A legjobb VPN streaminghez – feloldva és a leggyorsabb streaming

[ware_item id=33][/ware_item]

A világ globális faluvá válik csak azért, mert megnézheti és kapcsolatba léphet a világ más részeivel, amelyek egy adott sarokban vannak. De ma is számos földrajzi korlátozás és cenzúrázási politika korlátozza a felhasználókat kedvenc tartalmaik élvezetére. Szinte minden ország korlátozta az internetes tartalmakat, amelyek másokban megengedettek.


Ezeket a korlátozásokat azonban megkerülheti, ha rendelkezik a legjobb VPN-verzióval a streaminghez. A VPN-felhasználók többsége azok, akik streaming céljából VPN-t választottak. A VPN kiemelkedő pontja azonban a biztonság és a magánélet, amelyet a streaming tartalom feloldása biztosít. Áramlás közben hajlamosak a számítógépes lopásokra és a biztonsági résekre is, amelyek az adatokat kíváncsiságú szembe továbbíthatják.

Míg a kormányok ilyen korlátozásokat írnak elő a szerzői jogok tulajdonosai által kötött licencszerződés miatt, akik nem engedik, hogy tartalmuk máshova továbbadódjon. Ezenkívül számos országban szigorú törvények vonatkoznak az ilyen tartalom feloldására.

Miért kellene a VPN-t használni a streaminghez?

Ha szeretné élvezni a kedvenc tartalmát, és korlátozásokkal rendelkezik, bosszant téged. A VPN streaming használatával azonban felmerülhetnek ezek a problémák. Az egyes dolgokra vonatkozó földrajzi korlátozásokra és cenzúrára vonatkozó politikákat a szerzői jogi irányelvek megsértése okozza, ami törvénytelen cselekedet lehet.

Ugyanakkor egy megbízható és a legjobb streaming VPN biztosítja az utat az ilyen kérdésekben. A megtekinteni kívánt tartalom alapján hamis IP-címet rendel hozzá. Például hajlandó megnézni a brit kábeltelevízió élő közvetítését, mintha egy VPN csatlakozna az Egyesült Királyságban található szerverhez, és ezen keresztül akkor annak a régiónak a natívává jelenik meg, ahol a tartalom törvényes és nincs korlátozás . Ezért a jogszerűtlen cselekedetek elkövetésének kockázata szintén eltűnik, ha a VPN-t streaminghez használja.

Ezenkívül a streaming VPN biztosítja a titkosítást, amely az internetes forgalmat felismerhetetlenné teszi az Ön számára. A legjobb VPN-ek a streaminghez azok, akik hatékony hatalommal bírnak arra, hogy adatait anonimként kezeljék minden szervezettől, ideértve az internetszolgáltatót, a kormányt, a bűnüldöző szervet és az egyéb kíváncsiskodókat.

Ezért adatai azonosítatlanok maradnak, és senki sem ismerte fel személyazonosságát a meglátogatott webhelyen. Tehát szabadon élvezheti kedvenc dolgait szinte minden csatornán, például Netflix, Hulu, Amazon Prime stb., Miközben VPN-hez csatlakozik a streaminghez, adatvédelmi aggályok nélkül..

A streaminghez a legjobb VPN-hez való csatlakozás egyik leghasznosabb előnye, hogy bármilyen cuccot élvezheti, miközben más országba utazik. Sok meglátogatott nemzet szigorú szabályokkal rendelkezik a streaming tartalmakkal kapcsolatban, amelyek ellentétesek irányelveikkel. De ha VPN-vel veled van, akkor semmiért nem kell aggódnia.

Mindez a kényelem, hogy a streaming szolgáltatók VPN-je teszi a legjobb választást azok számára, akik nagy rajongók a világ minden tájáról származó cuccok nézéséhez. Legyen szó TV-műsorokról, filmekről, élő műsorokról vagy krikett ligáról, akkor semmi nem korlátozódik rá.

Azok a szolgáltatások, amelyek a legjobb VPN-t biztosítják a streaminghez

A sok országban a streaming-re vonatkozó törvények és politikák miatt az emberek többsége a VPN felé fordul streaming céljából. Az ilyen sürgősség azonban sok csaló számára lehetőséget teremtett az emberek becsapására hamis VPN-szolgáltatások nyújtásával. Szintén sok ingyenes VPN-szolgáltatónak hiányzik a hatékony szolgáltatás, és a felhasználóknak problémákkal kell szembesülniük.

Vannak olyan funkciók, amelyeket egyes VPN-szolgáltatók kínálnak a felhasználók számára, és amelyek a legjobb VPN-t kínálják a streaminghez. A VPN, amely számos országban rendelkezik szerverrel, gondoskodik a hatékony streamingről, mivel a kiszolgálók hatalmas lefedettsége miatt a tartalom egyszerűen feloldható. Ha csatlakoztatja a felhasználót annak az országnak a legközelebbi szerveréhez, amelynek tartalmát streamálni szeretné.

A streaming videók nagyszerű élményt jelentenek, ha zavartalanul működnek, és kibonthatatlan letöltéssel rendelkeznek. Ennek biztosítása érdekében ellenőriznie kell, hogy a kiválasztott streaming VPN gyors-e. Általában a VPN beállítása után a legtöbb ügyfélnek olyan sebességgel kapcsolatos problémákkal kell szembesülnie, amelyeket csak akkor lehet elkerülni, ha a streaminghez a legjobb VPN van.

Sokszor azonban szembe kell néznie hirtelen sebességcsökkenéssel és letöltési problémákkal. Ez akkor fordul elő, amikor a VPN-szolgáltató beállítja a sebességet, miután elérte egy bizonyos sávszélességet. Ezenkívül, ha a kiszolgálón nagy forgalom van, a VPN szolgáltatás lelassul. Tehát, ha olyan nehéz tartalmakat streamál, mint például a Netflix, a HBO vagy a Hulu, akkor lassú sebességgel szembesülhet. Ezért mindig fontolja meg a streaming VPN-t, amely magas sávszélességet korlátoz.

Sokan azt is gondolják, hogy a névtelenség és az identitás közvetítése nem számít, de nem erről van szó. Azon a téren blokkolt tartalom streamingje alatt, amelyet akkor számíthatnak fel jogellenes cselekményért. Emellett az adatátvitel közben felszínre kerülő kiber fenyegetések eltűnhetnek a streaming legjobb VPN-jén is, amely hatékony biztonsági protokollt kínál..

Ez néhány olyan funkció, amelyet figyelembe kell vennie, ha nagyszerű és biztonságos streaming élményt szeretne.

5 legjobb VPN streaminghez Legjobb ajánlások 2018

Mint korábban elmondtuk, az embereknek sok VPN-választási lehetőségük van. De ha valóban hiteles és hatékony VPN-eket keres streaminghez, akkor csak néhányan teljesítik a kritériumokat. Miután kiválasztotta a jó hírű VPN-t, ez hosszú távú megoldás az adatfolyam-kezelési problémákra.

Az ingyenes VPN szolgáltatásokat választó emberek leginkább a nem hatékony szolgáltatásokkal és a következetlenségekkel kapcsolatban panaszkodnak. Az ilyen VPN-knek alacsony sebességű problémái vannak, amelyek nagy akadályt jelentenek azok számára, akik szeretik a streaming-t.

Itt a legjobb streaming lehetőségeket biztosító VPN-t kínáljuk Önnek, hogy könnyedén választhassunk a világ egyik legkedvezőbb VPN-szolgáltatásából. Az ilyen VPN-k kiváló ügyfélszolgálati szolgáltatásokkal rendelkeznek, és érdemes pénzt költeni.

1 - NordVPN (Helyszín - Panama)

VPN-Windows 10

Előnyök:

 • Hatékony streaming DNS
 • A kiszolgálók széles körű lefedettsége
 • VPN-over-VPN
 • Nincs sávszélesség-korlátozás

Hátrányok:

 • Nem lehetett egyszerre több eszközt csatlakoztatni ugyanabhoz a protokollhoz
 • Az ingyenes próbaverzió bonyolult és rejtett

A NordVPN az első választásunk a legjobb VPN-hez a streaminghez, mivel hatalmas szerver lefedettséggel rendelkezik, azaz több mint 760 szerver különféle országokban kiváló lehetőségeket kínál a felhasználók tartalmának feloldására. Bevezették az IKEv2 / IPsec mobilbarát biztonsági protokollt, valamint más protokollokat, azaz PPTP, L2TP, IPSec és OpenVPN..

A naplózásra vonatkozó politikájuk az is, amelyen keresztül ügyfelei névtelenek és védettek maradnak, miközben adatfolyamot közvetítnek. A NordVPN gyors, streaming szerverei a videók zökkenőmentes és akadálytalan letöltését is lehetővé teszik.

Ugyanakkor az a tény, hogy több eszköz nem csatlakoztatható ugyanahhoz a protokollhoz, kissé hatástalanná teszi. Egyszerre csak 4 eszköz csatlakoztatható ugyanabhoz a protokollhoz. Megfizethető árképzési tervei és a 30 napos pénz-visszafizetési garancia miatt a többi VPN szolgáltató számára kerülnek forgalomba. Az árazási tervek:

 • 1 hónap [havonta 11,95 USD]
 • 6 hónap [havonta 7,00 USD - 6 hónapig 42 USD]
 • 12 hónap [5,75 USD havonta - 69 USD 12 hónapig]

Különleges ünnepi ajánlat

 • 2 év [3,29 USD havonta - 79 USD 2 évre] * ajánlott *

2 - ExpressVPN (Helyszín - Brit Virgin-szigetek)

VPN-Windows 10

Előnyök:

 • Hatalmas szerver lefedettség reagáló késéssel
 • Kiváló sebesség

Hátrányok:

 • Ingyenes próbaverzió nem érhető el
 • Kicsit drága másokhoz képest

A villámgyors sebessége miatt az ExpressVPN a streaming legjobb VPN-je közé tartozik. Szinte 90 országban van szerverrel, ami azt jelenti, hogy bármely ország gyakorlatilag bármilyen tartalmához hozzáférhet. Ezenkívül 24 órás ügyfélszolgálatot nyújt, amely szerint bármikor meg tudja oldani a problémáját.

Az ExpressVPN székhelye a Brit Virgin-szigeteken található, és szigorú bejelentkezési tilalmú politikával rendelkezik, a felhasználó személyazonosságát teljesen névtelennek és biztonságosnak tartva. Ez azonban kicsit drágább, mint a többi VPN-szolgáltatónál. Az ingyenes próbaverzió elérhetetlenségét azonban az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garancia nyújtásával oldja meg. Az árazási tervek:

 • 1 hónap [havi 12,95 USD]
 • 6 hónap [9,99 USD havonta - 59,95 USD havonta számlázva]
 • 12 hónap [8,32 USD havonta - 99,95 USD minden évben számlázva] * ajánlott *

3 - PureVPN (Hely - Hong Kong)

VPN-Windows 10

Előnyök:

 • Hatalmas szerver lefedettség
 • Kitűnő előadás
 • Nincs naplózási politika

Hátrányok:

 • Nincs ingyenes próbaverzió
 • DNS szivárgás

Ha a videód meghiúsult, vagy már nem reagál, akkor a PureVPN segítségével lehetősége van megölni a kapcsolót. Ez az, ami megvédi adatait az ilyen bizonytalanságtól, és ezek a szolgáltatások lehetővé teszik, hogy az egyik legjobb streaming VPN legyen kiválasztva.

A PureVPN további megkülönböztető tulajdonságai a Split Tunneling és a Virtual Router. A megosztott alagút használatával a dolgok titkosított és nem titkosított adatokra oszthatók el a titkosítást nem igénylő tartalom szerint. Ez elősegíti, hogy internetes sebessége gyors maradjon. A Virtuális útválasztó azonban a VPN szoftvert Wi-Fi hotspotmá teszi, hogy több eszközt csatlakoztasson különálló 5 eszközhöz, amelyeket belsőleg egyetlen fiókban támogat..

Nem nyújt ingyenes próbaverziót, de 7 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik. Az árazási tervek:

 • 1 hónap [havonta 10,95 USD]
 • 6 hónap [8,95 USD havonta - 53,70 USD havonta számlázva]
 • 2 év [2,95 USD havonta - 70,80 USD 2 évente számlázva] * ajánlott *

4 - Privát internet-hozzáférés (Hely - Egyesült Államok)

VPN-Windows 10

Előnyök:

 • Hatalmas szerverhálózat
 • Olcsó árak másokhoz képest

Hátrányok:

 • Átlagos teljesítmény
 • Nincs ingyenes próbaverzió

A privát internet-hozzáférés (PIA) VPN az egyetlen javaslatunk a streaming legjobb VPN-jéhez. Hatalmas szerverhálózattal rendelkezik, amely több mint 3200 szervert tartalmaz különféle országokban, könnyűvé téve az adatfolyamot. Külön P2P szervereik vannak, amelyek optimalizálva vannak a korlátozott sebességre és korlátlan sávszélességre. Letöltési sebességük azonban másokhoz képest kevés.

De a PIA VPN alacsony aránya kompenzálja a problémát. Ezenkívül szigorúan nincs naplózási politikája, annak ellenére, hogy amerikai alapú VPN-szolgáltatás. 7 napos pénzvisszafizetési garanciával az árazási tervük;

 • 1 hónap [havi 6,95 USD]
 • 6 hónap [5,99 USD havonta - 35,95 USD havonta számlázva]
 • 1 év [3,33 USD havonta - 39,95 USD minden évben számlázva] * ajánlott *

5 - IvacyVPN (Hely - Szingapúr)

VPN-Windows 10

Előnyök:

 • Kielégítő teljesítmény
 • Megfizethető árképzési terv

Hátrányok:

 • Mobil támogatás az átlag alatt
 • A visszatérítés korlátozott feltételek mellett lehetséges

Legutóbbi ajánlásunk a legjobb streaming VPN-hez az IvacyVPN. Optimalizált P2P szervereket kínálnak állandó sebességgel és korlátlan sávszélességgel. Lehetősége van egyidejűleg 5 eszköz csatlakoztatására.

Szingapúrban található, és szigorú bejelentkezési tilalmat kínál az ügyfelek számára. Felülvizsgálták a 7 napos visszatérítési politikát, és most lehetősége van korlátozni a visszatérítést. Nem kap visszatérítést, ha a Bitcoin vagy a Paymentwall fizetési módszereket használta; legalább 7 GB sávszélességet használt; legalább 30-szor csatlakoztatta a VPN-t.

A 7 napos pénz-visszatérítési garanciával az IvacyVPN által kínált árazási tervek vannak;

 • 1 hónap [havonta 8,10 USD]
 • 6 hónap [5,40 USD havonta - 32,40 USD havonta számlázva]
 • 2 év [havonta 1,83 USD (a kupon után) - 44,10 USD 2 évente számlázva] * ajánlott *

Következtetés:

Kedvenc adatainak streamingje során hibátlan és folyamatos streaming élményt szeretne. De a korlátozások és blokádok bosszantást keltenek az emberek között. Azonban a jelenlegi szigorúság az internet és a streaming tartalom szempontjából enyhébbé válhat a következő időben.

Emiatt az olvasóknak a legjobb VPN-t ajánlottuk streaminghez, amely ezerszer jobban javíthatja az internetes streaming tapasztalataikat. Ezen túlmenően egy biztonságos és jó hírű VPN révén elkerülhetők az adatok sebezhetőségére és a számítógépes bűncselekményekre való hajlamok..

A hatalmas streaming tartalom lehetőségeivel senki sem akarja megismerni az ilyen fantasztikus dolgokat. Tehát, ha hajlandó nagyszerű streaming-kalandot élvezni, akkor szerezze be a fent említett streaming VPN egyikét.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me