Bästa gratis VPN för Chrome – 3 gratis Google Chrome VPN

[ware_item id=33][/ware_item]

Senast uppdaterad 19 maj 2019


Författares resultat: När jag studerade Google VPN-förlängningen har jag hittat all tillägg baserad på proxyservice. Vilket innebär att det bara ger dig en annan plats, men det kommer inte att kryptera internettrafik och det kommer inte att ge dig integritet och säkerhet.

Rekommendera starkt att använda riktigt VPN för bästa säkerhet och kryptera all din Internet-trafik.

Kontinuerliga begränsningar och utnyttjande av sårbarhet till internetvärlden tvingar användare att gå mot sekretessverktyg. Ett virtuellt privat nätverk (VPN) är ett sådant verktyg. Det är sig en regering som tillämpar blockader på internetåtkomst eller en hackares skadliga avsikt; alla påverkar användarens integritet väsentligt.

Många söker efter tjänster som kan ge dem privatliv utan några utgifter. De kunde dock inte sluta med ett lämpligt beslut för sig själva eftersom många av de gratis VPN-leverantörerna är på marknaden idag.

För att tillgodose våra användare har vi listat några bästa gratis VPN för Chrome. Användare uppskattar dem globalt. Medan vi har valt Chrome eftersom det är den mest använda webbläsaren runt om i världen.

Varför du behöver bästa VPN för Chrome

Vi vet alla att Chrome är en av de mest populära webbsökmotorerna och att stor internetpopulation är beroende av den. Tyvärr finns sökmotorn inte i integritetsfunktionen i sig för att skydda användarna. Därför kan ett gratis VPN för Chrome vara den bästa utrustningen för din Chrome-webbläsare som ger skydd samt hjälper till att undvika innehållsbegränsningar, ISP-strypning, säker torrenting och många andra förmåner.

Det gör det möjligt att övervinna de hinder som implanteras av din arbetsplatsorganisation, skolor, hyresvärdar och kanske av de lokala nätverksadministratörerna. Krom-VPN ger dig en falsk IP-adress som döljer din identitet från internet-snoopers.

Framför allt är ett VPN för Chrome mycket fördelaktigt och behövs. På grund av dataskydd och trafikkryptering. Utan VPN kan all information nås av en hackare eller tredje part för riktade annonser och för att bedriva skadliga handlingar. Datakryptering av en Chrome VPN är en nödvändig del eftersom det skyddar dig från de flesta hotande risker som ISP och regeringens snooping, hacking och spårning från tredje part.

Hur man väljer bästa VPN för Chrome

Det finns ett speciellt kriterium som Chrome-användare kan ta fram den bästa VPN för Chrome. För att erkänna dessa behov och arbetspunkter för VPN är nödvändiga eftersom de enormt förenklar VPN-urvalsprocessen.

Här är de viktigaste funktionerna vi ser innan vi rekommenderar ett VPN;

 • Säkerhetsprotokoll borde vara den mest tidigare funktionen för att titta på ett VPN du väljer. VPN bör ha minst 126-bitars krypteringsprotokoll med OpenVPN. Emellertid är 256-bitars kryptering av militär kvalitet mycket att föredra.
 • Betalningsmetoder av ett VPN måste innehålla en anonym kanal som Bitcoin. Det är där en betalningsmetod som kreditkort eller andra kan läcka dina personuppgifter till VPN-leverantören så att de blir benägna att läcka.
 • Serverplatser och antalet servrar som tillhandahålls till dig är en stor faktor som påverkar din streaming och avblockering. Om du bara har några alternativ med de länder som har strikta sekretesslagar än chanserna att avblockera, blir torrent och streaming begränsat.
 • Hastighetsprestanda beror på servernätverket. Till exempel har ett stort servernätverk en kapacitet att dela användarbelastning, och du har fler alternativ att ansluta till om en viss server inte ger snabb hastighet.
 • Bandbreddgräns är de uppgifter du får från en Chrome VPN. Det är bättre att leta efter en obegränsad bandbredd så att du försiktigt kan strömma och ladda ner data.
 • Anonymitet medan många funktioner ger surfning på internet. Men här pratar vi om personuppgifter och trafikinformation som tas emot av din VPN-leverantör. Se till att VPN som du väljer har en strikt policy för icke-loggning.

5 bästa VPN för Chrome 2019:

1 - CyberGhost VPN

Värdefulla funktioner

 • Obegränsad bandbredd
 • Krypterar onlinetrafik med 256-bitars AES-kryptering
 • Lätt att installera

Mer än 850 servrar i 30 länder inklusive USA, Storbritannien, Tyskland, Frankrike, Australien, Kanada, Japan, Singapore och Mexiko.

CyberGhost VPN med sin förmåga att blockera nästan 150 miljoner annonser, 210 000 skadliga webbplatser och 260 miljoner spårningsförsök är bland de bästa gratis VPN för Chrome. Det är också bland VPN-programvaran som är lätt att installera och använda på din enhet. Det är det som gör det till nästan 12 miljoner användare över hela världen.

Säkerhetsprotokollet som erbjuds av CyberGhost VPN är AES 256-bitars kryptering som tillhandahåller kryptering av militär kvalitet till användarens datatrafik.

Det är en ISO-certifierad VPN-tjänst som släpper en årlig ”transparensrapport” som användarna får enkel åtkomst till. De har obegränsade gratistjänster, men för att få mer avancerade funktioner och ökat skydd kan du alltid byta till deras premiumtjänst.

Skaffa CyberGhost

2 - DotVPN

Värdefulla funktioner

 • Obegränsad bandbredd
 • Tillgång till mer än 10 virtuella platser
 • Ge säkerhet när du är ansluten till allmän Wi-Fi

Dot VPN är en av de mest uppmärksamhet som får gratis Chrome VPN som finns tillgänglig i Chrome App Store sedan 2014. Enligt krom-webbutiken har Dot VPN mer än 10 miljoner nedladdningar i mer än 160 länder.

Den använder 4096-bitars kryptering, vilket är dubbelt så mycket som modern bankbankstandard. Utan att tillhandahålla en enda cent kan du kringgå begränsningar och ha säker tillgång till webbplatser som Facebook, Netflix, Hulu och många andra. Men när innehåll är oåtkomligt via en gratis VPN-plats än du kan växla till en annan virtuell plats så många gånger du vill.

Men en nackdel med många användare är att de på grund av extremhastighetsproblem måste byta till sin premiumtjänst.

Här kan du ladda ner från Chrome Store

Skaffa DotVPN

3 - Gom Web VPN

Värdefulla funktioner

 • Enkel installation och användning
 • Samma konto ger en anslutning till Android, iPhone, Firefox eller Chrome utan extra kostnader
 • Nätverkskonfiguration krävs inte

Om du söker efter en lösning som effektivt kan kringgå ett begränsat innehåll du vill se utan att investera pengar, är Gom web VPN det bästa gratis VPN för Chrome att överväga.

Det är en enkel tjänst att främst arbeta för de som VPN är relativt ny teknik för. De har 1000 Mbit-blockering av servrar och proxyer som möjliggör snabb åtkomst till webbsidorna jämfört med andra gratis krom VPN-tjänster.

Men användare som använder Gom Web VPN klagar över felaktig och långsam kundtjänsttjänst i en problematisk situation. Dessutom är en gratis provperiod bara tillgänglig i sju dagar varefter du måste köpa deras pro-tjänst.

Här är nedladdningslänken för Chrome Extension

GomVPN-webbplats

4 - Hotspot Shield

Värdefulla funktioner

 • Gratis 7-dagars rättegång
 • Obegränsad bandbredd
 • Erbjuder Wi-Fi-säkerhet

Hotspot-skölden är bland de bästa gratis VPN för Chrome som har korsat ett betydande antal 500 miljoner nedladdningar över hela världen. Det ger tillgång till olika virtuella platser inklusive USA, Kanada, Frankrike, Nederländerna, Danmark och många andra. Hotspot Shield är lätt att använda med bara ett klick för att slå på den.

Med detta kromförlängning kan du säkra all din webbläsaraktivitet med 256-bitars kryptering på något av de offentliga eller privata Wi-Fi-nätverk utan att installera någon programvara. Hotspot-skärmen uppdaterar ofta sina tjänster.

Chrome Store Link för utvidgning nedladdning

Hotspot Shield-webbplats

5 - Zenmate VPN

Värdefulla funktioner

 • Över 30 VPN-serverplatser
 • Blockerar skadlig programvara
 • Ingen DNS-läcka

Chrome anser själv Zenmate VPN som den "bästa Cybersecurity-lösningen" och en starkt rekommenderad bästa gratis VPN för krom. Det har över 40 miljoner användare över hela världen som kan välja någon av servrarna i 30 länder inklusive USA och Storbritannien.

Det ger kryptering för din datatrafik och spärrar nästan allt begränsat innehåll. Skydd mot skadlig programvara som finns med Zenmate VPN ger dig säkerhet mot sårbarhetsriskerna som är ansvariga för datastölder.

Men med deras senaste policyer kan användarna inte få tillgång till alla virtuella platser med sin gratisversion. Viktiga platser som Storbritannien och USA utesluts med gratis VPN-tjänst och för att få dessa måste du köpa deras premiumpaket.

Ladda ner Zenmate-förlängning för Chrome

Zenmate webbplats

Relaterad artikel: Zenmate-alternativ

19 bästa gratis VPN för Chrome | Google Chrome Store

Här är listan över Bäst rankade VPN i Google Chrome Store

ProviderRateUser'sProxyEncryptionLinks
SetupVPN 4,7 13.676 JA NEJ Få förlängning
RusVPN 4,6 495 JA NEJ Få förlängning
HolaVPN 4,9 332.382 JA NEJ Få förlängning
DOTVPN 3,7 9124 JA NEJ Få förlängning
ZenMate 4,5 17.259 JA NEJ Få förlängning
TouchVPN 4,6 63.610 JA NEJ Få förlängning
Browsec VPN 4,5 24.641 JA NEJ Få förlängning
Hotspots 4,4 65.345 JA NEJ Få förlängning
Windscribe 4,7 12.934 JA NEJ Få förlängning
SaferVPN 4,5 18.935 JA NEJ Få förlängning
Privatix 3,8 18.345 JA NEJ Få förlängning
TunnelBear 4,7 32.441 JA NEJ Få förlängning
Hoxx 4,7 15.979 JA NEJ Få förlängning
TunnelloVPN 4,3 2989 JA NEJ Få förlängning
Gom VPN 4,4 10.072 JA NEJ Få förlängning
Avira Phantom 4,2 145 JA NEJ Få förlängning
SurfEasy 4,7 13.046 JA NEJ Få förlängning
X-VPN 3,4 177 JA NEJ Få förlängning

Proxy Extensions VS Betald VPN för Chrome

Det är möjligt att en internetleverantör är nöjd med en Chrome-proxyförlängning eftersom det ger dig ett genombrott för det begränsade innehållet. Tyvärr försummar de flesta av oss att dessa proxy-tillägg inte ger integritet och datakryptering. Därför kan alla med lite ansträngning få alla dina uppgifter, och om du har sett ett olagligt innehåll kan du få ett meddelande eller straff.

De lägger också till säkerhetsfunktioner som skadlig programvara, brandvägg eller DNS-läckskydd. Den mest pålitliga och bästa VPN för Chrome erbjuder dem. Det är därför vi aldrig rekommenderar proxy över VPN även om du väljer en gratis Chrome VPN.

Gratis VPN jämfört med en Premium

I själva verket vill varje enskild ha en utmärkt produkt med det lägsta beloppet att betala. Det är det som lockar internetanvändare till de gratis VPN-tjänsterna som skyddar dem mot ökade onlinebegränsningar. De flesta av de gratis VPN-leverantörerna har emellertid oklar integritetspolicy om vilka användare som inte är medvetna om.

Dessutom är gratis VPN-leverantörer fel på sina tjänster efter en tid av prenumerationen för att tvinga användare till den premium som de flesta av dem har.

De bästa VPN-leverantörerna med utmärkta kundrecensioner är emellertid endast tillgängliga för premiumservice, även om det bara är en liten summa pengar jämfört med de pålitliga tjänsterna du får. Men de flesta av dem erbjuder en kostnadsfri testperiod innan köpet för deras användares tillfredsställelse.

Gratis VPN: er trångt med många användare som har en extrem effekt på hastigheten och bandbreddens produktivitet. Därför är det så irriterande att strömma och ladda ner betydande innehåll med ett gratis VPN.

Men det vanligaste tänkandet som en individ kan ha är att hur en gratis VPN får vinst? De övervinner sina investeringar genom påträngande annonser medan användaren ansluter sig via tjänsten. En leverantör kan också stjäla din anslutning och använda din bandbredd för andra användare.

Därför rekommenderas en premium VPN-tjänst mer om du vill ha en permanent och effektiv lösning för dina integritetsfrågor.

3 - Bästa gratis Google Chrome VPN-tillägg:

1 - AanonymoX:

Värdefulla funktioner:

 • Det erbjuder anonym webbsökning.
 • Ändrar enkelt din IP-adress och land.
 • Kan komma åt blockerade och censurerade webbplatser.
 • Du kan tyckas surfa i en annan region.

AnonymoX är en VPN-förlängning för Google Chrome. Tillägget är tillgängligt på två språk, dvs. engelska och nederländska. Det är något mer än tillägg. Den verkliga och autentiska anonymiseringen och landsframställningen görs av ett anonymt nätverk. Nätverket består av många servrar som finns i alla länder i din landslista. Servrarna tillgodoses och ordnas av användarna.

När du öppnar någon webbplats så kommer den att öppnas av en av servrarna, känd som en proxy, innan du går in på webben. Proxy döljer effektivt den verkliga identiteten och IP-adressen. Det gör dig helt anonym och får det att se ut som någon annan kommer åt. Proxyen besöker dock webbplatsen.

2 - PureVPN Free VPN Proxy: Avblockera med integritet

Värdefulla funktioner:

 • Den lättaste VPN-förlängningen fungerar snabbt.
 • Erbjuder WebRTC-läckskydd
 • Snabb åtkomst till din favoritwebbplats från alla regioner i världen.
 • Det erbjuder obegränsad tillgång till olika online-strömningskanaler som Netflix, Hulu, Amazon Prime USA, Pandora och många fler.

Detta VPN Chrome-tillägg är tillgängligt med inbyggd sekretess- och säkerhetsfunktioner som en mängd anonyma IP-adresser och 256-bitars AES-kryptering.

Det massiva serversystemet PureVPN installeras över olika länder. Det tillåter internetanvändare med den mest utmärkta säkerheten mot angripare, hackare, snoopers, DDoS-attacker och olaglig övervakning.

Tillägget kommer också med snabbladdade streaming-servrar. Det garanterar också WebRTC-läcksskydd, obegränsad bandbredd och möjligheten att passera alla typer av geografiska begränsningar.

https://www.purevpn.com

3 - Gratis bostads-VPN | Tuxler:

Värdefulla funktioner:

 • Det erbjuder lika tillgång till nätet för alla.
 • Tillägget ger exakt val av stadsnivå.
 • Det ger obegränsad bandbredd.
 • Det erbjuder anonym surfning fullständigt.

The Free Residential VPN | Tuxler-förlängningen tillåter användaren att surfa på webben fritt utan några begränsningar. Tillägget behöver Tuxler Application för att fungera.

När tillägget har installerats får du direkt information om installationsprogrammet. Den finns på vår säkra server och installeras enkelt inom några klick.

Tuxler förändrar hur vi surfar på internet. Det gör att du kan surfa på nätet var som helst oavsett region och land. Det är endast tillgängligt på engelska.

tuxler.com

Är dessa tillägg bra för Google Chrome?

VPN-förlängningarna verkar mycket fördelaktiga för användarna, men de är tyvärr inte medvetna om dess mörka sida. Efter en hel del undersökningar framgår det att kostnadsfria Google Chrome VPN-tillägg inte alls är säkra. Dessa är ibland inte ett VPN. Analyserna avslöjar att VPN-webbläsarutvidgningar inte krypterar data, vilket innebär att de bara är proxyservrar som döljer IP-adressen men som inte kodar internettrafiken.

När en VPN-förlängning använder krypteringsprotokoll så kan den bara skydda webbläsertrafik. Det går inte att kryptera någon annan typ av data som dina apps-referenser, messenger-trafik och mycket mer.

Det finns olika rapporter om skadliga VPN-tillägg. De tillhandahåller sin tjänst gratis endast för att skicka in användarens personliga och privata information. Det är också ett bevis på att de säljer så känslig information till tredje part utan att ens användaren vet om det.