11 най-добри VPN мрежи с опции за безплатна пробна версия

[ware_item id=33][/ware_item]

Търсите най-добрите VPN, които предлагат и безплатна пробна версия? Това е най-добрата статия за вас. Винаги търсим или искаме „Безплатно обслужване"Каквото и да става въпрос. Нека приемем така, ако някой каже, че ще ви защити 24/7, без да иска пари ... как ви звучи това? подозрителен?


В случай на най-добър и водещ VPN доставчик ще каже:

Ние осигуряваме сигурността на топ gash и това е цената $$, а също така ви даваме гаранция за едномесечна проверка, ако удовлетворите плащането, в противен случай ние ще възстановим сумата, как ви звучи това?

Точно това е причината, поради която препоръчваме само да изберете най-добрата анонимна услуга, тъй като това е въпросът на най-важните ви неща, което е „Поверителност“.

Нека да обсъдим по-задълбочено за БЕЗПЛАТНИТЕ пробни VPN:

Има два вида безплатен пробен VPN доставчик там,

 • 1 - Безплатна, но ограничена пробна версия

В тази безплатна пробна версия ще получите ограничени функции като (не можете да промените местоположението, ограничена честотна лента като 1 GB)

 • 2 - Пълен достъп без опашка VPN

(можете да получите достъп до всички функции, неограничена честотна лента)

В този безплатен пробен период трябва да изплатите 30-дневна политика за възстановяване, трябва да заплатите услугата и те ще ви дадат 30-дневна или 15-дневна политика за възстановяване на сумата, самата тя е в политиката на доставчика на VPN.

Това е силно препоръчително нещо! Те бързо ще върнат сумата, без да зададат въпрос като NordVPN, но малко доставчици като PureVPN предлагат само 7-дневна политика за възстановяване само ако не надвишите посочената честотна лента.

Най-добрите 11 VPN-та с безплатни пробни програми актуализирани

No.ProviderDataFree TrialPaymentSite
1 NordVPN неограничен 30-Day да уебсайт
2 ExpressVPN неограничен 30-Day да уебсайт
3 PureVPN 1GB 7-дневна да уебсайт
4 PIA VPN неограничен 7-дневна да уебсайт
5 VYPR VPN неограничен 3 дни да уебсайт
6 IPVanish неограничен 7-дневна да уебсайт
7 SaferVPN неограничен 30-Day да уебсайт
8 Hidemyass неограничен 7-дневна да уебсайт
9 Zenmate неограничен 14-Day да уебсайт
10 Browsec неограничен 7-дневна да уебсайт
11 CyberGhost неограничен 14-Day да уебсайт

Нека погледнем по-задълбочено

В днешно време VPN-ите се предлагат в изобилие, което непременно ще бъде добро за всички. Тук ви предоставяме функциите на някои най-добри безплатни пробни VPN, които със сигурност ще ви помогнат при избора на желания безплатен VPN.

1 - Безплатна пробна версия на NordVPN

С безплатна пробна версия с NordVPN е много проста в сравнение с други, те не задават никакъв въпрос и възстановяват сумата в рамките на 30 дни. просто се уверете, че не сте закупили приложението в магазина на IOS, всичко останало е добро.

NordVPN е единственият дългогодишен лидер в индустрията за VPN, който е известен не само със своя приятелски интерфейс, но и с отстъпки от бюджета за абонамент с по-голяма продължителност. Огромната сървърна мрежа на NordVPN се разпространява в повече от 60 страни, което дава постоянна и стабилна връзка.

Въпреки че има добър статус в VPN индустрията, NordVPN получи смесени отзиви от потребителите. Затова потребителите, които искат да влязат в по-разширени функции, трябва да разчитат на външна помощ.

Безплатната пробна версия за NordVPN е или 3-дневна пробна версия, или 30-дневна гаранция за връщане на парите. След безплатна пробна версия, ако сте доволни от опита си така, най-добрата налична сделка е двугодишен абонамент, който идва с по-малко от $ 4 на месец.

Професионалисти:

 • Той е много достъпен, особено за дълъг ангажимент.
 • С безплатна пробна услуга ви позволява да разгледате цялото съоръжение.
 • Той може да свърже до 6 устройства едновременно.
 • Най-добре е за Apple TV, NETFLIX и Torrenting.
 • Ограничението на данните е неограничено.

Против:

 • Обслужването на клиенти не отговаря на стандарта.

2- ExpressVPN Free Trial

ExpressVPN е един от най-популярните и известни VPN поради способността си да преминава определени географски ограничения. Също така, заради отличната си скорост, която е идеална за торент и висококачествен стрийминг. Тези забележителни функции и изключително обслужване на клиентите го направиха изключителен сред своите потребители.

ExpressVPN дава 30-дневна гаранция за връщане на парите, чрез която ще можете да получите достъп до всички функции и да използвате неограничени данни през конкретното време. Но ако решите да преминете по друг маршрут, няма да имате проблем с прекратяването на абонамента си и можете бързо да получите възстановяване. Когато пробният период приключи така, ExpressVPN ще ви струва $ 12,95 на месец или $ 8,32 на месец за годишен абонамент.

Професионалисти:

 • Той предлага супер бърза скорост и е чудесен за стрийминг.
 • Той осигурява сигурно битово криптиране.
 • ExpressVPN предлага неограничено изтегляне.
 • Той предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Недостатъци:

 • Малко е
 • Компетентността на BVI не е идеална.

3- PureVPN: Безплатна пробна версия (7 дни)

PureVPN е VPN продукт, който е известен и известен от много години. Сега потребителите могат да получат пробен период със 7-дневна гаранция за връщане на парите. PureVPN осигурява не само изключителна производителност, забележими функции и протоколи, но и техният 80 000 IP адрес, разпространен в 141 региона, дава най-добрите налични опции на потребителите да заобиколят гео ограниченията, дори поверителността, докато пътувате или се намира в отдалечените райони на света.

PureVPN е гъвкав продукт, който е лесен за инсталиране, а за потребителите без проблеми е наличен прост интерфейс. Той също така предлага дълбоки опции за конфигуриране. Освен това, нейният стабилен набор от възможности може да донесе отличен опит на почти всеки потребител. С достъп до всеки протокол за сигурност, съвместимост с много други устройства и основната операционна система, няколко канала за поддръжка на клиенти като; форуми за чат на живо, билети и имейли.

PureVPN е малко скъп. Месец на месец ще ви струва $ 10,95, а 6-месечният план ще ви струва $ 8,95 на месец. Въпреки това, той предлага стръмни и резки отстъпки при дългосрочни проекти. Текущият двугодишен абонамент ще струва $ 2,95 на месец.

Професионалисти:

 • Това е пълен пакет от производителност и използваемост.
 • Той предоставя стабилни функции и протоколи.
 • PureVPN осигурява поддръжка за всяко устройство.

Против:

 • Месечният план е малко
 • Не предоставя бързи и лесни опции като другите.

4- частен безплатен пробен период за достъп до Интернет:

Частният интернет достъп предлага на новите потребители седемдневна безплатна пробна версия. Всички потребители прилагат със седем дни гаранции за връщане на безплатни пари. Подобно на много други доставчици на VPN, PIA също използва гаранцията си за връщане на парите като средство, за да помогне на потребителите да тестват услугата си, и ако не са доволни, те могат да я анулират в рамките на една седмица.

PIA предоставя страхотно изживяване на потребителите. Потребителите могат бързо да тестват VPN мрежата си от сървъри по целия свят. По време на безплатната пробна версия няма ограничения за сървър, достъп, протоколи и клиентски софтуер. Освен това, това също не ограничава използването на данни. Потребителите могат да използват неограничени услуги според желанието си и могат също да тестват пълната си мрежа от сървърни местоположения.

Освен това PIA по време на безплатния си пробен период предлага отстъпки за техните VPN услуги. Вместо да използват купонните кодове, те провеждат специални промоции с отстъпки при неограничен VPN достъп.

В момента PIA изпълнява специална оферта за отстъпки. Потребителите могат да се ползват с неограничен VPN достъп само за 2,50 долара на месец. Те също дават високата стойност на отстъпките месечно, годишно и за двугодишни сметки.

Професионалисти:

 • Лесна за настройка и инсталиране.
 • Няма регистриране на потребителска активност или IP.
 • Може да се свързва едновременно с пет устройства.

Недостатъци:

 • Не може да се свърже с конкретни сървъри.
 • Липсват разширени функции.

5- IPVanish Неограничена честотна лента VPN:

IPVanish е един от VPN, чиито всички сървъри се управляват и притежават от компанията. Освен това използва само самостоятелно разработения софтуер за своите услуги. Това е един от най-надеждните VPN, предлагани на пазара, който предоставя широк спектър от функции, които не само увеличават скоростта, но също така позволяват ниво на криптиране на клиентите и всички други елементи на VPN връзка.

В IPVanish всички планове произхождат от 7-дневна гаранция за връщане на парите, която трябва да се използва за проверка и тестване на услугите им изцяло, тъй като подобно на други VPN мрежи не предоставя безплатни тестове на потребителите.

В IPVanish тримесечният план за ценообразуване може да бъде равен на 7,20 долара на месец, когато трябва да платите 21,59 долара, а не 35,97 долара. Най-добрата идея обаче е за годишен абонамент. Планът струваше само 5,20 долара на месец. Това също означава, че има 57% отстъпка от редовната цена, която всички останали потребители трябва да плащат.

Професионалисти:

 • Цените са конкурентни.
 • Има нулева политика за регистрация.
 • Тя осигурява бърза сървърна мрежа.

Против:

 • Няма безплатни опити.

6- Безплатно изпробване на VyprVPN

Ограничена честотна лента - не се изисква плащане

VyprVPN е конкурент на безплатен пробен период. Той осигурява 1 GB използване на данни. VyprVPN предлага своя достъп до над 700 сървъра в повече от 70 глобални локации, безплатен трансфер на данни и поддръжка за всяко от основните устройства. В тази VPN не е необходима кредитна карта, за да получите пробен период на техните услуги, който трае само три дни.

VyprVPN е бърз VPN. Най-тестът показва малка загуба на скорост, заедно с няколко проблеми със съня. Това е VPN базирана в Швейцария, чиято световна мрежа се разпространява в повече от 50 страни. Това означава, че производителността и скоростта остават добри, независимо къде пребивавате. Нещо повече, VyprVPN също се гордее със защитни функции, което ви позволява да използвате различни протоколи за криптиране и дори марковата система Chameleon, която покрива данните на потребителя.

VyprVPN има денонощна чат система за поддръжка на клиенти. Въпреки че VyprVPN е малко по-скъп в сравнение с други VPN, но осигурява цялостен VPN продукт с огромна лекота на използване.

Професионалисти:

 • Той е много сигурен и осигурява брилянтно криптиране.
 • Той е лесен за инсталиране и лесен за използване.

Недостатъци:

 • Безплатната пробна версия на 1GB данни не трае дълго време.
 • Дневниците за свързаност се съхраняват за 30 дни.

7-  - Безплатна VPN пробна версия на SaferVPN

SaferVPN е базирана в Израел VPN компания. Компанията не е около този списък, както някои други VPN, но е създала отлична репутация за гъвкавост и поддръжка на клиенти. Много лесно е да настроите SaferVPN. Той осигурява отлична отзивчива функция за чат на живо, а също така има блестящо представяне в поддържаните състояния.

Мрежата на SaferVPN се разпространява в 30 държави. Той също така включва части от света, където има по-малък VPN достъп. Ако пребивавате в Австралия, Южна Африка или Нова Зеландия, отколкото SaferVPN ще бъде сериозна мисъл. SaferVPN предлага 14-дневна безплатна пробна версия и след това гаранцията за връщане на парите със сигурност може да ви помогне да решите дали това е най-добрият VPN или не.

Професионалисти:

 • Предлага разширения за Chrome.
 • Безплатната пробна услуга ви позволява да свързвате до 5 устройства наведнъж.
 • Осигурява 24 часа безплатна пробна версия.

Недостатъци:

 • Резултатът от теста за скорост не е много привлекателен.
 • Това е компания, базирана в Израел.

8- HideMyAss Free Trial

Това е една от най-старите и широко поддържани VPN услуги. HideMyAss VPN обикновено е насочен към потребител, който се притеснява от интерфейса, комфорта на използване и активното обслужване на клиентите. Този VPN предоставя щедри пакети на потребителите, заедно с добро представяне с всички необходими функции за защита.

Те предлагат безплатни опити за 7-дневна и 30-дневна гаранция за връщане на парите. Те са едни от най-добрите безплатни известни VPN, които осигуряват над 750 сървъра в над 280 места, заедно с неограничен капак за данни и поддръжка за основната операционна система.

Професионалисти:

 • Дава добър резултат при скорост
 • Ограничението на данните е неограничено.
 • Той поддържа всички видове устройства, но е най-подходящ за Apple TV.

Недостатъци:

 • Той предлага много малко конфигурация или специални функции.
 • Тази VPN услуга е малко скъпа и поддържа журнали за свързване поне месец или повече.

9-  ZenMate Free Trial VPN:

Безплатната VPN проба Zenmate предоставя на всички свои потребители възможността да използват 7-дневна безплатна пробна версия, за да проверят услугите си. Гаранциите за връщане на парите от 30 дни, а не от 14 дни, означават, че можете да се възползвате от друг шанс за тестване на пълната версия на ZenMate VPN. В случай че VPN услугата не бъде актуализирана до платен абонамент, програмата просто ще премине към безплатна версия без никакво ограничение, но със сериозното ограничение на наличните сървъри и пълна настройка на програмата.

Професионалисти:

 • Няма изтичане на DNS.
 • Той осигурява добро криптиране.
 • Има седемдневен безплатен пробен период.
 • Той предлага неограничена честотна лента.

Недостатъци:

 • Не поддържа Bitcoin.
 • Обслужването на клиенти не е много полезно.

10- Безплатен и неограничен VPN за браузър:

BrowsecVPN е безплатен и неограничен. Тя позволява на потребителите да сърфират в интернет тайно. Той поддържа протоколи на трети страни като Netflix, Hulu и Spotify. Всичко това е идеално, когато географските ограничения и неприкосновеността на личния живот са основната ви грижа. BrowsecVPN може да се комбинира с различни онлайн браузъри като Chrome и Firefox. По този начин той е отлична алтернатива, когато е свързан с други платени версии.

Професионалисти:

 • Той осигурява бързи лесни връзки.
 • Той ефективно пази личната информация сигурна и сигурна.
 • Няма нужда от платен

Недостатъци:

 • Не поддържа всички браузъри.
 • Има ограничени номера на сървъра.

11- Безплатен VPN на Betternet:

Betternet VPN е безплатен завинаги. Безплатният VPN е пълна безплатна мултиплатформа, която позволява на потребителите да се свързват с интернет анонимно. VPN се използва по различни причини като преминаване на географско ограничение и избягване на проследяването. Подобно на много VPN услуги, които имат годишна такса, Betternet Free VPN няма годишни разходи.

Това е приложение, което с едно щракване се свързва с VPN и позволява достъп, когато е необходимо. Няма нужда от регистрация и също няма ограничения за данни. Всички тези функции се предоставят от случайни реклами и дори промотирана премиум версия, която е доста управляема и дискретна.

Ако търсите нещо повод, използвайте безплатен VPN на Betternet, за да се насладите на перфектно изживяване.

Професионалисти:

 • Няма ограничения за данни.
 • Безплатно е.
 • Не ограничава данните.

Недостатъци:

 • Той е много по-бавен от платените версии.

Какво можете да направите с безплатни пробни VPN

С безплатен пробен VPN със сигурност ще се опитате да опитате нещо вълнуващо и ново, без да се притеснявате за парите. Има много известни и добре познати VPN, които предлагат безплатни изпитания. Безплатните пробни VPN ви позволяват да усетите как работи услугата. Но много от първоначалните VPN също осигуряват гаранция за връщане на парите. Ако се получи точно използване на средствата, можете да се насладите на неограничен и неограничен достъп до мрежата, без да харчите нито една стотинка.

Безплатна VPN пробна версия е много полезна и полезна. Причината е проста; всички ние използваме VPN за няколко различни цели, като да останем анонимни докато сте онлайн или може би заобикаляте географски ограничена услуга като Amazon и Netflix видеоклипове.

При предлаганите множество VPN мрежи е съвсем ясно и логично да се объркате в избора си да изберете VPN. Безплатните тестове за VPN ви позволяват да тествате услугата, за да сте сигурни как ще работи според вашите очаквания. В това ръководство ще ви предоставим знания и информация за най-добрите безплатни VPN тестове, които се предлагат.

Необходимост от „VPN безплатна пробна версия“?

Безплатна пробна версия за VPN е чудесен начин да разберете дали избраната от вас VPN е или в черен списък, докато използвате определена услуга.

В наши дни безплатните опити са много жизненоважни и съществени. Това е така, защото VPN услугите бързо се блокират от различни медийни услуги. Никой никога не е мислил до каква степен Netflix ще отиде, за да предотврати VPN услугите. Под натиск от различни собственици на авторски права, с изключение на подобни услуги да приемат подобен подход, ако вече не са. По този начин, поради всички подобни причини, е необходима безплатна пробна версия за VPN.

Как да изберем „Безплатна пробна версия за VPN“?

Основната цел на безплатния пробен VPN е да има ясна представа за услугите и функциите, предлагани от конкретна VPN. Важно е да се тества правилно VPN през дадения безплатен пробен период.

Следват няколко полезни съвета, които са от съществено значение при тестване на VPN са, както следва:

 1. DNS и IP теч: Основната цел на използването на VPN е криптиране на данни и поверителност онлайн. Препоръчва се да тествате VPN връзка с различни инструменти като VPNInsights.com, за да проверите дали VPN правилно крие реалния теч на DNS и IP адрес.
 2. VPN скорост: Има някои фактори, които могат да повлияят на VPN скоростта. По този начин, извършете тест за скорост чрез услуги като мрежата.
 3. Обслужване на клиенти: Ако имате някакви проблеми във връзка с която и да е точка, изпратете билет за поддръжка или използвайте наличната опция за чат на живо, за да проверите какво ниво на помощ предоставя VPN на своите потребители.
 4. Характеристики на VPN: Има няколко VPN функции, които трябва да бъдат проверени и изследвани по време на безплатния пробен период. Тези забележителни характеристики могат да бъдат от всякакъв вид, напр. просто като позволява на потребителите на торент да удвоят превключването на VPN или превключвателя на мрежата.