Bästa VPN för strömning – Oblockerad och snabbaste strömning

[ware_item id=33][/ware_item]

Världen håller på att bli en global by bara för att du kan se och ansluta till andra delar av världen som är i ett visst hörn. Men idag har många geo-restriktioner och censurpolicy begränsat användarna att njuta av sitt favoritinnehåll. Nästan varje land har begränsat något internetinnehåll som är tillåtet i andra.


Du kan emellertid kringgå dessa begränsningar genom att ha det bästa VPN för strömning. De flesta VPN-användare är de som har valt det som VPN för strömningsändamål. VPN: s höga spetskompetens är emellertid säkerhet och integritet som det ger med avblockering av strömmande innehåll. När du flyter är du också benägen att cyberstölder och sårbarheter som kan överföra dina data till nyfikna ögon.

Regeringarna påverkar sådana begränsningar på grund av ett licensavtal av upphovsrättsinnehavarna som inte tillåter att deras innehåll strömmas någon annanstans. Många länder har också strikta lagar om avblockering av sådant innehåll.

Varför du ska använda VPN för streaming

När du vill njuta av ditt favoritinnehåll, och det har begränsningar, irriterar det dig. Men genom att använda VPN för streaming kan du stöta på dessa problem. Geo-restriktionerna och censurpolicyn för specifika saker beror på brott mot upphovsrätten, vilket kan vara en olaglig handling.

Men en ansedd och bästa VPN för streaming ger dig ett sätt genom sådana problem. Den tilldelar dig en falsk IP-adress enligt det innehåll du vill titta på. Till exempel är du villig att titta på direktuppspelning av brittisk kabel-TV än en VPN skulle ansluta dig till servern i Storbritannien och genom detta kommer du att visas som infödda i den regionen där innehållet är lagligt och har inga begränsningar . Därför försvinner risken för att bli fångad i en olaglig handling också när du använder VPN för streaming.

En VPN för strömning ger dig också krypteringen som gör att du inte kan känna igen internettrafik för alla som spårar dig. De bästa VPN: n för strömning är de som har en effektiv makt att hålla dina uppgifter anonyma från alla enheter inklusive Internetleverantörer, myndigheter, brottsbekämpning och andra nyfikna ögon.

Därför förblir dina uppgifter oidentifierade och ingen kunde ens känna igen din identitet på webbplatsen du besöker. Så du är fri att njuta av dina favoritartiklar på nästan alla kanaler som Netflix, Hulu, Amazon prime etc. när du är ansluten till ett VPN för strömning utan några sekretessproblem.

En av de mest användbara fördelarna med att ansluta till Bästa VPN för streaming är att du kan njuta av alla saker när du reser till något annat land. Många av de länder du besöker har strikta regler för strömmande innehåll som strider mot deras policy. Men när du har VPN med dig är det inget att oroa sig för.

Alla dessa bekvämligheter som en VPN för strömningsleverantörer är som gör det till det bästa valet för dem som är ett stort fan av att titta på saker från hela världen. Oavsett om det är TV-program, filmer, live-program eller cricket-ligor är du begränsad till ingenting.

Funktioner som gör den bästa VPN för streaming

På grund av lagar och policyer från många länder om streaming rör de flesta människor sig mot VPN för streaming. En sådan brådska har dock skapat möjligheter för många bedragare att lura människor genom att erbjuda falska VPN-tjänster. Många gratis VPN-leverantörer är också de som saknar effektiva tjänster och deras användare måste möta problem.

Även om det finns vissa funktioner som vissa VPN-leverantörer erbjuder till sina användare som gör dem till bästa VPN för streaming. En VPN med servrar i många länder ger effektiv strömning och har möjlighet att enkelt blockera innehållet på grund av dess stora täckning av servrar. Genom att ansluta användaren till den närmaste servern i det land vars innehåll han / hon vill strömma.

Streamingvideor är en fantastisk upplevelse om de är smidiga och har ostoppad nedladdning. För att säkerställa detta måste du se till att en VPN för streaming du väljer har snabb hastighet. Generellt sett måste de flesta kunder möta hastighetsproblem efter att ha installerat ett VPN-problem som kan undvikas endast när du har den bästa VPN-strömningen.

Men många gånger måste du möta plötsliga hastighetsfall och nedladdningsproblem. Detta händer när din VPN-leverantör stegrar hastigheten efter att den når en viss bandbreddgräns. När det finns tung trafik på en server bromsas också VPN-tjänsten. Så när du strömmar över tungt innehåll som Netflix, HBO eller Hulu, kan du möta långsam hastighet. Tänk därför alltid på ett VPN för strömning som erbjuder hög bandbreddgräns.

Många tror också att det inte är viktigt att strömma anonymitet och identitet, men det är inte fallet. När du strömmar ett innehåll som är blockerat i det området än du kan debiteras för att begå en olaglig handling. Dessutom kan cyberhot som dyker upp under strömning försvinna genom bästa VPN för strömning som erbjuder ett effektivt säkerhetsprotokoll.

Det här är några funktioner som du bör tänka på om du vill ha en bra och säker strömningsupplevelse.

5 Bästa VPN för streaming | Bästa rekommendationer 2018

Som sagt tidigare har människor många VPN-val att välja mellan. Men om du verkligen letar efter autentiska och effektiva VPN-filer för streaming är det bara ett fåtal som uppfyller kriterierna. När du väljer en ansedd VPN är det en långvarig lösning för dina strömningsproblem.

Människor som väljer gratis VPN-tjänster klagar mest på ineffektiva tjänster och inkonsekvenser de måste möta. Sådana VPN: er har också problem med låg hastighet, vilket är ett stort hinder för dem som älskar streaming.

Här skulle vi erbjuda dig Bästa VPN för strömningsalternativ för att ge dig lätt att välja bland en av de mest föredragna VPN-tjänsterna för användare runt om i världen. Sådana VPN har utmärkta kundvårdstjänster och är värda att spendera pengar.

1 - NordVPN (Plats - Panama)

VPN-Windows 10

Fördelar:

 • Effektiv strömning av DNS
 • Stor täckning av servrar
 • VPN-over-VPN
 • Ingen bandbreddgräns

Nackdelar:

 • Det gick inte att ansluta flera enheter till samma protokoll åt gången
 • Gratisversionen är komplicerad och dold

NordVPN är vårt första val för bästa VPN för strömning på grund av dess enorma servertäckning, dvs mer än 760 servrar i olika länder, det ger utmärkta möjligheter att avblockera innehåll för användarna. De har också infört det mobilvänliga säkerhetsprotokollet IKEv2 / IPsec tillsammans med andra protokoll, dvs. PPTP, L2TP, IPSec och OpenVPN.

Deras policy för logg är också den genom vilken dess kunder förblir anonyma och skyddade medan de strömmar saker. NordVPNs snabbströmningsservrar ger också smidig och obehindrad nedladdning av videor.

Otillgängligheten för att ansluta flera enheter till samma protokoll gör det dock lite ineffektivt. Endast fyra enheter kan anslutas samtidigt till samma protokoll. På grund av dess prisvärda prisplaner och 30-dagars pengarna tillbaka-garanti placeras den på de andra VPN-leverantörerna. Prissättningsplanerna är;

 • 1 månad [$ 11,95 per månad]
 • 6 månader [$ 7,00 per månad - $ 42 för 6 månader]
 • 12 månader [5,75 dollar per månad - 69 dollar i 12 månader]

Special Holiday Deal

 • 2 år [3,29 dollar per månad - 79 dollar för 2 år] * rekommenderas *

2 - ExpressVPN (Plats - Brittiska Jungfruöarna)

VPN-Windows 10

Fördelar:

 • Enastående servertäckning med responsiv latens
 • Utmärkt hastighet

Nackdelar:

 • Gratis provversion inte tillgänglig
 • Lite dyrt jämfört med andra

På grund av sin snabba snabba hastighet är ExpressVPN listat bland de bästa Bästa VPN för streaming. Den har servrar i nästan 90 länder vilket betyder åtkomst till praktiskt taget allt innehåll i något land. Det ger också kundtjänst dygnet runt som säger att du kan hantera ditt problem när som helst.

ExpressVPN är baserat på Brittiska Jungfruöarna och har en strikt loggpolicy som håller användarens identitet helt anonym och säker. Men det är lite dyrare än de andra VPN-leverantörerna. Men otillgängligheten för gratis test med ExpressVPN övervinns genom erbjudandet av 30-dagars pengarna tillbaka-garanti. Prissättningsplanerna är;

 • 1 månad [$ 12,95 per månad]
 • 6 månader [$ 9,99 per månad - $ 59,95 faktureras var sjätte månad]
 • 12 månader [$ 8,32 per månad - $ 99,95 faktureras varje 1 år] * rekommenderas *

3 - PureVPN (Plats - Hong Kong)

VPN-Windows 10

Fördelar:

 • Stor servertäckning
 • Utmärkt prestanda
 • Ingen loggpolicy

Nackdelar:

 • Ingen kostnadsfri prövning
 • DNS-läcka

Om din video slås eller har slutat svara, har du möjlighet att döda switch med PureVPN. Det är det som skyddar dina data från sådan osäkerhet, och sådana funktioner gör det till ett av de bästa VPN för strömning som ska väljas.

Andra kännetecken för PureVPN är Split Tunneling och Virtual Router. Genom delad tunneling kan du dela dina saker i krypterad och icke-krypterad data enligt det innehåll som inte behöver kryptering. Detta hjälper din internethastighet att förbli snabb. Men Virtual Router gör din VPN-programvara till en Wi-Fi-hotspot för att ansluta fler enheter tillsammans med separata 5 enheter som den i sig stöder på ett enda konto.

Det tillhandahåller inte kostnadsfri testperiod men har 7-dagars återbetalningsgaranti. Prissättningsplanerna är;

 • 1 månad [$ 10,95 per månad]
 • 6 månader [$ 8,95 per månad - $ 53,70 faktureras var sjätte månad]
 • 2 år [$ 2,95 per månad - $ 70,80 faktureras vartannat år] * rekommenderas *

4 - Privat internetanslutning (plats - Förenta staterna)

VPN-Windows 10

Fördelar:

 • Stort nätverk av servrar
 • Billiga priser jämfört med andra

Nackdelar:

 • Genomsnittlig prestanda
 • Ingen kostnadsfri rättegång

Privat Internet Access (PIA) VPN är också vår enda rekommendation för Bästa VPN för strömning. Det har ett stort servernätverk som är mer än 3200 servrar i olika länder, vilket gör det enkelt att strömma. De har separata P2P-servrar optimerade för obegränsad hastighet och obegränsad bandbredd på dem. Men deras nedladdningshastighet är lite låg jämfört med andra.

Men de låga priserna för PIA VPN kompenserar för problemet. Dessutom har den strikt ingen loggpolicy trots att det är en USA-baserad VPN-tjänst. Med 7-dagars återbetalningsgaranti är deras prisplan;

 • 1 månad [$ 6,95 per månad]
 • 6 månader [$ 5,99 per månad - $ 35,95 faktureras var sjätte månad]
 • 1 år [$ 3,33 per månad - $ 39,95 faktureras varje år] * rekommenderas *

5 - IvacyVPN (Plats - Singapore)

VPN-Windows 10

Fördelar:

 • Tillfredsställande prestanda
 • Prisvärd prisplan

Nackdelar:

 • Mobilt stöd under genomsnittet
 • Återbetalning är tillgänglig under begränsade villkor

Vår sista rekommendation för bästa VPN för streaming är IvacyVPN. De erbjuder optimerade P2P-servrar med jämn hastighet och obegränsad bandbredd. Det har möjlighet att ansluta 5 enheter åt gången.

På grund av sitt läge i Singapore erbjuder det en strikt loggpolicy för sina kunder. De har reviderat sin 7-dagars återbetalningspolicy, och nu är dina alternativ begränsade för att få en återbetalning. Du får ingen återbetalning om du har använt betalningsmetoder för Bitcoin eller Paymentwall; du har använt 7 GB eller mer bandbredd; du har anslutit VPN 30 gånger eller mer.

Med 7-dagars pengarna tillbaka-garanti, är prisplaner som erbjuds av IvacyVPN;

 • 1 månad [$ 8,10 per månad]
 • 6 månader [$ 5,40 per månad - $ 32,40 faktureras var sjätte månad]
 • 2 år [1,83 $ per månad (efter kupong) - 44,10 $ faktureras vartannat år] * rekommenderas *

Slutsats:

När du strömmar dina favoritartiklar, vill du ha felfri och oavbruten strömningsupplevelse. Men begränsningarna och blockaderna skapar irritation bland folket. Men nuvarande strikthet på internet och strömmande innehåll kan bli hårdare under den kommande tiden.

Av denna anledning har vi rekommenderat våra läsare Bästa VPN för streaming som kan förbättra deras internetupplevelse tusen gånger bättre. Förutom detta kan oroen för att vara benägna för datasårbarheter och cyberbrott också undvikas genom en säker och ansedd VPN.

Med möjligheterna till stort strömmande innehåll vill ingen förbli obekant med så fantastiska saker. Så om du är villig att ha ett stort strömningsäventyr så skaffa dig ett av det VPN för streaming som nämns ovan.