Beste VPN for Torrenting Reddit Choice i 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

Reddit er en av de største sosiale plattformene for gjennomgang og spørsmål. På nettstedet er det objektive synspunkter og autentiske kommentarer angående de forskjellige produktene og de nyeste emnene. Dette meningsnettstedet antas å være en pålitelig kilde på grunn av strenge lover og legitime torrentere som deler sine synspunkter uten noen personlig fordel.


Når det gjelder VPN-spørsmål, øker søken mer og mer daglig. De fleste av personene kan ha tilgang til Reddit via en VPN på grunn av begrensninger. På grunn av det enorme Reddit-innholdet, kan seerne imidlertid ikke finne ut den nødvendige løsningen på problemet deres. Derfor har vi fordelt VPN-emnet i henhold til funksjoner og brukerbehov og har utført en grundig analyse av hver del.

Her vil vi belyse den beste VPN-en for Torrenting Reddit som er sekvensert i henhold til brukerne og eksperternes mening om Reddit. Torrenters søker for det meste en VPN på grunn av strenge nasjonale lover og høyere personvernrisiko mens de torrenser.

Beste VPN for Torrenting On Reddit:

StemmerProvider informasjonCoupon
[657k] NordVPN Få kupong
[567k] ExpressVPN Få kupong
[543k] PureVPN Få kupong
[532K] Privat internettilgang Få kupong

5 beste VPN for Torrenting Choice Reddit:

Her er VPN-ene som jeg har funnet diskutert på Reddit ganske ofte, og på god måte, det er mange VPN-leverandører på Reddit ansatt et markedsføringsteam for å diskutere produktene sine og generere falske kommentarer for å få brukeren til å tro på det. Jeg har brukt og medlem på Reddit ganske lenge nå, jeg vet hvem som er berettiget til å snakke eller verdig å stole på.

Etter lang tid har jeg funnet disse VPN-ene som er den beste torrent-VPN-en på Reddit.

NordVPN rangert som nr. 1 på Reddit For Torrents

I følge Redditers er NordVPN et ganske populært valg for torrenting. Brukerne av NordVPN satte pris på de torrentvennlige funksjonene til Nord som P2P-optimaliserte servere, Kill Switch og DNS-lekkasjebeskyttelse.

Noen mennesker klager imidlertid over at de ikke tilbyr noen gratis tjeneste og en treg tilkobling på noen servere. Likevel har mange antydet alternativet for serverbytte for bedre hastigheter ettersom NordVPN har et stort servernettverk.

Besøk NordVPN nettsted

ExpressVPN - 2. topp rangert

ExpressVPN har imponert et bredt spekter av brukere for sin raskeste hastighet som er mer fordelaktig når det kommer til torrenting. Årsaken til at den er oppført som beste VPN for torrenting Reddit er de mange meningene og anbefalingen til fordel.

Selv om mange ExpressVPN-brukere har påpekt de høyere prisene, har de hevdet det er verdt å investere. I følge dem er det store nedlastings-, opplastnings- og tilkoblingshastigheter sammen med de avanserte funksjonene for DNS-lekkasjebeskyttelse, drepebryter og IPv6 lekkasjesikring.

Besøk ExpressVPN-nettstedet

CyberGhost Pro - rangert som nr. 3

CyberGhost Pro er den betalte versjonen som har fått flest redditers til å stemme og gjort til den beste VPN for å torrenting Reddit.

De har en gratis versjon også, men med begrenset båndbredde og serverplassering. Den betalte versjonen gir imidlertid ubegrenset båndbredde, stor hastighet og personvern mot juridiske merknader. Analysere anmeldelser av torrentere som ble avslørt at det er spesifiserte P2P-servere for torrenting, men at de fungerer bra. Vi har også hentet ut at CyberGhost Windows- og Android-versjonen fungerer jevnere enn andre.

En ting som er annerledes enn andre VPN-leverandører, er at CyberGhost VPN-ledelsen selv var involvert i diskusjonen og er å svare på brukersøk regelmessig.

Besøk CyberGhost Pro nettsted

Kupong her 73% avslag

PureVPN - rangert på 4. plassering

PureVPN er en billig VPN blant alle disse diskuterte beste VPN-ene for å torrenting Reddit, og likevel har det klart å tilfredsstille brukerne. De imponerende funksjonene for redditers var ikke annerledes enn andre torrent VPN-er, og her ble også hastigheten diskutert mest.

Folk satte også pris på den brukervennlige programvaren og ubegrenset båndbredde. Imidlertid var det noen redditers som ble forstyrret av nyheten om at PureVPN delte brukerlogger med FBI. Likevel har PureVPN slettet at loggene er observert i 5 dager og det er båndbreddebruk og tilkoblingstid, ikke nettleserhistorikken.

Besøk nettstedet PureVPN

Her er avtale linken

Privat internettilgang VPN - 5. rangert

Mange redditers diskuterer og presenterer bekymringene for at PIA VPN er basert i USA, og på grunn av plasseringen er det mulig å ha juridiske trusler. Til tross for at brukerne deler synspunkter om at andre servere enn USA fungerer bra.

Privat internettilgang var den eneste VPN-en for torrenting Reddit som ikke har noen bekymring og negativt syn. De fleste brukerne brukte den i flere år, og de er fornøyde med hastigheten, det enkle oppsettet, kill switch-funksjonen og prisen. En av anmeldelsene antyder at proxyen i Nederland fungerer superraskt, noe som lett kan brukes til torrenting.

Besøk nettstedet for privat tilgang

Beste VPN for Torrenting Reddit

Beste gratis VPN-er for Torrenting Reddit

Gratis VPN-søk er veldig populære, men de mange navnene dukker opp i Googles søkeresultater så snart du skriver inn “gratis VPN for Torrenting.” Dette skaper åpenbart forvirring i hodet, og de fleste søker etter en pålitelig førstehåndsbruker anmeldelse. Søket etter "beste gratis VPN for torrenting Reddit" gjør funnprosessen mer presis og pålitelig.

Men dessverre, når jeg graver dypt inn i Reddit-kategoriene for gratis VPN for torrenting, kunne jeg ikke finne noen positiv anmeldelse eller en kommentar som gjenspeiler god torrenting-opplevelse med en gratis VPN.

Torrenting støttes ikke i mange gratis VPN-er, og de hevder heller ikke å ha torrenting-funksjon. Men de fleste gratis VPN-er hevder at de er effektive mens P2P-fildeling og torrenting, men de er ekstremt irriterende i det øyeblikket du begynner å torrentere. Den begrensede båndbredden og hastigheten er det mest negative poenget, men fraværet av avanserte funksjoner som Kill Switch, IPv6 lekkasjebeskyttelse og DNS-lekkasjebeskyttelse, er også mangelen som gjør gratis VPN for torrenting virkelig risikabelt.

Avanserte funksjoner du bør se i VPN for Torrenting

Det er visse funksjoner som kan improvisere den torrenting opplevelsen. Jeg har funnet ut disse funksjonene fra redditorens kommentarer for "beste VPN for å torrenting Reddit" -spørringen.

Kill Switch

Kill Switch er funksjonen som automatisk kobler fra internettforbindelsen når VPN-tilkoblingen plutselig faller. Problemer med VPN-tilkoblingen er svært vanlige mens de torrent på grunn av høy databehandling.

Denne funksjonen beskytter deg mot potensielt tap av data som skjer når ikke-krypterte datapakker går via internett når VPN-tilkoblingen er nede.

DNS-lekkasjebeskyttelse

Som antydet av navnet, er denne funksjonen spesielt introdusert da det var mange rapporter om reell IP som utsetter risiko via DNS-lekkasje. DNS-lekkasje oppstår i nærvær av VPN når noen av DNS-forespørslene går til ISP-DNS i stedet for anonym VPN DNS-server. Det er mange årsaker til DNS-lekkasje.

IPv6 lekkasjebeskyttelse

IPv6 er en ny protokoll som ikke støttes av mange nettsteder og VPN-er. På grunn av den løse forvirringen, kan IPv6-lekkasjen avsløre din virkelige identitet. For å utrydde en slik risiko for identitetseksponering har mange VPN-er inkludert IPv6-lekkasjebeskyttelsesfunksjon.