A legjobb ingyenes VPN a FireStick és az Amazon Fire TV számára

[ware_item id=33][/ware_item]

Az Amazon Fire TV Stick és a Fire TV nagy plug-and-play eszközök, amelyek egyszerűvé teszik a streaming HD TV-n.


A Kodi-felhasználók hálásak ennek az egyszerűségnek és rugalmasságnak, amiért az Amazon platformon felállíthatják saját médiaközpontjukat szteroidokra..

Mivel azonban sok tartalom blokkolódik a földrajzi korlátozások és a szerzői jogvédelem alatt álló trollok miatt, a különféle show-knak és sporteseményeknek olyan VPN-re van szükségük, amely simán megy a Kodi-val. Egy másik fontos dolog az, hogy azt is meg akarja kerülni, hogy a szolgáltató gázzal járjon.

Az Amazon FireSticknek nincs közvetlen hozzáférése a Google Playhez. Ezért el kell töltenie a VPN APK alkalmazást. Nem rakéta tudomány, ha VPN-t használ a FireStick-rel. Alapvető fontosságú, hogy fontolóra vegyék azt a VPN-szolgáltatót, amely közvetlenül letöltheti APK-fájlját.

Az ingyenes VPN egy olyan hálózati eszköz, amely lehetővé teszi az összes online jelenlét elrejtését és védelmét anélkül, hogy egyetlen fillért kellene felhasználnia előfizetésre. Ingyenes VPN-vel élvezheti az összes szükséges szolgáltatást. Ugyanakkor továbbra is megtiltják bizonyos alapvető szolgáltatások használatát.

Nem minden VPN működik a legjobban a FireStick segítségével. Ha ingyenes VPN-t is keres a FireStick-en, akkor ne aggódjon, mert a legjobb ingyenes VPN-k áttekintését nyújtjuk Önnek a FireStick-en. Ezek a VPN-k hibátlanul működnek, és a lehető legjobb eredményt nyújtják.

A 7 legjobb VPN a FireStick Fire TV számára:

1 - ExpressVPN:

A FireStick TV leggyorsabb VPN-je

Az ExpressVPN a legjobb minőségű alkalmazásai, például egy vadonatúj Android alkalmazás számára, amely jól működik az Android alapú streaming eszközökkel. Ide tartozik az Amazon Fire TV és Fire TV Stick. Az Amazon Fire TV Stick távirányítóval irányítja. Amikor így tüzi, az alkalmazás gyorsan javasolja azokat a helyeket, amelyek a legjobb kapcsolattartást biztosítják.

Az ExpressVPN kiemelkedő technikai támogatást nyújt, amely sok útmutatást tartalmaz. Ezenkívül remek lehetősége van a 24 órás élő csevegésnek, és e-mailekkel is egyszerűen kapcsolatba léphet, ha kényelmes.

2 - IPVanish:

Teljesítménye elismert

Az IPVanish kifejezetten mindkét fronton teljesít. Ez magában foglalja mind a rövid, mind a hosszú komló összeköttetéseit, az előzőek pedig ötször gyorsabbak, mint a többi rivális. Ennek eredményeként az utóbbi a letöltési sebesség jelentős, 15% -os növekedését mutatja. Az IPVanish szolgáltatásban széles választék érhető el a szerverek számára, figyelemre méltó globális lefedettség mellett.

Ez egy dedikált Tűz TV alkalmazás, amelyet könnyű telepíteni és egyszerűen használni. Sőt, van néhány rendelkezésre álló lehetőség, mint például az automatikus IP-váltás és a szerver gyors optimalizálása. Ez nem támogatja az első generációs FireStick alkalmazást. Az IPVanish arról is ismert, hogy a szolgáltatás használata közben nem tárol semmilyen naplót vagy akár kapcsolat adatot sem.

3 - NordVPN:

A legbiztonságosabb és biztonságos VPN

Ismert, hogy a NordVPN a legjobb teljesítményt nyújtja, kivételes, lenyűgöző sebességgel, rövid csatlakozással, és néhány hasznos eredményt nyújt nagyobb távolságokon is. Az IPVanishhez hasonlóan a NordVPN-ben is rengeteg szerver választható. Itt a szolgáltató útmutatásokat nyújt arról is, hogyan állíthatja be az útválasztót VPN-sel, vagy megoszthatja a VPN-kapcsolatot a rendszeréből; használhatja a szolgáltatást a FireStick használatával. A közelmúltban van egy dedikált Android TV alkalmazás is, amelyet letölthet az Amazon App Store-ból, és felhasználhatja Fire Fire TV-jével..

A NordVPN a biztonsági fronton is tetején áll. Kettős adattitkosítást és támogatást nyújt minden kulcsbiztonsági protokollhoz. Ezenkívül nincs olyan naplózási politika, amely vonzza és lenyűgözi a felhasználókat.

4 - CyberGhost:

Surf névtelenül

A CyberGhost egy másik VPN, amelyet a Kodi számára terveztek. A CyberGhost VPN alapvetően a Kodi felhasználók számára készült, és nagyszerű élményt nyújt a Kodi ingyenes VPN-jével is. Azt állítja, hogy az internetkapcsolat titkosítva van a 256-AES bitszerszámmal. Ezzel a hackereknek / támadóknak több ezer évbe telik majd az adatok ellopása vagy feltörése.

Ebben az ingyenes VPN-ben különböző stílusok és módszerek lesznek, amelyekben névtelenül szörfözhet. Könnyedén streamálhat korlátozott TV-műsorokba és videókba, és névtelenül is torrent. A CyberGhost programban a teljes felület annyira intuitív, hogy a csatlakozás után az internet sebessége változatlan marad.

5 - Windscribe VPN:

Erős titkosítási szolgáltatások

A Windscribe VPN ingyenes adatkapcsolat-szolgáltatásáról ismert. Ismert, hogy az egyik legjobb ingyenes VPN, amelytől függ, hogy elrejtse a hálózatát. Ez a VPN rendelkezik P2P fájlmegosztó funkcióval, amelyet könnyedén használhat, még előfizetés nélkül. A Windscribe VPN elérhető az Amazon Firestick webhelyen, és onnan telepíthető.

A Windscribe VPN egy kanadai társaság, amely minden alapvető funkciót kínál, és izgalmas funkciók széles választékát adja a felhasználóknak. De a VPN-szolgáltatótól származó különféle elemek folyamatos frissítésétől függetlenül nem minden rendben és tökéletes ebben a VPN-ben. Mint például a korlátozott VPN-kiszolgálók bizonyos országokban, például Kanadában, Hongkongban, Németországban, Hollandiában, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban.

6 - TunnelBear VPN:

Ingyenes hozzáférés az internethez

Ha olyan VPN-t keres, amely az összes nyilvános hálózatról elzárja az internetes tevékenységeit, akkor próbálja ki az TunnelBear VPN-t, mert ez a legjobb lehetőségeket nyújtja. Telepítheti az Amazon FireStick alkalmazásból. Az ingyenes VPN fantasztikus és izgalmas funkciókat kínál, például a többszörös bejelentkezést és a kompatibilitást különböző platformon.

Az TunnelBear VPN különféle hátrányokkal rendelkezik. Mint korlátozott kiszolgálókkal is rendelkezik az ingyenes verzió számára. Lefedi a sávszélességet 500 Mbs-en. Habár extra 1 GB-ot kaphat, ha rájuk tweetelt, ez is csak 1,5 GB-ot hoz havonta. Ilyen módon a patak korlátozott lesz.

7 - HideMe VPN:

Lenyűgöző biztonsági konfiguráció

A többi ingyenes VPN-hez hasonlóan a HideMe VPN lehetővé teszi az online tevékenységek biztonságát, amikor bármilyen eszközhöz kapcsolódik. A HideMe VPN kiváló kompatibilitást biztosít Linux, Windows, Android és iOS eszközökkel. Ezzel a VPN-vel maximalizálhatja online szabadságát vágyait illetően.

A HideMe VPN ingyenes tervében csak három kiszolgálóhely található a felhasználók számára. Sőt, a sávszélesség korlátozott lesz, amikor csatlakozik az ingyenes VPN-hez.

Hogyan lehet kiválasztani a legjobb VPN-t az Amazon Fire TV-ről?

A teljesítmény alapvető és nélkülözhetetlen eleme az streamingnek. Ezért a VPN kiválasztásakor az első választásnak a gyors sebességnek és a megbízható kapcsolatoknak kell lennie. Ha van egy teljes szerver, akkor hasznos és segítőkész az azonnali és gyors kiszolgálók megtalálása. Minél több lehetőség van, annál több jó eredményt hoz a VPN. Még akkor is lehet könnyű alkalmazás, amely egyáltalán nem befolyásolja a teljesítményszintet.

Nem szükséges, hogy mindig találjon egy out-out-out alkalmazást a Fire TV Stick-hez, de ez olyan bónusz, mint amikor sikeresen látja. Ha zavarod a választása, akkor ne aggódjon, mert olyan irányelveket nyújtunk Önnek, amelyeket be kell tartania és meg kell néznie, miközben kiválasztja a VPN-t az Amazon Fire TV bothoz..

Csatlakozási sebesség:

A kiváló és ideális streaminghez jó csatlakozási sebességre van szükség. A titkosítás miatt a VPN sebessége gyakran lelassul. Azonban a minőség, ha a VPN feltárja, hogy mennyit csökken az arány. Az olyan jó minőségű VPN, mint a NordVPN és az ExpressVPN, erős titkosítást biztosít a felhasználók számára anélkül, hogy befolyásolnák a kapcsolat sebességét. Míg egyes VPN-ek a szerverük elhelyezkedése miatt folyamatosan javítják a sebességet.

Titkosítási erő:

A VPN-k nem csak az IP-címek elrejtésére képesek, hanem az internetforgalmat és a kapcsolatot is titkosítják. A növekvő technológiai fejlődés azonban megkönnyítette a hackerek / támadók számára a titkosítási réteg behatolását és kémkedést az online tevékenységeiben. Manapság a legjobb VPN-k OpenVPN AES 256 bites titkosítást használnak, amely további védelmet nyújt mindenféle fenyegetés ellen. Tehát ezt is meg kell próbálnod.

Nincs naplózási politika:

A VPN elsődleges célja az, hogy megvédjen minden szimatolástól. Ezzel azonban hatékonyan láthatják, amit szervereik által végeznek az interneten. Ezért nagyon fontos olyan VPN használata, amely nem tárolja az aktivitási naplóit. Ezen túlmenően a kiosztáson kívül kell alapulnia, amely nem rendelkezik adatmegőrzési törvényekkel.

Biztonsági jellemzők:

Szintén elengedhetetlen olyan VPN kiválasztása, amely jó vonzó funkciókat kínál, mint például az erős titkosítás és a gyors sebesség. A legjobb szolgáltatók ugyanakkor kiegészítő biztonsági funkciókat is kínálnak, például egy ösvény kapcsolót. A kikapcsoló nagyon megbízható, mivel leválasztja az ön hálózatait, amikor a VPN-kapcsolatok leesnek. A gyilkos megszakítók megóvják tevékenységét és személyazonosságát a kitettségtől. Ezért nélkülözhetetlen minden VPN-felhasználó számára, mivel nem védelem nélküli védelmet nyújt.

Ügyfélszolgálat:

Ez valami jelentős, de elhanyagolható a VPN-szolgáltatás kiválasztásakor. Ha VPN-t választ először, akkor olyan dolgokkal kell mennie, amelyek kiváló ügyfélszolgálatot nyújtanak. A jó VPN-ek többsége kiváló informatív tudásbázist nyújt Önnek, de nem tudja, mikor merülhetnek fel problémák a VPN Firestick használatával vagy akár a telepítésével kapcsolatban is..

A kiváló ügyfélszolgálattal rendelkező VPN mindig hasznos, és sok mindent megkönnyít. Mindezek miatt meg kell keresnie egy olyan VPN-t, amely aktív 24 x 7 támogatást kínál, különféle e-mailek, élő csevegés, jegy, távoli súgó és akár telefonos támogatás formájában..

Záró szavak:

Ha tovább szeretné fejleszteni és továbbfejleszteni az Amazon FireStick TV élményét, akkor csak egy jó minőségű VPN-re van szüksége. Egy jó VPN kiválasztásával bárhonnan hozzáférhet az összes tartalomhoz, de garantálja azt is, hogy a gyors sebesség mellett korlátlan sávszélességet is megtapasztalhat, miközben az Amazon FireStick streamelést folytat..

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me