Beste VPN voor Torrenting Reddit-keuze in 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

Reddit is een van de grootste sociale platformen voor het beoordelen en oplossen van vragen. Op de website staan ​​onbevooroordeelde meningen en authentieke opmerkingen over de verschillende producten en de nieuwste onderwerpen. Deze opiniewebsite wordt gezien als een geloofwaardige bron vanwege strikte wetten en legitieme torrenters die hun mening delen zonder enig persoonlijk voordeel.


Wat VPN-vragen betreft, neemt de zoektocht steeds meer dagelijks toe. De meeste personen hebben toegang tot Reddit via een VPN vanwege beperkingen. Door de enorme Reddit-inhoud kunnen kijkers echter niet achter de oplossing voor hun probleem komen. Daarom hebben we het VPN-onderwerp opgesplitst volgens de functies en gebruikersbehoeften en hebben we een diepgaande analyse van elk onderdeel uitgevoerd.

Hier zullen we de beste VPN voor Torrenting Reddit toelichten, waarvan de volgorde wordt bepaald op basis van de mening van gebruikers en experts over Reddit. Torrenters zoeken meestal een VPN vanwege strikte nationale wetgeving en hogere privacyrisico's tijdens torrenting.

Beste VPN voor torrenting op Reddit:

StemmenProvider informatieCoupon
[657k] NordVPN Krijg coupon
[567k] ExpressVPN Krijg coupon
[543K] PureVPN Krijg coupon
[532K] Prive internettoegang Krijg coupon

5 Beste VPN voor Torrenting Choice Reddit:

Hier zijn de VPN's die ik vrij vaak op Reddit heb besproken en op goede manieren, er zijn veel VPN-providers op Reddit die een marketingteam hebben ingehuurd om hun producten te bespreken en valse opmerkingen te genereren om de gebruiker daarover te laten geloven. Ik gebruik en ben al heel lang lid van Reddit, ik weet wie in aanmerking komt om te praten of het waard is om te vertrouwen.

Na lang onderzoek heb ik deze VPN's gevonden die de beste torrent VPN op Reddit zijn.

NordVPN gerangschikt als nummer 1 op Reddit voor Torrents

Volgens de Redditers is NordVPN een vrij populaire keuze voor torrenting. De gebruikers van NordVPN waardeerden de torrent-vriendelijke functies van Nord, zoals de voor P2P geoptimaliseerde servers, Kill Switch en de DNS-lekbescherming.

Sommige mensen klagen er echter over dat het geen gratis service en een trage verbinding op sommige servers biedt. Toch hebben velen de server-switchoptie voorgesteld voor betere snelheden, omdat NordVPN een uitgebreid servernetwerk heeft.

Bezoek de NordVPN-website

ExpressVPN - 2e top gerangschikt

ExpressVPN heeft indruk gemaakt op een breed scala aan gebruikers vanwege de snelste snelheid die voordeliger is als het gaat om torrenting. De reden om het voor de beste VPN voor torrenting Reddit te vermelden, is de vele meningen en aanbevelingen.

Hoewel veel ExpressVPN-gebruikers hebben gewezen op de hogere prijzen, hebben ze beweerd dat het een investering waard is. Volgens hen zijn er geweldige download-, upload- en verbindingssnelheden, samen met de geavanceerde functies van DNS-lekbescherming, kill-switch en IPv6-lekbescherming.

Bezoek de ExpressVPN-website

CyberGhost Pro - Geclassificeerd als nummer 3

CyberGhost Pro is de betaalde versie die de meeste redditers heeft laten stemmen en heeft gemaakt tot de beste VPN voor torrenting Reddit.

Ze hebben ook een gratis versie, maar met beperkte bandbreedte en serverlocatie. De betaalde versie biedt echter onbeperkte bandbreedte, grote snelheid en privacy tegen juridische kennisgevingen. Analyse van de beoordelingen van torrenters onthulde dat er gespecificeerde P2P-servers zijn voor torrenting, maar deze werken goed. We hebben ook geëxtraheerd dat de CyberGhost Windows- en Android-versie soepeler werkt dan andere.

Een ding dat anders is dan andere VPN-providers, is dat het CyberGhost VPN-beheer zelf bij de discussie betrokken was en de gebruikersvraag regelmatig beantwoordt.

Bezoek de CyberGhost Pro-website

Coupon hier 73% korting

PureVPN - Gerangschikt op 4e positie

PureVPN is een goedkope VPN onder al deze besproken beste VPN's voor torrenting Reddit en toch is het erin geslaagd om de gebruikers tevreden te stellen. De indrukwekkende functies voor redditers waren niet anders dan andere torrent VPN's en ook hier werd de snelheid het meest besproken.

Mensen waardeerden ook de gebruiksvriendelijke software en onbeperkte bandbreedte. Er waren echter enkele redditers die werden gestoord door het nieuws dat PureVPN gebruikerslogboeken met FBI deelt. Toch heeft PureVPN duidelijk gemaakt dat de logs gedurende 5 dagen worden waargenomen en dat dit bandbreedtegebruik en verbindingstijd is, niet de browsegeschiedenis.

Bezoek PureVPN-website

Hier is de deallink

Private Internet Access VPN - 5e gerangschikt

Veel redditers bespreken en presenteren de zorgen dat PIA VPN in de VS is gevestigd en vanwege de locatie is het mogelijk om juridische bedreigingen te hebben. Ondanks het feit delen gebruikers hun mening dat de servers anders dan de VS prima werken.

Private Internet Access was de enige VPN voor torrenting Reddit die zich niet zoveel zorgen maakt en een negatief beeld heeft. De meeste gebruikers gebruikten het al jaren en ze zijn blij met de snelheid, eenvoudige installatie, kill-switchfunctie en de prijs. Een van de beoordelingen suggereert dat de proxy van Nederland supersnel werkt, wat ook gemakkelijk kan worden gebruikt voor torrent-doeleinden.

Bezoek de website voor privé-internettoegang

Beste VPN voor Torrenting Reddit

Beste gratis VPN's voor Torrenting Reddit

Gratis VPN-zoekopdrachten zijn erg populair, maar de vele namen verschijnen in de zoekresultaten van Google zodra je "gratis VPN voor Torrenting" invoert. Dit zorgt uiteraard voor verwarring in onze gedachten en de meeste mensen zoeken naar een betrouwbare eerstehandse gebruiker recensie. De zoektocht naar "beste gratis VPN voor torrenting Reddit" maakt het vindproces nauwkeuriger en betrouwbaarder.

Maar helaas, toen ik diep inging in de Reddit-categorieën voor gratis VPN voor torrenting, kon ik geen positieve beoordeling of commentaar vinden die een goede torrenting-ervaring met een gratis VPN weerspiegelt.

Torrenting wordt volledig niet ondersteund in veel gratis VPN's, en ze beweren ook geen torrenting-functie te hebben. Maar de meeste gratis VPN's beweren dat ze efficiënt zijn tijdens het delen en torrenten van P2P-bestanden, maar ze zijn uiterst vervelend op het moment dat je torrenting start. De beperkte bandbreedte en snelheid is het meest negatieve punt, maar het ontbreken van geavanceerde functies zoals Kill Switch, IPv6-lekbescherming en DNS-lekbescherming is ook het ontbreken dat gratis VPN voor torrenting echt riskant maakt.

Geavanceerde functies die u zou moeten bekijken in VPN voor Torrenting

Er zijn bepaalde functies die de torrent-ervaring sterk kunnen improviseren. Ik heb deze functies ontdekt uit de opmerkingen van de redditor voor de vraag "Beste VPN voor torrenting Reddit".

Dodemansknop

Kill Switch is de functie die automatisch de internetverbinding verbreekt wanneer de VPN-verbinding plotseling verbreekt. De problemen met de VPN-verbinding zijn heel gebruikelijk tijdens torrenting vanwege de hoge gegevensverwerking.

Deze functie beschermt u tegen mogelijk gegevensverlies dat optreedt wanneer niet-gecodeerde datapakketten het internet passeren wanneer de VPN-verbinding is verbroken.

DNS-lekbescherming

Zoals de naam al aangeeft, is deze functie speciaal geïntroduceerd toen er veel meldingen waren van een reëel IP-risico door DNS-lekken. DNS-lek treedt op in aanwezigheid van VPN wanneer sommige DNS-aanvragen naar de ISP DNS gaan in plaats van naar een anonieme VPN DNS-server. Er zijn veel redenen voor DNS-lekken.

IPv6-lekbescherming

IPv6 is een nieuw protocol dat niet door veel websites en VPN's wordt ondersteund. Vanwege de oplossende verwarring kan het IPv6-lek uw echte identiteit blootleggen. Om een ​​dergelijk risico van blootstelling aan identiteit uit te bannen, hebben veel VPN's de IPv6-lekbeschermingsfunctie opgenomen.