • BVI-jurisdiksjonen er ikke ideell.

3- PureVPN: Gratis prøveversjon tilgjengelig (7 dager)

PureVPN er et VPN-produkt som er kjent og kjent i mange år. Nå kan brukere få prøveversjon med en 7-dagers pengene-tilbake-garanti. PureVPN gir ikke bare enestående ytelse, fremtredende funksjoner og protokoller, men også deres 80 000 IP-adresse spredt i 141 regioner gir de beste tilgjengelige alternativene for brukerne å omgå geobegrensninger, til og med personvern mens du er på reise eller enten ligger i verdens avsidesliggende områder.

PureVPN er et fleksibelt produkt som er enkelt å installere og enkelt grensesnitt er til stede for problemfrie brukere. Det gir også dype konfigurasjonsalternativer. Dessuten kan dets robuste sett med alternativer gi utmerket opplevelse for nesten alle brukere. Med tilgang til alle sikkerhetsprotokoller, kompatibilitet med mange andre enheter og det primære operativsystemet, liker flere kundesupportkanaler; live chat fora, billetter og e-post.

PureVPN er litt dyrt. Månedlig til måned vil koste deg $ 10,95, og 6-måneders plan vil koste deg $ 8,95 per måned. Det gir imidlertid bratte og skarpe rabatter på langsiktige prosjekter. Et nåværende 2-årig abonnement vil koste $ 2,95 per måned.

Pros:

 • Det er en komplett pakke med ytelse og brukervennlighet.
 • Det gir robuste funksjoner og protokoller.
 • PureVPN gir støtte for alle enheter.

Ulemper:

 • Månedsplanen er litt
 • Det gir ikke raske og enkle alternativer som andre.

4- Privat Internett-tilgang 7-dagers gratis prøveversjon:

Privat internettilgang tilbyr nye brukere en prøveperiode på syv dager. Alle brukerne følger med sine syv dager gratis-pengene-tilbake-garantier. Som mange andre VPN-leverandører bruker PIA også pengene tilbake-garantien deres som et middel for å hjelpe brukere med å teste tjenesten deres, og hvis de ikke er fornøyd, kan de avbryte den innen en uke.

PIA gir en flott opplevelse for brukerne. Brukerne kan raskt teste sitt VPN-nettverk av servere over hele verden. Det er ingen begrensninger på server, tilgang, protokoller og klientprogramvare under den gratis prøveperioden. Dessuten begrenser det heller ikke dataforbruket. Brukere kan bruke ubegrensede tjenester etter ønske, og kan også teste sitt fulle nettverk med serverplasseringer.

Videre tilbyr PIA i løpet av sin gratis prøveperiode rabatter på VPN-tjenestene deres. I stedet for å bruke kupongkoder kjører de spesielle kampanjer med rabattpriser på ubegrenset VPN-tilgang.

For tiden kjører PIA et spesielt tilbud om rabatter. Brukere kan glede seg over ubegrenset VPN-tilgang for bare $ 2,50 per måned. De gir også den høye verdien av rabatt månedlig, årlig og for to-års kontoer.

Pros:

 • Enkel å sette og installere.
 • Det er ingen logging av brukeraktivitet eller IP.
 • Kan koble til fem enheter samtidig.

Ulemper:

 • Den kan ikke koble seg til spesifikke servere.
 • Det mangler avanserte funksjoner.

5- IPVanish Ubegrenset båndbredde VPN:

IPVanish er en av VPN som alle servere administreres og eies av selskapet. Den bruker også bare den egenutviklede programvaren for tjenestene deres. Det er en av de mest pålitelige VPN-ene i markedet som gir et bredt spekter av funksjoner som ikke bare øker hastigheten, men også tillater et kundekrypteringsnivå alle andre elementer i en VPN-forbindelse også.

I IPVanish stammer alle planer med en 7-dagers pengene-tilbake-garanti som må brukes til å sjekke og teste tjenestene deres helt og holdent fordi de som andre VPN-er ikke gir gratis prøveversjoner til brukerne.

I IPVanish kan prisnivået på tre måneder være lik $ 7,20 per måned når du må betale $ 21,59 i stedet for $ 35,97. Den beste ideen er imidlertid å få et årlig abonnement. Planen koster bare 5,20 dollar per måned. Det betyr også at det er 57% rabatt på vanlig pris som alle andre brukere må betale.

Pros:

 • Prisene er konkurransedyktige.
 • Det er null loggpolicy.
 • Det gir raskt servernettverk.

Ulemper:

 • Det er ingen gratis studier.

6- VyprVPN gratis prøveversjon

Begrenset båndbredde - Ingen betaling kreves

VyprVPN er en gratis prøveversjon etablert konkurrent. Det gir 1 GB databruk. VyprVPN tilbyr tilgang til mer enn 700 servere på mer enn 70 globale steder, gratis dataoverføring og vedlikehold for hver av de primære enhetene. I denne VPN trenger du ikke et kredittkort for å få prøveversjon til tjenestene deres, som bare varer i tre dager.

VyprVPN er en rask VPN. Den mest testen viser lite tap av hastighet sammen med få dvalemessige problemer. Det er en sveitsisk-basert VPN hvis verdensomspennende nettverk sprer seg i mer enn 50 land. Det betyr at ytelse og hastighet forblir fine uansett hvor du bor. Videre kan VyprVPN også skryte av sikkerhetsfunksjoner, slik at du kan bruke forskjellige krypteringsprotokoller og til og med det merkede Chameleon-systemet som dekker brukerdata.

VyprVPN har et døgnåpent live kundesupport-chatsystem. Selv om VyprVPN er litt dyrt sammenlignet med andre VPN-er, men det gir et komplett VPN-produkt med enorm brukervennlighet.

Pros:

 • Det er veldig sikkert og gir strålende kryptering.
 • Den er enkel å installere og enkel å bruke.

Ulemper:

 • Den gratis prøveversjonen av 1 GB data varer ikke på lenge.
 • Tilkoblingsloggene oppbevares i 30 dager.

7-  - SaferVPN gratis VPN-prøveversjon

SaferVPN er et Israel-basert VPN-selskap. Selskapet er ikke rundt denne listen som noen andre VPN-er, men har skapt et utmerket rykte for fleksibilitet og kundebehandling. Det er veldig enkelt å sette opp SaferVPN. Det gir en fantastisk responsiv live chat-funksjon, og har også en strålende ytelse i støttede stater.

SaferVPNs nettverk spres over 30 land. Det inkluderer også deler av verden der det er mindre VPN-tilgang. Hvis du bor i Australia, Sør-Afrika eller New Zealand enn SaferVPN vil være en alvorlig tanke. SaferVPN tilbyr 14-dagers gratis prøveversjon, og etter det kan pengene tilbake-garantien helt sikkert hjelpe deg med å avgjøre om dette er den beste VPN-en eller ikke.

Pros:

 • Det tilbyr Chrome-utvidelser.
 • Den gratis prøvetjenesten lar deg koble til opptil 5 enheter om gangen.
 • Det gir 24 timers gratis prøveperiode.

Ulemper:

 • Hastighetstestresultatet er ikke mye attraktivt.
 • Det er et Israel-basert selskap.

8- HideMyAss gratis prøveversjon

Det er en av de eldste og mest brukte VPN-tjenestene. HideMyAss VPN er vanligvis rettet mot en bruker som er bekymret for grensesnittet, brukervennligheten og aktiv kundeservice. Denne VPN gir sjenerøse pakker til brukerne sammen med en god ytelse med alle nødvendige sikkerhetsfunksjoner.

De tilbyr gratis forsøk for 7 dager og 30 dager pengene tilbake-garanti. De er en av de mest gratis kjente VPN-ene som gir over 750 servere på over 280 lokasjoner sammen med ubestemt datakap og støtte for det primære operativsystemet.

Pros:

 • Det gir et godt resultat i en fart
 • Datakappen er ubegrenset.
 • Den støtter alle typer enheter, men er best for Apple TV.

Ulemper:

 • Det tilbyr svært få konfigurasjoner eller spesielle funksjoner.
 • Denne VPN-tjenesten er litt dyr og holder tilkoblingslogger i minst en måned eller lenger.

9-  ZenMate Free Trial VPN:

Zenmate gratis VPN-prøveversjon gir alle brukerne sjansen til å bruke en 7-dagers gratis prøveperiode for å sjekke tjenestene deres. Pengene tilbake-garantiene på 30 dager fremfor 14 dager betyr at du kan benytte deg av en ny sjanse til å teste den komplette versjonen av ZenMate VPN. I tilfelle VPN-tjenesten ikke blir oppdatert til et betalt abonnement, vil programmet bare bytte til en gratis versjon uten noen begrensning, med den alvorlige begrensningen på de tilgjengelige serverne og fullstendig programinnstilling.

Pros:

 • Det er ingen DNS-lekkasje.
 • Det gir god kryptering.
 • Det er en syv dager lang prøveperiode.
 • Det tilbyr ubegrenset båndbredde.

Ulemper:

 • Det støtter ikke Bitcoin.
 • Kundeservicen er lite nyttig.

10- Browsec gratis og ubegrenset VPN:

BrowsecVPN er gratis og ubegrenset. Det lar brukerne surfe på internett i all hemmelighet. Den støtter tredjepartsprotokoller som Netflix, Hulu og Spotify. Alle disse er ideelle når geografiske begrensninger og personvern er din primære bekymring. BrowsecVPN kan kombineres med forskjellige nettlesere som Chrome og Firefox. Dermed er det et utmerket alternativ når det er koblet til andre betalte versjoner.

Pros:

 • Det gir raske enkle tilkoblinger.
 • Det holder den personlige informasjonen trygg og sikker.
 • Det er ikke behov for en betalt

Ulemper:

 • Det støtter ikke alle nettlesere.
 • Den har begrenset antall servere.

11- Betternet Gratis VPN:

Betternet VPN er gratis for alltid. Den gratis VPN-en er en komplett gratis multiplattform som lar brukere anonymt koble seg til internett. VPN brukes av forskjellige grunner som å passere geografisk begrensning og unngå sporing. Som mange VPN-tjenester som har en årlig kostnad, har Betternet Free VPN ikke en årlig kostnad.

Det er en app som med et enkelt klikk kobles til en VPN og gir tilgang når det trengs. Det er ikke behov for registrering, og det er ingen datakap. Alle disse funksjonene blir levert av sporadiske annonser og til og med en promotert premiumversjon som er ganske håndterbar og diskret.

Hvis du er på jakt etter noe anledning, kan du bruke Betternet gratis VPN for å nyte en perfekt opplevelse.

Pros:

 • Det er ingen datagrenser.
 • Det er gratis.
 • Det begrenser ikke data.

Ulemper:

 • Det er mye tregere enn betalte versjoner.

Hva du kan gjøre med gratis prøveversjon-VPN-er

Med en gratis prøveversjon VPN, vil du helt sikkert prøve noe spennende og nytt uten å måtte bekymre deg for penger. Det er mange kjente og kjente VPN-er som tilbyr gratis studier. Gratis prøveversjons-VPN-er lar deg få en følelse av hvordan tjenesten fungerer. Men mange av premium-VPN-ene gir også en pengene-tilbake-garanti. Hvis det blir utnyttet nøyaktig, kan du nyte ubegrenset og ubegrenset tilgang til nettet uten å bruke en eneste krone.

En gratis VPN-prøve er veldig gunstig og nyttig. Årsaken er enkel; vi bruker alle VPN til flere forskjellige formål, for eksempel for å være anonyme mens vi er online eller kanskje kaster en geografisk begrenset tjeneste som Amazon og Netflix-videoer.

Med mange VPN-er som tilbys, er det ganske tydelig og logisk at du kan bli forvirret over valget ditt å velge VPN. VPN-gratisforsøkene lar deg teste service for å sikre deg hvordan det kommer til å fungere i henhold til dine forventninger. I denne guiden vil vi gi deg kunnskapen og informasjonen om de beste gratis VPN-forsøkene som tilbys.

Behov for en '' VPN Free Trial ''?

En gratis VPN-prøveperiode er en flott måte å se om VPN-en du velger, er svartelistet mens du bruker en bestemt tjeneste.

I dag er gratis studier veldig viktige og essensielle. Det er fordi VPN-tjenestene raskt blokkeres av forskjellige medietjenester. Ingen har noen gang tenkt i hvilken grad Netflix vil gå for å forhindre VPN-tjenestene. Under press fra forskjellige copyright-eiere, bortsett fra at lignende tjenester aksepterer en lignende tilnærming hvis de ikke allerede har gjort det. Av alle slike grunner er det derfor behov for gratis prøveversjon av VPN.

Hvordan velge en '' gratis VPN-prøveversjon ''?

Det grunnleggende formålet med en gratis VPN-prøve er å ha en klar ide om tjenestene og funksjonene som tilbys av en bestemt VPN. Det er viktig å teste VPN riktig i løpet av den gitte gratis prøveperioden.

Følgende er noen nyttige tips som er viktige når du tester en VPN er som følger:

 1. DNS- og IP-lekkasje: Hovedformålet med å bruke VPN er datakryptering og online personvern. Det anbefales å teste VPN-forbindelse med forskjellige verktøy som VPNInsights.com for å sjekke om VPN skjuler den virkelige DNS- og IP-adresselekkasjen.
 2. VPN-hastighet: Det er noen faktorer som kan påvirke en VPN-hastighet. Således kjør en hastighetstest via tjenester som nettet.
 3. Kundeservice: Hvis du har noen problemer angående noe poeng, kan du sende inn en supportbillett eller bruke live chat-alternativet for å sjekke hvilket nivå nivået av hjelp som VPN gir sine brukere.
 4. VPN-funksjoner: Det er flere VPN-funksjoner som må sjekkes og undersøkes i løpet av den gratis prøveperioden. Disse fremtredende funksjonene kan være av noe slag, f.eks. enkelt som å la brukere torrent for å doble VPN-kryptering eller nettverksdrepsbryter.