Betternet VPN-gjennomgang: Er det verdt å bruke?

[ware_item id=33][/ware_item]

Betternet er en gratis og premium VPN-tjeneste som tilbyr tilgang til gratis brukere via annonsestøtter og til betalte kontobrukere med premiumfunksjoner.


Det tilbyr servere på mer enn 10 steder over hele verden. Betternet lar brukere blokkere rundt 1000 nettsteder på iOS, Mac OS X, Android og Windows gratis med sin fremste nettverksinfrastruktur.

Det er et utmerket valg for de brukerne som krever brukervennlig grensesnitt og løsning for blokkering med ett trykk.

Betternet er en av de nyeste gratis VPN-leverandørene, og de som ønsker å være anonyme mens de surfer på internett, hekter seg rundt Betternet-tjenesten, og det er grunnen til at den har 10 til 50 millioner nedlastinger alene på Google Play.

Her er en omfattende Betternet VPN-gjennomgang som belyser de forskjellige aspektene av Betternet VPN-leverandøren:

La oss begynne med fordeler & Ulemper ved Betternet VPN

PROS:

 • Gratis eller veldig billig
 • Enkelt brukergrensesnitt
 • Tillater P2P
 • Ingen brukslogger
 • Ingen datagrenser
 • BBC iPlayer tilgjengelig
 • Ett trykk på servervalg
 • Grei tilkoblingshastighet

ULEMPER:

 • Dårlig kundesupport
 • Et begrenset antall servere
 • Holder tilkoblingslogger
 • Gjennomsnittlig ytelse
 • Amerikanske Netflix er utilgjengelige
 • Mangel på den sterke sikkerheten

La oss ta en titt på Betternet-funksjoner:

Prisplaner

Betternet VPN er en gratis tjeneste for forskjellige systembrukere. De gratis brukerne er ikke begrenset til begrenset databruk. Hvis du trenger en VPN-tjeneste, for eksempel en liten forretningsreise, kan du beskytte informasjonen din på et nytt sted ved å bruke gratis tjenesten fra Betternet uten å måtte betale for det månedlige abonnementet i bare noen få dager.

De betalte abonnentene, som benytter seg av Premium-planene til Betternet, får overtaket over gratisabonnentene og nyter følgende fordeler:

 • 5 samtidige tilkoblinger
 • Dedikerte servere, raskere hastigheter
 • Flotte serverplasser
 • 24/7 kundestøtte
 • Annonsefri tjeneste

Premium-prisplanene som tilbys av Betternet kommer med en 7-dagers gratis prøveversjon. Premium-planene er som følger:

 • 1 måned til $ 11,99 per måned
 • 6 måneder til $ 3,99 per måned - spar 65%
 • 12 måneder til $ 2,99 per måned - spar 75% Betternet-VPN-gjennomgang

Begge premium-pakkene tilbyr noe lignende funksjoner, men de har fremdeles ikke noe valg av protokollvalg. Premium-abonnementet er $ 11.99 per måned, noe som er ganske dyrere sammenlignet med Premium VPN-er som ExpressVPN.

Betternet pengene tilbake-garanti

Betternet VPN tilbyr sine brukere en avslapning på 30 dager pengene-tilbake-garanti, slik at deres investering ikke er i faresonen. Men refusjonspolicyen fra Betternet VPN er under strenge betingelser. Du er bare kvalifisert for refusjon hvis du har benyttet deg av mindre enn 50 MB data. Det betyr at det ikke brukes noen 30-dagers refusjonspolicy, og dette er fordi 50 Mb brukes bare til å koble til internett. Derfor er det umulig å sjekke tjenestene deres uten å investere penger.

Flerpåloggingsfunksjon:

De beste VPN-tjenestene prøver hardt å tilby mer enn én enhetsforbindelse samtidig gjennom VPN-en. For eksempel, hvis du er ute og reiser, kan du holde den bærbare datamaskinen, mobiltelefonen og nettbrettet ditt koblet til VPN-tjenesten om gangen. Dette gir brukeren en bekvemmelighet da han ikke trenger å koble fra en enhet for å koble seg til VPN gjennom noen annen enhet.

I henhold til Betternet VPN-gjennomgangen gir den opptil fem samtidige tilkoblinger slik at du kan bruke fem av enhetene dine om gangen. Denne multi-login-funksjonen som tilbys av Betternet, er uavhengig av enhetstype og operativsystem brukeren bruker så lenge den har VPN-støtte.

Peer-to-peer-tilkoblinger:

Betternet VPN er ikke fullpakket med funksjoner med merverdi. Det er ikke overraskende i det hele tatt fordi det først og fremst tilbyr gratis VPN-tjenester. Så hvis du leter etter en VPN fullpakket med eksklusive funksjoner, kan du velge en annen betalt VPN som NordVPN eller ExpressVPN. Selv om det Betternet tilbyr uansett gratis tjeneste, er at det tillater nedlasting av P2P.

Imidlertid er det viktig å merke seg at Betternet angående DMCA-varslene tydelig har uttalt: “Hvis vi noen gang mottar et DMCA-fjerningsvarsel eller gyldige domstolsbeslutninger, overholder vi varslene fullt ut uten å forstyrre eller bringe kundenes personvern i fare. Som nevnt tidligere lagrer vi ikke logger, IP-er, porter, brukerinformasjon eller tidsstempler. For å tilfredsstille lovkrav fra båndbreddeleverandører avslører vi derfor ingen brukerdata til myndighetene. Foreløpig har vi ikke mottatt noen gyldig rettskjennelse som har krevd oss ​​å gi noe vi ikke har.

Men i Betternet VPN-gjennomgangen hadde vi mange problemer å møte. For det første er Betternet VPN lokalisert i Canada som har direkte og effektiv juridisk jurisdiksjon. For det andre er denne VPN ikke idiotsikker, ettersom den lekker informasjon hvis en bruker ikke er forsiktig nok. For det tredje må du forstå at du får tilgang til leverandørens insentiver, verdier og posisjon, enten du prøver å krenke copyright.

Betternet tilbyr riktignok P2P-tilkoblinger, men det er ingenting som beviser om de er et lønnsomt selskap med et legitimt team og riktig forsikring eller ikke.

Sikkerhet og personvern

En VPN regnes som det sikreste alternativet som er tilgjengelig blant andre tjenester og verktøy. Sikkerheten og personvernet som tilbys, i henhold til vår Betternet VPN-gjennomgang, sikrer brukerens komplette personvern gjennom OpenVPN med AES256-kryptering og IPsec med 128-bit AES-CBC.

Betternet VPN distribuerer all brukertrafikk over hundre delte IP-er, som sørger for at brukertrafikken blandes i mengden og dermed sikrer anonymitet da ingen vet om din faktiske identitet.

En annen ting av betydning her er at Betternet VPN er aktivert i nettleseren din, så det er bare opptatt av all Internett-aktivitet som blir dirigert gjennom den nettleseren, og all annen internettaktivitet som dirigeres på andre måter, er dermed verken kryptert eller skjult. Det er grunnen til at hvis du tror at forbindelsen din er mislykket, er det ikke sant.

Derfor, for ironclad sikkerhet og personvern, må du velge en annen VPN-tjenesteleverandør som NordVPN som har en dobbel krypteringsfunksjon som multipliserer krypteringen og sikkerhetsstyrken..

kjeks

Betternet VPN lar tredjepartsorganisasjonen injisere informasjonskapsler i brukerens enhet. Dette er angitt i Betternets vilkår for tjenester, og ifølge dem er praksisen å estimere effektiviteten til VPN-tjenestene. Imidlertid kan en slik metode være risikabel for kundene ettersom tredjeparten er uavhengig av alle øvelsene uten kontroll av Betternet.

Kundeservice

I henhold til vår Betternet VPN-gjennomgang er kundesupporten som tilbys veldig dårlig. Som vi tror, ​​bør et selskap være transparent om seg selv, og det skal gi nok informasjon om seg selv. For eksempel trenger ikke brukeren å grave dypt i veien for å få den nødvendige informasjonen. Selv om en bruker står overfor noen problemer, bør kundestøtten være slik at den løser problemet som sin ytterste prioritet. Men for Betternet ser det ut til at kundestøtte nesten ikke eksisterer.

Det er også en kort og dessverre ikke informativ FAQ-seksjon også. Betternet har også en ‘Knowledge Base’ som også er informativ. Dermed er den eneste mulige måten å få direkte støtte ved å sende en billettbestemt forespørsel til kunnskapssenteret der du må vente ganske lenge før du får problemet løst. Men hvis du betaler for en Premium-tjeneste, kan du få en kundestøtte til enhver tid som virker motstridende for gratis brukere.

Innloggingspolicy

I Betternet VPN-gjennomgangen er det vi kom over at Betternet ikke fører logger for informasjon som avslører identitet som e-postadressen din eller navnet ditt, ettersom den ikke har den informasjonen lagret. Men det er ikke lovende på det faktum at forbindelsene dine ikke er logget. Som nevnt tidligere, kan Betternet gå gjennom tilkoblingsdataene hvis det er behov for å etterkomme juridiske forespørsler.

For forbedring av tjenestene deres kan aktiviteten til gratis brukere bli kompromittert av tredjeparts annonsører. Som det fremgår av personvernreglene til Betternet VPN,

"Tredjepart kan bruke teknologier for å få tilgang til noen data, inkludert, men ikke begrenset til informasjonskapsler for å estimere effektiviteten til annonsene deres. Betternet kontrollerer ikke tredjeparts aktiviteter, og dette er ikke inkludert i Betternets personvernregler, men er relatert til personvernpolitikken til våre tredjepartsannonsører. "

Imidlertid følger noen andre VPN-er som ExpressVPN og NordVPN en strenge nei-logg-retningslinje der de ikke engang holder tilkoblingsloggene.

Ytelse og hastighet

En VPN fungerer som en mann i midten av internettforbindelsen din og forårsaker dermed hastighetstap ved bruk av hvilken som helst VPN. Imidlertid går en god VPN som NordVPN eller ExpressVPN den ekstra kilometeren bare for å redusere latenstiden så vel som båndbredden.

Betternet VPN-anmeldelse indikerer imidlertid at den gikk glipp av båten på dem begge og hadde noen tilfredsstillende resultater; Betternet-VPN-gjennomgang

Men det viste også veldig varierende resultater som; Betternet-VPN-gjennomgang

For lynrask hastighet og enestående ytelse, kan du ansette en av de betalte VPN-ene som NordVPN, PureVPN eller ExpressVPN.

Hvordan tjener Betternet penger?

VPN-tjenester er dyre og kjedelige å kjøre, og det er derfor ingen kommer til å tilby tjenestene gratis. Vi vet at Betternet tilbyr en Premium-plan til mobilbrukere. Imidlertid sier Betternet at de tjener pottene sine med følgende metoder:

 1. Ved å tilby gratis sponsede apper:
  Det er en "Installer en app" -knapp i mobilappen vår. Du får tilbud om andre apper for installasjon når du klikker på denne knappen. For hver app installert tjener Betternet penger fra apputgiverne.
 2. Ved å tilby videoer:
  Ved å klikke på "Se en video og koble til" -knappen i Betternet-appen, kan du se en kort video. Hver gang du ser på en video, hjelper du Betternet med å tjene penger.
  Betternet-VPN-gjennomgang

Når du bruker mobilappen til Betternet, tilbyr den av og til muligheten til å installere gratis apper og se videoer i tillegg til gjengjeld som den lar deg koble til via Betternet. Men du kan også enkelt avvise disse tilbudene og glede deg over tjenestene som tilbys. Dette er grunnen til at spørsmålet oppstår igjen om hvordan modellen faktisk fungerer for at Betternet skal tjene penger? Som Betternet svarer på,

“Fungerer denne modellen for oss? Så langt har det fungert veldig bra, takket være støtten fra våre fantastiske brukere. Vi har mange daglige e-poster fra brukerne våre, som deler kjærligheten med oss ​​ved å fortelle oss at de har installert våre anbefalte apper og synes at de er nyttige. "

Hvor Betternet ytelse mangler?

Et faktum er at selv det mest effektive verktøyet ikke er 100% autentisk; det samme er tilfelle med Betternet. Mens Betternet VPN-gjennomgang var det imidlertid få mangler i de kritiske feltene med VPN-funksjoner.

Den viktigste funksjonen er sikkerhet, og en studie viste Betternet VPN i listen over VPN-er som kan ha blitt injisert med skadelig programvare eller adware. Denne mangelen er mer bekymringsfull på grunn av at sikkerheten er den viktigste VPN-funksjonen. Likevel hevder Betternet VPN å være sikker og stille, og det er store nedlastinger for det.

Langs Betternet VPN skyldes boostet til VPN-verktøyet hovedsakelig formålet med å fjerne blokkering av nettsteder og strømming av begrenset innhold. Netflix som den mest populære streamingkanalen har etterspurt over hele verden, men dessverre er det lovlig på bare noen få lokasjoner. Derfor er det også blant brukerens høyeste prioriteringer. Uheldigvis kunne ikke brukerne av Betternet VPN fjerne blokkeringen av Netflix selv med premiumversjonen.

Den tunge torrenting med Betternet VPN vil også utsette deg for hastighetsproblemet som er irriterende mens torrentfilen lastet ned.

En annen irriterende ting med Betternet er visningen av påtrengende annonser mens du surfer på internett. Denne annonsevisningen er problemet med nesten alle gratis VPN-er, og gratisversjonen av Betternet har også en slik mangel. Tjenesteleverandørene er imidlertid transparente og informerer brukerne om hvordan de tjener penger som sjelden blir sett.

Betternet nettsted

Det offisielle nettstedet til Betternet VPN er forståelig og enkelt for de nye besøkende. De gir enkel tilgang til gratis nedlasting av appen med den uthevede knappen. De har imidlertid ikke visningsinformasjonen om premium-tjenester og priser. Til og med de gir ingen anelse om Betternet premium-tjenester, og du blir fortalt om det når du laster ned premium-appen.

Betternet VPN-gjennomgang: Er det verdt å bruke?

Likevel er det nevnt på siden "Hvordan tjener vi penger" og et sted i FAQ-delen av nettstedet deres.

Betternet VPN Setup Guide

Betternet VPN følger en syv-trinns enkel og enkel installasjonsprosedyre. Hvis du derimot ikke er kjent med VPN-installasjon på forskjellige plattformer, er her den enkle Betternet VPN-installasjonsprosedyren for Windows:

 1. Åpne den offisielle nettsiden til Betternet VPN
 2. Gå til nedlastingsdelen
 3. Last ned Betternet VPN Windows-appen og installer deretter
 4. Start Betternet-programvare
 5. Gå videre ved å hoppe over hintene og guiden
 6. Klikk på Connect-knappen og vent til forbindelsen er fullført.
 7. Ved vellykket tilkobling kan du nyte friheten din på Internett! Betternet-VPN-gjennomgang

Konklusjon - Er Betternet bra nok?

Med hensyn til vår Betternet VPN-gjennomgang, må tjenesten valideres på sine egne betingelser. Betternet er en billig eller noe gratis tjeneste som har ekspertise innen geo-spoofing av din beliggenhet, blokkering av nettsteder, omgåelse av noen enkle brannmurer, eller ganske enkelt å beskytte brukerne sine på offentlige WiFi-hotspots. Hvis du ellers vil beskytte personvernet ditt og iverksette noen jernbelagte sikkerhetstiltak, bør du bedre se etter noen Betternet-alternativer som NordVPN, ExpressVPN eller PureVPN.

Betternet er en relativt ny tjeneste i VPN-bransjen og er stappfull av enorme områder som trenger forbedring. Fra og med det lille servervalget som de kan jobbe med å utvide. Likevel, andre tjenester som noen få tunneleringsprotokoller der noen flere protokoller må legges til, kan vi endelig grave oss frem til sårbarhetene i personvernreglene trenger også forbedring.

Avslutningsvis kan det bare sies at Betternet er en anstendig og gratis VPN-tjeneste, men tjenesten er ikke god nok til å maskere de potensielle farene for din anonymitet og sikkerhet.