A legjobb dedikált IP VPN szolgáltató 2 Opciók

[ware_item id=33][/ware_item]

Ahogy a VPN-felhasználók száma növekszik az egész világon, számos webhely, például a Netflix és mások, felismerte azokat a személyeket, akik a VPN-en keresztül blokkolják a tartalmakat. Szerencsére ezt a problémát a legjobban elkötelezett IP VPN szolgáltatók használatával is le lehetett küzdeni.


Kétféle IP létezik, a megosztott IP és a dedikált IP, azonban sok ember nem ismeri a kettő közötti különbséget. A megosztott IP, mint név szerint, sok ember csatlakozik, és egyszerre szolgálja az összes felhasználót. Míg a dedikált IP az, amely egyetlen felhasználó tulajdonában van, és csak neki van hozzárendelve.

A megosztott IP-nek és a dedikált IP-nek egyaránt vannak előnyei és néhány hátránya, összehasonlítva. De végül úgy gondolják, hogy a dedikált szellemi tulajdon előnyben van az előnyökkel kapcsolatban.

A legjobb dedikált IP VPN előnyei

Vannak bizonyos előnyök, amelyeket megszerezhet, ha van egy VPN, amely külön IP lehetőséget kínál a felhasználók számára. Az önnek adott dedikált IP-t senki más nem használhatja, ezért mindig ugyanazzal az IP-címmel fog kapcsolódni..

Másrészt a megosztott IP-t más felhasználókhoz is hozzárendelhetik, ezért a Netflixhez hasonló szolgáltatások képesek felismerni a VPN-felhasználót. Ezért, amikor azonosítanak egy IP-címet, akkor feketelistára jelzik. De mivel Önnek lehetősége van a dedikált IP-cím vezérlésére, és ez csak Önhöz tartozik, a befogásának esélye nagyon alacsony.

Ezzel az előnnyel egy dedikált IP VPN megszerzése hatalmas listát kínál Önnek olyan értékes előnyökről, amelyeket önmagában a VPN nem tudna hatékonyan biztosítani..

Nyisd ki a népszerű streaming tartalom blokkolását

Úgy gondolják, hogy a VPN intelligens választás azok számára, akik szeretnék élvezni a híres streaming csatornákat, mint például a Netflix. A VPN megváltoztatja a felhasználó valós IP-jét, és olyan ország állampolgárává teszi őt, ahol ezt a tartalmat nem blokkolják. Most azonban néhány csatorna, például a Netflix, új törvényt fogadott el, amely korlátozza a VPN-en keresztül tartalomhoz hozzáférő felhasználókat. Azonosítják az IP-címet, amelybe esetleg be van jelentkezve a csatornába egy másik felhasználói fiókkal.

De egy dedikált IP VPN képes kezelni ezt a problémát azáltal, hogy hozzárendel egy olyan IP-címet, amely mindig neked marad. Ezért senki sem gyaníthatta, hogy hamis személyazonosító, mert ha belépsz, minden alkalommal megkapod ezt az IP-címet.

Jobb online játékélmény

Ha ön rabja az online játékokkal, akkor olyan problémákkal kell szembenéznie, mint egy DDoS támadás. Ez a probléma bosszantást okoz a játékosok körében, amikor őket sújtja. Az ilyen támadások rendszeresen növekednek, és feltehetően akkor fordulnak elő, ha hosszú online játéktevékenységek vagy zavaró e-sport jelentkezik. Ezt a problémát el lehet kerülni olyan dedikált IP VPN használatával, amely remek védelmet nyújt a DDoS támadások ellen.

A dedikált IP VPN emellett foglalkozik a késéssel és a késéssel kapcsolatos problémákkal, amelyek megszakíthatják az online játék során. A normál internetkapcsolat miatt ilyen problémák merülnek fel a zsúfolt útvonal révén, amelyen keresztül a játékcsomagokat továbbítják, ami késleltetett feldolgozást eredményez. Míg a dedikált IP-vel a szüntelen és zökkenőmentes játékélményt élvezheti az adatok tiszta útvonalon történő feldolgozása révén.

Gyors sebesség

A tartalom streamingje közben mindenki villámgyors sebességet követel megszakítás nélkül. Ez az az előnye, amelyet élvezhet egy dedikált IP VPN használatával. Mivel a megosztott IP-t sok felhasználó egyidejűleg használja, és van útja, amelyen keresztül sok felhasználó adatforgalma továbbítódik, az adatfolyam-sebesség lelassul.

Miközben csatlakozik a dedikált IP-hez vagy a statikus IP-hez, egyértelmű útvonalat kap alacsony adatforgalommal, amelyen keresztül gyors és zökkenőmentes internetes böngészést és streaming tartalmat tapasztalhat meg..

Védi a hitelesítő adatait

Ha csatlakozik egy dedikált IP VPN-hez, ez lehetővé teszi a magán online tranzakcióinak végrehajtását, csak egy adott statikus IP-n keresztül. Ez egy nagyszerű szolgáltatás a kiváló adatvédelem biztosításához, miközben ilyen érzékeny tevékenységeket végez, ideértve a pénzügyi részleteket is.

Ezt a biztonsági szintet azonban nem lehetett megosztott IP-n keresztül biztosítani, mivel egyszerre sok felhasználó osztja meg. Ezért ily módon védi online pénzügyi adatait és érzékeny adatait a kémkedés és a hackerek ellen.

Csökkenti a leállási időt

A megosztott IP, ahogy korábban elmondták, minden alkalommal megváltozik, amikor elindítja a kapcsolatot. Ennek következtében, amikor az IP-címet frissítik, egy ideig tart a tempó felgyorsulása, és ez felboríthatja a megsemmisülés kockázatát. A dedikált IP VPN azonban megszakítás nélkül kiküszöböli ezt a problémát, mivel mindig ugyanaz marad, és nem kell az egyik IP-címről a másikra váltania.

A legjobb dedikált IP VPN szolgáltatások véleménye

Csak néhány VPN kínál a dedikált IP egyedülálló tulajdonságát, mivel ez kiegészíti az Ön személyes adatait. A statikus IP-címet emellett megnövekedett sebességgel látják el, mivel ez nagy erőforrásigényt igényel.

Ezek az összes dedikált IP VPN, amelyekről itt beszélünk, kivételes biztonsági funkciókkal és kiegészítő opciókkal rendelkeznek.

NordVPN (Helyszín - Panama)

Országok: 57+ | Szerver helyek: N / A | Szerverek száma: 760+ | Multi-eszköz: 6

dedikált ip vpn - Nordvpn

Előnyök:

 • Bitcoin fizetési támogatás
 • Nincs naplózási politika
 • DNS szivárgásmegoldó
 • Dupla VPN

Hátrányok:

 • Sebesség ingadozások
 • Bonyolult ingyenes próbaverzió

A NordVPN az első fordulónk a dedikált IP VPN-hez, és a legtöbb hatékony funkcióval rendelkezik, hogy kielégítse a felhasználókat. A statikus IP-t az üzleti felhasználóknak vagy az ügyfeleknek kérésre bocsátják rendelkezésre, és nekik adnak nekik egy könnyen használható szoftvert, nagy erőfeszítések nélkül. Kiváló kiszolgálói bővíthetőséggel rendelkezik, amelyeken keresztül óriási lehetőségeket kínál a tartalom streamingére és feloldására.

A dedikált IP-vel csúcsminőségű adatvédelmi funkciókat is kínál, hogy a VPN-élmény sokkal jobb legyen. Az általuk kínált biztonsági protokollok, azaz PPTP, L2TP, IPSec és OpenVPN, a legutóbb hozzáadott IKEv2 / Ipsec mobil biztonsági protokollal. Ezenkívül a NordVPN támogatja a P2P fájlmegosztást, amely jobb élményt nyújt a torrent alatt.

Panamában található, és ezért ténylegesen nulla naplózási politikájuk van, amely tökéletes névtelenséggel fedezi fel Önt. A NordVPN hátránya azonban, hogy nem támogatja 6 eszköz egyidejű csatlakoztatását ugyanazzal a kiszolgálóval, amelynek ugyanaz a biztonsági protokoll, hanem egyszerre csak 4 eszközhöz csatlakoztathat téged..

A NordVPN által kínált árazási terv sokkal megfizethetőbb, és garantálja a vásárlás utáni 30 napos pénzt. Az árcsomagok;

 • 1 hónap [havonta 11,95 USD]
 • 6 hónap [havonta 7,00 USD - 6 hónapig 42 USD]
 • 12 hónap [5,75 USD havonta - 69 USD 12 hónapig]

Különleges ünnepi ajánlat

 • 2 év [3,29 USD havonta - 79 USD 2 évre] * ajánlott *

PureVPN (Helyszín - Hong Kong)

Országok: 141 | Szerver helyek: 180 | Szerverek száma: 750+ | Multi-eszköz: 5

dedikált ip vpn - PureVPN

Előnyök:

 • Kitűnő előadás
 • Split alagút
 • Nulla naplózási politika

Hátrányok:

 • Nincs ingyenes próbaverzió
 • DNS szivárgás

A PureVPN az egyik dedikált IP VPN-ből származik, amely ezt az egyedülálló funkciót kínálja ügyfeleinek. Megvan ez a szolgáltatás az internetes felhasználók számára, nagyon kedvező áron, ami a magánéletét a többi hatékony biztonsági funkcióval legmagasabb szintre hozhatja. A PureVPN szerverei közel 140 országban vannak, amelyek hozzáférést biztosítanak az internet legtöbb tartalmához. Előnyük, hogy egyszerre 5 több eszköz bejelentkezik.

Erős 256 bites titkosítás a PPTP, L2TP / IPSec, SSTP biztonsági protokollokkal & OpenVPN. Más VPN szolgáltatásokhoz képest megkülönböztető funkciókat kínálnak, mint például a megosztott alagút és a virtuális útválasztó. Egy megosztott alagúton keresztül adatait titkosított és titkosítatlanra oszthatja, ezzel gyorsabbá téve az internet feldolgozását.

A PureVPN Hongkongban található, és ezért ügyfeleik számára betartják a szigorú bejelentkezési tilalmat. De amint azt megtapasztaltuk, a naplózási politika elhomályosul, amikor kiszolgálói DNS-szivárgással szembesülnek. 7 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak árazási tervükre vonatkozóan;

 • 1 hónap [havonta 10,95 USD]
 • 6 hónap [8,95 USD havonta - 53,70 USD havonta számlázva]
 • 2 év [2,95 USD havonta - 70,80 USD 2 évente számlázva] * ajánlott *

Hogyan kapható dedikált IP VPN?

Ezeket a lépéseket követően könnyen megvásárolhat dedikált IP VPN-t;

 • Válasszon olyan VPN-t, amely dedikált IP-t kínál.
 • Nyissa meg a VPN szolgáltatók webhelyét, és hozzon létre egy fiókot.
 • Most válassza ki azt a díjszabási tervet, amelyet meg szeretne fizetni.
 • Ezután adja hozzá a dedikált IP-kiegészítő tulajdonságát a csomaghoz.
 • Ezután válassza ki a fizetési módot.
 • Készítse el a kiválasztott fizetési összeget, és lépjen ki a weboldalról.
 • Most töltse le és telepítse a VPN-t az eszközére.
 • A VPN beállítása után nyissa meg a VPN alkalmazást, és a kívánt opcióban írja be a dedikált IP címet, majd kattintson a csatlakozás gombra.
 • Néhány perc múlva, amelyre a VPN igénybe veheti a csatlakozást, végre megtapasztalhatja a dedikált IP VPN-t, további biztonság és adatvédelem mellett.

Milyen előnyei vannak a megosztott IP-nek?

Költséghatékony

Ha elfelejti a dedikált IP VPN-t, akkor külön összeget kell fizetnie, mivel ez a VPN szolgáltatás kiegészítő szolgáltatásának tekinthető. Sok felhasználó azonban olyan megosztott IP-t használ egy időben, amely csökkenti annak költségeit. Ezenkívül a statikus IP nem igényel hatékony és hozzáadott forrásokat, amelyek költsége alacsony marad.

Magas névtelenség

Ha megosztott IP-t használ, minden alkalommal megkapja az új és változó IP-címet, amely több anonimitási esélyt jelent. Ezenkívül sok felhasználó egyidejűleg használja a dinamikus IP-t, ami valóban megnehezíti személyazonosságának fenntartását és felismerését.

A szerver könnyen váltható

A megosztott IP lehetőséget ad arra, hogy megváltoztassa vagy átkapcsolja azt a kiszolgálót, amelyhez jelenleg csatlakozik. Ez az a tény, amely nagyon könnyűvé teszi számodra, hogy néhány másodperc alatt feloldja a tartalom bármelyik részét a világ bármely részéről.

De egy dedikált IP VPN esetén kissé nehéz megváltoztatni a helyét egyik helyről a másikra, ha valamilyen más internetes tartalmat akar. Például új statikus IP-címet kell beszereznie a kiszolgáló helyének megváltoztatásához.

Nagyobb biztonság

Amint azt korábban tárgyaltuk, a megosztott IP-cím az, amely minden alkalommal megváltozik, amikor csatlakozik a VPN-szolgáltatáshoz. Ennek köszönhetően nagyobb biztonság áll rendelkezésre minden számítógépes bűnözés esetén. Például, ha a statikus IP-címet egyszer feltörik, nehéz feladat lenne új megszerzése. Mivel ez nem a dinamikus IP-vel történik, de az ilyen adatlopások esélyét kiküszöbölhetik az Internet biztonsági szettek és az útválasztó tűzfalai, mielőtt dedikált IP-vel rendelkeznek..

Számos olyan élvezetet élvezhet és élvezhet, amikor csatlakozik egy dedikált IP VPN-hez. A statikus IP néhány hátránya azonban, hogy egy kicsit drága, és kevésbé elérhető az egész világon. A mai világ szükséges védelme azonban dedikált szellemi tulajdon révén hatékonyan fedezhető.

Ebben a cikkben a VPN-ket tárgyaltuk, amelyek a rendkívüli biztonsági funkciókkal rendelkező dedikált IP lehetőséget kínálnak Önnek. Ezért könnyen beszerezhet egy VPN-t, amely megfizethető összegben biztosítja a szükséges funkciót. A dedikált IP VPN hátránya az is, hogy névtelenséget okozhat, de másrészt valóban hasznos lehet a nagyon specifikus igényekhez.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me