Bästa gratis VPN som fungerar med amerikanska Netflix

[ware_item id=33][/ware_item]

Letar du efter en gratis VPN som fungerar med Netflix?


Du är på rätt plats.

I januari 2016 tillkännagav Netflix att det från och med nu kommer att blockera VPN som gör att användare utanför USA kan titta på det amerikanska Netflix. Som ett resultat fungerar de flesta av de betalade VPN-tjänsterna inte på Netflix.

Netflix avslöjade dock inte hur det blockerar VPN: er. I allmänhet blockerar de alla IP-adresser som associeras med värdleverantörer som vanligtvis användes av VPN-leverantörer.

Det betyder också att om du ställer in en VPN på ett Digital Ocean och sedan försöker få åtkomst till Netflix över det, kommer du fortfarande att kunna undvika geografiska restriktioner för Netflix.

Oroa dig inte!

Så på grund av Netflix enorma nedbrytning mot VPN-IP: er finns det verkligen få överlevande för närvarande, även om de berömda VPN-leverantörerna har slutat arbeta med amerikanska Netflix.

Netflix uppdaterar hela tiden den blockerade IP-listan när de hittade någon. Så det finns ingen fråga om GRATIS VPN-överlevnad på detta sätt. Även om de bästa leverantörerna av VPN-tjänster fortsätter att uppdatera servrarna på sätt som behåller amerikansk Netflix-åtkomst. Men du kan utnyttja deras gratis spår som är 7 till 30 dagar och kan kontrollera tjänsten utan investeringar.

Gratis spår-VPN: er är den enda lösningen för detta.

Här tillhandahåller vi er topp fyra gratis VPN som fungerar med Netflix. Alla dessa VPN fungerar exceptionellt bra och användarna är nöjda med sina tjänster. Ta en titt.

VPN: er som fungerar med Netflix:

Följande är VPN: n som fortfarande fungerar bra med Netflix:

  1. Express VPN
  2. Nord VPN
  3. ZenMate VPN
  4. Surf Shark VPN

Express VPN:

Express VPN är den snabbaste VPN som fungerar med Netflix. Av denna anledning är den ganska berömd och populär bland streamingentusiaster.

Genom att använda Express VPN kan du inte bara zooma förbi VPN-blocken utan också kunna blockera exklusivt amerikanskt Netflix-innehåll. Express VPN: s fem av sex servrar klarar VPN-blocken och spärrar Netflix-testet.

Genom att använda Express VPN kan du alltså se spännande nya program och filmer i överflöd.

Dess enastående hastighet gör det möjligt att strömma videor i HD. Dessutom har dess förmåga att avblockera Netflix över ett brett sortiment av enheter det användarnas antal val.

För närvarande stöder Express VN Netflix i Kanada, Storbritannien och USA. I Japan och Tokyo arbetar emellertid bara två servrar med Netflix.

I allmänhet lämnar VPN-tjänster helt åt användarna att prova varje server tills de hittar något som fungerar men detta är inte fallet med Express VPN. Express VPN-livechatsessionen hjälper användaren när de stöter på problem. En användare kan fråga agenten närvarande vid livechatsessionen vilka servrar som fungerar bäst för Netflix. Som ett resultat guidar de dem i rätt riktning.

Express VPN erbjuder en annan fantastisk funktion, dvs. Media Streamer DNS. Den låser upp Netflix på enheter som inte stöder VPN-enheter som Apple TV, spelkonsoler och smarta TV-apparater.

Är det inte fantastiskt?

NordVPN:

NordVPN är bland de mest populära valen när det gäller strömning av Netflix. Det fungerar bra med Netflix och är bland de första som fixar Netflix senaste rengöring av VPN-tjänster.

Nord VPN tillhandahåller en imponerande tjänst som kombinerar avancerad säkerhet tillsammans med supersnabba hastigheter och obegränsad bandbredd. Det kan enkelt övervinna VPN-blocken och låsa upp US Netflix också.

Med Nord VPN kan du välja mellan mer än 5 000 servrar spridda i över 60 länder. Det är ett otroligt urval som används för att strömma Netflix.

Om du vill växla mellan olika Netflix-index så kommer Nord VPNs unika Smart play-teknik dessutom spontant att ansluta dig till den snabbaste servern tillgänglig i det land du behöver. Nord VPN ansluter upp till sex servrar samtidigt så att du kan hålla ditt hushåll roat och vidarekopplat.

ZenMate VPN:

ZenMate VPN är ett Berlin-baserat VPN. Det fungerar under det kommersiella paraplyet av ZenGuard. Det är de mest användarvänliga applikationerna för många individer som inte kan engelska. ZenMate-appen kan också ses på turkiska, tyska, koreanska och spanska.

Resultaten från Zenmate-testet visar att alla plattformar inklusive Netflix agerade för det. ZenMate var gynnsam för alla anslutningar, upptäckte ingen VPN-trafik och visade inte ens några proxyfel. Det är verkligen bra nyheter för alla användare att de kan använda ZenMate inte bara för att använda Netflix utan också för andra ändamål.

ZenMate ger en fantastisk upplevelse när du kommer åt Netflix. Företaget ZenMate påverkas inte av Netflix försök att sätta geografiska begränsningar. Förhindrar också VPN-leverantörer från att tillåta människor att kringgå geo-restriktioner utan att fångas och bli blockerade. Därför föreslår experter att du försöker ZenMate också en gång.

Med ZenMate fungerar strömningen exceptionellt bra. Det stöder också HD-videokvalitet. Det är ett riktmärke och standardprestanda från en gratis VPN-tjänst.

SurfShark VPN:

SurfShark VPN är bland de VPN-tjänster som är exceptionellt riktiga och bestämda i sina föreställningar som säkrar användarens integritet i den digitala sfären. Dessutom erbjuder det också några andra högsta funktioner som är mycket pålitliga för att leverera vad de vanligtvis lovar. För närvarande erbjuder SurfShark cirka 100 servrar i 14 olika regioner runt om i världen.

SurfShark testas för att blockera Netflix, och det passade testet ganska enkelt. Resultaten av testet tillkom en stor stjärna till deras tjänster dessutom, om du har någon fråga och kontakta deras kundsupport, så de ger information om VPN-servrarna.

SurfShark VPN har ett supportalternativ för livechatt dygnet runt. Denna funktion låter vem som helst hantera problem eller funktionsfel när som helst. Utöver detta stöder det också torrent. Hastigheten den ger är ganska rimlig och bra, men inom kort bör de tänka på att förbättra den.

Hur får du tillgång till amerikanska Netflix?

Det finns ett stort problem med strömning av Netflix är att det ofta blockeras i olika delar av världen. Många människor i olika regioner i världen när åtkomst till Netflix via en VPN eller proxy-tjänst får ett meddelande '' använd unblocker eller proxy ''.

Det är den enda hemligheten med att blockera Netflix. Experter föreslår att antingen använda en utmärkt VPN-tjänst och sedan ansluta till rätt VPN-server. Unblocking Netflix är ett oändligt spel med katt och mus. I detta fall blockerar Netflix specifika VPN-servrar medan VPN hittar någon ny lösning för att ansluta till Netflix. Om du använder ett VPN som föreslagits ovan, är allt du behöver göra att kontrollera och kontrollera vilken server som låter dig avblockera Netflix.

Många som bor utanför USA undrar hur man får tillgång till American Netflix. Anledningen är att amerikanska Netflix har den största samlingen av innehåll och alla vill komma åt det. Om vi ​​talar om andra regioner så erbjuder Storbritannien Netflix bara en tredjedel av materialet som finns tillgängligt på American Netflix.

Antingen är du en exil som bor i Frankrike, Tyskland, Japan, så kan du njuta av det amerikanska Netflix. För att få tillgång till amerikanska Netflix behöver du bara välja något av de ovan rekommenderade VPN: erna och sedan ansluta till en VPN-server för att få full åtkomst.

När du har valt ett VPN kan du följa stegen som nämns nedan för att titta på och komma åt American Netflix:

  • Anslut till VPN-programvaran:

När du har valt VPN måste du hitta en lämplig VPN-programvara för din enhet direkt på VPN: s webbplats. Om du till exempel bestämmer ExpressVPN kommer du åt ett stort urval av appar som du enkelt kan använda för att få tillgång till Netflix. Express VPN stöder TV-lådor, Amazon Fire TV-pinnar och smarta TV-apparater.

  • Anslut till en VPN-server:

När du hittat VPN-programvaran kör du programvaran och ansluts till en server på platsen där Netflix finns.

  • Njut av Netflix Streaming:

I slutändan loggar du in ditt nuvarande Netflix-konto och tycker om att strömma amerikanska Netflix.

Att komma åt Netflix med ett VPN är ett kattmusspel med vissa VPN-leverantörer. Men om du använder rätt VPN för Netflix öppnar en värld av möjligheter för dig oavsett var du bor. VPN som föreslås på denna sida är bäst för Netflix och bör väljas som ett alternativ.