Beste VPN for FireFox og gratis VS betalte VPN-utvidelser

[ware_item id=33][/ware_item]

Folk nå for tiden søker etter nettleserne som har forbedrede funksjoner og kontinuerlig oppdaterer tjenestene sine. Blant disse populære nettleserne er en Firefox som har spesifikke forbedringer som andre mangler.


For eksempel lar Firefox deg endre nettleserens innstillinger manuelt som gir brukerne fullmakt til å justere nettleseren etter deres eget behov. Du kan ikke gjøre trafikken din kryptert eller skjule IP-adressen din uten Firefox VPN.

VPN er et standardverktøy som folk flest bruker til forskjellige formål, inkludert avblokkering, streaming, torrenting og hovedsakelig for sikkerhet og personvern.

Firefox-nettleseren støtter spesifikke VPN-er du trenger for å hente den beste VPN-en for Firefox, og for det er det visse ting du bør se etter.

Hva du skal se før du vurderer Firefox VPN

Det er noen få funksjoner som bestemmer effektiviteten til en VPN-tjeneste. Imidlertid kan det å vite disse viktige tingene være til stor nytte for deg når du velger VPN for deg selv. Derfor har vi delt de viktige tingene vi må se før vi velger en Firefox VPN.

1 - Stor serverdekning

Serverplasseringene er en viktig ting sammen med antall servere en VPN-leverandør har. Hvis en Firefox VPN har bare noen få servere i regioner som Kina, Russland, Storbritannia, USA og andre slike land enn du kanskje har problemer med å torrentere og fjerne blokkering av innhold.

Det er fordi disse landene har strenge lover, og du kan møte begrensninger med disse regionale IP-ene.

2 - Sikkerhetsprotokoller

Sikkerhet er den mest grunnleggende og viktigste funksjonen som en person velger VPN-tjenesten for. Se om VPN du velger har en 256-biters krypteringsfunksjon eller ikke. Det er kryptering av militær karakter som regnes som den mest sikre. Blant dette bør VPN-leverandøren ha noen effektive sikkerhetsprotokoller som er åpne for brukerne, slik at de kan velge etter behov.

3 - Rask hastighet

Rask hastighet er nødvendig for nesten hver internettgjennomføring, spesielt streaming og tung nedlasting.

4 - Retningslinjer for ikke-logg

Nesten alle VPN-leverandørene hevder å ha retningslinjer uten logg, men noen har vage uttalelser om å føre loggene og brukerdataene. Derfor er det viktig å lese personvernreglene til VPN-leverandøren du velger nøye. 

5-Ubegrenset båndbredde

Du kan oppleve plutselige hastighetsfall eller båndbreddestrømning hvis det er en båndbredde eller datagrense for tjenesten du velger. Imidlertid tilbyr alle de populære VPN-tjenestene ubegrenset båndbredde til brukerne, og det er derfor de lett kunne laste ned og strømme stort innhold.

5 beste gratis VPN for utvidelser Firefox

Det meste av den enkeltes søken etter gratis VPN-er kan skyldes at de er nye i fenomenet, og de ikke ønsker å tape penger i tilfelle feilaktig tjeneste. Dessverre er de fleste gratis tjenester nå en kanal for å få privatpersons private data slik at de kan få utbytte.

Derfor har vi funnet ut noen av de tilstrekkelige gratis Firefox VPN slik at du forblir trygg mot falske feller.

1 - Zenmate VPN | Gratis VPN for Firefox

vpn for firefox - zenmate

Zenmate er en gratis VPN så vel som den har en betalt versjon. Zenmate VPN er en populær gratis VPN-leverandør som er enkel å bruke og installere som Firefox VPN.

De gir deg fire lokasjoner (Hong Kong, Tyskland, USA og Romania) med gratisversjonen. Med datakryptering blokkerer Zenmate VPN også påtrengende annonser og hevder at de ikke holder brukerlogger.

De tilbyr også NAT-brannmur og ubegrenset data for gratis VPN-kunder. En betydelig mengde funksjoner er betinget av premium valg.

2 - Betternet VPN | Bedre VPN-valg for Firefox

Betternet-VPN-gjennomgangEn flott ting med denne Firefox VPN er at du ikke trenger å oppgi personopplysningene, ikke engang e-postadressen. Betternet VPN krever ingen registrering, og du vil ikke se annonsene under Internett-surfing.

Med en enkel og brukervennlig tjeneste får du en tilkoblingsforbindelse. Den påstanden om å tilby en rask tjeneste, men du kan møte en langsom hastighet med den gratis VPN-tilkoblingen. Du kan også se noen videoannonser med Betternet VPN.

De hevder også å ha en ikke-logg-policy, men faktum er at de holder uklare og visse data.

3 - Punkt VPN Firefox-utvidelse

Beste VPN for FireFox og gratis VS betalte VPN-utvidelserDen gratis versjonen av DotVPN gir datakryptering på 4096-bit, og den har nesten 10 millioner nedlastinger over hele verden.

DotVPN tilbyr ubegrenset båndbredde og tilgang til 12 servere. Imidlertid oppgir de på sin offisielle hjemmeside at tjenestene til DotVPN vil bli forringet med tiden som går. Vi har listet DotVPN i Firefox VPN på grunn av anmeldelser og brukere det har fått for gratisversjonen.

Imidlertid har du minimale funksjoner når det gjelder sammenligning av gratisversjonen og DotVPN premium-tjenestene.

4 - Hotspot Shield VPN

Beste VPN for FireFox og gratis VS betalte VPN-utvidelserHotspot-skjoldet kan være oppført som et beste gratis VPN i mange aspekter, og med andre spesifikasjoner fungerer det også som den beste gratis VPN for Firefox. Hotspot Shield hevder at de har oppnådd nesten 200 millioner nedlastinger og VPN er kompatibel med alle de populære enhetene som Windows, Mac, iPhone, iPad og også Android-enhetene.

Denne Firefox VPN gir en enkel bruk med et enkelt oppsett. Du vil få en U.S-server for tilkoblingen med denne VPN-leverandøren. Derfor kan du bare bryte begrensningene for U.S.-innhold. Hotspot Shield gir deg 1 GB datagrense daglig, noe som er helt utilstrekkelig for de fleste brukere.

Serverplasseringene øker til mer enn 20 når du benytter deg av Hotspot Shield elite-versjon. Den betalte tjenesten deres er også annonsefri og har mer datagrense.

5 - CyberGhost VPN

Beste VPN for FireFox og gratis VS betalte VPN-utvidelser

CyberGhost VPN er også kompatibel med de fleste OS og enheter inkludert Mac-, Windows-, iOS- og Android-telefoner. Til tross for at den er oppført i Firefox VPN, beskytter CyberGhost VPN all Internett-trafikken og ikke bare den som kommer fra Firefox-nettleser.

Med gratisversjonen er du begrenset til en tre timers økt, men med den ubegrensede databruken. Som tillater brukere av gratisversjonen å koble seg til de 15 serverlandene av de totalt 31 landene der CyberGhost-servere er lokalisert. De gir sikker 256-bits kryptering over OpenVPN, men for brukerne av Windows, OS X og Android. For iOS har du ikke kjøpt premiumversjonen.

3 Beste betalte VPN for FireFox

Nesten alle av oss er fascinert av ordet "gratis", men bare når de ikke er utstyrt med ekstra problemer og problemer. Det samme er tilfelle med VPN-tjenester. De fleste ser etter gratis VPN-leverandører. Imidlertid klarer de fleste av dem ikke å finne en effektiv eller snart etter å ha valgt en gratis tjeneste, må de bytte over premiumversjonen av VPN eller måtte slutte.

For å løse dette problemet med de fleste internettbrukere, har vi sortert ut rimelige VPN-er som er like effektive og kan vise seg å være den beste VPN-en for Firefox-brukere.

1 - NordVPN | Beste alternativet

nordvpn for mostsecurevpn

Pros

 • Ingen båndbreddegrense
 • DNS-lekkasjebeskyttelse
 • Strenge retningslinjer for ikke-logg
 • Tilstrekkelig hastighetsytelse
 • P2P-fildeling og enkelt forvirring
 • 6 samtidige enhetstilkoblinger

Ulemper

 • En gratis prøveversjon er komplisert

NordVPN har mange utmerkede funksjoner, og de har fantastiske pakker å tilby VPN-questerne. Det viktigste er at du ikke trenger å risikere alle pengene dine som er; de gir en 30-dagers pengene-tilbake-garanti hvis du ikke liker funksjonene eller hvis du har problemer.

Likevel er problemløsingsprosessen til NordVPN utmerket, ettersom du får en kundeservicestøtte på heltid (24/7) som de har et trent personell til..

Det viktigste for VPN-er er sikkerheten den gir. NordVPN tilbyr deg en mobilvennlig sikkerhetsprotokoll, IKEv2 / IPsec sammen med PPTP, L2TP, IPSec og OpenVPN. Det er noen få særegne sikkerhetsfunksjoner som bare er tilgjengelige med denne Firefox VPN som Onion over Tor, Automatic Kill Switch og Double VPN. Alle disse funksjonene forbedrer sikkerheten og personvernet til NordVPN-brukerne uansett hvilken prisplan de har tegnet,

Dette er prisplanene som tilbys av NordVPN;

 • 1 måned [$ 11,95 per måned]
  Det er den mest grunnleggende planen uten rabatt. Du må også gjennomføre abonnementsprosessen hver måned.
 • 6 måneder [$ 7,00 per måned - $ 42 for 6 måneder]
  Denne planen gir deg en rabatt på 41% hver måned, og du må betale $ 42 for en periode på 6 måneder.
 • 12 måneder [$ 5,75 per måned - $ 69 for 12 måneder]
  Denne prispakken kommer med en rabatt på 52% per måned, i tillegg til bare 17 USD til seks måneders plan.

I motsetning til de fleste av VPN-tjenestene har NordVPN to prispakker til i en begrenset periode med ekstreme rabatter og rimelige priser.

 • 2 år [$ 3,28 per måned - $ 79 for 24 måneder]
 • 3 år [$ 2,75 per måned - $ 2,75 for 36 måneder]

2 - ExpressVPN

expressvpn for krom

Pros

 • Flammende rask fart
 • Stort servernettverk
 • Split Tunneling
 • 3 samtidige tilkoblinger 

Ulemper

 • Gratis prøveversjon er ikke tilgjengelig
 • Litt kostbar

ExpressVPN er den beste VPN-en blant alle VPN-tjenestene, men grunnen til at vi plasserte det nummer to i denne Firefox VPN-listen er at de bare er litt dyrere enn andre VPN-leverandører. Men når det gjelder funksjonene, gir ExpressVPN deg de mest pålitelige og avanserte tjenestene.

På grunn av den jevne og tilfredsstillende ytelsen fortsetter ExpressVPN-brukerne med denne leverandøren, og de er ikke bekymret for det litt høyere beløpet. Som hevdet av ExpressVPN er de den raskeste VPN-en av alle, og det er sant. Da vi testet Express VPN, var nedlastings- og opplastningshastighetene de samme som uten VPN-tilkobling.

Når det gjelder sikkerhet, krypterer ExpressVPN trafikken din med militærkryptering av 256-biters AES-algoritme. De tilbyr sikkerhetsprotokoller, PPTP, L2TP, SSTP og SSH. Du kan velge mellom disse protokollene og angi den foretrukne gjennom manuell konfigurasjon eller programvare.

Likevel har du også en risikofri sjanse til å teste tjenestene og funksjonen til ExpressVPN gjennom utnyttelse av 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Prisplanene som tilbys av ExpressVPN er;

 • 1 måned [$ 12,95 per måned]
 • 6 måneder [$ 9,99 per måned - $ 59,95 fakturert hver 6. måned]
 • 12 måneder [$ 8,32 per måned - $ 99,95 fakturert hvert 1. år] * anbefalt *

3 - Privat internettilgang

privat internettilgang for krom

Pros

 • SOCKS5 Proxy
 • Rimelige prisplaner
 • Retningslinjer uten logg
 • Stor serverdekning
 • 5 samtidige tilkoblinger 

Ulemper

 • Ingen gratis prøveperiode

Privat internettilgang er også en VPN som du kan vurdere om du er på jakt etter beste VPN for Firefox-nettleser. Den har et enormt servernettverk på 3200+ servere i forskjellige land fra hele verden.

Hvis du torrenser eller deler torrentfiler, gir PIA VPN deg muligheten til den separate P2P-serveren som er optimalisert for hastighet og ubegrenset båndbredde. Likevel er sikkerhetsprotokollene du kan velge i denne Firefox VPN, OpenVPN, PPTP og L2TP.

PIA VPN har en enkel bruk og en klikk-forbindelse sammen med noen effektive VPN-funksjoner. Disse særegne funksjonene er internet kill-switch og smart DNS-beskyttelse. Internet kill switch holder deg beskyttet og kobler automatisk fra Internett i tilfelle tap av VPN-tilkobling. Gjennom en slik utførelse forblir internettrafikken din anonym og sikker fra å vises ukryptert til datasnoopere.

Det viktigste er at prispakkene til PIA VPN er rimelig og verdt å vurdere sammen med 7-dagers pengene tilbake-garanti. Prisplanene for privat internettilgang er;

 • 1 måned [$ 6,95 per måned]
 • 6 måneder [$ 5,99 per måned - $ 35,95 fakturert hver 6. måned]
 • 1 år [$ 3,33 per måned - $ 39,95 fakturert hvert 1. år] * anbefalt *

Hvorfor unngå å velge gratis VPN

Her i denne artikkelen har vi gitt deg begge, den beste VPN for Firefox (betalt) og den beste gratis VPN for Firefox. Listen over gratis VPN-er inkluderer alle Firefox VPN som har bedre fasiliteter og funksjoner sammenlignet med de tusenvis av gratis VPN-er som overhodet ikke er trygge for deg..

Likevel har disse VPN-ene også en premiumtjeneste, og for det formålet begrenser de funksjonene deres ekstremt for brukerne av gratisversjonen, slik at de må bytte til premiumplanen. På den annen side har de stort sett en høy pris sammenlignet med de betalte tjenestene som er omtalt ovenfor.

Her er noen fremtredende grunner som du bør unngå å vurdere gratis VPN;

 • De gir deg bare en enhetstilkobling
 • Stort sett får du få eller bare en VPN-server å koble seg til, og av den grunn har du veldig begrensede muligheter for blokkering og streaming.
 • Du kan se en uttalelse uten logg, men de gratis VPN-leverandørene tjener penger på å selge brukerdata.
 • Det meste av tiden må du oppleve påtrengende annonser og videoer.
 • Disse VPN-ene er overfylt av mange brukere, og det er derfor du alltid må møte hastighetsproblemene. En annen grunn til at hastigheten din er treg er at disse VPN-leverandørene tvinger deg mot premiumabonnementet.
 • Kundeservice er ikke utmerket, og stort sett må du vente lenge på å få løsninger eller svar på problemene dine.

Konklusjon: Firefox VPN er en viktig søken som mange mennesker er forvirret på. Derfor har vi løst alle bekymringene med listene over gratis Firefox VPN og Betalt Firefox VPN som har verdifulle funksjoner. Alle diskuterte VPN-er er anerkjente og har utmerkede anmeldelser fra brukerne.