11 beste VPN’s met gratis proefopties

[ware_item id=33][/ware_item]

Op zoek naar de beste VPN's, die ook een gratis proefversie aanbieden? Dit is het beste artikel voor jullie. Er zijn altijd we zoeken of willen een 'Gratis dienst"Wat er ook aan de hand is. Laten we het zo nemen als iemand zegt dat hij je 24/7 zal beschermen zonder geld te vragen ... hoe klinkt dat voor jou? Verdacht?


In het geval van de beste en toonaangevende VPN-provider zou zeggen:

We bieden topsnelbeveiliging, en dit is de prijs $$ en geven je ook 1 maand controlegarantie, als je tevreden bent met betalen, anders zullen we het bedrag terugbetalen, hoe dat klinkt?

Dat is precies de reden waarom we alleen aanbevelen om elke anonieme service het beste te kiezen, omdat het uw belangrijkste zaken zijn, namelijk 'Privacy'.

Laten we dieper ingaan op GRATIS proef-VPN's:

Er zijn 2 soorten gratis proef-VPN-providers die er zijn,

 • 1 - Gratis maar beperkte proefperiode

In deze gratis proefperiode krijgt u beperkte functies zoals (u kunt de locatie niet wijzigen, beperkte bandbreedte zoals 1 GB)

 • 2 - Volledige toegang vrije staart VPN

(u hebt toegang tot alle functies, onbeperkte bandbreedte)

In deze gratis proefperiode moet u het terugbetalingsbeleid van 30 dagen hebben, moet u de service betalen en zij geven u een terugbetalingsbeleid van 30 dagen of 15 dagen, het is erg op het beleid van de VPN-provider.

Het is een echte aanrader om te doen! Ze zullen het bedrag snel retourneren zonder een vraag te stellen zoals NordVPN, maar weinig providers zoals PureVPN bieden alleen een 7-dagen restitutiebeleid als u de genoemde bandbreedte niet overschrijdt.

Beste 11 VPN's met gratis proefversies bijgewerkt

Nee. ProviderData Gratis TrialPaymentSite
1 NordVPN Onbeperkt 30 dagen Ja website
2 ExpressVPN Onbeperkt 30 dagen Ja website
3 PureVPN 1GB 7 dag Ja website
4 PIA VPN Onbeperkt 7 dag Ja website
5 VYPR VPN Onbeperkt 3 dagen Ja website
6 IPVanish Onbeperkt 7 dag Ja website
7 SaferVPN Onbeperkt 30 dagen Ja website
8 Hidemyass Onbeperkt 7 dag Ja website
9 Zenmate Onbeperkt 14-Day Ja website
10 Browsec Onbeperkt 7 dag Ja website
11 CyberGhost Onbeperkt 14-Day Ja website

Laten we eens dieper kijken

Tegenwoordig zijn er VPN's in overvloed die zeker goed zullen zijn voor iedereen. Hier bieden we u de functies van enkele beste gratis proef-VPN's die u zeker zullen helpen bij het kiezen van uw gewenste gratis VPN.

1 - NordVPN Gratis proefperiode

Met een gratis proefperiode bij NordVPN is het heel eenvoudig in vergelijking met anderen, ze stellen geen vragen en betalen het bedrag binnen 30 dagen terug. zorg er gewoon voor dat je de app niet in de IOS-winkel hebt gekocht, al het andere is goed.

De NordVPN is de enige al lang bestaande leider in de VPN-industrie die niet alleen bekend staat om zijn vriendelijke interface, maar ook voor budgetvriendelijke kortingen voor een abonnement van langere duur. Het enorme servernetwerk van NordVPN verspreidt zich in meer dan 60 landen, wat zorgt voor een consistente en betrouwbare verbinding.

Hoewel het een goede status heeft in de VPN-industrie, heeft NordVPN gemengde beoordelingen ontvangen van de gebruikers. Daarom moeten gebruikers die op zoek zijn naar meer geavanceerde functies vertrouwen op externe hulp.

De gratis proefperiode voor NordVPN is een proefperiode van 3 dagen of een geld-teruggarantie van 30 dagen. Als u na een gratis proefperiode tevreden bent met uw ervaring, is de best beschikbare deal een abonnement van 2 jaar dat minder dan $ 4 per maand kost.

Voors:

 • Het is zeer betaalbaar, vooral voor een lange verbintenis.
 • Met de gratis proefservice kunt u de hele faciliteit verkennen.
 • Het kan tot 6 apparaten tegelijkertijd aansluiten.
 • Het is het beste voor Apple TV, NETFLIX en Torrenting.
 • De datakap is onbeperkt.

Cons:

 • De klantenservice voldoet niet aan de norm.

2- ExpressVPN Gratis proefperiode

ExpressVPN is een van de meest populaire en beroemde VPN vanwege zijn vermogen om bepaalde geografische beperkingen te passeren. Ook vanwege de uitstekende snelheid die ideaal is voor torrenting en streaming van hoge kwaliteit. Deze opvallende kenmerken en uitstekende klantenservice maakten het uitzonderlijk onder zijn gebruikers.

ExpressVPN geeft een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie waarmee u toegang kunt krijgen tot alle functies en onbeperkte gegevens kunt gebruiken gedurende de specifieke periode. Maar als u besluit een andere route te volgen, zult u geen problemen hebben om uw abonnement te beëindigen en kunt u snel een terugbetaling krijgen. Wanneer de proefperiode eindigt, kost ExpressVPN u $ 12,95 per maand of $ 8,32 maand voor een jaarabonnement.

Voors:

 • Het biedt een supersnelle snelheid en is geweldig voor streaming.
 • Het biedt veilige bitcodering.
 • ExpressVPN biedt onbeperkt downloaden.
 • Het biedt 30 dagen geld-terug-garantie.

nadelen:

 • Het is een beetje
 • Het BVI-rechtsgebied is niet ideaal.

3- PureVPN: Gratis proefversie beschikbaar (7 dagen)

De PureVPN is een VPN-product dat al vele jaren bekend en beroemd is. Nu kunnen gebruikers een proef krijgen met een geld-terug-garantie van 7 dagen. De PureVPN biedt niet alleen uitstekende prestaties, opvallende functies en protocollen, maar ook hun 80.000 IP-adres verspreid in 141 regio's biedt de beste beschikbare opties voor de gebruikers omzeilen geografische beperkingen, zelfs privacy terwijl u reist of bevindt zich in de afgelegen gebieden van de wereld.

PureVPN is een flexibel product dat eenvoudig te installeren is en er een eenvoudige interface aanwezig is voor probleemloze gebruikers. Het biedt ook diepe configuratie-opties. Bovendien kan de robuuste reeks opties een uitstekende ervaring bieden voor bijna elke gebruiker. Met de toegang tot alle beveiligingsprotocollen, compatibiliteit met vele andere apparaten en het primaire besturingssysteem, verschillende kanalen voor klantenondersteuning zoals; live chatforums, tickets en e-mails.

De PureVPN is een beetje duur. Maandelijks kost je $ 10,95, en een abonnement van 6 maanden kost je $ 8,95 per maand. Het biedt echter steile en scherpe kortingen op langlopende projecten. Een huidig ​​abonnement van 2 jaar kost $ 2,95 per maand.

Voors:

 • Het is een compleet pakket van prestaties en bruikbaarheid.
 • Het biedt robuuste functies en protocollen.
 • PureVPN biedt ondersteuning voor elk apparaat.

Cons:

 • Het maandelijkse plan is een beetje
 • Het biedt geen snelle en gemakkelijke opties zoals anderen.

4- Prive-internettoegang 7 dagen gratis proberen:

De Private Internet Access biedt nieuwe gebruikers een gratis proefperiode van zeven dagen. Alle gebruikers sluiten met hun zeven dagen gratis geld-terug-garantie in. Net als veel andere VPN-providers gebruikt PIA ook hun geld-terug-garantie als middel om gebruikers te helpen hun service te testen, en als ze daar niet tevreden over zijn, kunnen ze deze binnen een week annuleren.

PIA biedt een geweldige ervaring voor de gebruikers. De gebruikers kunnen snel hun VPN-netwerk van servers over de hele wereld testen. Er zijn geen beperkingen op server, toegang, protocollen en clientsoftware tijdens de gratis proefperiode. Bovendien beperkt het ook het datagebruik niet. Gebruikers kunnen onbeperkt gebruikmaken van hun services en kunnen ook hun volledige netwerk van serverlocaties testen.

Bovendien biedt de PIA tijdens zijn gratis proefperiode kortingen op hun VPN-services. In plaats van de couponcodes te gebruiken, voeren ze speciale promoties uit met kortingsprijzen op onbeperkte VPN-toegang.

Momenteel heeft PIA een speciale kortingsaanbieding. Gebruikers kunnen genieten van onbeperkte VPN-toegang voor slechts $ 2,50 per maand. Ze geven ook de hoge waarde van de korting maandelijks, jaarlijks en voor tweejarige rekeningen.

Voors:

 • Eenvoudig in te stellen en te installeren.
 • Er is geen registratie van gebruikersactiviteit of IP.
 • Kan tegelijkertijd verbinding maken met vijf apparaten.

nadelen:

 • Het kan geen verbinding maken met specifieke servers.
 • Er is een gebrek aan geavanceerde functies.

5- IPVanish onbeperkte bandbreedte VPN:

IPVanish is een van de VPN waarvan alle servers worden beheerd en eigendom zijn van het bedrijf. Het gebruikt ook alleen de zelf ontwikkelde software voor hun diensten. Het is een van de meest betrouwbare VPN op de markt die een breed scala aan functies biedt die niet alleen de snelheid verhoogt, maar ook een coderingsniveau van de klant mogelijk maakt voor alle andere elementen van een VPN-verbinding.

In IPVanish ontstaan ​​alle plannen met een geld-terug-garantie van 7 dagen die moet worden gebruikt om hun services volledig te controleren en te testen, omdat het, net als andere VPN's, geen gratis proefversies biedt aan de gebruikers.

In IPVanish kan het drie maanden durende tariefplan gelijk zijn aan $ 7,20 per maand wanneer u $ 21,59 moet betalen in plaats van $ 35,97. Het beste idee is echter voor een jaarabonnement. Het plan kost slechts $ 5,20 per maand. Het betekent ook dat er een korting van 57% op de normale prijs is die alle andere gebruikers moeten betalen.

Pros:

 • De prijzen zijn concurrerend.
 • Er is geen logboekbeleid.
 • Het biedt een snel servernetwerk.

Cons:

 • Er zijn geen gratis proefversies.

6- VyprVPN Gratis proefversie

Beperkte bandbreedte - geen betaling vereist

VyprVPN is een vrije proef gevestigde concurrent. Het biedt 1 GB aan datagebruik. De VyprVPN biedt toegang tot meer dan 700 servers op meer dan 70 wereldwijde locaties, gratis gegevensoverdracht en onderhoud voor elk van de primaire apparaten. In deze VPN heb je geen creditcard nodig om een ​​proef voor hun diensten te krijgen die slechts drie dagen duurt.

VyprVPN is een snelle VPN. De meeste test vertoont weinig snelheidsverlies en weinig slaapproblemen. Het is een in Zwitserland gevestigde VPN waarvan het wereldwijde netwerk zich in meer dan 50 landen verspreidt. Het betekent dat prestaties en snelheid goed blijven, waar u ook woont. Bovendien beschikt VyprVPN ook over beveiligingsfuncties, waardoor u verschillende coderingsprotocollen kunt gebruiken en zelfs het Chameleon-systeem van het merk dat de gegevens van de gebruiker dekt.

VyprVPN heeft een 24/7 live chatsysteem voor klantenondersteuning. Hoewel VyprVPN een beetje duur is in vergelijking met andere VPN's, maar het biedt een compleet VPN-product met een enorm gebruiksgemak.

Voors:

 • Het is zeer veilig en biedt briljante codering.
 • Het is eenvoudig te installeren en te gebruiken.

nadelen:

 • De gratis proefperiode van 1 GB gegevens duurt niet lang.
 • De verbindingslogboeken worden 30 dagen bewaard.

7-  - SaferVPN Gratis VPN-proef

De SaferVPN is een in Israël gevestigd VPN-bedrijf. Het bedrijf staat niet op deze lijst als sommige andere VPN's, maar heeft een uitstekende reputatie opgebouwd voor flexibiliteit en klantenservice. Het is heel eenvoudig om SaferVPN in te stellen. Het biedt een uitstekende responsieve live chat-functie en heeft ook een briljante prestatie in de ondersteunde staten.

Het netwerk van de SaferVPN is verspreid over 30 landen. Het omvat ook delen van de wereld waar minder VPN-toegang is. Als u in Australië, Zuid-Afrika of Nieuw-Zeeland woont, zal SaferVPN een serieuze gedachte zijn. SaferVPN biedt 14 dagen gratis proberen, en daarna kan de geld-terug-garantie u zeker helpen om te beslissen of dit de beste VPN is of niet.

Pros:

 • Het biedt Chrome-extensies.
 • Met de gratis proefservice kunt u maximaal 5 apparaten tegelijk aansluiten.
 • Het biedt een gratis proefperiode van 24 uur.

nadelen:

 • Het resultaat van de snelheidstest is niet erg aantrekkelijk.
 • Het is een in Israël gevestigd bedrijf.

8- HideMyAss Gratis proefversie

Het is een van de oudste en meest gebruikte VPN-services. HideMyAss VPN richt zich meestal op een gebruiker die zich zorgen maakt over de interface, het gebruiksgemak en de actieve klantenservice. Deze VPN biedt royale pakketten aan de gebruikers, samen met goede prestaties met alle vereiste beveiligingsfuncties.

Ze bieden gratis proefversies voor 7 dagen en 30 dagen geld-terug-garantie. Ze zijn een van de beste gratis bekende VPN's die meer dan 750 servers op meer dan 280 locaties biedt, samen met een onbeperkte datacap en ondersteuning voor het primaire besturingssysteem.

Voors:

 • Het geeft een goed resultaat in een snelheid
 • De datakap is onbeperkt.
 • Het ondersteunt alle soorten apparaten, maar is het beste voor Apple TV.

nadelen:

 • Het biedt zeer weinig configuratie of speciale functies.
 • Deze VPN-service is een beetje duur en houdt connectiviteitslogboeken minimaal een maand of langer bij.

9-  ZenMate Gratis proef-VPN:

De gratis VPN-proefversie van Zenmate biedt alle gebruikers de kans om een ​​gratis proefperiode van 7 dagen te gebruiken om hun services te controleren. De geld-terug-garantie van 30 dagen in plaats van 14 dagen betekent dat u nog een kans kunt maken om de volledige versie van ZenMate VPN te testen. In het geval dat de VPN-service niet wordt bijgewerkt naar een betaald abonnement, schakelt het programma alleen over naar een gratis versie zonder enige beperking, echter met de ernstige beperking op de beschikbare servers en de volledige programma-instelling.

Voors:

 • Er is geen DNS-lekkage.
 • Het biedt een goede codering.
 • Er is een gratis proefperiode van zeven dagen.
 • Het biedt onbeperkte bandbreedte.

nadelen:

 • Het ondersteunt geen Bitcoin.
 • De klantenservice is niet erg handig.

10- Browsec Gratis en onbeperkte VPN:

BrowsecVPN is gratis en onbeperkt. Hiermee kunnen gebruikers in het geheim op internet surfen. Het ondersteunt externe protocollen zoals Netflix, Hulu en Spotify. Al deze zijn ideaal wanneer geografische beperkingen en privacy uw primaire zorg zijn. De BrowsecVPN kan worden gecombineerd met verschillende online browsers zoals Chrome en Firefox. Het is dus een uitstekend alternatief wanneer het wordt gekoppeld aan andere betaalde versies.

Pros:

 • Het biedt snelle eenvoudige verbindingen.
 • Het houdt de persoonlijke informatie effectief veilig.
 • Betalen is niet nodig

nadelen:

 • Het ondersteunt niet alle browsers.
 • Het heeft een beperkt aantal servers.

11- Betternet Gratis VPN:

Betternet VPN is voor altijd gratis. De gratis VPN is een volledig gratis multi-platform waarmee gebruikers anoniem verbinding kunnen maken met internet. De VPN wordt gebruikt om verschillende redenen, zoals het doorgeven van geografische beperkingen en vermijd tracking. Zoals veel VPN-services die een jaarlijkse vergoeding vragen, heeft Betternet Free VPN geen jaarlijkse kosten.

Het is een app die met een enkele klik verbinding maakt met een VPN en toegang biedt wanneer dat nodig is. Registratie is niet nodig en er zijn ook geen datacaps. Al deze functies worden geleverd door incidentele advertenties en zelfs een gepromote premium-versie die redelijk beheersbaar en discreet is.

Als u op zoek bent naar iets, gebruik dan Betternet gratis VPN voor een perfecte ervaring.

Voors:

 • Er zijn geen datalimieten.
 • Het is gratis.
 • Het beperkt geen gegevens.

nadelen:

 • Het is veel langzamer dan betaalde versies.

Wat u kunt doen met gratis proef-VPN's

Met een gratis proef-VPN kun je zeker iets spannends en nieuws proberen zonder je zorgen te maken over geld. Er zijn veel bekende en bekende VPN's die gratis proefversies aanbieden. Met de gratis proef-VPN's krijgt u een idee van hoe de service werkt. Maar veel van de premium VPN biedt ook een geld-terug-garantie. Als het nauwkeurig wordt benut, kunt u genieten van onbeperkte en onbeperkte toegang tot het web zonder een cent uit te geven.

Een gratis VPN-proef is erg nuttig en nuttig. De reden is simpel; we gebruiken allemaal VPN voor verschillende doeleinden, zoals anoniem blijven terwijl we online zijn of misschien een geografisch beperkte service zoals Amazon en Netflix-video's omzeilen.

Met de vele aangeboden VPN's is het vrij duidelijk en logisch dat u in de war raakt over uw keuze om een ​​VPN te selecteren. Met de gratis VPN-tests kunt u de service testen om er zeker van te zijn hoe deze volgens uw verwachtingen werkt. In deze gids geven we u de kennis en informatie over de beste gratis VPN-proefversies die worden aangeboden.

Noodzaak van een ‘‘ VPN gratis proef ’?

Een gratis proefversie van VPN is een geweldige manier om te zien of de VPN die u kiest op de zwarte lijst staat tijdens het gebruik van een bepaalde service.

Tegenwoordig zijn gratis proefversies erg belangrijk en essentieel. Dit komt omdat de VPN-services snel worden geblokkeerd door verschillende mediaservices. Niemand heeft ooit gedacht in hoeverre Netflix zal gaan om de VPN-services te voorkomen. Onder druk van verschillende auteursrechteigenaren, behalve voor vergelijkbare services om een ​​vergelijkbare aanpak te accepteren als ze dat al niet hebben gedaan. Om al die redenen is er dus een gratis VPN-proef nodig.

Hoe een ‘‘ Gratis VPN-proef ’te kiezen?

Het fundamentele doel van een gratis VPN-proefperiode is om een ​​duidelijk idee te hebben van de diensten en functies die door een bepaalde VPN worden aangeboden. Het is essentieel om VPN goed te testen tijdens de gegeven gratis proefperiode.

Hier volgen enkele nuttige tips die essentieel zijn tijdens het testen van een VPN:

 1. DNS- en IP-lek: Het primaire doel van het gebruik van VPN is gegevenscodering en online privacy. Het wordt aanbevolen om een ​​VPN-verbinding te testen met verschillende tools zoals VPNInsights.com om te controleren of VPN het echte DNS- en IP-adreslek correct verbergt.
 2. VPN snelheid: Er zijn enkele factoren die de VPN-snelheid kunnen beïnvloeden. Voer dus een snelheidstest uit via services zoals het net.
 3. Klantenservice: Als u problemen hebt met betrekking tot een bepaald punt, dient u een supportticket in of gebruikt u de beschikbare live chat-optie om te controleren welk niveau van hulp de VPN biedt aan zijn gebruikers.
 4. VPN kenmerken: Er zijn verschillende VPN-functies die moeten worden gecontroleerd en onderzocht tijdens de gratis proefperiode. Deze opvallende kenmerken kunnen van elke soort zijn, e. eenvoudig omdat gebruikers torrents kunnen gebruiken om de VPN-encryptie of netwerk-kill-schakelaar te verdubbelen.