5 καλύτερες VPN για Torrenting & P2P Κοινή χρήση αρχείων

[ware_item id=33][/ware_item]

Η εύρεση ενός VPN Torrent, το οποίο είναι εντελώς ανώνυμο κατά τη λήψη του torrenting δεν είναι εύκολο.


Θα πρέπει να ελέγξετε πιο προσεκτικά και να δοκιμάσετε την υπηρεσία πριν σκέφτεστε να αγοράσετε.

Υπάρχουν μερικές σημαντικές πτυχές που πρέπει να ελέγξετε πριν αποκτήσετε το VPN torrent:

 • Μέθοδος πληρωμής: ο πάροχος θα πρέπει να αποδεχθεί την πληρωμή κρυπτογράφησης, η οποία συνιστάται ιδιαίτερα. Είναι μια άλλη συζήτηση εάν ο πάροχος «διατηρεί τα κούτσουρα ή όχι». Σε περίπτωση που διατηρούν αρχεία καταγραφής δεν θα γνωρίζουν την ταυτότητά σας.
 • Διαρροή DNS: Αυτό είναι το σημαντικό ζήτημα με τα VPN. Κατά κύριο λόγο, τα VPN θα διαρρεύσουν την πραγματική σας ταυτότητα ενώ θα κατεβάζετε torrents μέσω VPN. Επιλέξτε μόνο αυτά τα VPN, τα οποία προσφέρουν δυνατότητα προστασίας από διαρροές DNS.
 • Kill Switch: Αυτή είναι μια άλλη διαρροή, η οποία θα μπορούσε ενδεχομένως να αποκαλύψει την πραγματική IP σας ενώ torrenting. Συνήθως συμβαίνει όταν κατεβάζετε torrents και ξαφνικά το Internet σβήνει και το VPN επανασυνδεθεί ξανά. Μεταξύ αυτής της χρονικής περιόδου, η σύνδεσή σας εξαφανίζεται γυμνά και αποκαλύπτει το IP. Αυτό είναι όπου kick-switch κλωτσιές μέσα? θα σταματήσει τη σύνδεση στο Internet μέχρι να εγκαταστήσει το VPN τη σύνδεσή του ξανά.
 • Βελτιστοποιημένοι διακομιστές συνεχούς ροής: Υπάρχουν λίγα VPN, τα οποία θα σας προσφέρουν βελτιστοποιημένους διακομιστές P2P. Θα πρέπει πάντα να ρωτήσετε πριν πάρετε ένα.

Υπάρχουν πολλές περισσότερες πτυχές για έλεγχο, αλλά αυτές είναι οι σημαντικότερες. Εάν το VPN πληροί αυτά τα κριτήρια, όλες οι άλλες πτυχές πληρούν αυτόματα.

Contents

Ποια είναι η λύση?

Δεδομένου ότι όλοι οι χρήστες του torrent κατεβάζουν το ίδιο αρχείο, ώστε να μπορούν να δουν τις διευθύνσεις IP του άλλου, οι οποίες εκθέτουν το απόρρητό σας μέσω του BitTorrent. Επίσης, οι κακοποιοί πρέπει να αντιμετωπίσουν απειλές των trolls πνευματικών δικαιωμάτων, του DMCA και των παρόχων διαδικτύου.

Για να συνδέσετε αυτό το χαλαρό τέλος, ένα VPN χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση & IP λειτουργία διαρροής για να εκτελέσετε την εργασία. Αλλά ποιο είναι το καλύτερο VPN για Torrenting; Ποιοι παράγοντες καθιστούν το VPN το καλύτερο?

2/5 Το καλύτερο Torrenting VPN

Όχι
 1  ExpressVPN
 • 137+ διακομιστές σε 87 χώρες
 • PPTP, L2TP, SSTP, OpenVPN TCP
 • 3 πολλαπλές συνδέσεις
 • Λήψη (34.5mbs) Ανεβάστε (32.4 / mbs)
 • 256 Πρωτόκολλα κρυπτογράφησης

49% OFF

$ 6.67

μήνας

δικτυακός τόπος

 2  NordVPN
 • 550+ διακομιστές σε 49+ χώρες
 • 6 Ταυτόχρονη σύνδεση
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 • Λήψη (32.5mbs) Ανεβάστε (28.4 / mbs)
 • Αποκτήστε έκπτωση 72%

 72% OFF

$ 2.75

μήνας

δικτυακός τόπος

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο

Πρέπει να καταλάβετε το γεγονός ότι το Torrenting διαχειρίζεται μεγάλο εύρος ζώνης και ταχύτητα σε διακομιστές VPN, επομένως, δεν υποστηρίζουν όλοι οι πάροχοι VPN Torrenting, οπότε πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά την επιλογή του σωστού. Η ταχύτητα και το εύρος ζώνης λήψης έχουν την ίδια σημασία με την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια.

Θα πρέπει να αναζητήσετε ένα VPN το οποίο όχι μόνο να δηλώνει ξεκάθαρα την πολιτική απορρήτου του, αλλά και να εγγυάται απεριόριστο εύρος ζώνης, ταχύτητα και πολιτική μηδέν αρχείων καταγραφής. Δεν είναι όλες οι χώρες P2P / Torrenting φιλικές και έχουν νομικές συνέπειες για τη λήψη μέσω του Torrent, οπότε ένα VPN θα πρέπει ιδανικά να βασίζεται εκτός των νομοθεσιών επιτήρησης π.χ. ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία κ.λπ. Το VPN για Torrenting χωρίζει τους διακομιστές P2P για να υπολογίσει αυτόν τον παράγοντα.

Αφού λάβουμε υπόψη αυτές τις εκτιμήσεις, το καλύτερο VPN για Torrents πρέπει να είναι σφιχτό για τις διαρροές IP και DNS του και να παρέχει ένα Network Lock (ή Internet Kill Switch) που σκοτώνει όλη την κίνηση στο Internet μετά από πτώση σύνδεσης VPN.

5 καλύτερες αξιολογήσεις VPNs του Torrent 

Λαμβάνοντας υπόψη αυτούς τους παράγοντες, ας ρίξουμε μια ματιά στο ρομπότ μας για το καλύτερο VPN για Torrenting.

# 1 - NordVPN (Τοποθεσία - Παναμάς)

Χώρες: 57+ | Τοποθεσίες διακομιστή: N / A | Αριθμός διακομιστών: 760+ | Πολυ-συσκευή: 6

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
Διπλό VPN (VPN-over-VPN)
Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής Πολλές συσκευές δεν συνδέουν ταυτόχρονα το ίδιο πρωτόκολλο
Βελτιστοποιημένοι διακομιστές για P2P
Εξαιρετική ροή DNS

Όταν μιλάτε για την Προστασία ταυτότητας, την ακεραιότητα δεδομένων και το VPN, τότε το NordVPN είναι το καλύτερο εργαλείο ασφαλείας για τέτοιους σκοπούς. Παίρνετε την ασφαλέστερη σύνδεση μαζί με το πιο πρόσφατο πρωτόκολλο ασφαλείας IKEv2 / IPsec φιλικό προς το κινητό μαζί με άλλα πρωτόκολλα, δηλαδή PPTP, L2TP, IPSec και OpenVPN. Επιπλέον, λαμβάνετε ξεχωριστά τους διακομιστές Anti-DDoS και Double VPN για πρόσθετη ασφάλεια.

Για να υποστηρίξει το Torrenting, το NordVPN διαθέτει ξεχωριστούς διακομιστές P2P σε ελεύθερες ζώνες επιτήρησης, γεγονός που το καθιστά το καλύτερο VPN για το Torrenting. Επιπλέον, το NordVPN είναι εγκατεστημένο στον Παναμά, επομένως έχει αυστηρή πολιτική αρχείων καταγραφής NO σε ολόκληρο το τεράστιο δίκτυο των διακομιστών του μαζί με τη δυνατότητα Network Lock.

Ένα μειονέκτημα είναι ότι δεν μπορείτε να συνδέσετε και τις 6 συσκευές ταυτόχρονα στον ίδιο διακομιστή με το ίδιο πρωτόκολλο. διαφορετικά, περιορίζει τη συνδεσιμότητα μόνο σε 4 συσκευές. Εκτός από αυτό, το NordVPN έχει μια πολύ λογική τιμολόγηση με 30 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων ως σύγκριση με άλλους ανταγωνιστές. Το Σχέδιο Τιμολόγησης περιλαμβάνει:

NordVPN

# 2 - ExpressVPN (Τοποθεσία - Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι)

Χώρες: 94 | Τοποθεσίες διακομιστή: 135+ | Αριθμός εξυπηρετητών: N / A | Πολυ-συσκευή: 3

Το ExpressVPN είναι ένα από τα καλύτερα VPN για Torrents. Υποστηρίζουν το P2P σε όλους τους διακομιστές τους βελτιστοποιημένους για απεριόριστο εύρος ζώνης και ταχύτητα χωρίς γκάζι. Το ExpressVPN κρυπτογραφεί την επισκεψιμότητά σας Torrent με κρυπτογράφηση OpenVPN 256-bit σε TCP και UDP μαζί με το χαρακτηριστικό Lock Network (Internet Kill Switch).

Δεδομένου ότι η ExpressVPN εδρεύει στις Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι, επομένως, δεν ευνοεί την πολιτική καταγραφής με άριστη εξυπηρέτηση πελατών. Αν και η υπηρεσία είναι λίγο ακριβότερη από άλλες υπηρεσίες VPN, επιτρέπει την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, η οποία απομακρύνει τον κίνδυνο απώλειας χρημάτων. Το Σχέδιο Τιμολόγησης περιλαμβάνει:

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
Εξαιρετική απόδοση Λίγο ακριβό από άλλα
Μεγάλοι εξυπηρετητές με απόκριση καθυστέρησης Δεν υπάρχει διαθέσιμη δωρεάν δοκιμή
Βελτιστοποιημένοι διακομιστές για P2P

ExpressVPN

# 3 - PureVPN (Τοποθεσία - Χονγκ Κονγκ)

Χώρες: 141 | Θέσεις διακομιστή: 180 | Αριθμός διακομιστών: 750+ | Πολυ-συσκευή: 5

Το PureVPN είναι επίσης η επιλογή μας για το καλύτερο ανώνυμο Torrenting. Διαφημίζουν την υποστήριξή τους για P2P σε κατηγοριοποιημένους διακομιστές που έχουν βελτιστοποιηθεί για απεριόριστο εύρος ζώνης και ταχύτητα. Επίσης, κρυπτογραφεί την κίνηση στο Internet με κρυπτογράφηση 256-bit με πρωτόκολλα ασφαλείας - IKEv2, OpenVPN, PPTP, SSTP και L2TP / IPSec - και το Internet Kill Switch.

Δύο από τα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του είναι το Split Tunneling και ο Virtual Router. Το Split Tunnel χωρίζει την διαδικτυακή σας κίνηση σε μια κρυπτογραφημένη και μη κρυπτογραφημένη μορφή που σας επιτρέπει να κάνετε σημαντική δουλειά παράλληλα με το Torrenting σας στο VPN. Επιπλέον, ο εικονικός δρομολογητής κάνει το λογισμικό VPN σας σε ένα hotspot Wi-Fi για να συνδέσει περισσότερες συσκευές μαζί με ξεχωριστές 5 συσκευές, τις οποίες υποστηρίζει εγγενώς σε έναν ενιαίο λογαριασμό.

Δεδομένου ότι το PureVPN εδρεύει στο Χονγκ Κονγκ, έχει αποτελεσματική πολιτική αρχείων καταγραφής αρχείων (NO), αλλά είναι γεμάτη όταν η δική του υπηρεσία DNS αντιμετωπίζει το πρόβλημα της διαρροής DNS που βιώσαμε. Σχέδιο τιμολόγησης με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών είναι:

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Υπέροχη παράσταση
 • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
 • Μεγάλη κάλυψη των χωρών

CONS

 • Δεν υπάρχει διαθέσιμη δωρεάν δοκιμή
 • Διαρροή DNS

PureVPN

# 4 - Ιδιωτική πρόσβαση στο Internet (Τοποθεσία - Ηνωμένες Πολιτείες)

Χώρες: 25 | Τοποθεσίες διακομιστή: N / A | Αριθμός εξυπηρετητών: 3263+ | Πολυ-συσκευή: 5

Ιδιωτική Πρόσβαση στο Διαδίκτυο (ή PIA) Το VPN είναι επίσης η υπηρεσία μας για το καλύτερο Torrenting VPN. Διαφημίζουν την υπηρεσία τους ως Torrenting φιλική και διαθέτουν ξεχωριστούς διακομιστές P2P βελτιστοποιημένους για ταχύτητα χωρίς περιορισμούς και απεριόριστο εύρος ζώνης σε αυτά. Ωστόσο, οι ταχύτητες λήψης δεν ήταν μεγάλες σε σύγκριση με άλλες υπηρεσίες, αλλά χρησιμοποιήθηκαν.

Το λογισμικό πελάτη VPN είναι βασικό και έχει ενσωματωμένο κακόβουλο λογισμικό και αποκλεισμό διαφημίσεων μαζί με την επιλογή πρωτοκόλλου από διακομιστές PPTP, L2TP / IPSec, OpenVPN και SOCKS5. Παρόλο που η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο βασίζεται στην Ηνωμένη Πολιτεία. αλλά η πολιτική απορρήτου τους δηλώνει σαφώς ότι δεν έχουν αυστηρή πολιτική καταγραφής.

Τα διαφορετικά σχέδια τιμολόγησης είναι πολύ κοντά, οπότε δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά, όλα με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών. Το σχέδιο τιμολόγησης είναι:

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Τεράστιο δίκτυο διακομιστών
 • Φτηνές τιμές

CONS

 • Μέση απόδοση
 • Δεν υπάρχει δωρεάν δοκιμή
 • Αποκλεισμένος σε μερικούς ιστότοπους

PIA VPN

# 5 - Ivacy VPN (τοποθεσία - Σιγκαπούρη)

Χώρες: 50+ | Τοποθεσίες διακομιστή: 100+ | Αριθμός διακομιστών: 250+ | Πολλαπλές συσκευές: 5

Το Ivacy VPN είναι η τελευταία δουλειά μας για το καλύτερο VPN για το Torrenting. Έχουν βελτιστοποιήσει τους διακομιστές P2P με σταθερή ταχύτητα και απεριόριστο εύρος ζώνης. Ο πελάτης του λογισμικού VPN για υπολογιστές γραφείου είναι βασικός και εύκολος στη χρήση με ορισμένες προηγμένες λειτουργίες, αλλά η υποστήριξη κινητής τηλεφωνίας είναι απλή βασική, γεμάτη και δύσκολα ενημερωμένη.

Δεδομένου ότι η υπηρεσία VPN βασίζεται στη Σιγκαπούρη, επομένως έχει αυστηρή πολιτική αρχείων καταγραφής που δεν είναι καλή για σκοπούς Torrent. Έχουν αναθεωρήσει την πολιτική επιστροφής των 7 ημερών και τώρα οι επιλογές σας περιορίζονται για επιστροφή χρημάτων. Δεν θα λάβετε επιστροφή χρημάτων αν έχετε χρησιμοποιήσει μεθόδους πληρωμής Bitcoin ή Πληρωμής τοίχου πληρωμής, έχετε χρησιμοποιήσει επίσης εύρος ζώνης 7GB ή περισσότερο ή έχετε συνδέσει VPN 30 φορές ή περισσότερο.

Η Ivacy προσφέρει ποικιλία στο σχέδιο τιμολόγησης, όλα με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών. Το σχέδιο τιμολόγησης είναι:

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Πάνω από τη μέση απόδοση
 • Προσιτό σχέδιο τιμολόγησης

CONS

 • Κάτω από την μέση υποστήριξη κινητής τηλεφωνίας
 • Περιορισμένοι όροι επιστροφής

IvacyVPN

Τι είναι το Torrenting?

Ο απλούστερος ορισμός του torrenting είναι η κοινή χρήση και η λήψη αρχείων.

Είναι πολύ πιθανό ότι το έχετε ακούσει ως παράνομο, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Το Torrenting δεν είναι εξ ολοκλήρου παράνομο, ωστόσο ορισμένοι από τους ναύλους θεωρούνται παράνομοι.

Οι χρήστες ανεβάζουν τα αρχεία σε ιστότοπους torrent έτσι ώστε οι άλλοι χρήστες του Διαδικτύου να μπορούν να το κατεβάσουν από εκεί. Κάθε φορά που ένας χρήστης ξεκινά τη λήψη ενός αρχείου, χρειάζεται έναν πελάτη torrent για τη συναρμολόγηση των δυαδικών ψηφίων του αρχείου.

Αυτό συμβαίνει επειδή όταν ο χρήστης ξεκινά τη λήψη, εισέρχονται στο σμήνος του torrent εκείνων που κατεβάζουν το ίδιο αρχείο την εποχή εκείνη. Κάθε άτομο στο σμήνος κατεβάζει και φορτώνει το αρχείο ταυτόχρονα επειδή ο καθένας παίρνει ένα διαφορετικό κομμάτι του αρχείου και εκείνο που μεταφέρουν το κομμάτι του κατεβαμένου αρχείου σε άλλο torrenter.

Μέσω αυτής της εκτέλεσης, η διαδικασία λήψης γίνεται πολύ πιο γρήγορη και απλή. Επίσης, σε περίπτωση οποιασδήποτε διαταραχής στη λήψη αρχείων, θα μπορούσατε να συνεχίσετε τη διαδικασία από το ίδιο σημείο.

Torrenting μέσω BitTorrent ή uTorrent

Όταν πρόκειται για torrenting, ο πελάτης P2P κοινής χρήσης αρχείων είναι απαραίτητος για τη συναρμολόγηση των τμημάτων του αρχείου torrent που λαμβάνετε από διαφορετικές πηγές. Υπάρχουν πολλοί πελάτες torrent εκεί έξω? Ωστόσο, Bit Torrent και utorrent είναι οι πιο δημοφιλείς υπολογιστές torrent.

Οι άνθρωποι είναι μέχρι αυτούς τους πελάτες χείμαρρο, λόγω της αποδοτικότητας εργασίας και της δυνατότητας που καθιστά την κοινή χρήση αρχείων πολύ βολική.

Το BitTorrent είναι ο επίσημος πελάτης torrent, αλλά το uTorrent διατηρείται επίσης από το BitTorrent από την τελευταία δεκαετία. Και οι δύο αυτές εφαρμογές είναι μικρές και ελάχιστα χρειάζονται χώρο όσο και μια ψηφιακή φωτογραφία. Σίγουρα, αυτή η δυνατότητα αποθήκευσης αυτών των πελατών αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς χρήστες του Διαδικτύου και αυτό προφανώς δεν οφείλεται στο γεγονός ότι δεν χάνουν το χώρο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση των αρχείων που έχουν ληφθεί.

Ίσως σκέφτεστε ότι γιατί και οι δύο αυτοί πελάτες διαχειρίζονται το επίσημο BitTorrent και γιατί όχι μόνο ένας από αυτούς. Αυτό γενικά οφείλεται στο γεγονός ότι ο πελάτης uTorrent προσφέρει διαδικτυακές σπορές, σχόλια και ανασκόπηση. Ωστόσο, το πρόγραμμα-πελάτης BitTorrent μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους ιδιωτικούς ιχνηλάτες που δεν τους αρέσει το uTorrent.

Και οι δύο πελάτες έχουν σχεδόν την ίδια διασύνδεση και είναι εύκολο στη χρήση. Ωστόσο, το uTorrent έχει λίγο πάνω χέρι και αυτό οφείλεται σε μερικά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά σε αυτό. Με το uTorrent έχετε την επιλογή να ελέγχετε τη λήψη και τη μεταφόρτωση αρχείων torrent. Επίσης, μπορείτε να συνεχίσετε τις μεταφορτώσεις που έχουν διακοπεί, να ορίσετε την προτίμηση μεταξύ όλων των αρχείων φόρτωσης, να κατεβάσετε τον προγραμματισμό, να προωθήσετε τη θύρα και πολλά άλλα.

Αλλά ο πελάτης BitTorrent μας απαλλάσσει από διαφημίσεις τρίτων στις ιστοσελίδες, σε αντίθεση με το uTorrent που συνήθως εμφανίζει αναδυόμενες διαφημίσεις στον ιστότοπο.

Κίνδυνοι από την λήψη του Torrents χωρίς VPN

Είναι πιθανό, όπως πολλοί χρήστες του διαδικτύου, να θεωρήσετε ότι η διαδικασία είναι επικίνδυνη μόνο λόγω νομικών συνεπειών. Ωστόσο, μεταξύ των νομικών ζητημάτων, το torrenting μπορεί να αποτελεί απειλή για το ιδιωτικό σας απόρρητο, μπορεί να σας μολύνει μέσω κακόβουλου λογισμικού και μπορεί να σας εκθέσει σε snoopers, όπως πάροχοι διαδικτύου, hackers και κυβερνητικές υπηρεσίες.

Ωστόσο, ένα VPN θα μπορούσε να αποδειχθεί πραγματική βοήθεια για όλους τους ποταμούς εκεί έξω που θα μπορούσαν να αποφύγουν τις περισσότερες από αυτές τις ανησυχίες. Επομένως, πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να έχετε ένα αποτελεσματικό και καλύτερο VPN για torrenting. Επίσης, θα πρέπει να θυμάστε τις πιθανές απειλές με τις οποίες είστε επιρρεπείς ενώ κάνετε torrenting χωρίς VPN.

Εκτεθειμένη ταυτότητα

Όπως όλη η κίνηση στο διαδίκτυο, οι δραστηριότητες torrent παρακολουθούνται επίσης από τον ISP με την πραγματική ταυτότητά σας να είναι γνωστή σε αυτούς. Είναι πολύ πιθανό να το θεωρείτε απλώς ένα ζήτημα της νομικής αιτίας, αλλά αυτό είναι ένα μικρό κομμάτι της μεγάλης εικόνας.

Ενώ κάνετε λήψη torrents, η διεύθυνση IP σας δεν είναι μόνο ορατή στον ISP σας, αλλά είναι εκτεθειμένη σε όλους τους χρήστες που κατεβάζουν το ίδιο αρχείο torrent εκείνη τη στιγμή. Επίσης, η τοποθεσία σας εμφανίζεται σε όλους τους κυνηγούς του σμήνους. Ως εκ τούτου, torrenting χωρίς VPN καθιστά snooping ένα απλό έργο για όλους τους snoopers εκεί έξω.

Η διεύθυνση IP σας θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για πρόσβαση στα δεδομένα της συσκευής σας από τους hackers και τους snoopers δεδομένων. Ωστόσο, δεν είναι το τέλος!

Οι κρατικές υπηρεσίες παρακολουθούν συνεχώς τις περιοχές torrent για να εμποδίσουν τους αμάχους από μια παράνομη εκτέλεση. Αλλά, ποτέ δεν γνωρίζετε τις προθέσεις αυτών των οργανώσεων. Στην πραγματικότητα, η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν θέλει να κατασκοπεύεται από κανένα άτομο κατά τη λήψη ή την εκτέλεση ενός προσωπικού έργου.

ISP Throttling

Όπως είπατε πριν, η δραστηριότητα torrenting είναι ορατή στον πάροχο διαδικτύου σας, αν δεν είστε συνδεδεμένοι σε ένα VPN ή οποιοδήποτε άλλο εργαλείο κρυπτογράφησης. Ωστόσο, είναι γνωστό ότι όλοι οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου θέλουν να εξοικονομήσουν το εύρος ζώνης τους και για το λόγο αυτό εμπλέκονται στον περιορισμό ταχύτητας.

Το Torrenting είναι ένα βαρύ δεδομένο που απαιτεί δραστηριότητα είναι ως επί το πλείστον στη λίστα επιτυχιών του παρόχου διαδικτύου. Επομένως, όταν ένας πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου προσδιορίζει έναν χρήστη που εμπλέκεται στο torrenting, αρχικά τους στέλνει ένα γράμμα. Αυτό ακολουθείται από περιορισμό εύρους ζώνης, πρόστιμα ή, σε σοβαρές περιπτώσεις, αναστολή της αναστολής.

Δεν είναι απαραίτητο οι περιορισμοί αυτοί να εφαρμόζονται μόνο εάν ο πολεμιστής συμμετέχει σε παράνομες δραστηριότητες.

Malware και εισβολή ιών

Τα torrents θα μπορούσαν να είναι μια πραγματική απειλή όσον αφορά την εισβολή ιού και κακόβουλου λογισμικού. Αυτό συμβαίνει γενικά επειδή τα αρχεία torrent μεταφορτώνονται συνήθως από μια άγνωστη πηγή από όλο τον κόσμο και δεν υπάρχει τρόπος να πιστοποιηθεί η ασφάλεια τους. Ωστόσο, το τμήμα σχολίων είναι ένας δευτερεύων τρόπος για να κρίνετε την ασφάλεια και τη νομιμότητα του αρχείου torrent που είστε διατεθειμένοι να κατεβάσετε.

Ειδικότερα, ένα παιχνίδι ή λογισμικό είναι ευάλωτο στη συσκευή καθώς είναι απαραίτητο να τα εκτελέσετε και μια τέτοια εκτέλεση θα μπορούσε να οδηγήσει σε εισβολή κακόβουλου λογισμικού στη συσκευή σας.

Ποιότητες για την αναζήτηση καλύτερου VPN Torrenting

Το Torrenting δεν είναι σαν τις κανονικές δραστηριότητες στο διαδίκτυο που εκτελείτε και ως εκ τούτου πρέπει να διατηρείτε ορισμένα πράγματα κατά προτεραιότητα όταν επιλέγετε το VPN για torrenting. Αυτοί είναι οι παράγοντες που ενισχύουν την πείρα σας.

Ακολουθούν μερικοί από τους παράγοντες που πρέπει να αναζητήσετε:

 • Μέθοδος πληρωμής - κάθε φορά που επιλέγετε ένα VPN, η ανωνυμία θεωρείται το πιο σημαντικό πράγμα. Ωστόσο, για να χρεώνετε την ανώνυμη μέθοδο πληρωμής είναι απαραίτητη προϋπόθεση.
 • Πρωτόκολλο ασφαλείας - Δημιουργεί μια κρυπτογραφημένη σήραγγα μεταξύ ενός χρήστη και ενός διακομιστή VPN για την επικοινωνία με ασφαλή τρόπο. Τα διαφορετικά πρωτόκολλα ασφάλειας παρέχουν διαφορετικό επίπεδο ασφάλειας. Για να συνοψίσουμε τα πρωτόκολλα ασφαλείας:
  • PPTP - Αδύνατη κρυπτογράφηση / γρήγορη ταχύτητα - κρυπτογράφηση 40 έως 128 bit.
  • L2TP / IPsec / OpenVPN / SSTP / IKEv2 - Ισχυρή κρυπτογράφηση / αργή ταχύτητα - κρυπτογράφηση 128 έως 256 bit.
 • Αυστηρή πολιτική μη καταγραφής - Το VPN που επιλέγετε πρέπει να προσφέρει πολιτική μη καταγραφής, δηλαδή η ταυτότητά σας διατηρείται ανώνυμη και οι δραστηριότητές σας παραμένουν αδιάβαστες.
 • Περιοχή κάλυψης - Το καλύτερο VPN για το Torrenting είναι αποτελεσματικό όταν έχει την μεγαλύτερη περιοχή που καλύπτεται από διακομιστές VPN, όσο περισσότεροι εξυπηρετητές έχει εκτός των πέντε χωρών με τα μάτια, τόσο πιο ασφαλή Torrenting θα είναι.
 • Υποστήριξη πελατών- Μπορεί να παίξει αποφασιστικό ρόλο στην επιλογή μιας υπηρεσίας VPN.
 • Λήψη ταχύτητας - για την ομαλή και γρήγορη λήψη ενώ παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας αρχεία με torrent, πρέπει να αναζητήσετε ένα VPN που προσφέρει υψηλή ταχύτητα.
 • Όριο εύρους ζώνης -Μετά την επίτευξη ενός ορισμένου ορίου δεδομένων μειώνεται η ταχύτητα λήψης και τι συμβαίνει όταν ένα VPN παρέχει μικρότερο όριο εύρους ζώνης. Ωστόσο, το torrent απαιτεί πολλά δεδομένα που θα μπορούσαν να απολαύσουν μόνο με ένα Extended Bandwidth Limit.

Πώς να ελέγξετε την κρυπτογράφηση VPN

Όπως έχουμε αποκαλύψει προηγουμένως, οι διαρροές IP του torrent είναι οι πιο κοινές ανησυχίες μεταξύ όλων των πολεμιστών. Για το λόγο αυτό, ένα VPN συνιστάται για το torrent και την κοινή χρήση αρχείων P2P. Ένα VPN προστατεύει την ταυτότητά σας και ανώνυμα τα ψηφιακά αποτυπώματα που είναι εύκολα ορατά χωρίς ένα τέτοιο εργαλείο κρυπτογράφησης.

Πώς να ελέγξετε εάν το VPN σας είναι πραγματικά κρυπτογραφημένο

Δυστυχώς, ένας πελάτης VPN ή torrent ενδέχεται να διαρρεύσει την IP σας εάν δεν λειτουργεί σωστά. Επομένως, για να ελέγξετε την απόδοσή σας VPN torrent, πρέπει να εκτελέσετε δοκιμή διαρροής IP.

Πρέπει να συνδέσετε το VPN και, στη συνέχεια, να εκτελέσετε τον έλεγχο IP torrent με το εργαλείο διαρροής IP VPNInsights. Αυτό το εργαλείο θα διεξάγει λεπτομερή εξέταση και θα σας παραδώσει μια αναφορά που θα περιέχει τη διεύθυνση IP που χρησιμοποιεί ο πελάτης torrent για να συνδεθεί με διαφορετικούς συνομηλίκους. Θυμηθείτε ότι η διεύθυνση IP που εμφανίζεται θα πρέπει να είναι διαφορετική από την πραγματική διεύθυνση IP σας.

Οι διαρροές IP του Torrent συμβαίνουν όταν περνούν μερικές από την κυκλοφορία torrent χωρίς να εισέλθουν στην κρυπτογραφημένη σήραγγα VPN και για το λόγο αυτό ένας χρήστης μπορεί να καταλήξει σε trolls πνευματικών δικαιωμάτων, πρόστιμα και ανεπιθύμητα snooping.

Επομένως, να είστε πάντοτε προσεκτικοί και να επιλέξετε το καλύτερο VPN για το torrenting και για τη συμμόρφωσή σας. ελέγχετε τακτικά την απόδοση του VPN σας.

Νομικές επιπτώσεις ενώ Torrenting

Πολλοί από εμάς πάντα ανησυχούν για τα νομικά ζητήματα με το torrenting και δεν μπορούσαμε να διακρίνουμε τα αρχεία torrent που είναι νόμιμα και τα οποία είναι παράνομα. Αλλά το πράγμα είναι ότι όλο το περιεχόμενο του χείμαρρου δεν είναι παράνομο. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες όπως ο σκοπός των λήψεων torrent, η τοποθεσία όπου τρέχετε και άλλες, οι οποίες συνιστούν αυτούς τους νόμους περί νομιμότητας.

Αλλά ο βασικός κανόνας της νομιμότητας, ενώ το torrenting είναι ότι το υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα και δεν είναι διαθέσιμο δημοσίως, στη συνέχεια, η λήψη ή η μεταφόρτωσή του είναι μια παράνομη άσκηση. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι από τους ανθρώπους χρησιμοποιούν πελάτες torrent για τη λήψη ταινιών, μουσικής, παιχνιδιών και άλλων υλικών που πρέπει να είναι διαθέσιμα σε όσους πληρώνουν με οποιονδήποτε τρόπο.

Το περιεχόμενο που δεν είναι παράνομο

Η γενική έννοια του torrent stuff είναι παράνομη, όμως αυτό δεν είναι πάντα αλήθεια. Το πρωτόκολλο BitTorrent δεν είναι παράνομο από μόνο του και υπάρχουν πολλά torrent πράγματα που είναι νόμιμα. Τα περισσότερα αρχεία λογισμικού μεταφορτώνονται από τις επιχειρήσεις για να αποφευχθούν τυχόν κίνδυνοι ή ευπάθειες και φυσικά είναι μια απλή μέθοδος για την παράδοση του φακέλου σε κάθε υπάλληλο.

Οι τοποθεσίες Torrent αποτελούν επίσης σημαντικό παράγοντα για την επίλυση αυτής της ανησυχίας. Για παράδειγμα, πολλές τοποθεσίες torrent διατηρούν εκείνα τα αρχεία για τα οποία τα πνευματικά δικαιώματα δεν είναι μαζί τους. Από την άλλη πλευρά, ορισμένες από τις τοποθεσίες περιέχουν μόνο το υλικό των οποίων τα πνευματικά δικαιώματα τους δίνονται από τις επίσημες πηγές. Ως εκ τούτου, οι άνθρωποι πρέπει να παραμείνουν σε επαγρύπνηση ενώ torrenting.

Ορισμένες από τις ιστοσελίδες torrent όπως το ThePirateBay και το Kickass έχουν ένα συνδυασμό νόμιμου και παράνομου περιεχομένου. Ωστόσο, αυτοί οι ιστότοποι υποστηρίζουν ότι τα πράγματα μαζί τους συλλέγονται από διαφορετικές πηγές. Και δεν φιλοξενούν παράνομα το υλικό πνευματικών δικαιωμάτων στους διακομιστές τους. Όμως, αυτοί οι ιχνηλάτες παρακολουθούνται αυστηρά και πρέπει να αντιμετωπίζουν ισχυρισμούς από τους δημιουργούς περιεχομένου και τους διανομείς.

Διαφορετικοί νόμοι σε χώρες  

Πολλές χώρες αντιτίθενται στην πράξη παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων και διαθέτουν αυστηρούς νόμους σχετικά με αυτό. Και όσοι έχουν πιαστεί κάνουν τιμωρούνται σε χώρες όπως ευρωπαϊκές χώρες και πολλά άλλα έθνη.

Ενώ υπάρχουν κάποιες χώρες που επιτρέπουν την εύλογη χρήση εξαιρέσεων από υλικό πνευματικής ιδιοκτησίας όπως κριτική, μηχανές αναζήτησης, σχόλια, ειδήσεις, υποτροφίες και έρευνα που επιτρέπεται να χρησιμοποιούν χωρίς την άδεια των κατόχων πνευματικών δικαιωμάτων. Τα πράγματα άλλα από αυτά θεωρούνται πνευματική ιδιοκτησία του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Ωστόσο, υπάρχουν torrents που βρίσκονται στο δημόσιο τομέα και είναι νόμιμα να χρησιμοποιηθούν.

Ορισμένες χώρες όπως η Ελβετία, η Ισπανία, το Χονγκ Κονγκ και το Μεξικό θεωρούνται φιλικές προς τη χώρα χώρες. Δεν φέρουν αυστηρούς νόμους σχετικά με τις λήψεις torrent και ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να συνδέσετε έναν VPN server που βρίσκεται εκεί.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν πολλές χώρες που διατηρούν αυστηρούς νόμους σχετικά με τα torrent downloads και θα μπορούσατε να είστε σε μεγάλο πρόβλημα εάν βρεθείτε σε τέτοιες δραστηριότητες εκεί. Στις χώρες αυτές περιλαμβάνονται οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Κίνα, η Ινδία, ο Καναδάς, η Αυστραλία και άλλοι.

Κοινή ερώτηση για το VPN Torrent

Q - Πώς λειτουργεί το Torrent VPN?

Virtual Private Network - Το VPN κρυπτογραφεί όλη την εισερχόμενη και εξερχόμενη κυκλοφορία Torrenting δημιουργώντας μια κρυπτογραφημένη σήραγγα και αποκρύπτει την πραγματική σας διεύθυνση IP με το δικό της διακομιστή IP, ώστε κανείς να μην σας εντοπίσει πίσω στην τοποθεσία σας. Όχι μόνο εμποδίζει τους μη εξουσιοδοτημένους χρήστες να δουν τη διεύθυνση IP σας, αλλά και καθιστά άχρηστες τις πρακτικές δηλητηρίασης Torrent.

Q - Τι είναι το Torrent?

Ένα torrent είναι ένα αρχείο μικρού μεγέθους που περιέχει μόνο τα μεταδεδομένα (π.χ. τεμάχια αρχείων, τοποθεσία tracker, ενεργούς χρήστες κ.λπ.) του περιεχομένου που θέλετε να κάνετε λήψη. Ένα αρχείο torrent αναγνωρίζεται μόνο από ένα πρόγραμμα-πελάτη BitTorrent που χρησιμοποιεί πρωτόκολλο BitTorrent για να διαβάζει από αυτό το αρχείο για επικοινωνία.

Q - Πώς να Torrent?

Μπορείτε να κατεβάσετε ψηφιακό περιεχόμενο προσθέτοντας ένα αρχείο torrent σε ένα πρόγραμμα-πελάτη BitTorrent, π.χ. Azures, BitTorrent ή uTorrent, θα ξεκινήσει αυτόματα τη λήψη του περιεχομένου σας, δημιουργώντας τη σύνδεση με άλλους συνομηλίκους.

Q - Είναι παράνομη?

Το torrenting ένα αρχείο που έχει μια δημόσια άδεια είναι νόμιμο να κατεβάσετε. Ωστόσο, η λήψη ενός αρχείου με ιδιωτική εμπορική άδεια είναι παράνομη η λήψη ενός τέτοιου αρχείου και έχει ορισμένες νομικές επιπτώσεις από αυτό.

Είναι παράνομη ή Νομική; Ας ανακαλύψουμε

Q - Υπάρχει καλύτερο δωρεάν VPN για τη λήψη ανώνυμων torrents?

Δεδομένου ότι το Torrenting απαιτεί υψηλό εύρος ζώνης, επομένως, οι περισσότερες δωρεάν υπηρεσίες VPN δεν επιτρέπουν το Torrenting στους διακομιστές VPN. Ακόμη και αν το κάνουν, θα συμμορφώνονται με τις ειδοποιήσεις DMCA και θα έχουν πρόσβαση στους διακομιστές τους, όπως ανέφερε η Betternet. Επιπλέον, οι περισσότερες δωρεάν υπηρεσίες VPN πωλούν τις πληροφορίες σας στις εταιρείες αναλυτικής μάρκετινγκ για να βοηθήσουν στις ημερήσιες διατάξεις τους. Μπορείτε να εγγραφείτε στην ερώτησή μας: Υπάρχει κάποιο καλύτερο δωρεάν VPN για τη λήψη ανώνυμων torrents?

Πώς να κατεβάσετε Torrent ανώνυμα

Q - Τι είναι ένας ανιχνευτής Torrent?

Το torrent tracker είναι ένας διακομιστής που βοηθά τους διαφορετικούς συνομηλίκους να επικοινωνούν μεταξύ τους. Ο ιχνηλάτης διαβάζει τη θέση των ενεργών συνομηλίκων που μοιράζονται διαφορετικά κομμάτια ενός αρχείου και τις έρχεται σε επαφή για να κατεβάσουν αυτά τα κομμάτια.

Καλύτερη λίστα παρακολούθησης Torrent: uTorrent και BitTorrent

Q - Αν χρησιμοποιήσω ένα VPN κατά τη λήψη torrents θα πιαστεί?

Αν χρησιμοποιείτε VPN τότε είναι δύσκολο να πιάσετε το torrents επειδή το VPN κρυπτογραφεί την επισκεψιμότητα του torrent και αποκρύπτει τη διεύθυνση IP σας μεταξύ των χρηστών που μοιράζονται το ίδιο αρχείο torrent. Ως εκ τούτου, ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου σας δεν μπορεί να παρακολουθεί τις δραστηριότητές σας.

Πώς να μην καταλάβετε Torrenting - Εύκολος οδηγός

συμπέρασμα

Όπως έχουμε πει προηγουμένως προηγουμένως ότι το Torrent έχει ορισμένες νομικές συνέπειες που συνδέονται με αυτό, ως εκ τούτου, η χρήση του καλύτερου VPN για Torrenting είναι απαραίτητη. Επιπλέον, δεν υποστηρίζονται όλες οι υπηρεσίες VPN Torrent, οπότε πάντα να παρακολουθείτε μια υπηρεσία VPN. Οι υπηρεσίες VPN Torrent που αναφέρονται εδώ υποστηρίζουν το P2P και έχουν βελτιστοποιημένους διακομιστές, όλα με ασφάλεια SSL. Όχι μόνο αυτές οι υπηρεσίες VPN μπορούν να χρησιμοποιηθούν για Torrenting, αλλά παρέχουν επίσης συνολική προστασία ταυτότητας και ακεραιότητα δεδομένων σε ολόκληρο τον ιστό.