Beste gratis VPN voor Chrome – 3 Gratis Google Chrome VPN

[ware_item id=33][/ware_item]

Laatst bijgewerkt 19 MEI 2019


Bevindingen van de auteur: Tijdens het onderzoek naar de Google VPN-extensie heb ik alle extensies gevonden op basis van proxy-service. Dit betekent dat u alleen een andere locatie krijgt, maar internetverkeer niet wordt gecodeerd en u geen privacy en beveiliging krijgt.

Beveel ten zeerste aan om echte VPN te gebruiken voor de beste beveiliging en al uw internetverkeer te coderen.

Voortdurende beperkingen en misbruik van kwetsbaarheid voor de internetwereld dwingen gebruikers ertoe over te gaan op privacyhulpmiddelen. Een Virtual Private Network (VPN) is zo'n hulpmiddel. Of het nu een overheid is die blokkades toepast op internettoegang of de kwaadwillende bedoeling van een hacker; ze hebben allemaal een aanzienlijke invloed op de privacy van gebruikers.

Veel mensen zijn op zoek naar service die hen zonder kosten privacy kan bieden. Ze konden echter geen passende beslissing nemen omdat veel van de gratis VPN-providers tegenwoordig op de markt zijn.

Om onze gebruikers te bedienen, hebben we een aantal gratis VPN's voor Chrome op een rij gezet. Gebruikers waarderen ze wereldwijd. We hebben echter Chrome gekozen omdat dit de meest gebruikte browser ter wereld is.

Waarom je de beste VPN voor Chrome nodig hebt

We weten allemaal dat Chrome een van de populairste webzoekmachines is en dat grote internetpopulaties hiervan afhankelijk zijn. Helaas heeft de zoekmachine op zichzelf geen privacyfunctie om de gebruikers te beschermen. Daarom kan een gratis VPN voor Chrome de beste apparatuur voor uw Chrome-browser zijn die bescherming biedt en helpt om inhoudsbeperkingen, ISP-beperking, veilige torrenting en vele andere voordelen te omzeilen.

Hiermee kunt u de barrières overwinnen die zijn geïmplanteerd door uw werkplekorganisatie, scholen, verhuurders en misschien door de lokale netwerkbeheerders. De Chrome VPN biedt u een nep-IP-adres dat uw identiteit verbergt voor snoopers op het internet.

Bovenal is een VPN voor Chrome bijzonder voordelig en nodig. Vanwege gegevensbescherming en verkeerscodering. Zonder een VPN zijn alle gegevens toegankelijk voor een hacker of een externe organisatie voor gerichte advertenties en om kwaadaardige daden te verrichten. Gegevenscodering door een Chrome VPN is een noodzakelijk onderdeel omdat het u beschermt tegen de meest bedreigende risico's zoals internetproviders en snuffelen door de overheid, hacking en tracking door derden.

Hoe de beste VPN voor Chrome te kiezen

Er is een bepaald criterium waarop de Chrome-gebruikers de beste VPN voor Chrome kunnen vinden. Om deze behoeften te erkennen en zijn werkpunten van VPN noodzakelijk omdat ze het VPN-selectieproces enorm vereenvoudigen.

Hier zijn de belangrijkste functies die we bekijken voordat we een VPN aanbevelen;

 • Beveiligingsprotocollen zou de meest voorafgaande functie moeten zijn om te kijken naar een VPN die u selecteert. De VPN moet ten minste 126-bits coderingsprotocol hebben met OpenVPN. 256-bit codering van militaire kwaliteit verdient echter de meeste voorkeur.
 • Betaalmethodes van een VPN moet een anoniem kanaal bevatten, zoals Bitcoin. Dat is waar een betaalmethode zoals creditcard of anderen uw persoonlijke gegevens naar de VPN-provider kunnen lekken en deze kunnen lekken.
 • Serverlocaties en het aantal aan u geleverde servers is een grote factor die uw streaming en deblokkering beïnvloedt. Als je slechts een paar opties hebt met de landen die strikte privacywetten hebben, wordt de kans op deblokkering, torrenting en streaming beperkt.
 • Snelheid Prestaties hangt af van het servernetwerk. Een groot servernetwerk heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om de gebruikersbelasting te verdelen en u hebt meer opties om verbinding mee te maken als een bepaalde server geen hoge snelheid levert.
 • Bandbreedtelimiet zijn de gegevens die u ontvangt van een Chrome VPN. Het is beter om te zoeken naar een onbeperkte bandbreedte, zodat u achteloos gegevens kunt streamen en downloaden.
 • Anonimiteit terwijl veel functies internetten mogelijk maken. Maar hier hebben we het over de persoonlijke gegevens en verkeersinformatie die door uw VPN-provider worden ontvangen. Zorg ervoor dat de VPN die u selecteert een strikt no-log beleid heeft.

5 Beste VPN voor Chrome 2019:

1 - CyberGhost VPN

Waardevolle functies

 • Onbeperkte Bandbreedte
 • Codeert online verkeer met 256-bit AES-codering
 • Makkelijk te installeren

Meer dan 850 servers in 30 landen, waaronder de VS, het VK, Duitsland, Frankrijk, Australië, Canada, Japan, Singapore en Mexico.

CyberGhost VPN met zijn vermogen om bijna 150 miljoen advertenties, 210.000 kwaadwillende sites en 260 miljoen trackingpogingen te blokkeren, is een van de beste gratis VPN voor Chrome. Het is ook een van de VPN-software die eenvoudig te installeren en te bedienen is op uw apparaat. Dat is wat bijna 12 miljoen gebruikers over de hele wereld maakt.

Het beveiligingsprotocol dat wordt aangeboden door CyberGhost VPN is AES 256-bit codering die zorgt voor militaire codering voor het dataverkeer van de gebruiker.

Het is een ISO-gecertificeerde VPN-service die een jaarlijks "transparantieverslag" uitgeeft waartoe de gebruikers eenvoudig toegang hebben. Ze hebben echter onbeperkte gratis services, om meer geavanceerde functies en een betere bescherming te krijgen, kunt u altijd overschakelen naar hun premium-service.

Download CyberGhost

2 - DotVPN

Waardevolle functies

 • Onbeperkte Bandbreedte
 • Toegang tot meer dan 10 virtuele locaties
 • Zorg voor beveiliging terwijl u verbonden bent met openbare wifi

Dot VPN is een van de meest opvallende gratis Chrome VPN die sinds 2014 beschikbaar is in de Chrome App Store. Volgens de Chrome Web Store heeft Dot VPN meer dan 10 miljoen downloads in meer dan 160 landen.

Het maakt gebruik van 4096-bit encryptie, wat het dubbele is van de moderne bankstandaarden. Zonder één cent te bieden, kunt u beperkingen omzeilen en beveiligde toegang hebben tot websites zoals Facebook, Netflix, Hulu en vele anderen. Wanneer inhoud echter ontoegankelijk is via een gratis VPN-locatie, kunt u deze zo vaak als u wilt overschakelen naar een andere virtuele locatie.

Maar een nadeel van veel gebruikers is dat ze vanwege extreme snelheidsproblemen moeten overschakelen naar hun premium-service.

Hier kunt u downloaden van Chrome Store

Download DotVPN

3 - Gom Web VPN

Waardevolle functies

 • Gemakkelijke installatie en gebruik
 • Hetzelfde account biedt een verbinding met Android, iPhone, Firefox of Chrome zonder extra kosten
 • Netwerkconfiguratie niet vereist

Als u op zoek bent naar een oplossing die een beperkte inhoud die u wilt bekijken zonder geld te kunnen omzeilen, is Gom web VPN de beste gratis VPN voor Chrome om te overwegen.

Het is een moeiteloze service die voornamelijk werkt voor degenen waarvoor VPN relatief een nieuwe technologie is. Ze hebben 1000 Mbit deblokkeer servers en proxy's die snelle toegang tot de webpagina's mogelijk maken in vergelijking met andere gratis Chrome VPN-services.

Gebruikers die Gom Web VPN gebruiken, klagen echter over een foutieve en trage klantenservice in een problematische situatie. Ook is een gratis proefperiode slechts zeven dagen beschikbaar, waarna u hun pro-service moet kopen.

Hier is de downloadlink voor de Chrome-extensie

GomVPN-website

4 - Hotspot-schild

Waardevolle functies

 • Gratis 7 dagen op proef
 • Onbeperkte Bandbreedte
 • Biedt wifi-beveiliging

Hotspot-schild is een van de beste gratis VPN voor Chrome die wereldwijd een aanzienlijk aantal 500 miljoen downloads heeft overschreden. Het biedt toegang tot verschillende virtuele locaties, waaronder de VS, Canada, Frankrijk, Nederland, Denemarken en vele anderen. Hotspot Shield is eenvoudig te bedienen met slechts één klik om het in te schakelen.

Met deze Chrome-extensie kunt u al uw browseractiviteit beveiligen met 256-bits codering op openbare of particuliere Wi-Fi-netwerken zonder software te installeren. Hotspot shield werkt zijn diensten regelmatig bij.

Chrome Store-link voor het downloaden van extensies

Website van Hotspot Shield

5 - Zenmate VPN

Waardevolle functies

 • Meer dan 30 VPN-serverlocaties
 • Blokkeert malware
 • Geen DNS-lek

Chrome beschouwt Zenmate VPN zelf als de "beste Cybersecurity-oplossing" en een sterk aanbevolen beste gratis VPN voor Chrome. Het heeft meer dan 40 miljoen gebruikers over de hele wereld die een van de servers in 30 landen kunnen kiezen, waaronder de VS en het VK.

Het biedt codering voor uw dataverkeer en deblokkeert bijna alle beperkte inhoud. Malwarebescherming aanwezig bij Zenmate VPN biedt u beveiliging tegen de kwetsbaarheidsrisico's die verantwoordelijk zijn voor gegevensdiefstallen.

Met hun recente beleid hebben de gebruikers echter geen toegang tot alle virtuele locaties met de gratis versie. Belangrijke locaties zoals het VK en de VS zijn uitgesloten met gratis VPN-service en om deze te krijgen, moet u hun premium-pakket kopen.

Download Zenmate extensie voor Chrome

Zenmate-website

Gerelateerd artikel: Zenmate-alternatieven

19 Beste gratis VPN voor Chrome | Google Chrome Store

Hier is de lijst met best beoordeelde VPN op Google Chrome Store

ProviderRateUser'sProxyEncryptionLinks
SetupVPN 4.7 13.676 JA NEE Krijg extensie
RusVPN 4.6 495 JA NEE Krijg extensie
HolaVPN 4.9 332.382 JA NEE Krijg extensie
DOTVPN 3.7 9124 JA NEE Krijg extensie
ZenMate 4.5 17.259 JA NEE Krijg extensie
TouchVPN 4.6 63.610 JA NEE Krijg extensie
Browsec VPN 4.5 24.641 JA NEE Krijg extensie
hOTSPOTS 4.4 65.345 JA NEE Krijg extensie
Windscribe 4.7 12.934 JA NEE Krijg extensie
SaferVPN 4.5 18.935 JA NEE Krijg extensie
Privatix 3.8 18.345 JA NEE Krijg extensie
TunnelBear 4.7 32.441 JA NEE Krijg extensie
Hoxx 4.7 15.979 JA NEE Krijg extensie
TunnelloVPN 4.3 2989 JA NEE Krijg extensie
Gom VPN 4.4 10.072 JA NEE Krijg extensie
Avira Phantom 4.2 145 JA NEE Krijg extensie
SurfEasy 4.7 13.046 JA NEE Krijg extensie
X-VPN 3.4 177 JA NEE Krijg extensie

Proxy-extensies versus betaalde VPN voor Chrome

Het is mogelijk dat een internetprovider blij is met een Chrome-proxy-extensie omdat deze u een doorbraak geeft voor de beperkte inhoud. Helaas negeren de meesten van ons het feit dat deze proxy-extensies geen privacy en gegevenscodering bieden. Daarom kan iedereen met een kleine inspanning al uw gegevens krijgen en als u illegale inhoud hebt bekeken, kunt u een kennisgeving of boete krijgen.

Ze voegen ook beveiligingsfuncties toe, zoals bescherming tegen malware, firewall of DNS-lekbescherming. De meest betrouwbare en beste VPN voor Chrome biedt hen. Daarom raden we nooit proxy via VPN aan, zelfs niet als u een gratis Chrome VPN kiest.

Gratis VPN in vergelijking met een Premium

Feitelijk wil elk individu een uitstekend product hebben tegen het minste te betalen bedrag. Dat is wat internetgebruikers aantrekt tot de gratis VPN-services die hen beschermen tegen verhoogde online beperkingen. De meeste gratis VPN-providers hebben echter onduidelijk privacybeleid waarover gebruikers zich niet bewust zijn.

Ook beschuldigen gratis VPN-providers hun diensten na enige tijd van abonnement om gebruikers te dwingen naar de premium die de meeste van hen hebben.

De beste VPN-providers met uitstekende klantbeoordelingen zijn echter alleen beschikbaar voor premium-service, hoewel het slechts een kleine hoeveelheid geld is in vergelijking met de vertrouwde services die u krijgt. Maar de meeste van hen bieden een gratis proef voor de aankoop voor de tevredenheid van hun gebruikers.

Gratis VPN's vol met veel gebruikers die een extreme impact hebben op de snelheid en de bandbreedteproductiviteit. Daarom is het zo vervelend om substantiële inhoud te streamen en downloaden met een gratis VPN.

Maar de meest voorkomende gedachte die een persoon zou kunnen hebben, is dat hoe een gratis VPN winst behaalt? Ze overwinnen hun investeringen door opdringerige advertenties terwijl de gebruiker verbinding maakt via de service. Een provider kan ook uw verbinding stelen en uw bandbreedte gebruiken voor andere gebruikers.

Daarom wordt een premium VPN-service meer aanbevolen als u een permanente en efficiënte oplossing voor uw privacykwesties wilt.

3 - Beste gratis Google Chrome VPN-extensies:

1 - AanonymoX:

Waardevolle functies:

 • Het biedt anoniem surfen op het web.
 • Verandert eenvoudig uw IP-adres en land.
 • Heeft toegang tot geblokkeerde en gecensureerde websites.
 • U kunt lijken te surfen op een andere regio.

De anonymoX is een VPN-extensie voor Google Chrome. De extensie is beschikbaar in twee talen, namelijk Engels en Nederlands. Het is iets meer dan de extensies. De echte en authentieke anonimisering en fabricage van landen worden allemaal gedaan door een anoniem netwerk. Het netwerk bestaat uit vele servers in elke staat van uw landenlijst. De servers worden verzorgd en gerangschikt door de gebruikers.

Wanneer u een website bezoekt, wordt deze, voordat u toegang krijgt tot het web, geopend door een van de servers, ook wel proxy genoemd. De proxy verbergt effectief de echte identiteit en het IP-adres. Het maakt je volledig anoniem en het lijkt alsof iemand anders toegang heeft. De proxy bezoekt echter de website.

2 - PureVPN Gratis VPN-proxy: deblokkeren met privacy

Waardevolle functies:

 • De lichtste gratis VPN-extensie werkt op hoge snelheid.
 • Biedt WebRTC-lekbescherming
 • Snel toegang tot uw favoriete website vanuit elke regio ter wereld.
 • Het biedt onbeperkte toegang tot verschillende online streamingkanalen zoals Netflix, Hulu, Amazon Prime US, Pandora en nog veel meer.

Deze VPN Chrome-extensie is beschikbaar met ingebouwde privacy- en beveiligingsfuncties zoals een overvloed aan anonieme IP's en 256-bit AES-codering.

Het enorme PureVPN-serversysteem wordt in verschillende landen geïnstalleerd. Hiermee kunnen internetgebruikers de meest uitstekende beveiliging bieden tegen aanvallers, hackers, snoopers, DDoS-aanvallen en illegale surveillance.

De extensie wordt ook geleverd met snel geladen streaming-servers. Het garandeert ook WebRTC-lekbescherming, onbeperkte bandbreedte en de mogelijkheid om elk type geografische beperking door te geven.

https://www.purevpn.com

3 - Gratis residentiële VPN | Tuxler:

Waardevolle functies:

 • Het biedt voor iedereen gelijke webtoegang.
 • De extensie biedt nauwkeurige selectie van stadsniveaus.
 • Het biedt onbeperkte bandbreedte.
 • Het biedt volledige browse-anonimiteit.

De gratis residentiële VPN | De Tuxler-extensie stelt de gebruiker in staat om zonder beperkingen vrij op het web te surfen. De extensie heeft de Tuxler-applicatie nodig om te kunnen functioneren.

Nadat de extensie is geïnstalleerd, wordt u doorgestuurd naar het installatieproces van de toepassing. Het is aanwezig op onze beveiligde server en wordt gemakkelijk binnen een paar klikken geïnstalleerd.

De Tuxler verandert de manier waarop we op internet surfen. Hiermee kunt u overal op internet surfen, ongeacht de regio en het land. Het is alleen beschikbaar in de Engelse taal.

tuxler.com

Zijn deze extensies goed voor Google Chrome?

De VPN-extensies lijken zeer gunstig voor de gebruikers, maar helaas zijn ze zich niet bewust van de donkere kant. Na veel onderzoek blijkt dat gratis Google Chrome VPN-extensies helemaal niet veilig zijn. Dit zijn soms geen VPN. Uit de analyses blijkt dat VPN-browserextensies de gegevens niet coderen, wat betekent dat het slechts proxyservers zijn die het IP-adres verbergen maar niet coderen voor het internetverkeer.

Wanneer een VPN-extensie coderingsprotocollen gebruikt, kan deze alleen browserverkeer beschermen. Het kan geen andere gegevens coderen, zoals de inloggegevens van uw apps, berichtenverkeer en nog veel meer.

Er zijn verschillende rapporten met betrekking tot kwaadaardige VPN-extensies. Ze bieden hun service alleen gratis aan om persoonlijke en privégegevens van de gebruiker te verzilveren. Het is ook een bewijs dat ze dergelijke gevoelige gegevens aan derden verkopen zonder dat de gebruiker er iets van weet.