11 legjobb VPN ingyenes próbaverzióval

[ware_item id=33][/ware_item]

A legjobb VPN-ket keres, amelyek ingyenes próbaverziót is kínálnak? Ez a legjobb cikk nektek. Mindig keresünk vagy akarunk egy „Ingyenes szolgáltatásBármi is legyen. Vegyük ezt úgy, ha valaki azt mondja, hogy 24 órás órás védelem alatt áll téged anélkül, hogy pénz kérne… hogyan hangzik ez neked? Gyanús?


A legjobb és vezető VPN-szolgáltató esetében azt mondaná:

Legjobb biztonságot nyújtunk, és ez az ár $ $, valamint egyhavi ellenőrzési garanciát adunk Önnek, ha eleget tesz a befizetésnek, különben visszatérítjük az összeget, hogy ez mennyire számít neked.?

Ez a pontos ok, miért csak anonim szolgáltatást választunk a legjobbnak, mert a legfontosabb dolgok kérdése az „Adatvédelem”.

Beszéljünk mélyebben az INGYENES próbaverziós VPN-kről:

Van 2 típusú ingyenes próbaverziójú VPN-szolgáltató,

 • 1 - Ingyenes, de korlátozott funkciójú próbaverzió

Ebben az ingyenes próbaverzióban korlátozott funkciókat kap, mint például (nem változtathatja meg a helyet, korlátozott sávszélesség, mint például 1 GB)

 • 2 - Teljes hozzáférés nélküli farok VPN

(elérheti az összes szolgáltatást, korlátlan sávszélességet)

Ebben az ingyenes próbaverzióban 30 napos visszatérítési politikát kell fizetnie, meg kell fizetnie a szolgáltatást, és 30 napos vagy 15 napos visszatérítési politikát fog adni Önnek, a VPN szolgáltatónál alkalmazott irányelv szerint..

Erősen ajánlott teendő! Gyorsan visszatérítik az összeget anélkül, hogy bármilyen kérdést feltennének, mint például a NordVPN, de néhány szolgáltató, mint például a PureVPN, csak a 7 napos visszatérítési politikát kínálja csak akkor, ha nem haladja meg az említett sávszélességet.

Legjobb 11 VPN frissített próbaverzióval

No.ProviderDataFree TrialPaymentSite
1 NordVPN Korlátlan 30 napos Igen weboldal
2 ExpressVPN Korlátlan 30 napos Igen weboldal
3 PureVPN 1GB 7 napos Igen weboldal
4 PIA VPN Korlátlan 7 napos Igen weboldal
5 VYPR VPN Korlátlan 3 nap Igen weboldal
6 IPVanish Korlátlan 7 napos Igen weboldal
7 SaferVPN Korlátlan 30 napos Igen weboldal
8 Hidemyass Korlátlan 7 napos Igen weboldal
9 Zenmate Korlátlan 14 Napos Igen weboldal
10 Browsec Korlátlan 7 napos Igen weboldal
11 CyberGhost Korlátlan 14 Napos Igen weboldal

Vessen egy mélyebb pillantást

Manapság a VPN-ek nagyszámban elérhetők, ami mindenkinek jó. Itt néhány legjobb ingyenes próbaverziójú VPN szolgáltatást nyújtunk, amelyek minden bizonnyal segítenek a kívánt ingyenes VPN kiválasztásában..

1 - NordVPN ingyenes próbaverzió

A NordVPN-vel történő ingyenes próbaverzió másokkal összehasonlítva nagyon egyszerű, nem tesznek fel kérdést és 30 napon belül visszatérítik az összeget. csak győződjön meg arról, hogy nem vásárolta meg az alkalmazást az IOS áruházban, minden más jó.

A NordVPN az egyetlen hosszú távú vezető szerepet játszik a VPN-iparban, amely nemcsak barátságos felületükről, hanem költségvetés-barát kedvezményekről is ismert hosszú távú előfizetés esetén. A NordVPN hatalmas szerverhálózata több mint 60 országban terjed, amely következetes és kitartó kapcsolatot biztosít.

Noha a VPN-iparban jó státusú, a NordVPN vegyes értékeléseket kapott a felhasználóktól. Ezért azoknak a felhasználóknak, akik fejlettebb funkciókba akarnak lépni, külső segítségre kell támaszkodniuk.

Az ingyenes NordVPN próbaverzió vagy 3 napos próbaverzió, vagy 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Az ingyenes próbaverzió után, ha elégedett a tapasztalataival, a legjobb elérhető ajánlat a 2 éves előfizetés, amely kevesebb, mint 4 dollár havonta..

Előnyök:

 • Nagyon megfizethető, főleg hosszú elkötelezettség esetén.
 • Ingyenes próbaverzióval lehetővé teszi a teljes létesítmény felfedezését.
 • Legfeljebb 6 eszközt képes egyszerre csatlakoztatni.
 • Ez a legjobb az Apple TV, a NETFLIX és a Torrenting számára.
 • Az adatkorlát korlátlan.

Hátrányok:

 • Az ügyfélszolgálat nem felel meg a szabványnak.

2- ExpressVPN ingyenes próbaverzió

Az ExpressVPN az egyik legnépszerűbb és leghíresebb VPN, mivel képes átengedni bizonyos földrajzi korlátozásokat. Kiváló sebessége miatt, amely ideális a torzításhoz és a magas színvonalú streaminghez. Ezek a figyelemreméltó tulajdonságok és a kiemelkedő ügyfélszolgálat tette kivételesé a felhasználók körében.

Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújt, amelyben hozzáférhet minden funkcióhoz és korlátlan adatot használhat az adott időtartam alatt. De ha úgy dönt, hogy egy másik útvonalon halad át, akkor nem lesz problémája az előfizetés leállításával, és gyorsan visszatérítést kaphat. Amikor a próbaidőszak így végződik, az ExpressVPN havi 12,95 dollárba kerül, vagy az éves előfizetés havi 8,32 dollárba kerül..

Előnyök:

 • Szupergyors sebességet kínál, és kiválóan alkalmas streamingre.
 • Biztonságos bit titkosítást biztosít.
 • Az ExpressVPN korlátlan letöltést kínál.
 • 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Hátrányok:

 • Ez egy kicsit
 • A BVI joghatósága nem ideális.

3- PureVPN: Ingyenes próbaverzió elérhető (7 nap)

A PureVPN egy VPN termék, amely évek óta ismert és híres. Most a felhasználók 7 napos pénz-visszatérítési garanciával kaphatnak próbát. A PureVPN nemcsak kiemelkedő teljesítményt, kiemelkedő szolgáltatásokat és protokollokat kínál, hanem a 141 régióban elosztott 80 000 IP-címükkel is a lehető legjobb lehetőségeket kínálja a felhasználók számára a földrajzi korlátozások megkerülésére, akár magánélet védelmére is, ha utazik, vagy akár a világ távoli területein.

A PureVPN rugalmas termék, amelyet könnyű telepíteni, és egyszerű felület van a problémamentes felhasználók számára. Mély konfigurációs lehetőségeket is kínál. Sőt, robosztus lehetőségei kiváló élményt nyújtanak szinte minden felhasználó számára. Minden biztonsági protokollhoz való hozzáféréssel, sok más eszközzel és az elsődleges operációs rendszerrel való kompatibilitással, számos ügyfél-támogatási csatornával; élő chat fórumok, jegyek és e-mailek.

A PureVPN egy kicsit drága. Hónapra 10,95 dollárba kerül, a 6 hónapos terv pedig havi 8,95 dollárba fog kerülni. Ez azonban meredek és éles kedvezményeket biztosít a hosszú távú projektekhez. A jelenlegi 2 éves előfizetés havi 2,95 dollárba kerül.

Előnyök:

 • Ez egy teljes csomag a teljesítményről és a használhatóságról.
 • Robusztus funkciókat és protokollokat biztosít.
 • A PureVPN bármilyen eszközt támogat.

Hátrányok:

 • A havi terv egy kicsit
 • Nem nyújt gyors és egyszerű lehetőségeket, mint mások.

4- Privát internethozzáférés 7 napos ingyenes próbaverzió:

A magán-Internet hozzáférés hét napos ingyenes próbaverziót kínál az új felhasználók számára. Minden felhasználó hét napos ingyenes pénz-visszatérítési garanciát vállal. Mint sok más VPN-szolgáltatóhoz, a PIA a pénz-visszatérítési garanciát is arra használja, hogy segítse a felhasználókat a szolgáltatás tesztelésében, és ha nem elégedettek, egy héten belül visszavonhatják azt..

A PIA nagyszerű élményt nyújt a felhasználók számára. A felhasználók gyorsan kipróbálhatják VPN szerverhálózatukat az egész világon. Az ingyenes próbaverzió alatt nincsenek korlátozások a kiszolgálóra, a hozzáférésre, a protokollokra és az ügyfélszoftverre. Sőt, ez nem korlátozza az adatfelhasználást. A felhasználók korlátlanul igénybe vehetik a szolgáltatásaikat, és tesztelhetik a teljes kiszolgálói helyek hálózatát.

Ezenkívül a PIA ingyenes próbaidőszak alatt kedvezményeket kínál VPN-szolgáltatásaira. A kuponkódok használata helyett speciális akciókat futtatnak kedvezményes áron, korlátlan VPN hozzáférés esetén.

Jelenleg a PIA különleges kedvezményes ajánlatot futtat. A felhasználók korlátlan VPN hozzáférést élvezhetnek mindössze havonta 2,50 dollárért. Ezenkívül havi, évenkénti és kétéves számlákra adják a kedvezmény magas értékét.

Előnyök:

 • Könnyen beállítható és telepíthető.
 • Nincs naplózva a felhasználói tevékenység vagy az IP.
 • Öt eszközhöz csatlakoztatható egyszerre.

Hátrányok:

 • Nem tud kapcsolódni bizonyos kiszolgálókhoz.
 • Hiányzik a fejlett funkciók.

5- IPVanish korlátlan sávszélességű VPN:

Az IPVanish azon VPN egyike, amelynek összes szerverét a vállalat kezeli és tulajdonosa. Ezenkívül csak saját fejlesztésű szoftvert használ a szolgáltatásaihoz. Ez a piacon elérhető egyik legmegbízhatóbb VPN, amely számos olyan funkciót kínál, amely nemcsak növeli a sebességet, hanem lehetővé teszi az ügyfelek számára a VPN-kapcsolat többi elemének titkosítási szintjét is.

Az IPVanish programban minden terv 7 napos pénz-visszatérítési garanciával származik, amelyet teljes mértékben ellenőrizni és tesztelni kell szolgáltatásaikkal, mivel más VPN-hez hasonlóan nem nyújt ingyenes próbaverziókat a felhasználók számára.

Az IPVanish programban a három hónapos árképzési terv havonta 7,20 dollár lehet, amikor 35,97 dollár helyett 21,59 dollárt kell fizetnie. A legjobb ötlet azonban egy éves előfizetés. A terv havi 5,20 dollárba kerül. Ez azt is jelenti, hogy 57% -os engedmény van a rendes áron, amelyet minden más felhasználónak meg kell fizetnie.

Előnyök:

 • Az árak versenyképesek.
 • Nincs nulla naplózási politika.
 • Gyors szerverhálózatot biztosít.

Hátrányok:

 • Nincsenek ingyenes próbaverziók.

6- VyprVPN ingyenes próbaverzió

Korlátozott sávszélesség - Nincs szükség fizetésre

A VyprVPN egy ingyenes próbaverzióban működő versenytárs. 1 GB adatfelhasználást biztosít. A VyprVPN hozzáférést kínál több mint 700 szerverhez, több mint 70 globális helyszínen, ingyenes adatátvitelt és karbantartást biztosít minden egyes elsődleges eszköz számára. Ebben a VPN-ben nincs szükség hitelkártyára, hogy próbálkozzanak szolgáltatásaikkal, amely csak három napig tart.

A VyprVPN egy gyors VPN. A legtöbb teszt kis sebességcsökkenést mutat, néhány alvási problémával együtt. Ez egy svájci VPN, amelynek globális hálózata több mint 50 országban terjed. Ez azt jelenti, hogy a teljesítmény és a sebesség továbbra is remek, függetlenül attól, hol lakik. Ezenkívül a VyprVPN biztonsági funkciókkal is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik különféle titkosítási protokollok és még a márkájú Chameleon rendszer használatát, amely a felhasználó adatait fedezi fel.

A VyprVPN 24/7 élő ügyfél-támogatási csevegőrendszerrel rendelkezik. Annak ellenére, hogy a VyprVPN egy kicsit drágább a többi VPN-hez képest, de teljes VPN-terméket kínál, rendkívül egyszerűen használható..

Előnyök:

 • Nagyon biztonságos, és ragyogó titkosítást biztosít.
 • Könnyen telepíthető és könnyen kezelhető.

Hátrányok:

 • Az 1 GB-os adatok ingyenes próbaverziója nem tart sokáig.
 • A csatlakozási naplókat 30 napig tárolják.

7-  - SaferVPN ingyenes VPN próbaverzió

A SaferVPN egy izraeli székhelyű VPN-társaság. A vállalat nem áll ezen a listán, mint néhány más VPN, de kiváló hírnevet teremtett a rugalmasság és az ügyfélszolgálat terén. A SaferVPN beállítása nagyon egyszerű. Kiváló, reagáló élő csevegési funkciót kínál, és kiváló teljesítményt nyújt a támogatott állapotokban is.

A SaferVPN hálózat 30 országban terjed. Ez magában foglalja a világ olyan részeit is, ahol kevesebb VPN-hozzáférés van. Ha Ausztráliában, Dél-Afrikában vagy Új-Zélandon él, akkor a SaferVPN komoly gondolat lesz. A SaferVPN 14 napos ingyenes próbaverziót kínál, és ezt követően a pénz-visszatérítési garancia biztosan segíthet abban, hogy eldöntse, ez a legjobb VPN vagy sem..

Előnyök:

 • Ez Chrome-kiterjesztéseket kínál.
 • Az ingyenes próbaverzió lehetővé teszi, hogy egyszerre akár 5 eszközt csatlakoztasson.
 • Ez 24 órás ingyenes próbaverziót biztosít.

Hátrányok:

 • A sebességteszt eredménye nem túl vonzó.
 • Ez egy izraeli székhelyű vállalat.

8- HideMyAss ingyenes próbaverzió

Ez az egyik legrégebbi és széles körben elterjedt VPN-szolgáltatás. A HideMyAss VPN általában egy olyan felhasználót céloz meg, aki aggódik az interfész, a kényelme és az aktív ügyfélszolgálat miatt. Ez a VPN nagylelkű csomagokat biztosít a felhasználók számára, jó teljesítményt nyújtva, az összes szükséges biztonsági funkcióval együtt.

Ingyenes próbaverziókat kínálnak 7 napos és 30 napos pénzvisszafizetési garanciához. Ezek a legismertebb VPN-k, amelyek több mint 750 szervert kínálnak több mint 280 helyen, határozatlan adatkapacitással és az elsődleges operációs rendszer támogatásával..

Előnyök:

 • Jó eredményt ad a sebességnél
 • Az adatkorlát korlátlan.
 • Minden típusú készüléket támogat, de az Apple TV számára a legjobb.

Hátrányok:

 • Nagyon kevés konfigurációt vagy különleges funkciót kínál.
 • Ez a VPN szolgáltatás meglehetősen drága, és legalább egy hónapig vagy annál hosszabb ideig tartja a csatlakozási naplókat.

9-  ZenMate Free Trial VPN:

A Zenmate ingyenes VPN próbaverziója minden felhasználó számára lehetőséget biztosít egy 7 napos ingyenes próbaverzió használatára szolgáltatásuk ellenőrzéséhez. A 14 napos helyett a 30 napos pénz-visszafizetési garancia azt jelenti, hogy kihasználhatja még egy esélyt a ZenMate VPN teljes verziójának tesztelésére. Ha a VPN szolgáltatást nem frissítik fizetett előfizetésre, akkor a program korlátozás nélkül csak ingyenes verzióra vált, a rendelkezésre álló szerverek szigorú korlátozásával és a program teljes beállításával.

Előnyök:

 • Nincs DNS-szivárgás.
 • Jó titkosítást biztosít.
 • Van egy hétnapos ingyenes próbaverzió.
 • Korlátlan sávszélességet kínál.

Hátrányok:

 • Ez nem támogatja a Bitcoint.
 • Az ügyfélszolgálat nem sok hasznos.

10- Browsec ingyenes és korlátlan VPN:

A BrowsecVPN ingyenes és korlátlan. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy titokban böngészjenek az interneten. Támogatja a harmadik féltől származó protokollokat, például a Netflix, a Hulu és a Spotify. Mindezek ideálisak, ha a földrajzi korlátozások és a magánélet védelme az Ön elsődleges problémája. A BrowsecVPN kombinálható különféle online böngészőkkel, mint például a Chrome és a Firefox. Ezért kiváló alternatíva, ha más fizetett verziókhoz kapcsolódik.

Előnyök:

 • Gyors, egyszerű csatlakozást biztosít.
 • Ez hatékonyan megőrzi a személyes információkat.
 • Nincs szükség fizetettre

Hátrányok:

 • Nem támogatja az összes böngészőt.
 • Korlátozott számú kiszolgáló van.

11. Betternet Ingyenes VPN:

A Betternet VPN örökre ingyenes. Az ingyenes VPN egy komplett, ingyenes multiplatform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy név nélkül csatlakozzanak az internethez. A VPN-t különféle okokból használják, mint például a földrajzi korlátozások átlépése és a követés elkerülése érdekében. Mint sok VPN-szolgáltatás esetében, amelyek éves díjat fizetnek, a Betternet Free VPN-nek nincs éves költsége.

Ez egy olyan alkalmazás, amely egyetlen kattintással csatlakozik a VPN-hez, és lehetővé teszi a hozzáférést, ha szükséges. Nincs szükség regisztrációra, és nincs adatkorlát sem. Ezeket a funkciókat alkalmi hirdetések és még egy prémium szintű verzió biztosítja, amely meglehetősen kezelhető és diszkrét.

Ha valami alkalmat keres, akkor használja a Betternet ingyenes VPN-t, és élvezze a tökéletes élményt.

Előnyök:

 • Nincs adatkorlátozás.
 • Ingyen van.
 • Ez nem korlátozza az adatokat.

Hátrányok:

 • Sokkal lassabb, mint a fizetett verziók.

Mit tehet a Free Trial VPN-ekkel?

Ingyenes próbaverziójú VPN-sel biztosan meg fog próbálni valami izgalmas és új dolgot anélkül, hogy a pénz miatt aggódnia kellene. Számos híres és jól ismert VPN-t kínál ingyenes próbaverzió. Az ingyenes kipróbált VPN-k segítségével megismerheti a szolgáltatás működését. De a prémium VPN-ek közül sok pénzvisszafizetési garanciát is nyújt. Pontosan kihasználva korlátlan és korlátlan hozzáférést élvezhet az interneten anélkül, hogy egyetlen fillért költené.

Egy ingyenes VPN-próba nagyon hasznos és hasznos. Ennek oka egyszerű; mindannyian többféle célra használjuk a VPN-t, például anonimként maradunk online közben, vagy esetleg elkerüljük egy olyan földrajzilag korlátozott szolgáltatást, mint az Amazon és a Netflix videók.

Számos VPN-kínálat mellett egyértelmű és logikus, hogy zavarba kerülhet a VPN kiválasztása mellett. A VPN ingyenes próbaverziói tesztelhetik a szolgáltatást, hogy megbizonyosodjon arról, hogyan fog működni az elvárásainak megfelelően. Ebben az útmutatóban ismereteket és információkat nyújtunk a kínált legjobb ingyenes VPN-kipróbálásokról.

A 'VPN ingyenes próbaverzió' szükségessége?

Az ingyenes VPN-próbaverzió nagyszerű módja annak, hogy kiderüljön, vajon a választott VPN-t vagy feketelistára helyezik-e egy adott szolgáltatás használata közben.

Manapság az ingyenes próbaverzió nagyon létfontosságú és nélkülözhetetlen. Ennek oka az, hogy a VPN-szolgáltatásokat gyorsan blokkolják a különféle médiaszolgáltatások. Soha senki nem gondolta, hogy a Netflix milyen mértékben fogja megakadályozni a VPN-szolgáltatásokat. A különböző szerzői jogok tulajdonosai nyomás alatt állnak, kivéve a hasonló szolgáltatásokat, amelyek hasonló megközelítést fogadnak el, ha még nem léteznek. Ezért minden ilyen okból szükség van VPN ingyenes próbaverzióra.

Hogyan válasszuk ki az '' ingyenes VPN próbaverziót ''?

Az ingyenes VPN-próba alapvető célja, hogy egyértelmű képet kapjon az adott VPN által kínált szolgáltatásokról és szolgáltatásokról. Alapvető fontosságú a VPN megfelelő tesztelése az adott ingyenes próbaidőszak alatt.

Az alábbiakban bemutatunk néhány hasznos tippet, amelyek nélkülözhetetlenek a VPN tesztelésekor:

 1. DNS és IP szivárgás: A VPN használatának elsődleges célja az adatok titkosítása és az online adatvédelem. Javasoljuk, hogy tesztelje a VPN-kapcsolatot számos olyan eszközzel, mint például a VPNInsights.com, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a VPN megfelelően elrejti-e a valódi DNS és IP-cím szivárgását..
 2. VPN sebesség: Vannak olyan tényezők, amelyek befolyásolhatják a VPN sebességét. Ezért futtasson sebesség-tesztet olyan szolgáltatásokon keresztül, mint a net.
 3. Vevőszolgálat: Ha bármilyen kérdése merül fel valamilyen kérdéssel kapcsolatban, küldjön támogatási jegyet, vagy használja a rendelkezésre álló élő csevegési lehetőséget annak ellenőrzéséhez, hogy a VPN milyen szintű segítséget nyújt a felhasználóknak.
 4. VPN szolgáltatások: Számos olyan VPN-szolgáltatás létezik, amelyeket ellenőrizni kell és meg kell vizsgálni az ingyenes próbaidőszak alatt. Ezek a kiemelkedő tulajdonságok bármilyen lehetnek, pl. egyszerű, ha lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a torrent megduplázza a VPN titkosítást vagy a hálózati megszakítót.
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me