Beste gratis VPN som fungerer med amerikanske Netflix

[ware_item id=33][/ware_item]

Leter du etter en gratis VPN som fungerer med Netflix?


Du er på rett sted.

I januar 2016 kunngjorde Netflix at det fra nå og frem vil sperre VPN-er som lar brukere utenfor USA se amerikanske Netflix. Som et resultat fungerer de fleste av de betalte VPN-tjenestene ikke på Netflix.

Netflix avslørte imidlertid ikke hvordan det blokkerer VPN-er. Generelt blokkerer de alle IP-adressene som knyttes til hostingleverandører som ofte ble brukt av VPN-leverandører.

Det betyr også at hvis du setter opp en VPN på et digitalt hav og deretter prøver å få tilgang til Netflix over det, fremdeles vil du kunne unngå geografiske restriksjoner på Netflix.

Ikke bekymre deg!

På grunn av Netflix 'enorme nedbrudd mot VPN IP-er, er det virkelig få overlevende for tiden, selv om de berømte VPN-leverandørene har sluttet å jobbe med amerikanske Netflix.

Netflix fortsetter å oppdatere den blokkerte IP-listen når de fant noen. Så det er ikke noe spørsmål om GRATIS VPN-overlevelse på denne måten. Selv om beste VPN-tjenesteleverandører fortsetter å oppdatere serverne på måter som holder på amerikansk Netflix-tilgang. Imidlertid kan du benytte deg av Free Trail som er 7 til 30 dager, og kan sjekke tjenesten uten investeringer.

Gratis trail VPN-er er den eneste løsningen for dette.

Her gir vi deg topp fire gratis VPN-er som fungerer med Netflix. Alle disse VPN-ene fungerer usedvanlig bra, og brukerne er fornøyde med tjenestene sine. Ta en titt.

VPN-er som fungerer med Netflix:

Følgende er VPN-er som fortsatt fungerer godt med Netflix:

  1. Express VPN
  2. Nord VPN
  3. ZenMate VPN
  4. Surf Shark VPN

Express VPN:

Express VPN er den raskeste VPN som fungerer med Netflix. Av bare denne grunnen er den ganske kjent og populær blant streamingentusiaster.

Ved å bruke Express VPN kan du ikke bare zoome forbi VPN-blokkene, men kan også fjerne blokkering av eksklusivt amerikansk Netflix-innhold. Express VPNs fem av seks servere passerer VPN-blokkering og blokkerer Netflix-testen.

Ved å bruke Express VPN kan du dermed se spennende nye show og filmer i overflod.

Den enestående hastigheten gjør det mulig å streame videoer i HD. Dessuten gjør muligheten for å fjerne blokkering av Netflix på et bredt spekter av enheter brukerne flere valgmuligheter.

For øyeblikket støtter Express VN Netflix i Canada, Storbritannia og USA. I Japan og Tokyo fungerer imidlertid bare to servere med Netflix.

Generelt overlater VPN-tjenester helt til brukerne å prøve hver server til de finner noe som fungerer, men dette er ikke tilfelle med Express VPN. Express VPN live chat-økten hjelper brukeren når de støter på problemer. En bruker kan spørre agenten som er til stede på live chat-økten, hvilke servere som fungerer best for Netflix. Som et resultat leder de dem i riktig retning.

Express VPN tilbyr en annen flott funksjon, dvs. Media Streamer DNS. Den blokkerer Netflix på enheter som ikke støtter VPN-er som Apple TV, spillkonsoller og smarte TV-er..

Er det ikke fantastisk?

NordVPN:

NordVPN er blant de mest populære valgene når det gjelder Netflix-streaming. Det fungerer bra med Netflix og er blant de første som fikser Netflixs nyeste rensing av VPN-tjenester.

Nord VPN tilbyr en imponerende tjeneste som kombinerer avansert sikkerhet sammen med supersnelle hastigheter og ubegrenset båndbredde. Det kan enkelt overvinne VPN-blokkeringene og fjerne blokkering av amerikanske Netflix også.

Med Nord VPN vil du kunne velge mellom mer enn 5000 servere spredt i over 60 land. Det er et utrolig utvalg som brukes til å streame Netflix.

Hvis du ønsker å skifte mellom forskjellige Netflix-indekser, vil Nord VPNs unike Smart play-teknologi spontant koble deg til den raskeste serveren som er tilgjengelig i landet du trenger. Nord VPN kobler opptil seks servere samtidig som lar deg holde husholdningen underholdt og viderekoblet.

ZenMate VPN:

ZenMate VPN er en Berlin-basert VPN. Det fungerer under den kommersielle paraplyen til ZenGuard. Det er de mest brukervennlige applikasjonene for mange personer som ikke kan engelsk. ZenMate-appen kan også vises på tyrkisk, tysk, koreansk og spansk.

Resultatene fra Zenmate-testen viser at alle plattformene inkludert Netflix handlet for den. ZenMate var gunstig for alle tilkoblingene, oppdaget ingen VPN-trafikk og serverte ikke engang proxyfeil. Det er virkelig gode nyheter for alle brukere at de kan bruke ZenMate ikke bare for bruk av Netflix, men også til andre formål.

ZenMate gir en flott opplevelse når du får tilgang til Netflix. ZenMate-selskapet blir upåvirket av Netflix 'forsøk på å sette geografiske begrensninger. Hindre også VPN-leverandører fra å la folk omgå geo-begrensninger uten å bli fanget og bli blokkert. Derfor foreslår eksperter å prøve ZenMate en gang også.

Med ZenMate fungerer strømming eksepsjonelt bra. Den støtter også HD-videokvalitet. Det er en referanse og standardytelse fra en gratis VPN-tjeneste.

SurfShark VPN:

SurfShark VPN er blant de VPN-tjenestene som er usedvanlig reelle og bestemt i sine forestillinger som sikrer brukernes personvern på den digitale sfæren. Videre tilbyr den også noen andre suveren funksjoner som er svært pålitelige for å levere det de vanligvis lover. For tiden tilbyr SurfShark rundt 100 servere i 14 forskjellige regioner rundt om i verden.

SurfShark blir testet for å fjerne blokkering av Netflix, og den gikk ganske enkelt gjennom testen. Resultatene av testen ga en stor stjerne til tjenestene deres i tillegg, hvis du har spørsmål og kontakter kundesupport, slik at de gir informasjon angående VPN-serverne.

SurfShark VPN har et døgnåpent live chat supportalternativ. Denne funksjonen lar hvem som helst takle problemer eller funksjonsfeil når som helst. I tillegg til dette støtter det også torrenting. Farten den gir er ganske rimelig og god, men i løpet av kort tid bør de tenke å forbedre den.

Hvordan får du tilgang til amerikanske Netflix?

Det er et stort problem med streaming av Netflix, fordi det ofte blokkeres i forskjellige deler av verden. Mange mennesker i forskjellige regioner i verden når tilgang til Netflix av en VPN eller proxy-tjeneste mottar en melding 'bruk unblocker eller proxy' '.

Det er den eneste hemmeligheten bak å fjerne blokkeringen av Netflix. Eksperter foreslår at du enten bruker en utmerket VPN-tjeneste og deretter kobler til riktig VPN-server. Unblocking Netflix er et uendelig spill med katt og mus. I dette tilfellet blokkerer Netflix spesifikke VPN-servere mens VPN finner ut en ny løsning å koble seg til Netflix. Hvis du bruker en VPN som foreslått ovenfor, er alt du trenger å gjøre å bekrefte og sjekke hvilken server som lar deg fjerne blokkeringen av Netflix.

Mange mennesker bosatt utenfor USA lurer på hvordan de skal få tilgang til amerikanske Netflix. Årsaken er at amerikanske Netflix har den største samlingen av innhold og alle ønsker å få tilgang til det. Hvis vi snakker om andre regioner, tilbyr UK Netflix bare en tredjedel av materialet som er tilgjengelig på American Netflix..

Enten er du en eksil som bor i Frankrike, Tyskland, Japan, så kan du glede deg over det amerikanske Netflix. For å ha tilgang til amerikanske Netflix, trenger du bare å velge hvilken som helst av de ovenfor anbefalte VPN-ene og deretter koble til en VPN-server for å få full tilgang.

Etter å ha valgt en VPN, kan du følge trinnene som er nevnt nedenfor for å se og få tilgang til amerikanske Netflix:

  • Koble til VPN-programvaren:

Etter å ha valgt VPN, må du finne en passende VPN-programvare for enheten direkte på VPNs nettsted. Hvis du for eksempel bestemmer ExpressVPN, får du tilgang til et stort utvalg av apper du enkelt kan bruke for å få tilgang til Netflix. Express VPN støtter TV-bokser, Amazon Fire TV Sticks og Smart TV-er.

  • Koble til en VPN-server:

Etter å ha funnet VPN-programvaren, kjører du programvaren og blir koblet til en server på stedet der Netflix er til stede.

  • Nyt Netflix-streaming:

Til slutt, logg inn din nåværende Netflix-konto og nyt streaming av amerikanske Netflix.

Å få tilgang til Netflix med en VPN er et kattemusespill med noen VPN-leverandører. Men hvis du bruker riktig VPN for Netflix, åpner en verden av muligheter for deg uansett hvor du bor. VPN-en som foreslås på denne siden er best for Netflix og bør velges som et alternativ.