11 najboljših VPN-jev z možnostmi brezplačne preizkuse

[ware_item id=33][/ware_item]

Iščete najboljše VPN-je, ki ponujajo tudi brezplačno preskusno različico? To je najboljši članek za vas. Vedno iščemo ali si želimo "Brezplačna storitev"Karkoli že je. Vzemimo tako, če nekdo reče, da vas bo 24/7 varoval, ne da bi zahteval denar ... kako se vam to sliši? Sumljiv?


V primeru najboljšega in vodilnega ponudnika VPN bi rekli:

Zagotavljamo vrhunsko varnost gash-a. To je cena $$ in vam dajemo tudi enomesečno garancijo za preverjanje, če izpolnite plačilo, v nasprotnem primeru vam povrnemo znesek, kako se vam zdi?

To je ravno razlog, zakaj samo priporočamo, da izberete najboljšo anonimno storitev, ker gre za vaše najpomembnejše stvari, in sicer "Zasebnost".

Poglejmo podrobneje o BREZPLAČNIH poskusnih VPN-jih:

Obstajata dve vrsti brezplačnega preskusnega ponudnika VPN,

 • 1 - Brezplačna, vendar omejena preizkusna funkcija

V tem brezplačnem preskusu boste dobili omejene funkcije, kot so (ne morete spremeniti lokacije, omejena pasovna širina, kot je 1 GB)

 • 2 - Polni dostop brezplačen rep VPN

(dostopate do vseh funkcij, neomejena pasovna širina)

V tej brezplačni preskusni različici morate imeti 30-dnevno politiko vračila, storitev morate plačati, ti pa vam bo dodelila 30-dnevno ali 15-dnevno politiko vračila, kar velja za pravilnike ponudnika VPN.

To je zelo priporočljivo! Znesek bodo hitro vrnili, ne da bi zastavili kakršno koli vprašanje, kot je NordVPN, vendar malo ponudnikov, kot je PureVPN, ponuja samo 7-dnevno politiko vračila, samo če ne presežete omenjene pasovne širine.

Najboljših 11 VPN-jev s posodobljenimi brezplačnimi preizkusi

Št. ProviderDataBrezplačna preizkusna stran
1 NordVPN Neomejeno 30-dnevni Da Spletna stran
2 ExpressVPN Neomejeno 30-dnevni Da Spletna stran
3 PureVPN 1 GB 7-dnevni Da Spletna stran
4 PIA VPN Neomejeno 7-dnevni Da Spletna stran
5 VYPR VPN Neomejeno 3 dni Da Spletna stran
6 IPVanish Neomejeno 7-dnevni Da Spletna stran
7 Varnejši VPN Neomejeno 30-dnevni Da Spletna stran
8 Hidemija Neomejeno 7-dnevni Da Spletna stran
9 Zenmate Neomejeno 14-dnevni Da Spletna stran
10 Browsec Neomejeno 7-dnevni Da Spletna stran
11 CyberGhost Neomejeno 14-dnevni Da Spletna stran

Poglejmo še bolj globoko

Danes so VPN-ji na voljo v obilju, kar bo zagotovo dobro za vse. Tu vam ponujamo funkcije nekaterih najboljših brezplačnih poskusnih VPN-jev, ki vam bodo zagotovo pomagale pri izbiri želenega brezplačnega VPN-ja.

1 - Brezplačna preizkušnja NordVPN

Brezplačna preizkusna različica z NordVPN je res preprosta v primerjavi z drugimi, ne postavljajo nobenega vprašanja in znesek vrnejo v roku 30 dni. le preverite, da niste kupili aplikacije v trgovini IOS, vse drugo je dobro.

NordVPN je edini dolgoletni vodja v panogi VPN, ki ni znan le po prijaznem vmesniku, ampak tudi po ugodnih proračunskih popustih za naročnino daljšega trajanja. Ogromno strežniško omrežje NordVPN se širi v več kot 60 državah, kar omogoča stabilno in stabilno povezavo.

Čeprav ima NordVPN dober status v industriji VPN, je prejel mešane ocene uporabnikov. Zato se uporabniki, ki želijo preiti v naprednejše funkcije, zanašajo na zunanjo pomoč.

Brezplačna preizkusna različica NordVPN je bodisi tridnevna preizkusna različica bodisi 30-dnevna garancija vračila denarja. Če ste s svojimi izkušnjami tako zadovoljni, je najboljša ponudba dvoletna naročnina, ki prejme manj kot 4 USD na mesec.

Prednosti:

 • Je zelo dostopna, še posebej za dolgo zavezo.
 • Z brezplačno preskusno storitvijo omogoča raziskovanje celotnega objekta.
 • Hkrati lahko poveže do 6 naprav.
 • Najboljše je za Apple TV, NETFLIX in Torrenting.
 • Omejitev podatkov je neomejena.

Slabosti:

 • Storitev za stranke ni v skladu s standardom.

2- ExpressVPN Free Trial

ExpressVPN je eden najbolj priljubljenih in najbolj znanih VPN zaradi svoje sposobnosti prehoda določenih geografskih omejitev. Tudi zaradi svoje odlične hitrosti, ki je idealna za hudourništvo in visokokakovostno pretakanje. Zaradi svojih značilnosti in izjemne storitve za stranke je bila med svojimi uporabniki izjemna.

ExpressVPN daje 30-dnevno garancijo vračila denarja, s katero boste lahko v določenem času dostopali do vseh funkcij in uporabljali neomejene podatke. Če pa se odločite za drugo pot, ne boste imeli težav s končanjem naročnine in lahko hitro dobite vračilo. Ko se preskusno obdobje tako konča, vas bo ExpressVPN stala 12,95 USD na mesec ali 8,32 USD mesečno za letno naročnino.

Prednosti:

 • Ponuja zelo hitro hitrost in je odličen za pretakanje.
 • Omogoča varno šifriranje bitov.
 • ExpressVPN ponuja neomejen prenos.
 • Ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Slabosti:

 • To je malo
 • Pristojnost BVI ni idealna.

3- PureVPN: Brezplačna preizkusna različica (7 dni)

PureVPN je izdelek VPN, ki je znan in znan že vrsto let. Zdaj lahko uporabniki dobijo preizkus s 7-dnevno garancijo vračila denarja. PureVPN ne zagotavlja le izjemnih zmogljivosti, vidnih funkcij in protokolov, temveč tudi njihov 80.000 IP naslov, razširjen v 141 regijah, daje najboljše možnosti, ki jih uporabnikom omogoča, da obidejo geo-omejitve, tudi zasebnost, ko potujete ali pa se nahaja v oddaljena področja sveta.

PureVPN je prilagodljiv izdelek, ki ga je enostavno namestiti, za uporabnike brez težav pa je na voljo preprost vmesnik. Ponuja tudi globoke možnosti konfiguracije. Poleg tega lahko močan nabor možnosti skoraj vsakemu uporabniku prinese odlično izkušnjo. Zaradi dostopa do vseh varnostnih protokolov, združljivosti z mnogimi drugimi napravami in primarnim operacijskim sistemom, več kanalov za podporo strankam, kot so; forumi za živo klepet, vstopnice in e-poštna sporočila.

PureVPN je nekoliko drag. Mesec na mesec vas bo stalo 10,95 USD, 6-mesečni načrt pa vas bo stal 8,95 USD na mesec. Vendar pa zagotavlja strme in ostre popuste na dolgoročne projekte. Trenutna dvoletna naročnina bo stala 2,95 dolarja na mesec.

Prednosti:

 • Je popoln paket zmogljivosti in uporabnosti.
 • Ponuja robustne funkcije in protokole.
 • PureVPN nudi podporo za katero koli napravo.

Slabosti:

 • Mesečni načrt je malo
 • Ne ponuja hitrih in enostavnih možnosti kot druge.

4- zasebna brezplačna preizkusna različica zasebnega dostopa do interneta:

Zasebni dostop do interneta nudi novim uporabnikom sedem dni brezplačno preskusno različico. Vsi uporabniki priložijo svoje sedemdnevne garancije za vračilo denarja. Tako kot mnogi drugi ponudniki VPN tudi PIA jamči za vračilo denarja kot sredstvo za pomoč uporabnikom pri preizkušanju svoje storitve, če pa niso tako zadovoljni, jo lahko prekličejo v roku enega tedna.

PIA uporabnikom nudi veliko izkušnjo. Uporabniki lahko hitro preizkusijo svoje VPN omrežje strežnikov po vsem svetu. Med brezplačnim preskusom ni nobenih omejitev za strežnik, dostop, protokole in odjemalsko programsko opremo. Poleg tega tudi ne omejuje uporabe podatkov. Uporabniki lahko uporabljajo neomejene storitve po svoji želji in lahko tudi preizkusijo svojo polno mrežo lokacij strežnikov.

Poleg tega PIA v svojem brezplačnem poskusnem obdobju ponuja popuste na njihove storitve VPN. Namesto s kuponskimi kodami izvajajo posebne promocije s popustnimi cenami pri neomejenem VPN dostopu.

Trenutno PIA izvaja posebno ponudbo s popustom. Uporabniki lahko uživajo neomejen dostop do VPN za samo 2,50 USD na mesec. Prav tako dajo visoko vrednost popusta mesečno, letno in za dvoletne račune.

Prednosti:

 • Enostaven za namestitev in namestitev.
 • Uporabniške dejavnosti ali IP-ja ni beleženje.
 • Lahko se istočasno poveže s petimi napravami.

Slabosti:

 • Ne more se povezati s posebnimi strežniki.
 • Manj naprednih funkcij.

5- IPVanish Neomejena pasovna širina VPN:

IPVanish je eden izmed VPN-jev, katerega vse strežnike upravlja in je v lasti podjetja. Za svoje storitve uporablja tudi samo razvito programsko opremo. Je eden izmed najbolj zanesljivih VPN, ki je na voljo na trgu, ki ponuja široko paleto funkcij, ki ne le poveča hitrost, ampak tudi omogoči ravni šifriranja kupca za vse druge elemente VPN povezave.

V programu IPVanish vsi načrti izvirajo iz 7-dnevne garancije za vračilo denarja, ki jo je treba uporabiti za celovito preverjanje in testiranje njihovih storitev, saj tako kot drugi VPN-ji tudi uporabnikom ne ponuja brezplačnih preskusov.

V programu IPVanish je lahko trimesečni načrt cen enak 7,20 USD na mesec, ko morate plačati 21,59 USD namesto 35,97 USD. Vendar je najboljša ideja za letno naročnino. Načrt stane le 5,20 dolarja na mesec. Pomeni tudi 57-odstotni popust na redno ceno, ki ga morajo plačati vsi drugi uporabniki.

Prednosti:

 • Cene so konkurenčne.
 • Politika dnevnika ni nič.
 • Omogoča hitro strežniško omrežje.

Slabosti:

 • Brezplačnih poskusov ni.

6- brezplačna preizkusna različica VyprVPN

Omejena pasovna širina - plačilo ni potrebno

VyprVPN je tekmovalec brezplačne preizkušnje. Omogoča 1 GB uporabe podatkov. VyprVPN ponuja dostop do več kot 700 strežnikov na več kot 70 svetovnih lokacijah, brezplačen prenos podatkov in vzdrževanje za vsako od osnovnih naprav. V tem VPN-ju ne potrebujete kreditne kartice za preskušanje njihovih storitev, ki traja le tri dni.

VyprVPN je hiter VPN. Največ testa kaže malo izgube hitrosti, skupaj z nekaj težavami v mirovanju. Je švicarski VPN s sedežem v Švici, katerega svetovna mreža se širi v več kot 50 državah. To pomeni, da sta zmogljivost in hitrost vedno v redu, ne glede na to, kje živite. Poleg tega se VyprVPN ponaša tudi z varnostnimi funkcijami, ki vam omogočajo uporabo različnih šifrirnih protokolov in celo blagovno znamko Chameleon sistem, ki zajema podatke uporabnika.

VyprVPN ima klepetalni sistem za podporo strankam v živo 24 ur na dan. Čeprav je VyprVPN nekoliko dražji v primerjavi z drugimi VPN-ji, vendar zagotavlja popoln izdelek VPN z izjemno enostavno uporabo.

Prednosti:

 • Je zelo varen in omogoča sijajno šifriranje.
 • Je enostaven za namestitev in enostaven za uporabo.

Slabosti:

 • Brezplačna preizkušnja podatkov 1 GB ne traja dlje časa.
 • Dnevniki povezljivosti se hranijo 30 dni.

7-  - Brezplačna preskusna različica VPN za varnejši VPN

SaferVPN je izraelsko VPN podjetje s sedežem v Izraelu. Podjetja ni na tem seznamu kot nekatere druge VPN, vendar je ustvarilo odličen ugled za prilagodljivost in podporo za stranke. Nastavitev SaferVPN je zelo enostavna. Omogoča odlično odzivno funkcijo klepetanja v živo in tudi v podprtih stanjih briljantno delovanje.

Omrežje SaferVPN se širi v 30 državah. Vključuje tudi dele sveta, kjer je manj dostopa do VPN. Če prebivate v Avstraliji, Južni Afriki ali Novi Zelandiji, potem bo SaferVPN resna misel. SaferVPN ponuja 14-dnevno brezplačno preskusno različico in po tem vam garancija za vračilo denarja zagotovo lahko pomaga pri odločitvi, ali je to najboljši VPN ali ne.

Prednosti:

 • Ponuja razširitve za Chrome.
 • Brezplačna preskusna storitev omogoča povezavo do 5 naprav hkrati.
 • Zagotavlja 24-urno brezplačno preizkušanje.

Slabosti:

 • Rezultat hitrostnega testa ni veliko privlačen.
 • To je podjetje s sedežem v Izraelu.

8- HideMyAss Free Trial

Je ena najstarejših in široko dostopnih storitev VPN. HideMyAss VPN običajno cilja na uporabnika, ki je zaskrbljen zaradi vmesnika, udobja uporabe in aktivne storitve za stranke. Ta VPN uporabnikom ponuja velikodušne pakete skupaj z dobro zmogljivostjo in vsemi potrebnimi varnostnimi funkcijami.

Ponujajo brezplačno preskušanje za 7-dnevno in 30-dnevno garancijo vračila denarja. So eden najbolj znanih brezplačnih VPN-jev, ki ponuja več kot 750 strežnikov na več kot 280 lokacijah, skupaj z nedoločenim pokrovčkom podatkov in podporo za primarni operacijski sistem.

Prednosti:

 • V hitrosti daje dober rezultat
 • Omejitev podatkov je neomejena.
 • Podpira vse vrste naprav, vendar je najboljši za Apple TV.

Slabosti:

 • Ponuja zelo malo konfiguracije ali posebnih funkcij.
 • Ta storitev VPN je malo draga in dnevnike povezljivosti hrani vsaj mesec dni ali dlje.

9-  ZenMate Free Trial VPN:

Brezplačno preskušanje VPN Zenmate vsem svojim uporabnikom ponuja možnost 7-dnevnega brezplačnega preskusa za preverjanje svojih storitev. Garancije za vračilo denarja 30 dni namesto 14 dni pomenijo, da lahko izkoristite še eno priložnost za preizkušanje celotne različice ZenMate VPN. V primeru, da se storitev VPN ne posodobi na plačljivo naročnino, bo program zgolj brez omejitev prešel na brezplačno različico, vendar s strogimi omejitvami na razpoložljivih strežnikih in popolno nastavitvijo programa.

Prednosti:

 • DNS ne pušča.
 • Omogoča dobro šifriranje.
 • Obstaja sedemdnevno brezplačno preskušanje.
 • Ponuja neomejeno pasovno širino.

Slabosti:

 • Ne podpira Bitcoin.
 • Storitev za stranke ni veliko koristna.

10 - brezplačen in neomejen brskalnik VPN:

BrowsecVPN je brezplačen in neomejen. Uporabnikom omogoča skrivno brskanje po internetu. Podpira protokole drugih proizvajalcev, kot so Netflix, Hulu in Spotify. Vse to je idealno, kadar sta vam glavna skrb geografske omejitve in zasebnost. BrowsecVPN se lahko kombinira z različnimi spletnimi brskalniki, kot sta Chrome in Firefox. Tako je odlična alternativa, če je povezana z drugimi plačljivimi različicami.

Prednosti:

 • Omogoča hitro enostavno povezavo.
 • Osebne podatke učinkovito ohranja varno in varno.
 • Ni potrebe za plačano

Slabosti:

 • Ne podpira vseh brskalnikov.
 • Ima omejeno število strežnikov.

11- Betternet Free VPN:

Betternet VPN je za vedno brezplačen. Brezplačni VPN je popolna brezplačna multi-platforma, ki uporabnikom omogoča anonimno povezovanje z internetom. VPN se uporablja iz različnih razlogov, kot so prehod zemljepisne omejitve in izogibanje sledenju. Kot mnoge VPN storitve, ki imajo letno ceno, tudi Betternet Free VPN nima letnih stroškov.

Gre za aplikacijo, ki se z enim klikom poveže z VPN in po potrebi omogoči dostop. Registracija ni potrebna in tudi ni omejitev podatkov. Vse te funkcije ponujajo občasni oglasi in celo promovirana premijska različica, ki je dokaj vodljiva in diskretna.

Če iščete kakšno priložnost, uporabite brezplačno VPN Betternet in uživajte v popolni izkušnji.

Prednosti:

 • Omejitev podatkov ni.
 • Brezplačno je.
 • Podatkov ne omejuje.

Slabosti:

 • Je precej počasnejši od plačljivih različic.

Kaj lahko storite z brezplačnimi preizkusnimi VPN-ji

Z brezplačnim poskusnim VPN boste zagotovo preizkusili nekaj zanimivega in novega, ne da bi vam bilo treba skrbeti za denar. Obstaja veliko znanih in znanih VPN-jev, ki ponujajo brezplačne preizkuse. Brezplačni preskusni VPN-ji omogočajo občutek, kako storitev deluje. Toda številni premium VPN zagotavljajo tudi jamstvo za vračilo denarja. Če ga boste natančno izkoristili, lahko uživate v neomejenem in neomejenem dostopu do spleta, ne da bi porabili en peni.

Brezplačno preskušanje VPN je zelo koristno in koristno. Razlog je preprost; vsi uporabljamo VPN za več različnih namenov, na primer, če ostanemo anonimni, ko ste v spletu, ali morda premaknete geografsko omejeno storitev, kot so videoposnetki Amazon in Netflix.

S številnimi ponudbami VPN je povsem jasno in logično, da se boste zaradi izbire VPN lahko zmedli. Brezplačne preskuse za VPN omogočajo testiranje storitev in se prepričate, kako bo delovala v skladu z vašimi pričakovanji. V tem priročniku vam bomo predstavili znanje in informacije o najboljših brezplačnih preizkusih VPN-jev, ki so na voljo.

Potreba po "brezplačni preskusni različici VPN"?

Brezplačno preskusno omrežje VPN je odličen način, da ugotovite, ali je VPN, ki ga izberete, na črnem seznamu med uporabo določene storitve.

Dandanes so brezplačna preskušanja zelo pomembna in nujna. Različne medijske storitve storitve VPN hitro blokirajo. Nihče še ni pomislil, v kakšnem obsegu bo Netflix preprečil storitve VPN. Pod pritiskom različnih lastnikov avtorskih pravic, razen podobnih storitev, da sprejmejo podoben pristop, če ga že nimajo. Zato je zaradi vseh takih razlogov potrebno brezplačno preskušanje VPN.

Kako izbrati "brezplačno preizkusno omrežje VPN"?

Temeljni namen brezplačnega preskusa VPN je, da ima jasno predstavo o storitvah in funkcijah, ki jih ponuja posamezen VPN. Ključnega pomena je, da se v danem brezplačnem preskusnem obdobju pravilno preizkusi VPN.

Sledi nekaj koristnih nasvetov, ki so med testiranjem VPN-ja ključni:

 1. Puščanje DNS in IP: Primarni namen uporabe VPN je šifriranje podatkov in zasebnost na spletu. Priporočamo, da preizkusite povezavo VPN z različnimi orodji, kot je VPNInsights.com, in preverite, ali VPN pravilno skriva resnično puščanje DNS in IP naslovov.
 2. Hitrost VPN: Na hitrost VPN lahko vpliva nekaj dejavnikov. Tako zaženite test hitrosti prek storitev, kot je mreža.
 3. Storitev za stranke: Če imate kakršne koli težave v zvezi s katero koli točko, predložite vozovnico za podporo ali uporabite na voljo možnost klepeta v živo, da preverite, kakšno stopnjo pomoči nudi VPN svojim uporabnikom..
 4. Lastnosti VPN: Obstaja več funkcij VPN, ki jih je treba preveriti in pregledati med brezplačnim poskusnim obdobjem. Te vidne lastnosti so lahko kakršne koli vrste, npr. enostavno, če uporabnikom omogočite torrent, da podvojijo šifriranje VPN ali omrežno ubijanje.
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me