Beste gratis VPN voor FireStick en Amazon Fire TV

[ware_item id=33][/ware_item]

De Amazon Fire TV Stick en Fire TV zijn grote plug-and-play-apparaten die streaming eenvoudig en gemakkelijk maken op HD-tv.


De Kodi-gebruikers zijn dankbaar voor deze eenvoud en flexibiliteit om hun eigen mediahubs op steroïden op te zetten met behulp van het Amazon-platform.

Omdat echter veel inhoud wordt geblokkeerd vanwege geografische beperkingen en auteursrechttrollen, hebben verschillende shows en sportstreams een VPN nodig die soepel met de Kodi kan werken. Een ander belangrijk ding is dat u ook throttling door uw serviceprovider wilt omzeilen.

De Amazon FireStick heeft geen directe toegang tot Google Play. Daarom moet u uw VPN APK-toepassing sideloaden. Het is geen rocket science om een ​​VPN te gebruiken met je FireStick. Het is van essentieel belang dat een VPN-provider wordt overwogen die zijn APK-bestand rechtstreeks downloadt.

Een gratis VPN is een netwerktool waarmee u al uw online aanwezigheid kunt verbergen en beschermen zonder één cent per abonnement te gebruiken. Met gratis VPN kunt u genieten van alle benodigde services. Het is echter nog steeds verboden om bepaalde essentiële functies te gebruiken.

Niet alle VPN's werken het beste met FireStick. Als u ook op zoek bent naar gratis VPN op FireStick, hoeft u zich geen zorgen te maken, want we geven u de beoordelingen van de beste gratis VPN's op FireStick. Deze VPN's werken perfect en produceren de best mogelijke resultaten.

Beste 7 gratis VPN voor FireStick Fire TV:

1 - ExpressVPN:

Snelste VPN voor FireStick TV

De ExpressVPN wordt beschouwd als de beste voor zijn apps van de beste kwaliteit, zoals een gloednieuwe Android-app die goed werkt met Android-gebaseerde streaming-apparaten. Het bevat Amazon's Fire TV en Fire TV Stick. In Amazon Fire TV Stick is het gericht met afstandsbediening. Als je het zo vuurt, geeft de app je snel de locaties aan die je de beste verbindingssnelheid bieden.

ExpressVPN biedt uitstekende technische ondersteuning met veel begeleiding. Bovendien heb je een geweldige optie voor 24/7 livechat en kun je ook eenvoudig via e-mail contact opnemen als het handig is.

2 - IPVanish:

Erkend voor zijn prestaties

IPVanish presteert specifiek op beide fronten. Het omvat zowel korte als lange hopverbindingen, en voormalige zijn vijf keer sneller dan andere rivalen. Als gevolg hiervan vertoont de laatste een significante gemiddelde toename van de downloadsnelheid van 15%. In IPVanish is er een uitgebreide keuze beschikbaar voor servers, samen met een opmerkelijke wereldwijde dekking.

Het is een toegewijde Fire TV-app die eenvoudig is in te stellen en te gebruiken. Bovendien heeft het ook enkele beschikbare opties zoals automatisch IP-schakelen en snelle serveroptimalisatie. Het biedt geen ondersteuning voor de eerste generatie FireStick. IPVanish staat er ook om bekend geen log- of verbindingsgegevens bij te houden tijdens het gebruik van de service.

3 - NordVPN:

De veiligste en beveiligde VPN

Het is bekend dat de NordVPN de beste prestaties levert, samen met uitzonderlijke, indrukwekkende snelheden met korte verbindingen en ook enkele nuttige resultaten op langere afstanden. Net als IPVanish zijn er in NordVPN ook tal van servers om uit te kiezen. Hier biedt de provider ook zelfstudies over hoe u uw router kunt instellen met een VPN of de VPN-verbinding vanaf uw systeem kunt delen; u kunt de service gebruiken met de FireStick. De laatste tijd is er ook een speciale Android TV-app die je kunt downloaden van de Amazon app store en deze kunt gebruiken met je Fire TV.

De NordVPN staat ook bovenaan op het gebied van beveiliging. Het biedt dubbele gegevenscodering en ondersteuning voor alle belangrijke beveiligingsprotocollen. Bovendien is er ook geen logbeleid dat gebruikers aantrekt en imponeert.

4 - CyberGhost:

Surf anoniem

CyberGhost is een andere VPN die is ontworpen voor Kodi. De CyberGhost VPN is in principe voor Kodi-gebruikers en biedt u ook een geweldige ervaring met de gratis VPN voor Kodi. Het beweert dat uw internetverbinding wordt versleuteld met 256-AES bit tool. Hierdoor zullen de hackers / aanvallers duizenden jaren nodig hebben om uw gegevens te stelen of te hacken.

In deze gratis VPN heb je verschillende stijlen en methoden waarmee je anoniem kunt surfen. Je kunt eenvoudig streamen naar tv-programma's met beperkte rechten en video's en kan ook anoniem torrenten. In CyberGhost is de hele interface zo intuïtief dat na het verbinden de snelheid van het internet onaangetast blijft.

5 - Windscribe VPN:

Sterke coderingsfuncties

De Windscribe VPN staat bekend om zijn gratis data cap-functie. Het is bekend dat het een van de beste gratis VPN is om op te vertrouwen om uw netwerk dienovereenkomstig te verbergen. Deze VPN heeft P2P-functie voor het delen van bestanden die u eenvoudig kunt gebruiken zonder zelfs maar een abonnement te nemen. De Windscribe VPN is beschikbaar op Amazon Firestick en u kunt het vanaf daar installeren.

De Windscribe VPN is een in Canada gevestigd bedrijf dat alle vitale functies biedt en een selectie van opwindende functies doorgeeft aan de gebruikers. Maar, ongeacht de constante updates van verschillende elementen van de VPN-provider, is niet alles in orde en perfect aan deze VPN. Zoals bijvoorbeeld, zijn er beperkte VPN-servers in specifieke landen zoals Canada, Hong Kong, Duitsland, Nederland, het VK en de VS..

6 - TunnelBear VPN:

Gratis toegang tot internet

Als u op zoek bent naar een VPN voor het maskeren van uw internetactiviteiten van alle openbare netwerken, dan moet u TunnelBear VPN proberen omdat dit de beste opties biedt. U kunt het installeren vanuit de Amazon FireStick-app. De gratis VPN biedt een aantal fantastische en opwindende functies zoals multi-login en compatibiliteit op verschillende platforms.

De TunnelBear VPN heeft verschillende nadelen. Zoals het biedt beperkte servers voor de gratis versie. Het beperkt uw bandbreedte op 500 Mbs. Hoewel je extra 1 GB kunt krijgen door erover te tweeten, levert het ook slechts 1,5 GB per maand op. Op deze manier wordt je stream beperkt.

7 - HideMe VPN:

Indrukwekkende beveiligingsconfiguratie

Net als andere gratis VPN, kunt u met HideMe VPN uw online activiteit beveiligen wanneer u verbinding maakt met elk apparaat. De HideMe VPN biedt uitstekende compatibiliteit met Linux-, Windows-, Android- en iOS-apparaten. Met deze VPN kunt u uw online vrijheid maximaliseren met betrekking tot uw wensen.

In het gratis plan van HideMe VPN kunnen gebruikers slechts drie serverlocaties selecteren. Bovendien wordt de bandbreedte beperkt terwijl u verbinding maakt met de gratis VPN.

Hoe kunnen we de beste VPN voor Amazon Fire TV-stick kiezen?

Prestaties zijn een essentieel en essentieel element voor streaming. Om deze reden moet uw eerste keuze bij het kiezen van een VPN hoge snelheid en betrouwbare verbindingen zijn. Als er een volledige server is, is het nuttig en nuttig bij het vinden van onmiddellijke en snelle servers. Hoe meer opties u hebt, hoe meer goede resultaten VPN oplevert. Zelfs u kunt ook een lichtgewicht app hebben die helemaal geen invloed heeft op uw prestatieniveaus.

Het is niet nodig dat je altijd een out-an-out-app voor de Fire TV Stick vindt, maar het is als een bonus wanneer je deze succesvol kunt zien. Als je in de war bent over je keuze, maak je dan geen zorgen, want we geven je richtlijnen die je moet volgen en bekijken bij het kiezen van een VPN voor Amazon Fire TV-stick.

Snelheid van de verbinding:

Voor uitstekende en ideale streaming zijn goede verbindingssnelheden vereist. Vanwege codering wordt de snelheid van VPN vaak vertraagd. De kwaliteit als de VPN onthult hoeveel uw tarief wordt verlaagd. Een VPN van goede kwaliteit zoals NordVPN en ExpressVPN biedt sterke codering aan de gebruikers zonder hun verbindingssnelheid te beïnvloeden. Terwijl sommige VPN's vanwege de locatie van hun server hun snelheid gestaag verbeteren.

Encryptiesterkte:

VPN's kunnen niet alleen het IP-adres verbergen, maar ook het internetverkeer en de verbinding coderen. Door de toenemende technologische vooruitgang kunnen hackers / aanvallers de coderingslaag echter gemakkelijk binnendringen en uw online activiteiten bespioneren. Tegenwoordig gebruiken de beste VPN's OpenVPN AES 256-bit encryptie, die extra bescherming biedt tegen allerlei bedreigingen. Dus je moet het ook proberen.

Geen logboekbeleid:

Het primaire doel van VPN is om u te beschermen tegen alle rondneuzen. Door dit te doen, kunnen ze echter efficiënt zien wat u op internet doet door hun servers. Het is dus van cruciaal belang om een ​​VPN te gebruiken die uw activiteitenlogboeken niet bijhoudt. Bovendien moet worden gebaseerd buiten toewijzing die geen gegevensbewaarwetgeving heeft.

Beveiligingsfuncties:

Het is ook essentieel om een ​​VPN te kiezen die goede aantrekkelijke functies biedt, zoals sterke codering en hoge snelheid. De beste providers bieden echter ook extra beveiligingsfuncties, zoals een kill-schakelaar. Een kill-schakelaar is zeer betrouwbaar omdat deze je verbreekt wanneer je VPN-verbindingen wegvallen. Doodbrekers beschermen ook uw activiteiten en identiteit tegen blootstelling. Daarom is het essentieel voor alle VPN-gebruikers omdat het non-stop bescherming biedt.

Klantenservice:

Het is iets belangrijks, maar het wordt verwaarloosd bij het kiezen van een VPN-service. Als u voor het eerst een VPN selecteert, moet u iets kiezen dat een uitstekende klantenservice biedt. De meeste goede VPN's bieden u echter een uitstekende informatieve kennisbasis, maar u weet niet wanneer u in de problemen kunt komen met het gebruik van een VPN op Firestick of het installeren ervan.

Een VPN met uitstekende klantenservice is altijd nuttig en maakt veel dingen eenvoudiger. Om al deze redenen moet je op zoek naar een VPN die actieve 24 x 7-ondersteuning biedt en in de vorm van verschillende e-mails, live chat, ticket en hulp op afstand en zelfs telefonische ondersteuning.

Laatste woorden:

Als je je Amazon FireStick TV-ervaring wilt verbeteren en verbeteren, heb je alleen een VPN van goede kwaliteit nodig. Als u een goede VPN selecteert, hebt u overal toegang tot alle inhoud, maar kunt u ook garanderen dat u hoge snelheid ervaart, samen met onbeperkte bandbreedte terwijl u streamt vanaf Amazon FireStick.