11 καλύτερα δίκτυα VPN με δωρεάν δοκιμαστικές επιλογές

[ware_item id=33][/ware_item]

Ψάχνετε για τα καλύτερα δίκτυα VPN, τα οποία προσφέρουν δωρεάν δοκιμή; Αυτό είναι το καλύτερο άρθρο για εσάς παιδιά. Πάντα ψάχνουμε ή θέλουμε ένα "Δωρεάν υπηρεσία"Ό, τι κι αν είναι. Ας το πάρουμε έτσι αν κάποιος λέει ότι θα σας προστατεύσει όλο το 24ωρο χωρίς να ζητήσει χρήματα ... πώς σας ακούγεται αυτό; Υποπτος?


Στην περίπτωση του καλύτερου και κορυφαίου παρόχου VPN θα έλεγε:

Παρέχουμε κορυφαία ασφάλεια στο gash, και αυτή είναι η τιμή $$ και σας δίνει επίσης εγγύηση ελέγχου ενός μηνός, εάν ικανοποιείτε την πληρωμή, αλλιώς θα επιστρέψουμε το ποσό, το πώς είναι καλό για εσάς?

Αυτός είναι ο ακριβής λόγος για τον οποίο συνιστούμε μόνο να επιλέγετε καλύτερα οποιαδήποτε ανώνυμη υπηρεσία, επειδή είναι το θέμα των πιο σημαντικών πραγμάτων σας που είναι το "Απόρρητο".

Ας συζητήσουμε πιο βαθιά σχετικά με τα ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστικά VPN:

Υπάρχουν 2 τύποι δωρεάν δοκιμαστικής υπηρεσίας παροχής VPN εκεί έξω,

 • 1 - Δοκιμή ελεύθερης αλλά περιορισμένης λειτουργίας

Σε αυτήν την δωρεάν δοκιμή, θα έχετε περιορισμένες λειτουργίες όπως (δεν μπορείτε να αλλάξετε την τοποθεσία, περιορισμένο εύρος ζώνης όπως 1GB)

 • 2 - Πλήρης πρόσβαση χωρίς ουρά VPN

(μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, απεριόριστο εύρος ζώνης)

Σε αυτήν την δωρεάν δοκιμή, πρέπει να έχετε 30 ημέρες πολιτική επιστροφής χρημάτων, θα πρέπει να πληρώσετε την υπηρεσία και θα σας δώσουν πολιτική επιστροφής 30 ημερών ή 15 ημερών,.

Είναι το συνιστώμενο πράγμα που πρέπει να κάνετε! Θα επιστρέψουν γρήγορα το ποσό χωρίς να ζητήσουν οποιεσδήποτε ερωτήσεις όπως το NordVPN, αλλά λίγοι πάροχοι όπως το PureVPN προσφέρουν μόνο πολιτική επιστροφής 7 ημερών μόνο αν δεν υπερβείτε το εύρος ζώνης.

Τα καλύτερα 11 VPN με δωρεάν δοκιμές ενημερώθηκαν

Όχι
1 NordVPN Απεριόριστος 30 ημέρες Ναί δικτυακός τόπος
2 ExpressVPN Απεριόριστος 30 ημέρες Ναί δικτυακός τόπος
3 PureVPN 1GB 7 ημέρες Ναί δικτυακός τόπος
4 PIA VPN Απεριόριστος 7 ημέρες Ναί δικτυακός τόπος
5 VYPR VPN Απεριόριστος 3 ημέρες Ναί δικτυακός τόπος
6 IPVanish Απεριόριστος 7 ημέρες Ναί δικτυακός τόπος
7 SaferVPN Απεριόριστος 30 ημέρες Ναί δικτυακός τόπος
8 Hidemyass Απεριόριστος 7 ημέρες Ναί δικτυακός τόπος
9 Zenmate Απεριόριστος 14-Ημέρα Ναί δικτυακός τόπος
10 Browsec Απεριόριστος 7 ημέρες Ναί δικτυακός τόπος
11 CyberGhost Απεριόριστος 14-Ημέρα Ναί δικτυακός τόπος

Ας πάρουμε μια πιο βαθιά ματιά

Σήμερα, τα VPN είναι διαθέσιμα σε αφθονία που είναι βέβαιο ότι θα είναι καλό για όλους. Εδώ σας παρέχουμε τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα κάποιων καλύτερων δωρεάν δοκιμαστικών VPN που σίγουρα θα σας βοηθήσουν στην επιλογή του επιθυμητού σας δωρεάν VPN.

1 - Δωρεάν δοκιμή NordVPN

Με μια δωρεάν δοκιμή με το NordVPN είναι πολύ απλή σε σύγκριση με άλλα, δεν κάνουν καμία ερώτηση και επιστρέφουν το ποσό μέσα σε 30 ημέρες. απλά βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε αγοράσει την εφαρμογή στο κατάστημα της IOS, οτιδήποτε άλλο είναι καλό.

Το NordVPN είναι ο μόνος μακροχρόνιος ηγέτης στον κλάδο VPN, ο οποίος δεν είναι γνωστός μόνο για τη φιλική διεπαφή του αλλά και για φιλικές προς τον προϋπολογισμό εκπτώσεις για εγγραφή μεγαλύτερης διάρκειας. Το τεράστιο δίκτυο εξυπηρετητών της NordVPN εξαπλώνεται σε περισσότερες από 60 χώρες και παρέχει σταθερή και σταθερή σύνδεση.

Παρά το γεγονός ότι έχει καλή κατάσταση στον κλάδο VPN, το NordVPN έχει λάβει ανάμεικτα σχόλια από τους χρήστες. Επομένως, οι χρήστες που θέλουν να βρεθούν σε πιο προηγμένα χαρακτηριστικά θα πρέπει να βασίζονται σε εξωτερική βοήθεια.

Η δωρεάν δοκιμή για το NordVPN είναι είτε μια τριήμερη δοκιμή είτε μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Μετά από δωρεάν δοκιμή, αν είστε ικανοποιημένοι από την εμπειρία σας, έτσι ώστε η καλύτερη διαθέσιμη συμφωνία να είναι 2ετής συνδρομή που έρχεται σε λιγότερο από $ 4 ανά μήνα.

Πλεονεκτήματα:

 • Είναι πολύ προσιτό, ειδικά για μια μακρά δέσμευση.
 • Με δωρεάν δοκιμαστική υπηρεσία, σας επιτρέπει να εξερευνήσετε ολόκληρη την εγκατάσταση.
 • Μπορεί να συνδέσει ταυτόχρονα έως και 6 συσκευές.
 • Είναι καλύτερο για την Apple TV, το NETFLIX και το Torrenting.
 • Το ανώτατο όριο δεδομένων είναι απεριόριστο.

Μειονεκτήματα:

 • Η εξυπηρέτηση πελατών δεν είναι μέχρι το πρότυπο.

2- Δωρεάν δοκιμή ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και διάσημα VPN, λόγω της ικανότητάς του να περάσει ορισμένους γεωγραφικούς περιορισμούς. Επίσης, λόγω της εξαιρετικής ταχύτητάς του, η οποία είναι ιδανική για torrenting και υψηλής ποιότητας streaming. Αυτά τα χαρακτηριστικά και η εξαιρετική εξυπηρέτηση των πελατών το κατέστησαν εξαιρετικό μεταξύ των χρηστών.

Το ExpressVPN παρέχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, με την οποία θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες και να χρησιμοποιείτε απεριόριστα δεδομένα κατά τη συγκεκριμένη ώρα. Αν όμως αποφασίσετε να περάσετε από μια άλλη διαδρομή, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να τερματίσετε τη συνδρομή σας και να επιστρέψετε γρήγορα. Όταν λήξει η δοκιμαστική περίοδος, το ExpressVPN θα σας κοστίσει 12,95 δολάρια το μήνα ή 8,32 δολάρια μήνα για ετήσια συνδρομή.

Πλεονεκτήματα:

 • Προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα και είναι εξαιρετική για streaming.
 • Παρέχει ασφαλή κρυπτογράφηση bit.
 • Το ExpressVPN προσφέρει απεριόριστη λήψη.
 • Προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Μειονεκτήματα:

 • Είναι λίγο
 • Η δικαιοδοσία της BVI δεν είναι ιδανική.

3- PureVPN: Δωρεάν δοκιμή διαθέσιμη (7 ημέρες)

Το PureVPN είναι ένα προϊόν VPN που είναι γνωστό και διάσημο εδώ και πολλά χρόνια. Τώρα οι χρήστες μπορούν να λάβουν μια δοκιμή με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών. Το PureVPN όχι μόνο παρέχει εξαιρετικές επιδόσεις, χαρακτηριστικό γνώρισμα και πρωτόκολλα, αλλά και η εξάπλωση των διευθύνσεων IP σε 80 περιοχές σε 140 περιοχές δίνει τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές στους χρήστες παρακάμπτουν τους γεωπεριβάλλοντες περιορισμούς, ακόμη και την ιδιωτική ζωή ενώ ταξιδεύετε ή βρίσκεται απομακρυσμένες περιοχές του κόσμου.

Το PureVPN είναι ένα ευέλικτο προϊόν το οποίο είναι εύκολο στην εγκατάσταση και απλή διασύνδεση υπάρχει για χρήστες χωρίς προβλήματα. Παρέχει επίσης βαθιές επιλογές διαμόρφωσης. Επιπλέον, το εύρωστο σύνολο επιλογών μπορεί να προσφέρει εξαιρετική εμπειρία σε όλους σχεδόν τους χρήστες. Με την πρόσβαση σε όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας, τη συμβατότητα με πολλές άλλες συσκευές και το πρωτεύον λειτουργικό σύστημα, πολλά κανάλια υποστήριξης πελατών όπως, live φόρουμ συνομιλίας, εισιτήρια και ηλεκτρονικά μηνύματα.

Το PureVPN είναι λίγο ακριβό. Από μήνα σε μήνα θα σας κοστίσει 10,95 δολάρια, ενώ το 6μηνο πρόγραμμα θα σας κοστίσει 8,95 δολάρια το μήνα. Ωστόσο, παρέχει απότομες και απότομες εκπτώσεις σε μακροπρόθεσμα έργα. Μια τρέχουσα 2ετής συνδρομή θα κοστίσει 2,95 δολάρια το μήνα.

Πλεονεκτήματα:

 • Είναι ένα πλήρες πακέτο απόδοσης και χρηστικότητας.
 • Παρέχει ισχυρά χαρακτηριστικά και πρωτόκολλα.
 • Το PureVPN παρέχει υποστήριξη για οποιαδήποτε συσκευή.

Μειονεκτήματα:

 • Το μηνιαίο σχέδιο είναι λίγο
 • Δεν παρέχει γρήγορες και εύκολες επιλογές όπως άλλες.

4 - Δωρεάν ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο 7 ημερών Δωρεάν δοκιμή:

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Internet προσφέρει στους νέους χρήστες μια επταήμερη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο. Όλοι οι χρήστες συνοδεύονται από τις επτά ημέρες δωρεάν εγγύησης επιστροφής χρημάτων. Όπως πολλοί άλλοι πάροχοι VPN, η PIA χρησιμοποιεί επίσης την εγγύηση επιστροφής χρημάτων ως μέσο για να βοηθήσει τους χρήστες να δοκιμάσουν την υπηρεσία τους και εάν δεν το ικανοποιούν, μπορούν να την ακυρώσουν εντός μιας εβδομάδας.

Το PIA παρέχει μεγάλη εμπειρία στους χρήστες. Οι χρήστες μπορούν να δοκιμάσουν γρήγορα το δίκτυό τους διακομιστών VPN σε όλο τον κόσμο. Δεν υπάρχουν περιορισμοί στο διακομιστή, την πρόσβαση, τα πρωτόκολλα και το λογισμικό πελάτη κατά τη διάρκεια της δωρεάν δοκιμής. Επιπλέον, δεν περιορίζει επίσης τη χρήση των δεδομένων. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν απεριόριστες υπηρεσίες σύμφωνα με τις επιθυμίες τους και μπορούν επίσης να δοκιμάσουν το πλήρες δίκτυο τοποθεσιών διακομιστών τους.

Επιπλέον, η PIA κατά τη διάρκεια της δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου προσφέρει εκπτώσεις στις υπηρεσίες VPN. Αντί να χρησιμοποιούν τους κωδικούς κουπονιών, εκτελούν ειδικές προσφορές με τιμές έκπτωσης για απεριόριστη πρόσβαση VPN.

Επί του παρόντος, η PIA εκτελεί ειδική προσφορά έκπτωσης. Οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν απεριόριστη πρόσβαση VPN μόνο για $ 2,50 το μήνα. Δίνουν επίσης την υψηλή αξία της έκπτωσης μηνιαία, ετησίως, και για τους λογαριασμούς δύο ετών.

Πλεονεκτήματα:

 • Εύκολη εγκατάσταση και εγκατάσταση.
 • Δεν υπάρχει καταγραφή δραστηριότητας χρήστη ή IP.
 • Μπορεί να συνδεθεί ταυτόχρονα σε πέντε συσκευές.

Μειονεκτήματα:

 • Δεν είναι δυνατή η σύνδεση με συγκεκριμένους διακομιστές.
 • Υπάρχει έλλειψη προηγμένων χαρακτηριστικών.

5- IPVanish Unlimited Bandwidth VPN:

Το IPVanish είναι ένα από τα VPN των οποίων όλοι οι διακομιστές διαχειρίζονται και ανήκουν στην εταιρεία. Χρησιμοποιεί επίσης μόνο το αυτο-αναπτυγμένο λογισμικό για τις υπηρεσίες τους. Είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα VPN που διατίθενται στην αγορά και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών που όχι μόνο αυξάνουν την ταχύτητα αλλά και επιτρέπουν σε ένα επίπεδο κρυπτογράφησης πελατών και όλα τα άλλα στοιχεία μιας σύνδεσης VPN.

Στην IPVanish όλα τα σχέδια προέρχονται από μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών, η οποία πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να ελέγξει και να δοκιμάσει τις υπηρεσίες της εξ ολοκλήρου επειδή, όπως και άλλα δίκτυα VPN, δεν παρέχει δωρεάν δοκιμές στους χρήστες.

Στην IPVanish, το τριμηνιαίο πρόγραμμα τιμολόγησης μπορεί να είναι ίσο με 7,20 δολάρια το μήνα, όταν πρέπει να πληρώσετε 21,59 δολάρια αντί για 35,97 δολάρια. Ωστόσο, η καλύτερη ιδέα είναι μια ετήσια συνδρομή. Το σχέδιο κοστίζει μόνο 5,20 δολάρια το μήνα. Σημαίνει επίσης ότι υπάρχει έκπτωση 57% στην τακτική τιμή την οποία όλοι οι άλλοι χρήστες πρέπει να πληρώσουν.

Πλεονεκτήματα:

 • Οι τιμές είναι ανταγωνιστικές.
 • Υπάρχει πολιτική μηνυμάτων μηδέν.
 • Παρέχει γρήγορο δίκτυο διακομιστών.

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν δωρεάν δοκιμές.

6- Δωρεάν δοκιμή VyprVPN

Περιορισμένο εύρος ζώνης - Δεν απαιτείται πληρωμή

Το VyprVPN είναι μια ελεύθερη δίκη που έχει καθιερώσει ανταγωνιστή. Παρέχει 1GB χρήσης δεδομένων. Το VyprVPN προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερους από 700 διακομιστές σε περισσότερες από 70 παγκόσμιες τοποθεσίες, δωρεάν μεταφορά δεδομένων και συντήρηση για κάθε μία από τις κύριες συσκευές. Σε αυτό το VPN δεν χρειάζεστε πιστωτική κάρτα για να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες σας, η οποία διαρκεί μόνο τρεις ημέρες.

Το VyprVPN είναι ένα γρήγορο VPN. Η πιο δοκιμή δείχνει μικρή απώλεια ταχύτητας μαζί με μερικά προβλήματα αδράνειας. Πρόκειται για ένα VPN με έδρα την Ελβετία, του οποίου το παγκόσμιο δίκτυο εξαπλώνεται σε περισσότερες από 50 χώρες. Αυτό σημαίνει ότι η απόδοση και η ταχύτητα παραμένουν εντάξει, ανεξάρτητα από το πού κατοικείτε. Επιπλέον, το VyprVPN διαθέτει επίσης χαρακτηριστικά ασφαλείας, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιείτε διάφορα πρωτόκολλα κρυπτογράφησης και ακόμη και το επώνυμο σύστημα Chameleon το οποίο καλύπτει τα δεδομένα του χρήστη.

Το VyprVPN διαθέτει σύστημα άμεσης συνομιλίας υποστήριξης πελατών 24/7. Παρόλο που το VyprVPN είναι λίγο ακριβό σε σύγκριση με άλλα VPN, αλλά παρέχει ένα ολοκληρωμένο προϊόν VPN με τεράστια ευκολία χρήσης.

Πλεονεκτήματα:

 • Είναι πολύ ασφαλές και παρέχει λαμπρή κρυπτογράφηση.
 • Είναι εύκολο στην εγκατάσταση και εύκολη στη χρήση.

Μειονεκτήματα:

 • Η δωρεάν δοκιμή δεδομένων 1GB δεν διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 • Τα αρχεία καταγραφής συνδεσιμότητας διατηρούνται για 30 ημέρες.

7-  - Δωρεάν δοκιμή VPN δωρεάν SaferVPN

Το SaferVPN είναι μια εταιρεία VPN με έδρα το Ισραήλ. Η εταιρεία δεν βρίσκεται γύρω από αυτόν τον κατάλογο, όπως κάποια άλλα δίκτυα VPN, αλλά έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική φήμη για ευελιξία και υποστήριξη πελατών. Είναι πολύ εύκολο να ρυθμίσετε το SaferVPN. Παρέχει μια εξαιρετική δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας και έχει εξαιρετική απόδοση στις υποστηριζόμενες πολιτείες.

Το δίκτυο SaferVPN διαδίδεται σε 30 χώρες. Περιλαμβάνει επίσης μέρη του κόσμου όπου υπάρχει λιγότερη πρόσβαση VPN. Εάν κατοικείτε στην Αυστραλία, τη Νότια Αφρική ή τη Νέα Ζηλανδία από το SaferVPN, θα είναι σοβαρή σκέψη. Το SaferVPN προσφέρει δωρεάν δοκιμή 14 ημερών και στη συνέχεια η εγγύηση επιστροφής χρημάτων σίγουρα μπορεί να σας βοηθήσει να αποφασίσετε αν αυτό είναι το καλύτερο VPN ή όχι.

Πλεονεκτήματα:

 • Προσφέρει επεκτάσεις Chrome.
 • Η υπηρεσία δωρεάν δοκιμής σας επιτρέπει να συνδέσετε έως και 5 συσκευές τη φορά.
 • Παρέχει δωρεάν δοκιμή 24 ωρών.

Μειονεκτήματα:

 • Το αποτέλεσμα της δοκιμής ταχύτητας δεν είναι πολύ ελκυστικό.
 • Είναι μια εταιρεία με έδρα το Ισραήλ.

8- Δωρεάν δοκιμή HideMyAss

Είναι μία από τις παλαιότερες και ευρέως διαδεδομένες υπηρεσίες VPN. Το HideMyAss VPN συνήθως στοχεύει σε έναν χρήστη που ανησυχεί για τη διασύνδεση, την άνεση χρήσης και την ενεργό εξυπηρέτηση των πελατών. Αυτό το VPN παρέχει γενναιόδωρα πακέτα στους χρήστες μαζί με μια καλή απόδοση με όλα τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Προσφέρουν δωρεάν δοκιμές για εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών και 30 ημερών. Είναι ένα από τα καλύτερα ελεύθερα γνωστά VPN που παρέχει πάνω από 750 servers σε πάνω από 280 τοποθεσίες μαζί με απεριόριστο ανώτατο όριο δεδομένων και υποστήριξη για το πρωτεύον λειτουργικό σύστημα.

Πλεονεκτήματα:

 • Δίνει καλό αποτέλεσμα σε μια ταχύτητα
 • Το ανώτατο όριο δεδομένων είναι απεριόριστο.
 • Υποστηρίζει όλους τους τύπους συσκευών, αλλά είναι καλύτερο για την Apple TV.

Μειονεκτήματα:

 • Προσφέρει πολύ λίγα διαμόρφωση ή ειδικά χαρακτηριστικά.
 • Αυτή η υπηρεσία VPN είναι λίγο δαπανηρή και διατηρεί τα αρχεία συνδεσιμότητας για τουλάχιστον ένα μήνα ή περισσότερο.

9-  ZenMate Free Trial VPN:

Η δωρεάν δοκιμή VPN Zenmate παρέχει σε όλους τους χρήστες της την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών για να ελέγξουν τις υπηρεσίες τους. Οι εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και όχι 14 ημερών σημαίνει ότι μπορείτε να επωφεληθείτε από μια ακόμη πιθανότητα να δοκιμάσετε την πλήρη έκδοση του ZenMate VPN. Σε περίπτωση που η υπηρεσία VPN δεν ενημερωθεί με μια συνδρομητική συνδρομή, τότε το πρόγραμμα απλώς θα αλλάξει σε δωρεάν έκδοση χωρίς περιορισμούς, ωστόσο, με το σοβαρό περιορισμό στους διαθέσιμους διακομιστές και την πλήρη ρύθμιση του προγράμματος.

Πλεονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει διαρροή DNS.
 • Παρέχει καλή κρυπτογράφηση.
 • Υπάρχει δωρεάν δοκιμή επτά ημερών.
 • Προσφέρει απεριόριστο εύρος ζώνης.

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υποστηρίζει το Bitcoin.
 • Η εξυπηρέτηση πελατών δεν είναι πολύ χρήσιμη.

10- Περιήγηση στο Free and Unlimited VPN:

Το BrowsecVPN είναι δωρεάν και απεριόριστο. Επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν πλοήγηση στο Διαδίκτυο κρυφά. Υποστηρίζει πρωτόκολλα τρίτων μερών όπως το Netflix, το Hulu και το Spotify. Όλα αυτά είναι ιδανικά όταν οι γεωγραφικοί περιορισμοί και η ιδιωτικότητα είναι το κύριο μέλημά σας. Το BrowsecVPN μπορεί να συνδυαστεί με διάφορα προγράμματα περιήγησης στο διαδίκτυο, όπως το Chrome και τον Firefox. Έτσι, είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση όταν συνδέεται με άλλες πληρωμένες εκδόσεις.

Πλεονεκτήματα:

 • Παρέχει γρήγορες και γρήγορες συνδέσεις.
 • Διατηρεί αποτελεσματικά τις προσωπικές πληροφορίες ασφαλείς και ασφαλείς.
 • Δεν υπάρχει ανάγκη για πληρωμή

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υποστηρίζει όλα τα προγράμματα περιήγησης.
 • Έχει περιορισμένους αριθμούς εξυπηρετητών.

11- Betternet Δωρεάν VPN:

Το Betternet VPN είναι δωρεάν για πάντα. Το δωρεάν VPN είναι μια πλήρης ελεύθερη πολυ-πλατφόρμα που επιτρέπει στους χρήστες να συνδεθούν στο διαδίκτυο ανώνυμα. Το VPN χρησιμοποιείται για διάφορους λόγους, όπως η διέλευση γεωγραφικών περιορισμών και η αποφυγή παρακολούθησης. Όπως πολλές υπηρεσίες VPN που έχουν ετήσια χρέωση, το Betternet Free VPN δεν έχει ετήσιο κόστος.

Πρόκειται για μια εφαρμογή η οποία με ένα μόνο κλικ συνδέεται με ένα VPN και επιτρέπει την πρόσβαση όταν χρειάζεται. Δεν υπάρχει ανάγκη εγγραφής και επίσης δεν υπάρχουν ανώτατα όρια δεδομένων. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά παρέχονται από περιστασιακές διαφημίσεις και ακόμη και από μια προωθημένη εκδοχή υψηλής ποιότητας που είναι αρκετά διαχειρίσιμη και διακριτική.

Αν ψάχνετε για κάποια περίσταση, χρησιμοποιήστε δωρεάν το VPN Betternet για να απολαύσετε μια τέλεια εμπειρία.

Πλεονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν όρια δεδομένων.
 • Είναι δωρεάν.
 • Δεν περιορίζει τα δεδομένα.

Μειονεκτήματα:

 • Είναι πολύ πιο αργή από τις πληρωμένες εκδόσεις.

Τι μπορείτε να κάνετε με τα δωρεάν δίκτυα VPN

Με ένα δωρεάν δοκιμαστικό VPN, σίγουρα θα δοκιμάσετε κάτι συναρπαστικό και νέο χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για χρήματα. Υπάρχουν πολλά γνωστά και γνωστά δίκτυα VPN που προσφέρουν δωρεάν δοκιμές. Τα δίκτυα VPN δωρεάν δοκιμής σας επιτρέπουν να έχετε ένα συναίσθημα για το πώς λειτουργεί η υπηρεσία. Όμως, πολλά από τα premium VPN παρέχουν επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Εάν παίρνει με μόχλευση με ακρίβεια, μπορείτε να απολαύσετε απεριόριστη και απεριόριστη πρόσβαση στο διαδίκτυο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε μία δεκάρα.

Μια δωρεάν δοκιμή VPN είναι πολύ ωφέλιμη και χρήσιμη. Ο λόγος είναι απλός. όλοι χρησιμοποιούμε το VPN για πολλούς διαφορετικούς σκοπούς, όπως η διαμονή ανώνυμα ενώ είστε online ή ίσως παρεκκλίνουμε μια γεωγραφικά περιορισμένη υπηρεσία όπως τα βίντεο Amazon και Netflix.

Με πολλά προσφερόμενα VPN, είναι απολύτως σαφές και λογικό ότι ενδέχεται να έχετε σύγχυση σχετικά με την επιλογή σας για να επιλέξετε ένα VPN. Οι δωρεάν δοκιμές VPN σάς επιτρέπουν να δοκιμάσετε την υπηρεσία για να βεβαιωθείτε για το πώς θα λειτουργήσει σύμφωνα με τις προσδοκίες σας. Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας προσφέρουμε τις γνώσεις και τις πληροφορίες σχετικά με τις καλύτερες δωρεάν δοκιμές VPN που προσφέρονται.

Ανάγκη για δωρεάν δοκιμή VPN?

Μια δωρεάν δοκιμή VPN είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείτε αν το VPN που επιλέγετε είναι είτε μαύρη λίστα ενώ χρησιμοποιείτε μια συγκεκριμένη υπηρεσία.

Σήμερα, οι δωρεάν δοκιμές είναι πολύ ζωτικές και ουσιαστικές. Είναι επειδή οι υπηρεσίες VPN αποκλείονται γρήγορα από διάφορες υπηρεσίες πολυμέσων. Κανείς δεν έχει σκεφτεί ποτέ το βαθμό στον οποίο η Netflix θα πάει για να αποτρέψει τις υπηρεσίες VPN. Κάτω από την πίεση από διαφορετικούς κατόχους δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, εκτός από τις παρόμοιες υπηρεσίες, να υιοθετήσουν παρόμοια προσέγγιση εάν δεν έχουν ήδη. Έτσι, για όλους αυτούς τους λόγους, υπάρχει ανάγκη για δωρεάν δοκιμή VPN.

Πώς να επιλέξετε μια δωρεάν δοκιμή VPN?

Ο βασικός σκοπός μιας δωρεάν δοκιμής VPN είναι να έχει μια σαφή ιδέα για τις υπηρεσίες και τα χαρακτηριστικά που προσφέρει ένα συγκεκριμένο VPN. Είναι σημαντικό να ελέγχετε σωστά το VPN κατά τη διάρκεια της δεδομένης δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου.

Ακολουθούν μερικές χρήσιμες συμβουλές που είναι απαραίτητες κατά τη δοκιμή ενός VPN είναι οι εξής:

 1. Διαρροή DNS και IP: Ο πρωταρχικός σκοπός της χρήσης του VPN είναι η κρυπτογράφηση δεδομένων και το ιδιωτικό απόρρητο. Συνιστάται να δοκιμάσετε τη σύνδεση VPN με διάφορα εργαλεία όπως το VPNInsights.com για να ελέγξετε αν το VPN κρύβει σωστά την πραγματική διαρροή διεύθυνσης DNS και IP.
 2. Ταχύτητα VPN: Υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν μια ταχύτητα VPN. Έτσι, εκτελέστε μια δοκιμή ταχύτητας μέσω υπηρεσιών όπως το δίχτυ.
 3. Εξυπηρέτηση πελατών: Εάν έχετε οποιεσδήποτε δυσκολίες σχετικά με οποιοδήποτε σημείο, υποβάλετε ένα εισιτήριο υποστήριξης ή χρησιμοποιήστε την διαθέσιμη επιλογή ζωντανής συνομιλίας για να ελέγξετε ποιο επίπεδο βοήθειας παρέχει το VPN στους χρήστες του.
 4. Χαρακτηριστικά VPN: Υπάρχουν πολλές λειτουργίες VPN οι οποίες πρέπει να ελέγχονται και να εξετάζονται κατά τη διάρκεια της δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου. Αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί να είναι οποιουδήποτε είδους, π.χ. απλά επιτρέποντας στους χρήστες του Torrent να διπλασιάσουν την κρυπτογράφηση VPN ή το διακόπτη δικτύου kill.