Aggódik amiatt, hogy az Opera VPN nem működik? Próbálja ki az Easy Solutions [RÖGZÍTETT]

[ware_item id=33][/ware_item]

Utoljára frissítve: 2019. szeptember 15


A szerző megállapításai: Összességében a lassabb VPN használatával, és csak proxy alagútot biztosít a böngésző forgalmához, erősen ajánlom használni igazi VPN, mint Nord

Az első, ami még egyértelmű, mielőtt továbbmennénk, az Opera volt az első böngésző, amely bevezette a beépített VPN funkciót. de ez valójában nem VPN. A VPN feltételezi, hogy adattitkosítást biztosít egy teljes internetkapcsolathoz. így a VPN-kapcsolatnak csak a böngészéssel történő használata célja az anonimitás megsemmisítése.

Az Opera böngészővel kapcsolatos általános problémák:

 • Ez nem egy igazi VPN.
 • nem tudja kiválasztani a kívánt helyet.
 • bosszantó böngészési sebesség.
 • a kapcsolat sikertelen, és nem működik.
 • NINCS gyilkos kapcsoló a DNS szivárgás megakadályozására.
 • Ez szintén kiszivárogtatja a valódi IP-t.

Véleményem szerint az asztali VPN-ügyfelek a legjobb VPN-megoldás, ha jobb adatvédelemre és biztonságra keres nagy adat titkosítással.

A legjobb, ha a NordVPN böngészőbővítést bármilyen böngészővel használja, amelyhez mind asztali klienseket, mind pedig böngészőbővítményeket kíván használni.

Az Opera VPN-t a közelmúltban megszerezte a SurfEasy VPN, amelyet az Opera átvette 2017-ben, majd később a Symantecnek, a kiberbiztonsági cégnek került át. Jelenleg az Opera VPN-t a SurfEasy fehér felirattal ellátott szolgáltatásként üzemelteti.

Számos fórumon azonban több keresési lekérdezés fordul elő, hogy az Opera VPN nem működik. A megjelenő dolog: „A VPN átmenetileg nem érhető el”, vagy a VPN-kapcsoló gomb csak a csatlakozás üzenetét mutatja..

5 egyszerű lépés az Opera VPN javításához

Szerencsére nagyon könnyű kijavítani az nem működő Opera VPN problémát. Itt található néhány gyors javítás.

1 - A VPN ismételt be- és kikapcsolása

Ha az Opera VPN hosszabb ideig tart, és folyamatosan megjelenik a csatlakozási jel, akkor kapcsolja ki és újra be a VPN-t. Az átkapcsoló VPN gomb a böngésző tetején, az URL-sáv jobb oldalán található VPN opción keresztül érhető el..

Ez egy ideiglenes javítás, és valószínűleg ugyanazt a funkciót kell végrehajtania, ha bezárja az Opera böngészőt.

2 - Törölje a böngésző gyorsítótárát

A böngésző gyorsítótárának ürítésével gyorsabbá teheti a böngészőt, és megoldhatja az Opera VPN problémát.

Az Opera böngésző gyorsítótárának törléséhez nyomja meg a Ctrl + Shift + Del gyorsbillentyűket. A megnyitott Böngészési adatok törlése ablakban jelölje be az összes négyzetet, különösen jelölje be a Tárolt képek és fájlok lehetőséget. Ezenkívül válassza az „idő kezdete” lehetőséget az opciók feletti legördülő menüből.

Végül nyomja meg a „Böngészési adatok törlése” gombot, és indítsa újra a böngészőt.

3 - Kapcsolja ki az Opera bővítményeket

Kipróbálhatja az Opera kiterjesztések kikapcsolását is, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem ez a probléma. Az Opera kiterjesztések kikapcsolása;

 • Nyomja meg az Opera tetején található menü gombot
 • Az Extension fül megnyitásához nyomja meg az Extensions gombot > Bővítmények és válassza az Enabled lehetőséget az ablak bal oldalán megjelenő lehetőségek közül.
 • Most kattintson a Letiltva gombra az összes felsorolt ​​lapon.

4 - Frissítse az Opera böngészőt

A böngésző általában nem működik megfelelően, ha hosszú ideje nem frissítette. Általában a böngésző lassan működik, de az Opera esetében a frissítés az Opera VPN teljesítményét is befolyásolhatja. A legutóbbi frissítések ellenőrzéséhez kövesse ezeket a lépéseket;

 • Kattintson a menü gombra az Opera böngésző bal felső sarkában.
 • Nyomja meg az Opera névjegye opciót, és megjelenik a frissítési ablak.

A böngésző ezután automatikusan ellenőrzi az új frissítéseket, és letölti az elérhető frissítéseket. Végül kattintson az „Újraindítás most” gombra, hogy az Opera böngésző újrainduljon.

5 - Kapcsolja ki a harmadik fél víruskereső szoftvert

Ha van telepítve harmadik féltől származó víruskereső szoftver, akkor az lehet, hogy az Opera VPN nem működik. Nem szükséges eltávolítani a víruskereső szoftvert; csak annyit kell tennie, hogy kikapcsolja az antivírusokat, amíg szüksége van az Opera VPN-kapcsolatra.

Lehet, hogy a víruskereső szoftvert kikapcsolhatja a jobb egérgombbal kattintva a tálcán található ikonra, majd a lehetőség kikapcsolására. Ezenkívül bizonyos esetekben meg kell nyitnia a szoftver ablakait, hogy letiltsa néhány víruskereső segédprogramot.

Záró szavak

Az Opera VPN teljesítményét a legtöbb felhasználó dicséri; azonban a vállalat 2018 áprilisában bejelentette a VPN leállítását az Android és iOS alkalmazások számára. Ezért sok internetező egy másik alternatív ingyenes VPN-szolgáltatást keres, amelyet érdemes letölteni. De sokan nem akarják vállalni az ingyenes VPN-k kockázatát, számukra vannak jó hírű olcsó VPN-ek is.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me