Beste gratis VPN die werkt met Amerikaanse Netflix

[ware_item id=33][/ware_item]

Ben je op zoek naar een gratis VPN die werkt met Netflix?


U bent op de juiste plaats.

In januari 2016 kondigde Netflix aan dat het vanaf nu VPN's blokkeert waarmee gebruikers buiten de VS de Amerikaanse Netflix kunnen bekijken. Als gevolg hiervan werken de meeste betaalde VPN-services niet op Netflix.

Netflix heeft echter niet onthuld hoe VPN's worden geblokkeerd. Over het algemeen blokkeren ze al die IP-adressen die gekoppeld zijn aan hostingproviders die vaak door VPN-providers werden gebruikt.

Het betekent ook dat, als je een VPN op een digitale oceaan instelt en vervolgens probeert toegang te krijgen tot Netflix, je nog steeds geografische beperkingen op Netflix kunt vermijden.

Maak je geen zorgen!

Dus, vanwege het enorme optreden van Netflix tegen VPN IP's, zijn er momenteel echt weinig overlevingen, hoewel de beroemde VPN-providers niet meer werken met Amerikaanse Netflix.

Netflix blijft de geblokkeerde IP-lijst bijwerken wanneer ze er een vinden. Er is dus geen sprake van GRATIS VPN-overleving op deze manier. Hoewel de beste VPN-serviceproviders de servers blijven bijwerken op manieren die toegang houden tot de Amerikaanse Netflix. U kunt echter gebruikmaken van hun gratis parcours dat 7 tot 30 dagen duurt, en de service zonder investering kunnen controleren.

Gratis trail VPN's zijn hiervoor de enige oplossing.

Hier bieden we je de top vier gratis VPN's die werken met Netflix. Al deze VPN's werken uitzonderlijk goed en de gebruikers zijn blij met hun diensten. Even kijken.

VPN's die werken met Netflix:

Hieronder volgen de VPN's die nog steeds goed werken met Netflix:

  1. Express VPN
  2. Nord VPN
  3. ZenMate VPN
  4. Surf Shark VPN

Express VPN:

Express VPN is de snelste VPN die werkt met Netflix. Alleen om deze reden is het vrij beroemd en populair bij streaming-enthousiastelingen.

Door Express VPN te gebruiken, kunt u niet alleen voorbij de VPN-blokken zoomen, maar kunt u ook exclusieve Amerikaanse Netflix-inhoud deblokkeren. De vijf van de zes servers van de Express VPN doorstaan ​​de VPN-blokken en deblokkeren Netflix-test.

Door Express VPN te gebruiken, kunt u dus spannende nieuwe shows en films in overvloed bekijken.

Dankzij de uitstekende snelheid kan het video's in HD streamen. Bovendien maakt het voor gebruikers de keuze uit Netflix op een breed scala aan apparaten.

Momenteel ondersteunt Express VN Netflix in Canada, het VK en de VS. In Japan en Tokio werken echter slechts twee servers met Netflix.

Over het algemeen laten VPN-services de gebruikers volledig over om elke server te proberen totdat ze iets vinden dat werkt, maar dit is niet het geval met Express VPN. De Express VPN live chatsessie helpt de gebruiker wanneer hij een probleem tegenkomt. Een gebruiker kan de bij de live chatsessie aanwezige agent vragen welke servers het beste werken voor Netflix. Als gevolg daarvan leiden ze hen in de goede richting.

Express VPN biedt nog een andere geweldige functie, d.w.z. Media Streamer DNS. Het blokkeert Netflix op apparaten die geen VPN's ondersteunen, zoals Apple TV, gameconsoles en smart tv's.

Is het niet geweldig?

NordVPN:

NordVPN is een van de meest populaire keuzes als het gaat om Netflix-streaming. Het werkt goed met Netflix en is een van de eersten die de nieuwste opschoning van VPN-services van Netflix repareert.

De Nord VPN biedt een indrukwekkende service die hoogwaardige beveiliging combineert met supersnelle snelheden en onbeperkte bandbreedte. Het kan gemakkelijk de VPN-blokken overwinnen en blokkeert ook US Netflix.

Met Nord VPN kunt u kiezen uit meer dan 5.000 servers verspreid over 60+ landen. Het is een ongelooflijke selectie die wordt gebruikt voor het streamen van Netflix.

Bovendien, als u tussen verschillende Netflix-indexen wilt schakelen, maakt de unieke Smart play-technologie van Nord VPN u spontaan verbinding met de snelste server die beschikbaar is in het land dat u nodig hebt. De Nord VPN verbindt maximaal zes servers tegelijkertijd, zodat u uw huishouden geamuseerd en afgeleid kunt houden.

ZenMate VPN:

De ZenMate VPN is een Berlijnse VPN. Het werkt onder de commerciële paraplu van ZenGuard. Het is de meest gebruiksvriendelijke applicatie voor veel mensen die geen Engels kunnen spreken. De ZenMate-app kan ook in het Turks, Duits, Koreaans en Spaans worden bekeken.

De resultaten van de Zenmate-test tonen aan dat alle platforms, inclusief Netflix, ervoor hebben gehandeld. ZenMate was gunstig voor alle verbindingen, detecteert geen VPN-verkeer en heeft zelfs geen proxyfouten weergegeven. Het is inderdaad geweldig nieuws voor alle gebruikers dat ze ZenMate niet alleen kunnen gebruiken voor het gebruik van Netflix, maar ook voor andere doeleinden.

ZenMate biedt een geweldige ervaring bij toegang tot Netflix. Het bedrijf ZenMate wordt niet beïnvloed door de pogingen van Netflix om geografische beperkingen op te leggen. Ook voorkomen dat VPN-providers mensen toestaan ​​geografische beperkingen te omzeilen zonder betrapt te worden en geblokkeerd te raken. Daarom stellen experts voor om ZenMate ook een keer te proberen.

Met ZenMate werkt de streaming uitzonderlijk goed. Het ondersteunt ook HD-videokwaliteit. Het is een benchmark en standaardprestaties van een gratis VPN-service.

SurfShark VPN:

De SurfShark VPN is een van die VPN-services die uitzonderlijk echt is en wordt bepaald in hun prestaties die de privacy van gebruikers in de digitale sfeer waarborgen. Bovendien biedt het ook een aantal andere superieure functies die zeer betrouwbaar zijn in het leveren van wat ze gewoonlijk beloven. Op dit moment biedt SurfShark ongeveer 100 servers in 14 verschillende regio's over de hele wereld.

SurfShark wordt getest op het deblokkeren van Netflix en het heeft de test vrij gemakkelijk doorstaan. De resultaten van de test hebben bovendien een grote ster aan hun services toegevoegd, als u vragen hebt en contact opneemt met hun klantenondersteuning, zodat ze informatie verstrekken over de VPN-servers.

De SurfShark VPN heeft een 24/7 live chat-ondersteuningsoptie. Met deze functie kan iedereen problemen of storingen op elk gewenst moment oplossen. Daarnaast ondersteunt het ook torrenting. De snelheid die het biedt is redelijk en goed, maar binnenkort zouden ze moeten denken om het te verbeteren.

Hoe krijg je toegang tot American Netflix?

Er is een groot probleem met het streamen van Netflix, omdat het vaak in verschillende delen van de wereld wordt geblokkeerd. Veel mensen in verschillende delen van de wereld krijgen toegang tot Netflix via een VPN- of proxy-service ‘’ gebruik deblokker of proxy ’.

Het is het enige geheim van het deblokkeren van Netflix. Experts raden aan om een ​​uitstekende VPN-service te gebruiken en vervolgens verbinding te maken met de juiste VPN-server. Deblokkeren Netflix is ​​een eindeloos spel van kat en muis. Hier, in dit geval, blokkeert de Netflix specifieke VPN-servers terwijl de VPN een nieuwe oplossing vindt om verbinding te maken met Netflix. Als je een VPN gebruikt zoals hierboven gesuggereerd, hoef je alleen maar te verifiëren en te controleren met welke server je Netflix kunt deblokkeren.

Veel mensen die buiten de VS wonen, vragen zich af hoe ze toegang krijgen tot de Amerikaanse Netflix. De reden is dat Amerikaanse Netflix de grootste verzameling inhoud heeft en iedereen er toegang toe wil hebben. Als we het over andere regio's hebben, biedt het VK Netflix u slechts een derde van het materiaal dat beschikbaar is op American Netflix.

Of je bent een ballingschap die woont in Frankrijk, Duitsland, Japan, je kunt genieten van de Amerikaanse Netflix. Om toegang te krijgen tot Amerikaanse Netflix, hoeft u alleen maar een van de hierboven aanbevolen VPN's te kiezen en vervolgens verbinding te maken met een VPN-server om volledige toegang te krijgen.

Nadat je een VPN hebt gekozen, kun je de onderstaande stappen volgen om de Amerikaanse Netflix te bekijken en te openen:

  • Maak verbinding met de VPN-software:

Na het selecteren van de VPN, moet u een geschikte VPN-software voor uw apparaat direct op de website van VPN vinden. Als u bijvoorbeeld kiest voor ExpressVPN, hebt u toegang tot een grote selectie apps die u gemakkelijk kunt gebruiken om toegang te krijgen tot Netflix. De Express VPN ondersteunt tv-boxen, Amazon Fire TV Sticks en Smart TV's.

  • Maak verbinding met een VPN-server:

Nadat je de VPN-software hebt gevonden, voer je de software uit en wordt deze verbonden met een server op de locatie waar Netflix aanwezig is.

  • Geniet van Netflix-streaming:

Uiteindelijk log je in op je huidige Netflix-account en geniet je van het streamen van Amerikaanse Netflix.

Toegang krijgen tot Netflix met een VPN is een cat-mouse game met sommige VPN-providers. Maar als u de juiste VPN voor Netflix gebruikt, wordt er een wereld van mogelijkheden voor u geopend, ongeacht waar u woont. De VPN die op deze pagina wordt voorgesteld, is het beste voor Netflix en moet als optie worden gekozen.