A Betternet VPN áttekintése: érdemes-e használni?

[ware_item id=33][/ware_item]

A Betternet egy ingyenes és prémium VPN szolgáltatás, amely hozzáférést biztosít ingyenes felhasználók számára hirdetési támogatások és prémium szolgáltatásokkal rendelkező fizetős fiókok felhasználói számára.


Szervereket kínál több mint 10 helyen a világ minden tájáról. A Betternet lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kb. Több mint 1000 webhelyet blokkolhassanak iOS, Mac OS X, Android és Windows eszközökön az élvonalbeli hálózati infrastruktúrájával.

Kiváló választás azoknak a felhasználóknak, akik egyszerűen használható felületet és egygombos feloldó megoldást igényelnek.

A Betternet az egyik legújabb ingyenes VPN-szolgáltató, és azok, akik anonimként szeretnének maradni az interneten szörfözés közben, a Betternet szolgáltatás körül csókolódnak, ezért egyedül 10-50 millió letöltéssel rendelkezik a Google Playen..

Itt található egy átfogó Betternet VPN-áttekintés, amely megvilágítja a Betternet VPN-szolgáltató különféle aspektusait:

Kezdjük a profikkal & Hátrányai Betternet VPN

Előnyök:

 • Ingyenes vagy nagyon olcsó
 • Egyszerű felhasználói felület
 • Engedélyezi a P2P-t
 • Nincsenek felhasználási naplók
 • Nincs adatkorlátozás
 • A BBC iPlayer elérhető
 • Egygombos kiszolgáló kiválasztása
 • Tisztességes csatlakozási sebesség

Hátrányok:

 • Szegény ügyfélszolgálat
 • Korlátozott számú szerver
 • Tartja a csatlakozási naplókat
 • Átlagos teljesítmény
 • Az USA Netflix elérhetetlen
 • Az erős biztonság hiánya

Vessen egy pillantást a Betternet funkcióira:

Árképzési tervek

A Betternet VPN ingyenes szolgáltatás a különféle rendszerhasználók számára. Az ingyenes felhasználók nem korlátozódnak a korlátozott adatfelhasználásra. Ha VPN-szolgáltatásra van szüksége, például egy kis üzleti utazáshoz, akkor új helyen tárolhatja adatait, ha a Betternet ingyenes szolgáltatását használja, anélkül, hogy csupán néhány napig fizetnie kellene a havi előfizetésért..

A fizetett előfizetők, akik igénybe veszik a Betternet prémium terveit, átveszik az ingyenes előfizetők feletti előnyöket, és a következő előnyöket élvezik:

 • 5 egyidejű csatlakozás
 • Dedikált szerverek, gyorsabb
 • Nagyszerű kiszolgálóhelyek
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Ingyenes szolgáltatás

A Betternet által kínált prémium árazási tervek 7 napos ingyenes próbaverzióval érkeznek. A prémium tervek a következők:

 • 1 hónap havonta 11,99 USD
 • 6 hónap, havonta 3,99 USD - megtakarítás 65%
 • 12 hónap havonta 2,99 USD - 75% megtakarítás Betternet-VPN-felülvizsgálat

Mindkét prémium csomag kissé hasonló funkciókat kínál, de még mindig nincs protokollválasztási lehetőségük. A prémium előfizetés havi 11,99 dollár, ami meglehetősen drágább a prémium VPN-ekhez képest, mint például az ExpressVPN.

Betternet pénz-visszafizetési garancia

A Betternet VPN 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kínál a felhasználóknak, hogy befektetésüket ne veszélyeztesse. A Betternet VPN visszatérítési politikája szigorú feltételek mellett van. Csak akkor jogosult visszatérítésre, ha 50 MB-nál kevesebb adatot használt fel. Ez azt jelenti, hogy nem alkalmazható a 30 napos visszatérítési politika, és azért van, mert az 50 MB-t csak az internethez való csatlakozáshoz használják. Ezért lehetetlen pénzbefektetés nélkül ellenőrizni szolgáltatásaikat.

Több bejelentkezés funkció:

A legjobb VPN-szolgáltatások arra törekszenek, hogy egynél több eszközkapcsolatot biztosítsanak a VPN-en keresztül. Például ha utazik, akkor a laptopját, a mobiltelefonját és a táblagépét egyszerre csatlakoztathatja a VPN-szolgáltatáshoz. Ez kényelmet biztosít a felhasználó számára, mivel nem kell leválasztania egy eszközt, hogy más eszközön keresztül csatlakozzon a VPN-hez.

A Betternet VPN áttekintésünk szerint akár öt egyidejű kapcsolatot biztosít, így egyszerre akár öt eszközt is használhatja. Ez a Betternet által kínált többszörös bejelentkezés funkció független az eszköz típusától és az operációs rendszertől, amelyet a felhasználó használ, mindaddig, amíg rendelkezik VPN támogatással.

Peer-to-peer kapcsolatok:

A Betternet VPN nem rendelkezik hozzáadott értékkel. Ez egyáltalán nem meglepő, mert elsősorban ingyenes VPN szolgáltatást nyújt. Tehát, ha exkluzív funkciókkal teli VPN-t keres, akkor választhat más fizetett VPN-t, például a NordVPN vagy az ExpressVPN. Bár a Betternet az ingyenes szolgáltatástól függetlenül kínál, az az, hogy lehetővé teszi a P2P letöltését.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a DMCA-értesítésekkel kapcsolatban a Betternet egyértelműen kijelentette: „Ha bármikor megkapunk egy DMCA-lemondási értesítést vagy érvényes bírósági végzést, teljes mértékben eleget teszünk a hirdetményeknek anélkül, hogy megzavarnánk vagy veszélyeztetnénk az ügyfelek magánéletét. Mint korábban említettük, nem mentünk naplókat, IP-ket, portokat, felhasználói információkat vagy időbélyegzőket. Ezért a sávszélesség-szolgáltatók törvényi követelményeinek teljesítése érdekében nem adunk át felhasználói adatokat a hatóságoknak. Mindeddig nem érkezett olyan érvényes bírósági végzés, amely arra kötelezte bennünket, hogy biztosítsunk valamit, ami nincs. "

A Betternet VPN-áttekintésünkben azonban számos kérdéssel kell szembenéznünk. Először is, a Betternet VPN Kanadában található, amelynek közvetlen és hatékony jogi illetékessége van. Másodszor, ez a VPN nem bolondbiztos, mivel információt szivárog, ha a felhasználó nem elég óvatos. Harmadszor, meg kell értenie, hogy hozzáfér a szolgáltató ösztönzőihez, értékeihez és pozíciójához, függetlenül attól, hogy megsérti a szerzői jogokat..

A Betternet kínál P2P kapcsolatokat, de semmi sem bizonyítja, hogy jövedelmező társaság-e legitim csapattal és megfelelő biztosításokkal, vagy sem.

Biztonság és adatvédelem

A VPN-t a többi szolgáltatás és eszköz között a legbiztonságosabb lehetőségnek tekintik. A Betternet VPN áttekintésünk szerint a felajánlott biztonság és adatvédelem az AES256 titkosítással ellátott OpenVPN és 128 bites AES-CBC segítségével biztosítja a felhasználó teljes magánéletét..

A Betternet VPN az összes felhasználói forgalmat megosztja több mint száz megosztott IP-n, ami biztosítja, hogy a felhasználói forgalom keveredjen a tömegben, és így biztosítja a névtelenséget, mivel senki sem ismeri az Ön tényleges személyazonosságát.

Fontos szempont itt még, hogy a Betternet VPN engedélyezve van a böngészőjében, tehát csak az ezen a böngészőn keresztül átirányított bármely internetes tevékenységgel foglalkozik, és így minden más, más módon továbbított internetes tevékenység sem titkosított, sem rejtett. Éppen ezért, ha úgy gondolja, hogy a kapcsolata nem biztonságos, akkor az nem igaz.

Ezért a biztonságos biztonság és az adatvédelem érdekében más VPN-szolgáltatót kell választania, például a NordVPN-t, amelynek dupla titkosítási funkciója megduplázza a titkosítást és a biztonsági erősséget.

keksz

A Betternet VPN lehetővé teszi, hogy a harmadik fél szervezetei sütiket küldjenek be a felhasználói eszközbe. Ezt a Betternet szolgáltatási feltételek rögzítik, és ezek szerint a gyakorlat a VPN-szolgáltatások hatékonyságának becslése. Ez a módszer azonban kockázatos lehet az ügyfelek számára, mivel a harmadik fél független az összes gyakorlattól, a Betternet irányítása nélkül.

Vevőszolgálat

A Betternet VPN áttekintésünk szerint a kínált ügyfélszolgálat nagyon rossz. Mint gondoljuk, a társaságnak átláthatónak kell lennie önmagában, és elegendő információt kell szolgáltatnia magáról. Például a felhasználónak nem kell mélyen mélyednie a szükséges információk megszerzéséhez. Még akkor is, ha a felhasználó bármilyen problémával szembesül, akkor az ügyfélszolgálatnak olyannak kell lennie, hogy a kérdést legfontosabb prioritásként oldja meg. De a Betternet esetében úgy tűnik, hogy az ügyfélszolgálat szinte nem létezik.

Van egy rövid és sajnos egyáltalán nem informatív GYIK rész is. A Betternetnek van egy „Tudásbázisa” is, amely szintén nem információs. Így a közvetlen támogatás megszerzésének egyetlen módja az, ha egy megkeresett kérést küld a tudásközpontnak, ahol elég hosszú ideig kell várnia, mielőtt megoldja a problémát. De ha prémium szolgáltatást fizet, akkor mindenkori ügyfélszolgálatot szerezhet, ami ellentmondásosnak tűnik az ingyenes felhasználók számára.

Naplózási politika

A Betternet VPN-áttekintésünkben azt tapasztaltuk, hogy a Betternet nem tart nyilvántartást olyan adatokról, amelyek az Ön személyazonosságát felfedik, például az Ön e-mail címét vagy nevét, mivel nem rendelkezik ezekkel az információkkal. Az a tény, hogy a kapcsolatok nem kerülnek naplózásra, nem ígéretes. Mint már korábban kifejtettük, a Betternet visszatérhet a csatlakozási adatokhoz, ha jogi követelményeknek kell megfelelni.

Szolgáltatásaik javítása érdekében a szabad felhasználók tevékenységét harmadik felek hirdetői veszélyeztethetik. Amint azt a Betternet VPN adatvédelmi politikája kimondja,

„Harmadik felek technológiákat használhatnak bizonyos adatok elérésére, ideértve, de nem kizárólag a sütiket, hogy megbecsüljék hirdetéseik hatékonyságát. A Betternet nem ellenőrzi a Harmadik Fél tevékenységeit, és ez nem szerepel a Betternet adatvédelmi politikájában, hanem kapcsolódik harmadik fél hirdetőink adatvédelmi politikájához. ”

Néhány más VPN, például az ExpressVPN és a NordVPN szigorúan nem naplózási politikát követ, ahol még a kapcsolatnaplókat sem őrzik meg..

Teljesítmény és sebesség

A VPN az internetkapcsolat közepesen tevékenykedik, és így bármilyen VPN használatával sebességcsökkenést okoz. Azonban egy jó VPN, mint például a NordVPN vagy az ExpressVPN, további mérfölddel jár, hogy csökkentse a késést és a sávszélességet.

A Betternet VPN áttekintése azonban azt jelzi, hogy mindkettőnél elmulasztotta a hajót, és néhány kielégítő eredményt kapott; Betternet-VPN-felülvizsgálat

De nagyon változékony eredményeket is mutatott, például; Betternet-VPN-felülvizsgálat

A lágy sebesség és a kiemelkedő teljesítmény érdekében a fizetett VPN-k egyikét alkalmazhatja, például a NordVPN, a PureVPN vagy az ExpressVPN..

Hogyan pénzt keres a Betternet??

A VPN-szolgáltatások költségesek és fárasztóak, ezért senki sem fogja ingyenesen felajánlani ezeket a szolgáltatásokat. Tudjuk, hogy a Betternet prémium csomagot kínál a mobil felhasználók számára. A Betternet azonban azt állítja, hogy pénzeit a következő módszerekkel keresi:

 1. Ingyenes szponzorált alkalmazások biztosításával:
  Mobilalkalmazásunkban található egy „Telepítsen egy alkalmazást” gomb. Más alkalmazásokat kínál a telepítéshez, amikor rákattint erre a gombra. A Betternet minden telepített alkalmazásért pénzt keres az alkalmazás kiadóitól.
 2. Videók kínálásával:
  A Betternet alkalmazás „Videó megtekintése és csatlakozás” gombjára kattintva megtekinthet egy rövid videót. Minden alkalommal, amikor videót néz, segít a Betternetnek pénzt keresni.
  Betternet-VPN-felülvizsgálat

A Betternet mobilalkalmazásának használata során alkalmanként ingyenes alkalmazásokat telepíthet és videókat nézhet, amelyek ellenére lehetővé teszi a Betternet-en keresztüli összeköttetést. De ezeket az ajánlatokat is könnyen elutasíthatja, és élvezheti a kínált szolgáltatásokat. Ez az oka annak, hogy ismét felmerül a kérdés, hogy valójában hogyan működik a modell a Betternet számára pénzt keresni? Amelyre a Betternet válaszol,

„Ez a modell működik nekünk? Eddig nagyon jól működött, köszönhetően a csodálatos felhasználóknak. Naponta sok e-mailt küldünk felhasználóinktól, akik megosztják velünk a szeretetüket, mondván, hogy telepítették az ajánlott alkalmazásokat, és hasznosnak találják őket. ”

Ahol hiányzik a Betternet Performance?

Tény, hogy még a leghatékonyabb eszköz sem 100% -ban hiteles; ugyanez a helyzet a Betternet esetében. Míg a Betternet VPN áttekintése kevés hiány volt a VPN szolgáltatások kritikus területein.

A legfontosabb jellemző a biztonság, és egy tanulmány kimutatta a Betternet VPN-t azon VPN-k listáján, amelyekbe valószínűleg befecskendezték a rosszindulatú programokat vagy a hirdető programokat. Ez a hiány inkább azért van, mert a biztonság a VPN fő jellemzője. Ennek ellenére a Betternet VPN azt állítja, hogy biztonságos és továbbra is működik, és erre nagyszámú letöltés van.

A Betternet VPN mellett a VPN eszköz fellendülése nagyrészt a webhelyek feloldásának és a korlátozott tartalom streamingjének a célja. Mivel a Netflix a legnépszerűbb streaming csatorna, világszerte igény van, ám sajnos csak néhány helyen legális. Ezért ez is a felhasználók legfontosabb prioritásai közé tartozik. Sajnálatos módon a Betternet VPN felhasználói még prémium verziójával sem tudták feloldani a Netflix feloldását.

Ezenkívül a Betternet VPN-hez kapcsolódó heves torzítás felváltja Önt a sebesség kérdésére, amely idegesítő, miközben a torrent fájlt letöltötték.

Egy másik bosszantó dolog a Betternetnél a zavaró hirdetések megjelenítése az interneten való böngészés közben. Ez a hirdetésmegjelenítés szinte az összes ingyenes VPN problémája, és a Betternet ingyenes verziója is ilyen hiányos. A szolgáltatók azonban átláthatóak, és tájékoztatják a felhasználókat arról, hogyan keresnek pénzt, amit ritkán látnak.

Betternet webhely

A Betternet VPN hivatalos weboldala érthető és egyszerű az új látogatók számára. Könnyű hozzáférést biztosítanak az ingyenes alkalmazás letöltéséhez a kiemelt gomb segítségével. Nincsenek azonban megjelenítési információk a prémium szolgáltatásokról és az árakról. Még nem is adnak semmiféle utalást a Betternet prémium szolgáltatásaira, és erről tájékoztatják Önt, amikor letölti a prémium alkalmazást.

A Betternet VPN áttekintése: érdemes-e használni?

Ugyanakkor megemlítik azt a „Hogyan pénzt keresünk” oldalon és a webhelyük valamelyik részén a GYIK-részben.

Betternet VPN telepítési útmutató

A Betternet VPN hét lépésből álló egyszerű és könnyű telepítési eljárást követ. Ha azonban nem ismeri a VPN telepítését a különböző platformokon, akkor itt van a Windows számára a Betternet VPN egyszerű telepítési eljárása:

 1. Nyissa meg a Betternet VPN hivatalos weboldalát
 2. Lépjen a Letöltés szakaszba
 3. Töltse le a Betternet VPN Windows alkalmazást, majd telepítse
 4. Indítsa el a Betternet szoftvert
 5. Folytassa tovább a javaslatok és az útmutató kihagyásával
 6. Kattintson a Csatlakozás gombra, és várja meg, amíg a kapcsolat létrejön.
 7. Sikeres kapcsolat után élvezze szabadságát az interneten! Betternet-VPN-felülvizsgálat

Következtetés - A Betternet elég jó?

A Betternet VPN felülvizsgálatával kapcsolatban a szolgáltatást a saját feltételein kell érvényesíteni. A Betternet egy olcsó vagy kissé ingyenes szolgáltatás, amelynek szakértelme van a helymeghatározás, a webhely blokkolása, az egyszerű tűzfalak megkerülése vagy a felhasználók egyszerűvé tétele érdekében a nyilvános WiFi hotspotokon. Ellenkező esetben, ha meg akarja óvni magánéletét, és végrehajtani néhány véletlenszerű biztonsági intézkedést, akkor jobban ki kell keresnie néhány Betternet alternatívát, például NordVPN, ExpressVPN vagy PureVPN.

A Betternet egy viszonylag új szolgáltatás a VPN-iparban, és hatalmas területekkel van tele, amelyeket javítani kell. A kis kiszolgáló kiválasztásával kezdve, amelyen kibővíthetik a munkát. Mégis, más szolgáltatások, mint például a néhány alagútbeállítási protokoll, amelyhez még néhány protokollt ki kell egészíteni, végre meg kell javítani az utat a magánélet védelmének politikájának sebezhetőségére is..

Összegzésként pusztán azt mondhatjuk, hogy a Betternet tisztességes és ingyenes VPN-szolgáltatás, de a szolgáltatás nem elég jó ahhoz, hogy elfedje névtelenségének és biztonságának potenciális veszélyeit..

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me