Bästa VPN för Torrenting Reddit Choice 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

Reddit är en av de största sociala plattformarna för granskning och frågeställning. På webbplatsen finns det opartiska åsikter och autentiska kommentarer om de olika produkterna och de senaste ämnena. Denna åsiktswebbplats tros vara en trovärdig källa på grund av strikta lagar och legitima torrentrar som delar sina åsikter utan någon personlig fördel.


När det gäller VPN-frågor ökar uppdraget mer och mer dagligen. De flesta av individerna kan komma åt Reddit via ett VPN på grund av begränsningar. På grund av det enorma Reddit-innehållet kan tittarna emellertid inte ta reda på den lösning som behövs för deras problem. Därför har vi uppdelat VPN-ämnet enligt funktionerna och användarnas behov och har utfört en djupgående analys av varje del.

Här kommer vi att belysa den bästa VPN för Torrenting Reddit som sekvenseras enligt användarnas och experternas åsikt om Reddit. Torrenters söker mestadels ett VPN på grund av strikta nationella lagar och högre sekretessrisker medan de torrent.

Bästa VPN för Torrenting On Reddit:

RösterProvider informationCoupon
[657k] NordVPN Få kupong
[567k] ExpressVPN Få kupong
[543k] PureVPN Få kupong
[532K] Privat internetuppkoppling Få kupong

5 bästa VPN för Torrenting Choice Reddit:

Här är VPN: er som jag har hittat diskuterade på Reddit ganska ofta och på gott sätt, det finns många VPN-leverantörer på Reddit anlitade ett marknadsföringsteam för att diskutera sina produkter och generera falska kommentarer för att få användaren att tro på det. Jag har använt och medlem på Reddit ganska länge nu, jag vet vem som är berättigad att prata eller är värd att lita på.

Efter lång forskning har jag hittat dessa VPN-skivor som är den bästa torrent-VPN på Reddit.

NordVPN rankad som nr 1 på Reddit For Torrents

Enligt Redditers är NordVPN ett ganska populärt val för torrenting. Användarna av NordVPN uppskattade de torrentvänliga funktionerna i Nord som P2P-optimerade servrar, Kill Switch och DNS-läckskyddet.

Vissa människor klagar dock över att det inte tillhandahåller någon gratis tjänst och en långsam anslutning på vissa servrar. Ändå har många föreslagit alternativet för serverväxling för bättre hastigheter eftersom NordVPN har ett stort servernätverk.

Besök NordVPN webbplats

ExpressVPN - 2: a högst rankad

ExpressVPN har imponerat ett brett spektrum av användare för sin snabbaste hastighet, vilket är mer fördelaktigt när det gäller strömning. Orsaken till att lista det som bästa VPN för att torrentera Reddit är de många åsikter och rekommendationer till förmån.

Även om många ExpressVPN-användare har påpekat de högre priserna, har de hävdat att det är en värd investering. Enligt dem finns det stora nedladdnings-, uppladdnings- och anslutningshastigheter tillsammans med de avancerade funktionerna för DNS-läcksskydd, kill switch och IPv6 läckeskydd.

Besök ExpressVPN-webbplatsen

CyberGhost Pro - Rankat nr 3

CyberGhost Pro är den betalda versionen som har fått de flesta redditers-röster och gjort till den bästa VPN för att torrenting Reddit.

De har också en gratis version men med begränsad bandbredd och serverplats. Den betalade versionen ger emellertid obegränsad bandbredd, stor hastighet och integritet mot juridiska meddelanden. Analysera recensionerna av torrenters avslöjade att det finns angivna P2P-servrar för torrent, men de fungerar bra. Vi har också dragit ut att CyberGhost Windows- och Android-versionen fungerar smidigare än andra.

En sak som är annorlunda än andra VPN-leverantörer är att CyberGhost VPN-ledningen själv var involverad i diskussionen och besvarar användarfrågor regelbundet.

Besök CyberGhost Pro webbplats

Kupong här 73% rabatt

PureVPN - rankad på 4: e plats

PureVPN är en billig VPN bland alla dessa diskuterade bästa VPN för att torrentera Reddit och ändå har det lyckats tillfredsställa användarna. De imponerande funktionerna för redditers var inte annorlunda än andra torrent VPN och här diskuterades också hastigheten mest.

Folk uppskattade också den lättanvända programvaran och obegränsad bandbredd. Det fanns dock några redditers som stördes av nyheten om PureVPN som delade användarloggar med FBI. Ändå har PureVPN rensat att loggarna har observerats i 5 dagar och det är bandbreddens användning och anslutningstid, inte surfhistoriken.

Besök PureVPN webbplats

Här är avtalslänken

Privat internetanslutning VPN - 5: e rankad

Många redditers diskuterar och presenterar oroen för att PIA VPN är baserat i USA och på grund av platsen är det möjligt att ha juridiska hot. Trots att användare delar sina åsikter om att andra servrar än USA fungerar bra.

Privat Internet-åtkomst var det enda VPN-nätverket för att torrentera Reddit som inte har någon sådan oro och negativ syn. De flesta av användarna använde den i flera år och de är nöjda med hastigheten, enkel installation, kill switch-funktionen och priset. En av recensionerna tyder på att den nederländska proxyen fungerar supersnabbt, vilket också är användbart för torrenting.

Besök webbplatsen för privat tillgång till internet

Bästa VPN för Torrenting Reddit

Bästa gratis VPN: er för Torrenting Reddit

Gratis VPN-sökningar är verkligen populära, men de många namnen dyker upp i Googles sökresultat så snart du skriver in “gratis VPN för Torrenting.” Detta skapar uppenbarligen förvirring i våra sinnen, och de flesta människor söker en pålitlig förstahandsanvändare recension. Sökningen efter "bästa gratis VPN för torrenting Reddit" gör sökprocessen mer exakt och pålitlig.

Men tyvärr, när jag gräver djupt in i Reddit-kategorierna för gratis VPN för torrenting, kunde jag inte hitta någon positiv recension eller en kommentar som återspeglar bra torrenting-upplevelse med en gratis VPN.

Torrenting stöds helt i många gratis VPN: er och de påstår sig inte ha torrentfunktion. Men de flesta gratis VPN: er hävdar att de är effektiva medan P2P-fildelning och torrenting men de är extremt irriterande just nu du börjar torrentera. Den begränsade bandbredden och hastigheten är den mest negativa punkten, men frånvaron av avancerade funktioner som Kill Switch, IPv6-läcksskydd och DNS-läcksskydd är också det som saknar vilket gör att gratis VPN för strömning verkligen är riskabelt.

Avancerade funktioner du bör titta i VPN för Torrenting

Det finns vissa funktioner som mycket kan improvisera den torrenting upplevelsen. Jag har räknat ut dessa funktioner från redditors kommentarer för frågan om "bästa VPN för torrenting Reddit".

Kill Switch

Kill Switch är funktionen som automatiskt kopplar bort internetanslutningen när VPN-anslutningen plötsligt tappar. Problemen med VPN-anslutningen är mycket vanliga medan de strömmar på grund av den höga databehandlingen.

Den här funktionen skyddar dig mot potentiell dataförlust som inträffar när okrypterade datapaket passerar via internet när VPN-anslutningen är nere.

DNS Leak Protection

Som antyds av namnet introduceras denna funktion speciellt när det fanns många rapporter om verklig IP som exponerar risk via DNS-läcka. DNS-läcka inträffar i närvaro av VPN när några av DNS-förfrågningarna går till ISP-DNS istället för anonym VPN-DNS-server. Det finns många skäl för DNS-läckage.

IPv6 Läckskydd

IPv6 är ett nytt protokoll som inte stöds av många webbplatser och VPN: er. På grund av den förvirrade förvirringen kan IPv6-läckan avslöja din verkliga identitet. För att utrota en sådan risk för exponering av identitet har många VPN inkluderat IPv6-läckskyddsfunktion.