Beste VPN voor streaming – Niet-geblokkeerde en snelste streaming

[ware_item id=33][/ware_item]

De Wereld wordt een mondiaal dorp, alleen maar omdat je de andere delen van de wereld kunt bekijken en er verbinding mee kunt maken. Maar tegenwoordig hebben ook veel geografische beperkingen en censuurbeleid de gebruikers ervan weerhouden van hun favoriete inhoud te genieten. Bijna elk land heeft bepaalde internetinhoud beperkt die in andere is toegestaan.


U kunt deze beperkingen echter omzeilen door de beste VPN voor streaming te hebben. De meeste VPN-gebruikers zijn degenen die het als VPN hebben gekozen voor streamingdoeleinden. De uitstekende kwaliteit van VPN is echter beveiliging en privacy die het biedt bij het deblokkeren van streaming content. Terwijl u stroomt, bent u ook gevoelig voor cyberdiefstallen en kwetsbaarheden die uw gegevens naar nieuwsgierige blikken kunnen overbrengen.

Terwijl regeringen dergelijke beperkingen opleggen als gevolg van een licentieovereenkomst door de auteursrechthouders die niet toestaan ​​dat hun inhoud ergens anders wordt gestreamd. Ook hebben veel landen strikte wetten met betrekking tot het deblokkeren van dergelijke inhoud.

Waarom u VPN moet gebruiken voor streaming

Wanneer je van je favoriete inhoud wilt genieten en deze heeft beperkingen, irriteert het je. Maar door VPN te gebruiken voor streaming, kunt u deze problemen tegenkomen. De geografische beperkingen en het censuurbeleid voor specifieke zaken zijn te wijten aan het overtreden van het auteursrechtbeleid, wat een onwettige handeling kan zijn.

Een gerenommeerde en beste VPN voor streaming biedt u echter een oplossing voor dergelijke problemen. Het wijst u een nep-IP-adres toe op basis van de inhoud die u wilt bekijken. U bent bijvoorbeeld bereid om live streaming van Britse kabel-tv te kijken dan een VPN u zou verbinden met de server in het VK en hierdoor wordt u getoond als een native in die regio waar de inhoud legaal is en geen beperkingen heeft . Daarom verdwijnt het risico om in een onwettige handeling te worden gevangen ook wanneer u VPN voor streaming gebruikt.

Ook biedt een VPN voor streaming u de codering waardoor u internetverkeer onherkenbaar maakt voor iedereen die u volgt. De beste VPN's voor streaming zijn diegenen die een efficiënte macht hebben om uw gegevens anoniem te houden voor elke entiteit, inclusief internetproviders, de overheid, wetshandhavingsinstanties en andere nieuwsgierige ogen.

Daarom blijven uw gegevens onbekend en kan niemand uw identiteit herkennen op de website die u bezoekt. Je bent dus vrij om te genieten van je favoriete dingen van bijna elk kanaal zoals Netflix, Hulu, Amazon prime etc. terwijl je verbonden bent met een VPN voor streamen zonder privacykwesties.

Een van de handigste voordelen van verbinding maken met de beste VPN voor streaming is dat je van alles kunt genieten terwijl je naar een ander land reist. Veel van de landen die u bezoekt, hebben strikte regels voor het streamen van inhoud die in strijd is met hun beleid. Maar als u VPN bij u hebt, hoeft u zich geen zorgen te maken.

Al deze gemakken die een VPN voor streaming-providers zijn, waardoor het de beste keuze is voor diegenen die een grote fan zijn van het bekijken van dingen van over de hele wereld. Of het nu de tv-shows, films, live shows of cricketcompetities zijn, u bent tot niets beperkt.

Functies die de beste VPN voor streaming maken

Vanwege de wetten en het beleid van veel landen met betrekking tot streaming, gaan de meeste mensen over naar VPN voor streaming. Deze urgentie heeft echter voor veel oplichters kansen gecreëerd om mensen te misleiden door nep-VPN-diensten aan te bieden. Ook zijn veel gratis VPN-providers degenen die niet over efficiënte services beschikken en hun gebruikers hebben met problemen te maken.

Hoewel, er zijn bepaalde functies die door bepaalde VPN-providers aan hun gebruikers worden aangeboden waardoor ze de beste VPN voor streaming zijn. Een VPN met servers in veel landen zorgt voor efficiënte streaming, met de mogelijkheid om de inhoud gemakkelijk te deblokkeren vanwege de enorme dekking van servers. Door de gebruiker te verbinden met de dichtstbijzijnde server van het land waarvan hij de inhoud wil streamen.

Streaming video's zijn een geweldige ervaring als ze soepel lopen en ononderbroken kunnen worden gedownload. Om dit te garanderen, moet u ervoor zorgen dat een VPN voor streaming die u selecteert, hoge snelheid heeft. Over het algemeen hebben de meeste klanten na het instellen van een VPN te maken met snelheidsproblemen die alleen kunnen worden vermeden als u de beste VPN voor streaming hebt.

Vaak moet u echter te maken krijgen met plotselinge snelheidsdalingen en downloadproblemen. Dit gebeurt wanneer uw VPN-provider snelheid vertraagt ​​nadat deze een bepaalde bandbreedtelimiet heeft bereikt. Als er veel verkeer is op een server, wordt de VPN-service ook vertraagd. Dus als u zware inhoud zoals Netflix, HBO of Hulu streamt, kunt u te maken krijgen met een lage snelheid. Overweeg daarom altijd een VPN voor streaming die een hoge bandbreedtelimiet biedt.

Veel mensen denken ook dat tijdens het streamen van anonimiteit en identiteit er niet toe doet, maar dat is niet het geval. Wanneer u inhoud streamt die in die regio is geblokkeerd, kunt u in rekening worden gebracht voor het plegen van een illegale handeling. Ook kunnen cyberbedreigingen die tijdens het streamen opduiken verdwijnen via de beste VPN voor streaming, die een efficiënt beveiligingsprotocol biedt.

Dit zijn enkele functies waarmee u rekening moet houden als u een geweldige en veilige streamingervaring wilt.

5 Beste VPN voor streaming | Beste aanbevelingen 2018

Zoals eerder gezegd, hebben mensen veel VPN-keuzes om uit te kiezen. Maar als je echt op zoek bent naar authentieke en efficiënte VPN's voor streaming, dan zijn er maar een paar die aan de criteria voldoen. Zodra u een gerenommeerde VPN selecteert, is dit een duurzame oplossing voor uw streamingproblemen.

Mensen die kiezen voor gratis VPN-diensten klagen meestal over de inefficiënte diensten en inconsistenties waarmee ze worden geconfronteerd. Dergelijke VPN's hebben ook problemen met lage snelheid die een grote hindernis vormen voor degenen die van streaming houden.

Hier bieden we u de beste VPN voor streamingopties om u het gemak te bieden om te kiezen uit een van de meest favoriete VPN-services van de gebruikers over de hele wereld. Dergelijke VPN's hebben uitstekende klantenservice en zijn het waard om geld uit te geven.

1 - NordVPN (Locatie - Panama)

VPN-Windows 10

Voors:

 • Efficiënte streaming DNS
 • Uitgebreide dekking van servers
 • VPN-over-VPN
 • Geen bandbreedte limiet

nadelen:

 • Kan niet meerdere apparaten tegelijkertijd op hetzelfde protocol aansluiten
 • De gratis proefperiode is ingewikkeld en verborgen

NordVPN is onze eerste keuze voor de beste VPN voor streaming vanwege de enorme serverdekking, d.w.z. meer dan 760 servers in verschillende landen, het biedt uitstekende mogelijkheden voor het deblokkeren van inhoud voor de gebruikers. Ze hebben ook het mobielvriendelijke beveiligingsprotocol IKEv2 / IPsec geïntroduceerd, samen met andere protocollen, d.w.z. PPTP, L2TP, IPSec en OpenVPN.

Hun beleid met betrekking tot logboek is ook het beleid waarmee klanten anoniem blijven en beschermd worden terwijl ze dingen streamen. De snelle streaming-servers van NordVPN zorgen ook voor een probleemloze en ongehinderde download van video's.

De onbeschikbaarheid van het verbinden van meerdere apparaten met hetzelfde protocol maakt het echter een beetje inefficiënt. Er kunnen slechts 4 apparaten tegelijkertijd op hetzelfde protocol worden aangesloten. Vanwege zijn betaalbare prijsplannen en 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie wordt het op de andere VPN-providers geplaatst. De prijsplannen zijn;

 • 1 maand [$ 11,95 per maand]
 • 6 maanden [$ 7,00 per maand - $ 42 voor 6 maanden]
 • 12 maanden [$ 5,75 per maand - $ 69 voor 12 maanden]

Speciale vakantie-aanbieding

 • 2 jaar [$ 3,29 per maand - $ 79 voor 2 jaar] * aanbevolen *

2 - ExpressVPN (Locatie - Britse Maagdeneilanden)

VPN-Windows 10

Voors:

 • Grote serverdekking met responsieve latentie
 • Uitstekende snelheid

nadelen:

 • Gratis proefperiode niet beschikbaar
 • Beetje duur in vergelijking met anderen

Vanwege de razendsnelle snelheid staat ExpressVPN bij de beste VPN voor streaming. Het heeft servers in bijna 90 landen, wat toegang tot vrijwel alle inhoud van elk land betekent. Het biedt ook 24/7 klantenservice die zegt dat u uw probleem op elk gewenst moment kunt oplossen.

ExpressVPN is gevestigd op de Britse Maagdeneilanden en heeft een strikt logboekbeleid, waardoor de identiteit van de gebruiker volledig anoniem en veilig blijft. Het is echter een beetje duurder dan de andere VPN-providers. Maar de onbeschikbaarheid van een gratis proef met ExpressVPN wordt verholpen door het aanbieden van 30 dagen geld-terug-garantie. De prijsplannen zijn;

 • 1 maand [$ 12,95 per maand]
 • 6 maanden [$ 9,99 per maand - $ 59,95 elke 6 maanden gefactureerd]
 • 12 maanden [$ 8,32 per maand - $ 99,95 per 1 jaar gefactureerd] * aanbevolen *

3 - PureVPN (Locatie - Hong Kong)

VPN-Windows 10

Voors:

 • Grote serverdekking
 • Uitstekende prestatie
 • Geen logboekbeleid

nadelen:

 • Geen gratis proefperiode
 • DNS-lek

Als je video is gestaakt of niet meer reageert, heb je een optie voor kill-switch met PureVPN. Dat is wat uw gegevens beschermt tegen dergelijke onveiligheid, en dergelijke functies maken het een van de beste VPN voor streaming om te worden geselecteerd.

Andere onderscheidende kenmerken van PureVPN zijn Split Tunneling en Virtual Router. Door middel van split-tunneling kunt u uw spullen scheiden in gecodeerde en niet-gecodeerde gegevens volgens de inhoud die geen codering nodig heeft. Dit helpt je internetsnelheid snel te blijven. Virtual Router maakt van uw VPN-software echter een Wi-Fi-hotspot om meer apparaten te verbinden, samen met afzonderlijke 5 apparaten die inherent op één account worden ondersteund.

Het biedt geen gratis proefperiode maar heeft een geld-terug-garantie van 7 dagen. De prijsplannen zijn;

 • 1 maand [$ 10,95 per maand]
 • 6 maanden [$ 8,95 per maand - $ 53,70 wordt elke 6 maanden gefactureerd]
 • 2 jaar [$ 2,95 per maand - $ 70,80 om de 2 jaar gefactureerd] * aanbevolen *

4 - Private Internet Access (Locatie - Verenigde Staten)

VPN-Windows 10

Voors:

 • Groot netwerk van servers
 • Goedkope tarieven in vergelijking met anderen

nadelen:

 • Gemiddelde prestatie
 • Geen gratis proefperiode

Private Internet Access (PIA) VPN is ook onze enige aanbeveling voor de beste VPN voor streaming. Het heeft een uitgebreid servernetwerk met meer dan 3200 servers in verschillende landen, waardoor streaming gemakkelijk is. Ze hebben afzonderlijke P2P-servers die zijn geoptimaliseerd voor onbeperkte snelheid en onbeperkte bandbreedte. Hun downloadsnelheid is echter weinig laag in vergelijking met anderen.

Maar de lage tarieven van PIA VPN compenseren het probleem. Het heeft ook strikt geen logboekbeleid, ook al is het een Amerikaanse VPN-service. Met een geld-terug-garantie van 7 dagen is hun prijsplan;

 • 1 maand [$ 6,95 per maand]
 • 6 maanden [$ 5,99 per maand - $ 35,95 elke 6 maanden gefactureerd]
 • 1 jaar [$ 3,33 per maand - $ 39,95 per 1 jaar gefactureerd] * aanbevolen *

5 - IvacyVPN (Locatie - Singapore)

VPN-Windows 10

Voors:

 • Bevredigende prestaties
 • Betaalbaar prijsplan

nadelen:

 • Mobiele ondersteuning onder het gemiddelde
 • Restitutie is beschikbaar onder beperkte voorwaarden

Onze laatste aanbeveling voor de beste VPN voor streaming is IvacyVPN. Ze bieden geoptimaliseerde P2P-servers met constante snelheid en onbeperkte bandbreedte. Het heeft een optie om 5 apparaten tegelijkertijd aan te sluiten.

Vanwege de locatie in Singapore biedt het een strikt logboekbeleid aan zijn klanten. Ze hebben hun 7-dagen restitutiebeleid herzien en nu zijn uw opties beperkt om een ​​terugbetaling te krijgen. U krijgt geen restitutie als u Bitcoin of Paymentwall-betaalmethoden heeft gebruikt; u hebt 7 GB of meer bandbreedte gebruikt; u hebt 30 keer of meer VPN verbonden.

Met de 7-dagen geld-terug-garantie zijn de prijsplannen die door IvacyVPN worden aangeboden;

 • 1 maand [$ 8,10 per maand]
 • 6 maanden [$ 5,40 per maand - $ 32,40 wordt elke 6 maanden gefactureerd]
 • 2 jaar [$ 1,83 per maand (na kortingsbon) - $ 44,10 elke 2 jaar gefactureerd] * aanbevolen *

Conclusie:

Wanneer je je favoriete dingen streamt, wil je een vlekkeloze en ononderbroken streaming-ervaring. Maar de beperkingen en blokkades zorgen voor ergernis bij de mensen. De huidige strengheid van internet en streaming-inhoud kan de komende tijd echter strenger worden.

Om deze reden hebben we onze lezers de beste VPN aanbevolen voor streaming die hun internetstreaming-ervaring duizend keer beter zou kunnen maken. Daarnaast zou de zorg om gevoelig te zijn voor gegevenskwetsbaarheden en cybercriminaliteit ook kunnen worden voorkomen door een veilige en gerenommeerde VPN.

Met de mogelijkheden voor enorme streaming inhoud, wil niemand onbekend blijven met zulke fantastische dingen. Dus als je bereid bent om een ​​geweldig streaming-avontuur te beleven, krijg dan een van die VPN voor streaming zoals hierboven vermeld.