Bästa VPN för FireFox och gratis VS-betalda VPN-tillägg

[ware_item id=33][/ware_item]

Människor söker nu för webbläsare som har förbättrade funktioner och uppdaterar kontinuerligt sina tjänster. Bland dessa populära webbläsare är en Firefox som har specifika förbättringar som andra saknar.


Till exempel tillåter Firefox dig att ändra webbläsarens inställningar manuellt som tillåter användare att justera webbläsaren efter deras eget behov. Du kan inte göra din trafik krypterad eller dölja din IP-adress utan Firefox VPN.

VPN är ett standardverktyg som de flesta använder för olika ändamål inklusive avblockering, strömning, strömning och främst för säkerhet och integritet.

Firefox-webbläsaren stöder specifika VPN-skivor bland vilka du behöver hämta det bästa VPN-programmet för Firefox och för det finns det vissa saker du bör leta efter.

Vad man ska titta på innan man överväger Firefox VPN

Det finns några funktioner som bestämmer effektiviteten hos en VPN-tjänst. Att känna till dessa viktiga saker kan dock vara till stor fördel när du väljer ett VPN själv. Därför har vi delat de viktiga sakerna att titta på innan vi väljer en Firefox VPN.

1 - Enastående servertäckning

Serverplatserna är en viktig sak tillsammans med antalet servrar en VPN-leverantör har. Om en Firefox VPN bara har några servrar i regioner som Kina, Ryssland, Storbritannien, USA och andra sådana länder än du kanske kan få problem med att störa och avblockera innehåll.

Det beror på att dessa länder har strikta lagar och du kan ha begränsningar med dessa regionala IP: er.

2 - Säkerhetsprotokoll

Säkerhet är den mest grundläggande och viktigaste funktionen för vilken en individ väljer VPN-tjänsten. Se om VPN som du väljer har en 256-bitars krypteringsfunktion eller inte. Det är den kryptering av militär kvalitet som anses vara den mest säkra. Bland dessa bör VPN-leverantören ha några effektiva säkerhetsprotokoll som är öppna för användarna så att de kan välja efter deras behov.

3 - Snabb hastighet

Snabb hastighet är nödvändig för nästan alla exekveringar på internet, särskilt strömning och tung nedladdning.

4 - Ingen loggpolicy

Nästan alla VPN-leverantörer påstår sig ha en policy utan logg, men vissa har vaga uttalanden om att behålla loggarna och användardata. Därför är det viktigt att noggrant läsa sekretesspolicyn för den VPN-leverantör du väljer. 

5-Obegränsad bandbredd

Du kan uppleva plötsliga hastighetsfall eller bandbreddstrottling om det finns en bandbredd eller datagräns för tjänsten du väljer. Men alla populära VPN-tjänster erbjuder obegränsad bandbredd för sina användare, och det är därför de enkelt kan ladda ner och strömma stort innehåll.

5 bästa gratis VPN för Extensions Firefox

De flesta av individens sökande efter gratis VPN kan bero på att de är nya i fenomenet och de inte vill förlora pengarna i händelse av en felaktig tjänst. Tyvärr är de flesta gratis tjänster nu en kanal för att få en individs privata data så att de kan få fördelar.

Därför har vi räknat ut några av de adekvata kostnadsfria Firefox VPN så att du förblir säker mot bedrägliga fällor.

1 - Zenmate VPN | Gratis VPN för Firefox

vpn för firefox - zenmate

Zenmate är ett gratis VPN och det har också en betald version. Zenmate VPN är en populär gratis VPN-leverantör som är enkel att använda och installera som Firefox VPN.

De ger dig fyra platser (Hong Kong, Tyskland, USA och Rumänien) med gratisversionen. Med datakrypteringen blockerar Zenmate VPN också påträngande annonser och hävdar att de inte behåller användarloggar.

De tillhandahåller också NAT-brandvägg och obegränsad data för de gratis VPN-kunderna. En betydande mängd funktioner är betingade av premiumval.

2 - Betternet VPN | Bättre VPN-val för Firefox

Betternet-VPN-reviewEn bra sak med denna Firefox VPN är att du inte behöver ange personuppgifterna, inte ens e-postadressen. Betternet VPN kräver ingen registrering, och du kommer inte att se annonserna under surfning på internet.

Med en enkel och lättanvänd tjänst har du en anslutningsanslutning. Det påståendet erbjuder en snabb tjänst men du kan möta en långsam hastighet med den gratis VPN-anslutningen. Du kan också se några videoannonser med Betternet VPN.

De påstår sig också ha en loggförsäkringspolicy, men det är fortfarande att de håller dolda och vissa uppgifter.

3 - Dot VPN Firefox Extension

Bästa VPN för FireFox och gratis VS-betalda VPN-tilläggDen gratis versionen av DotVPN ger din datakryptering av 4096-bitar, och den har nästan 10 miljoner nedladdningar över hela världen.

DotVPN erbjuder obegränsad bandbredd och tillgång till 12 servrar. De säger emellertid på sin officiella webbplats att tjänsterna hos DotVPN kommer att försämras med tiden som går. Vi har listat DotVPN i Firefox VPN på grund av de recensioner och användare det har fått för den gratis versionen.

Men du har minimala funktioner när det gäller jämförelse av gratisversionen och DotVPN premium-tjänster.

4 - Hotspot Shield VPN

Bästa VPN för FireFox och gratis VS-betalda VPN-tilläggHotspot-skölden kan listas som ett bästa gratis VPN i många aspekter, och med andra specifikationer fungerar det också som det bästa gratis VPN för Firefox. Hotspot Shield hävdar att de har vunnit nästan 200 miljoner nedladdningar och VPN är kompatibel med alla populära enheter som Windows, Mac, iPhone, iPad och även Android-enheterna.

Denna Firefox VPN ger en enkel användning med en enkel installation. Du kommer att få en U.S-server för anslutningen till denna VPN-leverantör. Därför kan du bara bryta restriktionerna för U.S.-innehåll. Hotspot Shield ger dig 1 GB datagräns per dag, vilket är helt otillräckligt för de flesta användare.

Serverplatserna ökar till mer än 20 när du använder Hotspot Shield elitversion. Dessutom är deras betalda tjänst annonsfri och har mer datagräns.

5 - CyberGhost VPN

Bästa VPN för FireFox och gratis VS-betalda VPN-tillägg

CyberGhost VPN är också kompatibelt med de flesta OS och enheter inklusive Mac-, Windows-, iOS- och Android-telefoner. Trots att han är listad i Firefox VPN, skyddar CyberGhost VPN all internettrafik och inte bara den som kommer från Firefox webbläsare.

Med deras gratisversion är du begränsad till en tre timmars session men med obegränsad dataanvändning. Det gör det möjligt för användare av gratisversionen att ansluta till de 15 serverländerna av totalt 31 länder där CyberGhost-servrar finns. De ger säker 256-bitars kryptering över OpenVPN men för användare av Windows, OS X och Android. För iOS har du inte köpt deras premiumversion.

3 Bästa betalda VPN för FireFox

Nästan alla av oss är fascinerade av ordet "gratis" men bara när de inte är utrustade med extra krångel och problem. Samma sak är fallet med VPN-tjänster. De flesta letar efter gratis VPN-leverantörer. Men de flesta av dem hittar inte en effektiv eller snart efter att ha valt en gratis tjänst måste de byta över premiumversionen av VPN eller måste sluta.

För att lösa problemet med de flesta internetanvändare har vi sorterat de prisvärda VPN-skivor som är lika effektiva och kan visa sig vara den bästa VPN för Firefox-användare.

1 - NordVPN | Bästa alternativet

nordvpn för mostsecurevpn

Fördelar

 • Ingen bandbreddgräns
 • DNS-läckskydd
 • Strikt policy utan logg
 • Lämplig hastighetsprestanda
 • P2P-fildelning och enkelt att spännande
 • 6 samtidiga enhetsanslutningar

Nackdelar

 • En gratis rättegång är komplicerad

NordVPN har många utmärkta funktioner, och de har fantastiska paket att erbjuda VPN-questers. Det viktigaste är att du inte behöver riskera alla dina pengar; de ger en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti om du inte gillar funktionerna eller om du har problem.

Ändå är problemet med att lösa problemet med NordVPN utmärkt eftersom du har en kundtjänst på heltid (dygnet runt) som de har utbildad personal för..

Det viktigaste för VPN: er är säkerheten. NordVPN erbjuder dig ett mobilvänligt säkerhetsprotokoll, IKEv2 / IPsec tillsammans med PPTP, L2TP, IPSec och OpenVPN. Det finns några distinkta säkerhetsfunktioner som bara är tillgängliga med denna Firefox VPN som Onion over Tor, Automatic Kill Switch och Double VPN. Alla dessa funktioner förbättrar NordVPN-användarnas säkerhet och integritet oavsett vilken prissättning de har prenumererat på,

Dessa är de prissättningsplaner som erbjuds av NordVPN;

 • 1 månad [$ 11,95 per månad]
  Det är den mest grundläggande planen utan rabatt. Du måste också genomföra prenumerationsprocessen varje månad.
 • 6 månader [$ 7,00 per månad - $ 42 för 6 månader]
  Denna plan erbjuder dig en rabatt på 41% varje månad, och du måste betala totalt 42 $ för en 6-månadersperiod.
 • 12 månader [5,75 dollar per månad - 69 dollar i 12 månader]
  Detta prissättningspaket har en 52% månadsrabatt med bara 17 USD till sexmånadersplanen.

Till skillnad från de flesta av VPN-tjänsterna har NordVPN ytterligare två prissättningspaket under en begränsad tid med extrema rabatter och överkomliga priser.

 • 2 år [3,28 dollar per månad - 79 dollar för 24 månader]
 • 3 år [$ 2,75 per månad - $ 2,75 för 36 månader]

2 - ExpressVPN

expressvpn för krom

Fördelar

 • Flammande snabb hastighet
 • Stort servernätverk
 • Split Tunneling
 • 3 samtidiga anslutningar 

Nackdelar

 • Gratis provversion inte tillgänglig
 • Lite dyr

ExpressVPN är den bästa VPN bland alla VPN-tjänster, men skälet till att vi placerade det på andra plats i denna Firefox VPN-lista är att de bara är lite dyrare än andra VPN-leverantörer. Men när det gäller funktionerna ger ExpressVPN dig de mest pålitliga och avancerade tjänsterna.

På grund av den smidiga och tillfredsställande prestationen fortsätter ExpressVPN-användare med denna leverantör och de är inte oroliga för det något högre beloppet. Som ExpressVPN hävdar är de den snabbaste VPN bland alla, och det är sant. När vi testade Express VPN var nedladdningshastigheterna samma som utan VPN-anslutning.

När det gäller säkerhet krypterar ExpressVPN din trafik med kryptering av 256-bitars AES-algoritm i militär kvalitet. De erbjuder säkerhetsprotokoll för, PPTP, L2TP, SSTP och SSH. Du kan välja mellan dessa protokoll och ställa in den önskade genom manuell konfiguration eller programvara.

Ändå har du också en riskfri chans att testa tjänsterna och funktionen för ExpressVPN genom hävstångseffekten av 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

De prisplaner som erbjuds av ExpressVPN är;

 • 1 månad [$ 12,95 per månad]
 • 6 månader [$ 9,99 per månad - $ 59,95 faktureras var sjätte månad]
 • 12 månader [$ 8,32 per månad - $ 99,95 faktureras varje 1 år] * rekommenderas *

3 - Privat internetuppkoppling

privat internetuppkoppling för krom

Fördelar

 • SOCKS5 Proxy
 • Prisvärda prisplaner
 • Ingen loggpolicy
 • Stor servertäckning
 • 5 samtidiga anslutningar 

Nackdelar

 • Ingen kostnadsfri prövning

Privat Internet Access är också ett VPN som du kan överväga om du söker efter bästa VPN för Firefox-webbläsare. Det har ett stort servernätverk med mer än 3200 servrar i olika länder från hela världen.

Om du torrenterar eller delar torrentfiler ger PIA VPN dig möjligheten till den separata P2P-servern som är optimerad för obegränsad hastighet och obegränsad bandbredd. Ändå är säkerhetsprotokollen du kan välja i den här Firefox VPN, OpenVPN, PPTP och L2TP.

PIA VPN har en enkel användning och en klickanslutning tillsammans med några effektiva VPN-funktioner. Dessa särdrag är internet-kill switch och smart DNS-skydd. Internet kill switch håller dig skyddad och kopplar bort ditt internet automatiskt vid VPN-anslutningsförlust. Genom ett sådant utförande förblir din internettrafik anonym och säker från att visas okrypterad till datasnoopare.

Viktigast av allt är att prissättningspaketen för PIA VPN är överkomligt och värt att överväga tillsammans med 7-dagars pengarna tillbaka garanti. Prisplanerna för privat internetåtkomst är;

 • 1 månad [$ 6,95 per månad]
 • 6 månader [$ 5,99 per månad - $ 35,95 faktureras var sjätte månad]
 • 1 år [$ 3,33 per månad - $ 39,95 faktureras varje år] * rekommenderas *

Varför undvika att välja gratis VPN

Här i den här artikeln har vi tillhandahållit er båda, den bästa VPN för Firefox (betald) och den bästa gratis VPN för Firefox. Listan över gratis VPN innehåller alla Firefox VPN som har bättre faciliteter och funktioner jämfört med de tusentals gratis VPN som inte alls är säkra för dig.

Ändå har dessa VPN också en premiumtjänst, och för detta ändamål begränsar de extremt sina funktioner för användarna av gratisversionen så att de måste byta till premiumplanen. Å andra sidan har de mest ett högt pris jämfört med de betalda tjänster som diskuteras ovan.

Här är några framstående skäl som du bör undvika att överväga gratis VPN;

 • De ger dig bara en enda enhetsanslutning
 • Oftast ges du få eller bara en VPN-server att ansluta till och av den anledningen har du mycket begränsade alternativ för avblockering och strömning.
 • Du kan se ett uttalande utan loggning, men de gratis VPN-leverantörerna tjänar pengar genom att sälja användardata.
 • För det mesta måste du uppleva påträngande annonser och videor.
 • Dessa VPN är trångt med många användare, och det är därför du alltid måste möta hastighetsproblemen. En annan anledning till vilken din hastighet är långsam är att dessa VPN-leverantörer tvingar dig mot deras premiumabonnemang.
 • Kundtjänst är inte utmärkt och du måste oftast vänta länge på att få lösningar eller svar på dina problem.

Slutsats: Firefox VPN är en viktig sökning som många människor är förvirrade över. Därför har vi löst alla problem med listorna över gratis Firefox VPN och Betald Firefox VPN som har värdefulla funktioner. Dessutom är alla diskuterade VPN: s ansedda och har utmärkta recensioner från användarna.