Bästa gratis VPN för FireStick & Amazon Fire TV

[ware_item id=33][/ware_item]

Amazon Fire TV Stick och Fire TV är stora plug-and-play-enheter som gör strömning enkel och enkel på HD-TV.


Kodi-användare är tacksamma för denna enkelhet och flexibilitet för att sätta upp sina egna media-nav på steroider genom att använda Amazon-plattformen.

Men eftersom mycket innehåll blockeras på grund av geografiska begränsningar och copyright-troll, behöver olika show och sportströmmar en VPN som kan gå smidigt med Kodi. En annan viktig sak är att du också vill omgå gasspjäll av din tjänsteleverantör.

Amazon FireStick har inte direkt tillgång till Google Play. Därför måste du ladda in din VPN APK-applikation. Det är inte raketvetenskap att använda ett VPN med din FireStick. Det är viktigt att en VPN-leverantör som tillhandahåller en direkt nedladdning av sin APK-fil ska övervägas.

En gratis VPN är ett nätverksverktyg som gör att du kan dölja och skydda all din online-närvaro utan att använda ett enda öre på något prenumeration. Med gratis VPN kan du njuta av alla nödvändiga tjänster. Men du kommer fortfarande att bli förbjuden att använda vissa viktiga funktioner.

Inte alla VPN fungerar bäst med FireStick. Om du också letar efter gratis VPN på FireStick så oroa dig inte för vi ger dig recensioner av bästa gratis VPN på FireStick. Dessa VPN fungerar felfritt och ger bästa möjliga resultat.

Bästa 7 gratis VPN för FireStick Fire TV:

1 - ExpressVPN:

Snabbast VPN för FireStick TV

ExpressVPN anses bäst för sina appar av bästa kvalitet, till exempel en helt ny Android-app som fungerar bra med Android-baserade strömningsenheter. Det inkluderar Amazons Fire TV och Fire TV Stick. I Amazon Fire TV Stick riktas den med fjärrkontroll. När du avfyrar det så föreslår appen snabbt de platser som ger dig den bästa anslutningshastigheten.

ExpressVPN erbjuder enastående teknisk support som innehåller mycket vägledning. Dessutom har du ett fantastiskt alternativ med 24-timmars livechatt och kan också enkelt komma i kontakt via e-postmeddelanden om det är bekvämt.

2 - IPVanish:

Erkänd för sin prestanda

IPVanish utför specifikt på båda fronter. Det inkluderar både korta och långa humleanslutningar tillsammans med tidigare var fem gånger snabbare än andra rivaler. Som ett resultat visar det senare en betydande genomsnittlig ökning med 15% i nedladdningshastigheten. I IPVanish finns det ett stort val tillgängligt för servrar tillsammans med anmärkningsvärd global täckning.

Det är en hängiven Fire TV-app som är enkel att installera och enkel att använda. Dessutom har den också några tillgängliga alternativ som automatisk IP-växling och snabb serveroptimering. Det stöder inte den första generationens FireStick. IPVanish är också känt för att inte ha någon logg eller till och med anslutningsdata när du använder tjänsten.

3 - NordVPN:

Den säkraste och säkrade VPN

NordVPN är känt för att ge bästa prestanda tillsammans med exceptionella, imponerande hastigheter med korta anslutningar och också några användbara resultat på längre avstånd. Liksom IPVanish, i NordVPN finns det också många servrar att välja. Här tillhandahåller leverantören även handledning om hur du ställer in din router med ett VPN eller delar VPN-anslutningen från ditt system så; Du kan använda tjänsten med FireStick. På senare tid finns det också en hängiven Android TV-app som du kan ladda ner från Amazon app store och kan använda den med din Fire TV.

NordVPN toppar också säkerhetsfronten. Det erbjuder dubbel datakryptering och support för alla viktiga säkerhetsprotokoll. Dessutom finns det inte någon loggningspolicy som lockar och imponerar användarna.

4 - CyberGhost:

Surfa anonymt

CyberGhost är en annan VPN designad för Kodi. CyberGhost VPN är i grunden för Kodi-användare och ger dig en fantastisk upplevelse också med gratis VPN för Kodi. Den hävdar att din internetanslutning krypteras med 256-AES bitverktyg. Genom detta kommer hackarna / angriparna att ta tusentals år att stjäla eller hacka dina data.

I detta gratis VPN har du olika stilar och metoder där du kan surfa anonymt. Du kan enkelt strömma till begränsade TV-program och videor och kan också strömma anonymt. I CyberGhost är hela gränssnittet så intuitivt att efter att ha anslutit internethastigheten förblir opåverkad.

5 - Windscribe VPN:

Starka krypteringsfunktioner

Windscribe VPN är känd för sin fria datakap-funktion. Det är känt att det är en av de bästa gratis VPN-enheterna som är beroende av att dölja ditt nätverk i enlighet därmed. Denna VPN har P2P-fildelningsfunktion som du enkelt kan använda utan att ens prenumerera. Windscribe VPN är tillgängligt på Amazon Firestick, och du kan installera det därifrån.

Windscribe VPN är ett Kanada-baserat företag som erbjuder alla viktiga funktioner och överför ett urval av spännande funktioner till användarna. Men oavsett ständiga uppdateringar av olika element från VPN-leverantören är inte allt okej och perfekt med denna VPN. Som till exempel finns det begränsade VPN-servrar i specifika länder som Kanada, Hong Kong, Tyskland, Nederländerna, Storbritannien och USA.

6 - TunnelBear VPN:

Gratis tillgång till Internet

Om du letar efter ett VPN för att maskera din internetaktivitet från alla offentliga nätverk, bör du prova TunnelBear VPN eftersom det ger de bästa alternativen. Du kan installera det från Amazon FireStick-appen. Den gratis VPN erbjuder några fantastiska och spännande funktioner som multi-login och kompatibilitet på olika plattformar också.

TunnelBear VPN har olika nackdelar. Som den ger begränsade servrar för gratisversionen. Den kapslar din bandbredd på 500 Mbs. Även om du kan få en extra GB bara genom att tweeta om dem, ger det också bara 1,5 GB per månad. På detta sätt blir din ström begränsad.

7 - HideMe VPN:

Imponerande säkerhetskonfiguration

Liksom andra gratis VPN låter HideMe VPN dig säkra din online-aktivitet när du ansluter till någon enhet. HideMe VPN ger utmärkt kompatibilitet med Linux-, Windows-, Android- och iOS-enheter. Med denna VPN kan du maximera din online-frihet när det gäller dina önskningar.

I gratisplanen för HideMe VPN finns det bara tre serverplatser för användare att välja. Dessutom blir bandbredden begränsad när du ansluter till gratis VPN.

Hur kan vi välja den bästa VPN för Amazon Fire TV-stick?

Prestanda är ett väsentligt och viktigt element för streaming. Av detta skäl bör ditt första val när du väljer ett VPN vara snabb hastighet och pålitliga anslutningar. Om det finns en fullständig server, kommer det att vara fördelaktigt och användbart att hitta snabba och snabba servrar. Ju fler alternativ du har, desto mer bra resultat ger VPN. Även du kan ha en lätt app som inte alls påverkar dina prestationsnivåer.

Det är inte nödvändigt att du alltid hittar en out-an-out-app för Fire TV Stick, men det är som en bonus när du lyckas se den. Om du är förvirrad över ditt val, oroa dig inte eftersom vi ger dig riktlinjer som du måste följa och titta när du väljer en VPN för Amazon Fire TV-stick.

Anslutningshastighet:

För utmärkt och idealisk strömning krävs goda anslutningshastigheter. På grund av kryptering bromsas ofta VPN: s hastighet. Men kvaliteten om VPN avslöjar hur mycket din ränta minskar. En VPN av god kvalitet som NordVPN och ExpressVPN ger stark kryptering för användarna utan att påverka deras anslutningshastighet. Medan vissa VPN: er på grund av deras serverns placering förbättrar deras hastighet stadigt.

Krypteringsstyrka:

VPN: er kan inte bara dölja IP-adressen utan också kryptera internettrafiken tillsammans med anslutningen. Att öka den tekniska utvecklingen har dock gjort det ganska enkelt för hackare / angripare att tränga in i krypteringslagret och spionera på din onlineaktivitet. Nu för tiden använder de bästa VPN: erna OpenVPN AES 256-bitars kryptering, vilket ger ytterligare skydd mot alla slags hot. Så du måste prova det också.

Ingen loggpolicy:

Det primära syftet med VPN är att skydda dig från alla ögon. Men genom att göra det kan de se vad du gör på internet av deras servrar effektivt. Därför är det mycket viktigt att använda ett VPN som inte behåller dina aktivitetsloggar. Dessutom bör baseras utanför allokering som inte har lagar om datalagring.

Säkerhetsfunktioner:

Det är också viktigt att välja ett VPN som erbjuder bra attraktiva funktioner som stark kryptering och snabb hastighet. De bästa leverantörerna tillhandahåller dock ytterligare säkerhetsfunktioner som en kill switch. En kill switch är mycket pålitlig eftersom den kopplar bort din när dina VPN-anslutningar tappar. Dödsbrytare skyddar också dina aktiviteter och identitet från att bli utsatta. Därför är det väsentligt för alla VPN-användare eftersom det ger ett non-stop-skydd.

Kundtjänst:

Det är något viktigt, men det försummas när du väljer en VPN-tjänst. Om du väljer ett VPN för första gången, bör du gå med något som har utmärkt kundservice. Men de flesta bra VPN ger dig en utmärkt informativ kunskapsbas, men du vet inte när du kan komma i problem antingen med att använda en VPN på Firestick eller till och med installera den.

En VPN med utmärkt kundservice är alltid till hjälp och gör mycket saker enklare. Av alla dessa skäl måste du leta efter ett VPN som erbjuder aktivt 24 x 7-stöd och i form av olika e-postmeddelanden, livechatt, biljett och fjärrhjälp och till och med telefonstöd.

Slutord:

Om du vill förbättra och förbättra din Amazon FireStick TV-upplevelse är allt du behöver en VPN av god kvalitet. Om du väljer en bra VPN kommer du att få åtkomst till allt innehåll var som helst men garanterar också att du kommer att uppleva snabb hastighet, tillsammans med obegränsad bandbredd medan du strömmar från Amazon FireStick.