A Zenmate VPN áttekintése 2019 | Érdemes és biztonságos-e használni?

[ware_item id=33][/ware_item]

Utolsó frissítés 2019. május 18-án


Megjegyzés: Ez nem lenne a rendes termékértékelés; ebben a Zenmate VPN áttekintésben mindent rövidnek és hasznosnak tartok a VPN alap- és haladó felhasználói számára. A beszámoló végén megtudhatja, vajon érdemes-e és biztonságos-e használni! Vagy nem.

Itt található a statisztikák az általam elvégzett tesztekről.

IP szivárgásteszt Az IP szivárgás és a webRTC szivárgás ellenőrzése és tesztelése során nem találtam szivárgást a kapcsolatban. Itt van a teszt.
DNS szivárgás A DNS-kérések fel vannak téve, az Ön személyazonossága felfedhetõ. Itt van a teszt. SZEGÉNY
Sebesség mérés 45% -kal kevesebb sebességet találtam a VPN-kapcsolattal, ami nagyon alacsony. Itt vannak a teszt eredményei. SZEGÉNY
American Netflix Egy adott kiszolgáló jelenleg dolgozik az USA Netflix feloldásához. Itt van a teszt.
Torrenting IP Check Az IP-m megegyezett a VPN-kiszolgálóval, ami azt jelenti, hogy jó, de a DNS-szivárgás felfedheti az IP-t. Itt van a teszt eredménye.
Reddit besorolás Nagyon sok negatív véleményem van a Redditről, körülbelül 85% -uk nem volt boldog, de ne feledje, hogy a kiterjesztésről beszéltek, nem pedig a VPN kliensről. SZEGÉNY
Szerző értékelése 5-ből csak 2,5-et fogok adni. 2.4 / 5

Kezdjük…

A Zenmate jelenléte a piacon már nagyon hosszú, böngésző-kiterjesztéssel kezdték el. Ez a Proxy kiterjesztés hirdetésmentes volt, egyszerűen telepíthető és használható, és ezek a funkciók óriási népszerűséget és sok felhasználót jelentettek a Zenmate számára rövid idő alatt.

Miután néha elindították a „Zenmate Premium” -ot a VPN-ügyfél teljes verziójára, fő titkosítási protokollokkal. Röviden: korábban csak az IP-helyet változtatják meg, de most az internetes forgalmat is titkosítják.

A Zenmate VPN az OpenVPN platformját használja, amelyet a legbiztonságosabb VPN-protokollnak tekintünk, tehát a magánélettel kapcsolatban nincs kétség, ám ne feledje, hogy csak 128 bites titkosítást nyújt, nem pedig 256 bitest (ami katonai osztályú titkosítás)..

Mint fentebb már említettem, ez nem beszélő értékelés. Megmutatom, hogyan teszteltem ezt a Zenmate szoftvert, és kiértékeltem a szolgáltatást.

Találjuk ki…

Hogyan lehet értékelni a VPN szolgáltatást:

Ebben a folyamatban megmutatom Önnek, hogy ez a szolgáltatás komolyan veszi-e az Ön személyes adatait. Valós időben teszteltem a Zenmate-t, lépésről lépésre különböző szempontok alapján, amelyek a következők:

  1. IP szivárgásteszt + WebRTC szivárgásteszt (kiskapuk ellenőrzése)
  2. DNS szivárgásteszt (szivárog-e a DNS a streaming vagy a letöltés közben?)
  3. Ellenőrizze a Torrent IP szivárgását (melyik IP megy a torrent klienstől)
  4. Sebességteszt eredménye (mennyit fog csökkenteni)
  5. Az USA Netflix működik vagy sem
  6. A Zenmate titkosítja az internetes forgalmat vagy sem

1. teszt: IP-szivárgás-teszt előzetes böngészővel, WebRTC-szivárgásteszt

Számos webhely és eszköz van, amelyeket a VPN-szolgáltatók építettek a rémület terjesztésére és termékeik eladására. Használom VPNInsights eszközöket annak biztosítására, hogy az általam gyűjtött eredmények jogszerűek és hitelesek legyenek.

A megfelelő ellenőrzés érdekében kinyitottam az „inkognitó” fület és csatlakoztattam a Zenmate-ot.

zenmate felülvizsgálat

Most megnyitom az IP Leak Tool webhelyet. Az eredmények összehasonlításához leválasztania kell a VPN-t.

A Zenmate VPN áttekintése 2019 | Érdemes és biztonságos-e használni?

Az első mezőben láttam, hogy a jelenlegi helyem mely helyes. Most összekapcsolom a Zenmate szervert és futtatom a tesztet annak ellenőrzésére, hogy működik-e vagy sem.

A Zenmate VPN áttekintése 2019 | Érdemes és biztonságos-e használni?

Csatlakoztam az ausztrál szerverhez, és ez tökéletesnek tűnik, tehát az IP áthelyezésének első beállítása befejeződött. Most ellenőrizze, hogy a webRTC szivárog-e az eredeti IP-n vagy sem.

A Zenmate VPN áttekintése 2019 | Érdemes és biztonságos-e használni?

Láthatja, hogy a jobb oldalon található „IP szivárgás eszköz” rész néhány IP-t tartalmaz, ami hamis IP. Ez azt jelenti, hogy a Zenmate nem szivárog az Ön IP-jén a WebRTC-n keresztül. Többet megtudhat arról, mi a WebRTC és hogyan működik.

Végezetül el kell mondanom, hogy a Zenmate VPN elég jól végzi a munkáját. Megváltoztatja az IP-címet, és megakadályozza a böngészőt abban, hogy kiszivárogtassa a valódi IP-jét, ami lenyűgöző.

Nézzük meg, hogyan működik a DNS szivárgásteszt.

2. teszt - A DNS szivárgáspróba nyitva van

Ebben ellenőriztem a DNS szivárgást, miközben csatlakoztam a Zenmate-hez. Fontos tényező az ellenőrzés, különösen ha VPN-t akar vásárolni torrentként.

A VPN-ek valamikor meghiúsulnak a torrent letöltési folyamat között, és felfedik az IP-címet az ISP-nek vagy más torrent letöltőknek.

Kezdjük…

Újra kiválasztom a VPNInsights eszközhelyet, hogy ellenőrizhessem, a Zenmate szivárog-e a DNS-kérés. Itt található a DNS szivárgásteszt eszköz.

A Zenmate VPN áttekintése 2019 | Érdemes és biztonságos-e használni?

Nos, meglepő eredmények:

A Zenmate nem biztosítja az anonim és megszakító kapcsolatot, mivel láthatja, hogy a kapcsolat folyamatosan megváltoztat egy másik helyet és IP-t az ISP-vel is, nem feltárja az igazi identitásomat, de az ingadozások elragadtathatják a torzítás közben, és megállíthatják az amerikai Netflix figyelését..

Az ISP-t könnyű meghatározni, ha VPN szolgáltatást használ-e.

3. teszt - Ellenőrizze a Torrent IP-t a Zenmate-csatlakozással

Ebben a tesztben megmutatom az IP-t, amely megy keresztül az uTorrent kliensen, amikor a Zenmate csatlakozott.

Kezdjük a „torrent IP ellenőrzése” eszköz megnyitásával.

A Zenmate VPN áttekintése 2019 | Érdemes és biztonságos-e használni?

Tehát itt nincs IP-változás, nem számíthatunk a Zenmate-re. Amint azt az előző tesztben láttam, amely folyamatosan rögzítette a 100 kérést, azt mutatja, hogy a Zenmate kiteszi a DNS-t. Tehát, ez azt jelenti, hogy miközben letöltött egy torrent fájlt, a Zenmate az IP-t is megváltoztatja ebben az időben.

4. teszt - Zenmate sebességteszt eredményei:

A VPN szolgáltatók feltételezik, hogy az alagút és a titkosítás miatt csökkentik az internet sebességét. De a legtöbb VPN túl lassul a betöltött és lassú szerverek miatt. Ebben a tesztelési szakaszban megvizsgálom, hogy a Zenmate szerverek mennyire csökkentik a szokásos sávszélesség sebességét.

Ezt a tesztet Ookla®-val, Speedtest®-rel 4-5-szer végeztem el különféle szerverekkel, és szépnek találtam alacsony eredmények.

Sebességteszt Zenmate nélkül:

A Zenmate VPN áttekintése 2019 | Érdemes és biztonságos-e használni?

A Zenmate VPN Speed ​​használatával: US Server

A Zenmate VPN áttekintése 2019 | Érdemes és biztonságos-e használni?

Ezek a szerverek majdnem voltak 45% -kal lefelé a szokásos internetsebesség, ami nagyon lassú. A legjobb VPN-k általában sebességcsökkenést mutatnak 10–12%.

5. teszt - Dolgozzunk együtt a Zenmate-rel az American Netflix-el?

A Netflix erőteljes fellépése után a VPN-szolgáltatókkal szemben a VPN-k hatalmas és erős blokáddal szembesültek a Netflixtől. Azóta minden VPN megpróbálja folyamatosan frissíteni szervereit, hogy hozzáférést biztosítson a Netflixhez, de nagyon kevés közülük továbbra is működik a Netflix-rel.

Próbáljuk meg, hogy a Zenmate együttműködik-e az US Netflix-szel vagy sem.

Ma reggel korábban beszéltem az egyik támogató taggal, aki azt mondta, hogy csatlakozik egy Zenmate szervernek,az Egyesült Államok médiaÉs élvezze a hozzáférést.

Megpróbáltam a Netflix-nek elérni az én-m és tökéletesen működőképességét. Itt van az USA Netflix feloldása képernyőképe.

6. teszt: A Zemate titkosítás tesztelése:

A tesztelés ezen részében végezzen néhány tesztet, és ellenőrizze az internetes forgalmat, akár titkosított, akár nem. Ebből a célból a „Wireshark” nevű szoftver használatával ellenőrizném a hálózati titkosítást. A szoftver ezt egyszerűvé teszi. Elemezni fogja az összes csomagot, amely a kapcsolatoktól kap és küld a kapcsolaton keresztül, és megjeleníti a részleteket.

A teszt elvégzéséhez összehasonlítom az eredményeket a VPN-kapcsolattal és anélkül, és megmutatom, hogy a Zenmate titkosítja-e a forgalmat..

Zenmate VPN nélkül:

A bal oldalon láthatta a „Wireshark” nézetet, a jobb oldalon pedig a „beencrypted.com” weboldalt nyitotta meg. Tehát jól látom és megértem a csomagok információin belüli domaint..

A Zenmate VPN-mel:

Ugorjunk be a Zenmate-ba, frissítsünk mindent, és nézzük meg, mi történik.

A Zenmate VPN áttekintése 2019 | Érdemes és biztonságos-e használni?

Most csatlakoztam a Zenmate amerikai szerveréhez.

A Zenmate VPN áttekintése 2019 | Érdemes és biztonságos-e használni?

Sok eredmény van, de egyetlen eredményben sem láttam olvasható tartalmat vagy domaint. Nem találtam kapcsolódó "szöveget", és minden információ aprító szöveg formátumban van, amely egy titkosított információ.

Tehát itt Zenmate nyer,

Titkosítja az internetes forgalmat, de mivel DNS szivárgással jár, azt hiszem, nem elég biztonságos a folyamatos titkosított forgalom biztosításához.

Amit a Redditors mondott a Zenmate-ról?

A Reddit az egyik legnagyobb közösségi média site, ahol az emberek megosztják gondolataikat mindent. Időnként vannak hamis megjegyzések, amelyeket a marketingszakemberek reklámoznak, de a szakértők 98% -a ott van.

Vizsgáltam a Zenmate felhasználói tapasztalatait, és egy nagyon hatalmas vitát találtam a hibákról és azokról a kérdésekről, amelyekkel az emberek a Zenmate szolgáltatással szembesülnek. De ezek többsége 2016-tól 2017-ig volt, vagy abban a korszakban, ahol a Zenmate csak kiterjesztés formájában volt elérhető.

Itt van néhány ezek közül:

A ZenMate VPN böngésző kiterjesztésének deononimizálása & A biztonsági rés (3,5 millió érintett felhasználó) eltérítése az r / netsec-től

Működik-e a Google Chrome Extension ZenMate VPN a megterhelés érdekében? r / VPNTorrents-től

Mi a vélemény a Zenmate-ról? az r / VPN-től

Van mód a ZenMate előfizetés lemondására? (Felcsaptak) az r / VPN-ről

A Zenmate VPN biztonságos-e használni?

Nagyon biztos vagyok abban, hogy a fent bemutatott értékelés alapján önmagában megítélheti a Zenmate hatékonyságát és biztonságát. Elmondhatom, hogy a felhasználása valamilyen módon eldönti, hogy biztonságos-e a Zenmate vagy sem. De nem lenne helytelen, ha azt javaslom, hogy tartózkodjon attól a VPN-től, amely kiszivárogtatja a DNS-t.

A DNS-szivárgás a Zenmate magánéletét egészében elfedi, és ennek eredményeként nem bízhat az IP-szivárgás vagy a Torrent IP-szivárgás jó eredményeiben. A Torrenting számára ez egyenes nem az én oldalamon. Igen, streaming célra is jó lehet, mivel képes volt feloldni az amerikai Netflix blokkolását.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me