A Hola VPN áttekintése: A Hola biztonságos-e használni? És alternatívák

[ware_item id=33][/ware_item]

Internet-szóváltás a hola VPN-hez és a zavaró vita a hola biztonsága miatt arra késztette, hogy keltem a hola részletes áttekintését.


Számos közösséghez csatlakoztam a VPN-felhasználók tapasztalatainak megismerése érdekében, és megkérdeztem a szakemberektől az ajánlást.

Az Internet tele van adatvédelmet rontó hírekkel;

A közelmúltbanHola VPN eltérítés a MyEtherWallet kriptovaluta segítségével,És a felhasználói sávszélességet értékesít a Hola VPN nagymértékben elriasztotta a felhasználókat a hola VPN használatától.

Nézzünk mélyre, és derítsük ki!

A legtöbb legjobb VPN-szolgáltató különféle országokból származó virtuális szervereket használ. A szerverek valóban sávszélességet kaptak, hogy a felhasználókat hozzá lehessen rendelni, és lehetővé tegyék számukra, hogy forgalmuk a titkosított alagútba kerüljenek.

A Hola VPN esetében a peer-to-peer kapcsolatot használják a felhasználókkal vagy a telepítõkkel. Olyan, mint a Torrenting, ahol sok vetőgép egymáshoz használja a fájlokat, és részlegesen tölti le.

Zavaros?

A P2P-folyamatról jó képet kaphat, ha átmászja a „Hogyan működik a torrenting” című részt.

Nos, térjünk át a hola VPN szempontokhoz, amelyekben az emberek a leginkább össze vannak zavarodva.

Hola teljesen INGYENES?

A Hola VPN-t általában ingyenes szolgáltatásként használják, és nem különbözik sok ingyenes VPN-től.

Gondolkodtam miért?

A legtöbb ingyenes VPN-hez hasonlóan a hola VPN-nek is prémium szolgáltatása van, és az ingyenes verziót erős eszközként használják a VPN-felhasználók ingyenes prémium verzióra való átalakításához..

Itt található a feltűnő különbségek az ingyenes hola VPN és a Hola Plus (prémium) között

Az ingyenes verzióban, amikor társ vagy, azt jelenti, hogy a szerverhez való csatlakozás helyett a jeleit a felhasználók kapcsolatán keresztül alagútba hozzák. A hola VPN fizetett szolgáltatásában azonban használhatja a hola VPN-t anélkül, hogy a fel nem használt erőforrást megosztaná a hálózattal.

A Hola VPN áttekintése: A Hola biztonságos-e használni? És alternatívák

Nem csak ezt!

A Hola VPN ingyenes előfizetőit botnetként használja fel, és további 20 GB-ért eladja fizetett ügyfeleinek.

Ahogyan megtapasztaltam, a Hola plus szolgáltatás gyorsabb, mint az ingyenes verzió. Ez elsősorban a felhasználói beszélgetéstől kezdve a díjaktól a prémiumig terjed, amely a legtöbb ingyenes verzióval rendelkező VPN-ben megfigyelhető.

Néhány általános különbség a Hola ingyenes szolgáltatás és a Hola Plus között;

 • A Premium egyszerre 10 eszközt képes csatlakoztatni.
 • 30+ IP az egész világon
 • Az IP gyorsabb megváltoztatása

A Hola használata biztonságos?

A biztonság kiemelkedő oka annak, hogy az emberek a VPN-t választják.

De!

Mi lenne, ha a VPN-társaság maga jelentené vagy elfogadná az adatvédelmi kompromisszumot? Soha senki sem választja ki az ilyen VPN-t. Körülbelül hat hónappal ezelőtt, 2018 júliusában a Hola VPN blog közölte a Hola VPN krómhosszabbításának feltörését.

De a közös gesztusként a Hola csapata könnyebben jelentette be azt, kiemelve a biztonsági javításra tett kísérleteiket és elképzelésüket..

Soha nem bízhatok egy veszélyeztetett VPN-ben a magánélet és a biztonság teljes megerősítése nélkül. A Hola VPN biztonságának vizsgálata során különféle híreket láttam, amelyek jelentik az adatok szivárgását és a sebezhetőség kihasználását.

Abban a pillanatban azon tűnődtem, hogy a Hola VPN menedzsmentje szintén igénybe vette a biztonsági javítást, amikor a legelső hírek internetet jelentettek, de a magánélettel kapcsolatos aggodalmak ismét felmerültek. Akkor van-e garancia arra, hogy ez a biztonság legutolsó hírje?

Hola tart naplókat??

A Hola VPN nem támogatja a szigorú bejelentkezési tilalmat, és nem azt állítják, hogy naplóznak, de adatvédelmi politikájának részleteire mélyrehatóan sok rejtett házirendet tártak fel..

Sok információt naplóznak!

De ez sok ingyenes VPN-ben nyilvánvaló, tehát ez nem lep meg. A legtöbb VPN azonban mentséggel maszkolja politikáját; az adatgyűjtés a felhasználói élmény fokozására szolgál, stb.

A VPN adatvédelmi politikájában sok információ található, és az emberek többsége elkerüli az olvasást. Ez az, ami nagyobb esélyt biztosít a VPN-ek felszabadítására.

De nem kell aggódnia.

Alaposan átmentem a Hola VPN adatvédelmi politikáján, és rengeteg dolgot találtam, amelyek Önt is érinthetik.

Nézzük meg.

 • Az első dolog, hogy naplózza az Ön tevékenységét, a böngészőt, amelyet használ, és hogy mennyi időt tölt minden oldalon. Szinte ugyanaz a dolog, amelyet az internetszolgáltatók engedélyeznek az FCC új hálózatsemlegesség-szabályozásában, és az emberek dühösek az elfogadásuk óta.

A Hola VPN áttekintése: A Hola biztonságos-e használni? És alternatívák

 • Ezenkívül a Hola VPN a személyes adatok részben kijelenti, hogy megőrzi az Ön e-mail címét, a nevét és a szemnyitót az Ön IP-címe is. Ez a konkrét kikötés arra gondol, hogy akkor mi a haszna a VPN-nek?

A Hola VPN áttekintése: A Hola biztonságos-e használni? És alternatívák

 • Gondolkodnia kell arra, hogy nem lehet semmi más pusztítóbb. De van egy.

A Hola VPN megosztja az Ön adatait is.

Megdöbbentő?

A hola VPN adatvédelmi politikája is megdöbbent, amikor megosztják a személyes adataimat, akkor mi marad. Mint említettük, megosztják egymással az információkat a „leányvállalatokkal és kapcsolt vállalkozásokkal”, de nem határozták meg, hogy kik ezek a társaságok. Még ha a hola VPN meg is határozza, továbbra is aggodalomra ad okot, hogy érzékeny adataim egy nagy részét megőrzik és megosztják harmadik féllel, függetlenül attól, hogy kicsoda.

A Hola VPN áttekintése: A Hola biztonságos-e használni? És alternatívák

Mint már korábban mondtam, annak ellenére, hogy ilyen beavatkozó záradékkal rendelkeznek, sok ingyenes VPN azt állítja, hogy soha nem gyűjt, oszt meg vagy tárol felhasználói információkat. A Hola VPN felülvizsgálata közben hasonló állításokat találtam.

Íme egy példa.

A Hola VPN áttekintése: A Hola biztonságos-e használni? És alternatívák

Ezt a Hola VPN GYIK részben találtam. Tehát, ezek az elemek megzavarják az egyéneket, és biztonságosnak tartják az ingyenes VPN-t. De amikor komoly probléma merül fel, a legtöbb ingyenes VPN védi magát az adatvédelmi politikájában tett nyilatkozatával.

Termék felhasználói vélemény a Redditről

A Reddit olyan platformon tartom, ahol bárki megkaphat egy hiteles és közvetlen kézbesítést. Ezért a hola VPN felülvizsgálatához, a felhasználó szempontjából, elmentem a webhelyre.

Meglepő módon számos kérdés, megbeszélés, hírek és tapasztalat volt a hola VPN-rel kapcsolatban, és minden hozzászólás átvitele sok időt vett igénybe.

De biztonságosan elmondhatom, hogy a legtöbb megjegyzés azt javasolja, hogy maradj távol és ne használd a Hola VPN-t.

Íme néhány példa.

Hola VPN, megosztva az r / pcmasterrace negatív tapasztalataimat

Van néhány részletes vélemény is.
Kártya

Kártya

5 legjobb Hola alternatíva:

Miért keresik a legtöbb felhasználó hola alternatívákat? Megkereshetik a legjobb VPN-t is. Ez valószínűleg azért van, mert a hola VPN olyan hatékony tulajdonságai vannak, amelyeket a felhasználók nem akarnak veszíteni.

Ezek a szolgáltatások arra kényszerítik a felhasználókat, hogy alternatívát szerezzenek, valamint a magánélet védelmét, amely a hola VPN miatt veszélybe került.

Nézzük alaposan a Hola VPN alternatíváit.

Íme néhány megbízható ingyenes VPN-szolgáltatás, amelyek jobb biztonságot és adatvédelmet biztosítanak a Hola-hoz képest.

1 - DotVPN

A DotVPN az egyik legnépszerűbb VPN-kiterjesztés és egy epikus megoldás azok számára, akik a Hola alternatívákat keresik. Ez a VPN 2014-ben megtámadta az internetet, és óriási választ kapott az internethasználók részéről. A DotVPN csaknem 10 millió letöltéssel rendelkezik a világ minden tájáról.

Vannak bizonyos előnyök, amelyekre a felhasználók többnyire a DotVPN-t veszik figyelembe;

 • Korlátlan sávszélesség rendkívül előnyös lehet a nehéz tartalom letöltése és streaming közben.
 • Hatalmas szerver lefedettség korlátlan kapcsolással sokkal jobb lehetőségeket kínál a tartalom feloldására azáltal, hogy folyamatosan összekapcsolja a kiszolgálókat, amíg sikeresen fel nem oldja a kívánt tartalmat.
 • Könnyen használható DotVPN rendkívül hasznos az internethasználók számára, különösen azok számára, akik újak a VPN technológiában.
 • Olyan szolgáltatások, mint a Ingyenes TOR egy integrált tűzfalban adjon hozzá egy további védelmi réteget az internetes böngészéshez.

A DotVPN letölthető a Chrome, a Firefox és az Opera böngészőkben. 4096 bites kulcskal titkosítja a felhasználói forgalmat, amely kétszeres erősségű, mint a banki szabványok. Ezért intelligens választás a névtelen böngészéshez és a tartalom feloldásához.

2 - BetternetVPN

A Betternet egy olyan VPN-kiterjesztés, amely korábban mobil használatra volt elérhető, de letölthető kiegészítőként a Chrome-hoz, a Firefox-hoz és mint egy alkalmazás a Windowshoz. Bizonyos előnyöket kaphat a betternetVPN révén, amelyek vagy nem hatékonyak, vagy teljesen hiányoznak a Hola VPN-ben. Ezért a BetternetVPN a Hola alternatíváinak legjobb lehetőségei közé tartozik.

 • Nincs adatkorlátozás a Betternet VPN segítségével nagyszerű expozíciót és elégedettséget nyújt a felhasználóknak, miközben hatalmas adatokat igénylő tartalmat tölt le és streaming. Számos VPN-nél a felhasználók bosszantó korlátozásokkal szembesülnek, amelyek bizonyos felhasználási szintre korlátozzák őket.
 • Névtelenség meg nem osztott IP-címmel a legnagyobb előnye, amelyet a HolaVPN kiterjesztés választásával nem sikerült elérni. A felhasználók teljes névtelenséggel rendelkeznek meg nem osztott jelszóval és nulla naplózási politikával.
 • Egy csap csatlakozás lehetséges egy olyan kapcsolón keresztül, amelyet böngészőjében kap a BetternetVPN letöltése után. Ezért rendkívül egyszerűen használható VPN-szolgáltatás.

Ez egy VPN kiterjesztés, amely letölthető a Chrome és a Firefox böngészőkre. Támogatja a legtöbb olyan platformot is, mint a Windows, Mac, iOS és Android.

3 - Windscribe VPN

Ha ingyenes VPN-szolgáltatást keres, amelynek szolgáltatásai megegyeznek a fizetett VPN-szolgáltatásokkal, mint a Windscribe, ez egy robusztus választás, amelyet Hola-alternatívaként választhat. A Windscribe VPN által kínált kifinomult funkciók a következők:

 • 10 GB adat egy hatalmas adatkorlát a Windscribe VPN-től, amelyen keresztül feszültségmentes internetes böngészést tapasztalhat meg.
 • Blokkolja a hirdetéseket, az internetes nyomkövetőket és a jeladókat azokon a webhelyeken, amelyeket minden nap használ. Ez jelentősen javíthatja a böngészési élményt, mivel a behatoló hirdetések sokasága tönkreteszi az internetes szörfözést.
 • DNS védő és Kill kapcsoló azok az extra és előzetes funkciók, amelyeket a Windscribe VPN használatával kap.
 • link egy egyedülálló szolgáltatás, amelyen keresztül a felhasználó ellenőrizheti az adott webhelyen lévö követõk számát.

A Windscribe VPN kompatibilis az összes olyan népszerű eszközzel, mint az Android, iOS, Linux, Windows és Mac. A Windscribe VPN hátránya azonban, hogy korlátozzák a kiszolgálók számát az ingyenes szolgáltatás felhasználóinak számára.

A Windscribe kiterjesztésként letölthető a Chrome és a Firefox böngészőkhöz.

4 - Zenmate VPN

Jellemzői szerint és amint azt a weboldal állítja, a Zenmate VPN komplett számítógépes megoldás a VPN-keresők számára. Ez egy megfelelő Hola alternatíva, amely biztonságos és magánjellegű hozzáférést kínál a szeretett tartalomhoz. Ez az oka annak, hogy hatalmas számú felhasználót szerez, több mint 40 millió a világ minden tájáról.

 • Hatalmas szerver hálózat elképesztően hasznos a felhasználók számára, és nagyobb lehetőségeket kínál nekik a tartalom feloldásához és a korlátozott webhelyekhez való hozzáféréshez. A Zenmate VPN emellett lehetőséget biztosít az ügyfeleknek arra, hogy választhassák meg a kiszolgálót.
 • Zenmate VPN védi a harmadik féltől származó marketingszakemberek és nyomkövetők ellen amely elkerüli a különböző célhirdetések megjelenésének esélyét.
 • Védi az IP, DNS és WebRTC szivárgásoktól amelyek kevés VPN szolgáltatónál érhetők el.

Emellett a Zenmate-nak van egy rosszindulatú program-blokkolója, amely megóvja Önt a lehetséges sebezhetőségektől és a számítógépes támadásoktól. Ennek ellenére mindössze négy VPN-kiszolgálót lehet választani, ha ingyenes VPN-ügyfél vagy.

Kaphat Zenmate-t a Chrome, a Firefox és az Opera számára.

5 - TunnelBear VPN

Az TunnelBear VPN egy olyan VPN-szolgáltatás, amely hatékony biztonsági funkciókkal rendelkezik, így a Hola leginkább ajánlott alternatíváinak felel meg. Ennek a VPN-kiterjesztésnek előnye van a HolaVPN-hez képest, a felhasználók néhány előnyének köszönhetően.

 • AES 256 bites titkosítás amely az adatvédelem legvédelmesebb és legfejlettebb titkosítási protokollja. Ezért az adatforgalomra a lehető legkisebb a kockázat.
 • Hatékony sebesség egy másik alapvető funkció, amely miatt érdemes megfontolni a VPN-t. A tartalmat streaming nélkül bosszantó megszakítások nélkül lehet továbbvinni.
 • Ez egy Felhasználóbarát A VPN szolgáltatás és a felhasználók könnyen kezelik, különösen azok, akik elkerülik a hosszabb csatlakozási folyamatot.
 • A felhasználóknak hatalmas lehetőség 20 ország kiszolgálóinak kiválasztására saját választásuk szerint. Ez azt jelenti, hogy a feloldás szinte minden tartalommal kényelmesebbé és könnyebbé válik.

A világon több mint 40 millió felhasználó van, akik megvásárolták az TunnelBear VPN-t böngészőikhöz. Szinte az összes eszközt támogatja, mint például a Windows, Mac, iOS, Android, Smart TV, Apple TV, Chromecast és Ruko.

Letöltheti az TunnelBear VPN-t a Chrome és az Opera böngészőjébe.

Figyelembe kell vennie a Hola Alternatives egyikét

Mindezen tények ismerete révén döntéssel kell választania a Hola egyik alternatívájának választására. Azok az emberek, akik már használják a Hola VPN-t, valószínűleg nem tapasztaltak ilyen cuccokat a VPN-használat miatt, vagy esetleg ott nem lehet megítélni a kérdést, például sávszélesség-értékesítés vagy IP-használat.

A cikkben tárgyalt Hola alternatívák többsége a VPN kiterjesztés, ám ezek kielégítő szolgáltatásokat nyújtanak. Azonban azok a személyek, akik teljes csomagot keresnek robusztus biztonsággal, zökkenőmentes adatfolyammal, villámsebességgel, korlátlan adatfelhasználással, torrenttel és még sok mindennel, annál többet kell választaniuk, mint egy teljes zálogjogú VPN-szolgáltató, például ExpressVPN, CyberghostVPN vagy NordVPN..

Sokkal jobb, ha egy terméket csak néhány cent befektetésével vásárol, ahelyett, hogy maga a termék lenne.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me