Betternet VPN Review: Ali je vredno uporabiti?

[ware_item id=33][/ware_item]

Betternet je brezplačna in vrhunska VPN storitev, ki ponuja dostop brezplačnim uporabnikom prek podpornih oglasov in uporabnikom plačanih računov s premijskimi funkcijami.


Ponuja strežnike na 10+ lokacijah po vsem svetu. Betternet uporabnikom omogoča brezplačno blokiranje približno 1000+ spletnih mest v napravah iOS, Mac OS X, Android in Windows s svojo osrednjo omrežno infrastrukturo.

Je odlična izbira za tiste uporabnike, ki zahtevajo preprost vmesnik in rešitev za odklepanje z enim dotikom.

Betternet je eden najnovejših brezplačnih ponudnikov VPN, tisti, ki želijo ostati anonimni med brskanjem po internetu, pa se družijo okoli storitve Betternet, zato ima na Google Play od 10 do 50 milijonov prenosov sam.

Tu je celovit pregled Betternet VPN, ki osvetljuje različne vidike ponudnika Betternet VPN:

Začnimo s profesionalci & Proti Betternet VPN

PREDNOSTI:

 • Brezplačno ali zelo poceni
 • Preprost uporabniški vmesnik
 • Dovoli P2P
 • Brez dnevnikov uporabe
 • Brez omejitev podatkov
 • Na voljo je BBC iPlayer
 • Izbira strežnika z enim dotikom
 • Dostojna hitrost povezave

SLABOSTI:

 • Slaba podpora strankam
 • Omejeno število strežnikov
 • Vodi dnevnike povezav
 • Povprečna zmogljivost
 • Ameriški Netflix je nedostopen
 • Pomanjkanje močne varnosti

Oglejmo si funkcije Betternet:

Načrti za oblikovanje cen

Betternet VPN je brezplačna storitev za različne uporabnike sistema. Prosti uporabniki niso omejeni na uporabo podatkov. Če potrebujete storitev VPN, na primer majhno poslovno potovanje, lahko svoje podatke zaščitite na novi lokaciji z uporabo brezplačne storitve Betternet, ne da bi morali za nekaj dni plačevati mesečno naročnino..

Plačani naročniki, ki izkoristijo Premium načrte Betterneta, prevzamejo prednost nad brezplačnimi naročniki in uživajo naslednje prednosti:

 • 5 hkratnih povezav
 • Namenski strežniki, hitrejše hitrosti
 • Odlične lokacije strežnika
 • 24/7 podpora strankam
 • Storitev brez oglasov

Načrti za premium cene, ki jih ponuja Betternet, so opremljeni s 7-dnevno brezplačno preizkusno različico. Premium načrti so naslednji:

 • 1 mesec pri 11,99 USD na mesec
 • 6 mesecev pri 3,99 USD na mesec - prihranite 65%
 • 12 mesecev pri 2,99 USD na mesec - prihranite 75% Betternet-VPN-pregled

Oba premium paketa ponujata nekoliko podobne lastnosti, vendar še vedno nimata možnosti izbire protokola. Naročnina na Premium znaša 11,99 USD na mesec, kar je precej cenejše v primerjavi s Premium VPN-ji, kot so ExpressVPN.

Betternet garancija za vračilo denarja

Betternet VPN svojim uporabnikom ponuja sprostitev 30-dnevnega jamstva za vračilo denarja, tako da njihova naložba ni ogrožena. Toda politika vračila iz Betternet VPN je pod strogimi pogoji. Do povračila ste upravičeni le, če ste uporabili manj kot 50 MB podatkov. To pomeni, da ni mogoče uporabljati 30-dnevne politike vračila in zato, ker se 50 Mb uporablja samo za povezavo z internetom. Zato je nemogoče preveriti njihove storitve brez vlaganja denarja.

Funkcija z več prijavami:

Najboljše storitve VPN si močno prizadevajo, da bi prek VPN hkrati ponudile več povezav z napravo. Na primer, če potujete, boste lahko naenkrat imeli vaš prenosnik, mobilni telefon in tablični računalnik vse povezane s storitvijo VPN. To uporabniku zagotavlja udobje, saj mu ni treba prekiniti povezave z napravo VPN prek katere koli druge naprave.

Po našem pregledu Betternet VPN omogoča do pet hkratnih povezav, tako da lahko hkrati uporabite katero koli pet svojih naprav. Ta funkcija za večkratno prijavo, ki jo ponuja Betternet, je odvisna od vrste naprave in operacijskega sistema, ki ga uporabnik uporablja, če ima podporo za VPN.

Peer-to-peer povezave:

Betternet VPN ni opremljen s funkcijami z dodano vrednostjo. To sploh ne preseneča, saj predvsem ponuja brezplačno storitev VPN. Če torej iščete VPN, poln ekskluzivnih funkcij, se lahko odločite za kakšen drug plačljiv VPN, na primer NordVPN ali ExpressVPN. Čeprav Betternet ponuja ne glede na brezplačno storitev, je, da omogoča prenos P2P.

Pomembno pa je opozoriti, da je Betternet v zvezi z obvestili o DMCA jasno povedal: »Če bomo kdaj prejeli obvestilo o odvzemu DMCA ali veljavne sodne naloge, v celoti upoštevamo obvestila, ne da bi motili ali ogrozili zasebnost strank. Kot smo že omenili, ne hranimo nobenih dnevnikov, IP-jev, vrat, uporabniških informacij ali časovnih žigov. Zato za izpolnitev zakonskih zahtev ponudnikov pasovne širine organom ne razkrivamo nobenih uporabniških podatkov. Do zdaj nismo prejeli nobenega veljavnega sodnega naloga, ki bi zahteval, da zagotovimo nekaj, česar nimamo. "

Toda v našem pregledu Betternet VPN smo se morali spoprijeti s številnimi težavami. Prvič, Betternet VPN je v Kanadi, ki ima neposredno in učinkovito pravno pristojnost. Drugič, ta VPN ni zanesljiv, saj pušča informacije, če uporabnik ni dovolj previden. Tretjič, razumeti morate, kako dostopate do spodbud, vrednosti in položaja ponudnika, ne glede na to, ali želite kršiti avtorske pravice ali ne..

Betternet sicer ponuja povezave P2P, vendar nič ne dokazuje, ali gre za donosno podjetje z zakonito ekipo in ustreznim zavarovanjem ali ne.

Varnost in zasebnost

VPN velja za najbolj varno možnost med drugimi storitvami in orodji. Varnost in zasebnost, ki jo ponuja naša ocena Betternet VPN, zagotavljata popolno zasebnost uporabnika prek OpenVPN s šifriranjem AES256 in IPsec s 128-bitnim AES-CBC.

Betternet VPN razporeja ves uporabniški promet preko sto IP-jev v skupni rabi, kar zagotavlja, da se uporabniški promet meša v množici in s tem zagotavlja anonimnost, saj nihče ne ve za vašo dejansko identiteto.

Pomembno je tudi to, da je v vašem brskalniku omogočen Betternet VPN, tako da se ukvarja le z vsemi internetnimi dejavnostmi, ki se preusmerijo prek tega brskalnika, in vsaka druga internetna dejavnost, usmerjena na druge načine, torej ni šifrirana in skrita. Zato, če menite, da vaša povezava ni varna, potem ni res.

Zaradi varnosti in zasebnosti ironclad se morate odločiti za drugega ponudnika storitev VPN, kot je NordVPN, ki ima funkcijo Double encryption, ki pomnoži šifriranje in varnost.

Piškotki

Betternet VPN omogoča tretjim organizacijam, da v uporabnikovo napravo vbrizgajo piškotke. To je navedeno v pogojih storitev Betternet in po njih je praksa ocenjevanje učinkovitosti storitev VPN. Vendar bi takšna metoda lahko bila tvegana za stranke, saj je tretja oseba neodvisna od vseh vaj brez nadzora Betterneta.

Pomoč strankam

Po našem pregledu Betternet VPN je ponujena podpora strankam zelo slaba. Kot verjamemo, bi moralo biti podjetje transparentno do sebe in mora zagotoviti dovolj informacij o sebi. Na primer, uporabniku ni treba kopati globlje, da bi pridobil potrebne informacije. Tudi če se uporabnik sooča s kakršno koli težavo, mora biti podpora strankam taka, da to vprašanje rešuje kot njegovo največjo prednost. V primeru Betterneta se zdi, da podpore strankam skorajda ni.

Obstaja tudi kratek in na žalost ne povsem informativen razdelek s pogostimi vprašanji. Betternet ima tudi bazo znanja, ki je tudi neinformativna. Tako je edini možen način neposredne podpore tako, da pošljete označeno prošnjo v center znanja, kjer morate čakati precej dolgo, preden rešite svojo težavo. Če pa plačujete za storitev Premium, lahko pridobite ves čas podporo strankam, kar se zdi brezplačnim uporabnikom precej nasprotujoče..

Politika beleženja

V našem pregledu Betternet VPN je bilo ugotovljeno, da Betternet ne vodi dnevnikov za nobene podatke, ki bi razkrivali identiteto, na primer vaš e-poštni naslov ali vaše ime, saj nima teh podatkov. Ni pa obetavno dejstvo, da vaše povezave niso zabeležene. Kot smo že omenili, se lahko Betternet vrne prek podatkov o povezavi, če bo treba izpolniti zakonske zahteve.

Za boljše storitve lahko tretji oglaševalci ogrozijo dejavnost brezplačnih uporabnikov. Kot je navedeno v politiki zasebnosti Betternet VPN,

"Tretja stranka lahko uporablja tehnologije za dostop do nekaterih podatkov, vključno s piškotki (vendar ne omejeno nanje) za oceno učinkovitosti oglaševanja. Betternet ne nadzoruje dejavnosti tretje osebe in to ni vključeno v politiko zasebnosti Betterneta, vendar je povezano s politiko zasebnosti naših oglaševalcev. "

Vendar pa nekateri drugi VPN-ji, kot sta ExpressVPN in NordVPN, upoštevajo strogo politiko brez dnevnika, kjer sploh ne vodijo dnevnikov povezav..

Zmogljivost in hitrost

VPN deluje kot uporabnik vaše internetne povezave in s tem povzroči izgubo hitrosti z uporabo katerega koli VPN-ja. Vendar pa dobri VPN, kot sta NordVPN ali ExpressVPN, preseže toliko kilometrov, da zmanjša latenco in pasovno širino.

Vendar pregled Betternet VPN kaže, da je na obeh straneh zgrešil čoln in imel nekaj zadovoljivih rezultatov; Betternet-VPN-pregled

Vendar je pokazal tudi zelo različne rezultate, kot so; Betternet-VPN-pregled

Za bliskovito hitrost in izjemno zmogljivost lahko uporabite enega od plačljivih VPN-jev, kot so NordVPN, PureVPN ali ExpressVPN.

Kako Betternet zasluži?

Storitve VPN so drage in dolgočasne, zato jih nihče ne bo ponujal brezplačno. Vemo, da Betternet ponuja premijski načrt mobilnim uporabnikom. Vendar pa Betternet pravi, da svoje lončke zasluži z naslednjimi metodami:

 1. Z brezplačnimi sponzoriranimi aplikacijami:
  V naši mobilni aplikaciji je gumb »Namestitev aplikacije«. Ko kliknete ta gumb, so vam na voljo druge aplikacije za namestitev. Za vsako nameščeno aplikacijo Betternet zasluži denar od založnikov aplikacij.
 2. S ponudbo videoposnetkov:
  S klikom na gumb »Oglejte si video in se povežite« znotraj aplikacije Betternet, si lahko ogledate kratek video. Vsakič, ko gledate videoposnetek, pomagate Betternetu zaslužiti denar.
  Betternet-VPN-pregled

Če uporabljate mobilno aplikacijo Betternet, občasno ponuja možnost namestitve brezplačnih aplikacij in gledanje videoposnetkov, v zameno pa vam omogoča povezovanje prek Betterneta. Lahko pa te ponudbe tudi enostavno zavrnete in uživate v ponujenih storitvah. To je razlog, da se spet postavlja vprašanje, kako pravzaprav model deluje pri Betternetu za zaslužek? Na katero Betternet odgovarja,

„Ali ta model deluje za nas? Do zdaj je delovalo zelo dobro, zahvaljujoč podpori naših čudovitih uporabnikov. Vsak dan imamo veliko e-poštnih sporočil naših uporabnikov, ki z nami delijo svojo ljubezen in nam sporočajo, da so namestili priporočene aplikacije in se jim zdijo koristne. "

Kjer manjka uspešnost Betternet?

Dejstvo je, da tudi najučinkovitejše orodje ni stoodstotno verodostojno; enako je tudi z Betternetom. Kljub temu pa je pri pregledu Betternet VPN manjkalo nekaj kritičnih področij funkcij VPN.

Najpomembnejša lastnost je varnost in raziskava je pokazala, da je Betternet VPN na seznamu VPN-jev, ki so mu morda vbrizgali zlonamerno programsko opremo ali adware. To pomanjkanje je bolj zaskrbljujoče zaradi dejstva, da je varnost glavna funkcija VPN. Kljub temu pa Betternet VPN trdi, da je varen in miren, zato obstajajo velike prenosi.

Poleg Betternet VPN je povečanje orodja VPN predvsem posledica namena deblokiranja spletnih strani in pretoka omejene vsebine. Netflix, ki je najbolj priljubljen pretočni kanal, ima povpraševanje po vsem svetu, vendar je na žalost zakonit na samo nekaj lokacijah. Zato je tudi med najvišjimi prednostnimi nalogami uporabnikov. Na žalost uporabniki Betternet VPN niso mogli odblokirati Netflixa niti s svojo premijsko različico.

Prav tako vas bo močan hudournik z Betternet VPN izpostavil vprašanju hitrosti, ki je moteče med nalaganjem torrent datoteke.

Druga moteča stvar pri Betternetu je prikazovanje vsiljivih oglasov med brskanjem po internetu. Ta prikaz oglasa je težava s skoraj vsemi brezplačnimi VPN-ji, takšno pomanjkanje pa ima tudi brezplačna različica Betterneta. Vendar pa so ponudniki storitev pregledni in uporabnike obveščajo o tem, kako zaslužijo, kar je redko vidno.

Spletno mesto Betternet

Uradna spletna stran Betternet VPN je za nove obiskovalce razumljiva in enostavna. Omogočajo preprost dostop do brezplačnega prenosa aplikacij s poudarjenim gumbom. Vendar nimajo informacij o svojih premijskih storitvah in cenah. Tudi ne zagotavljajo nobenega pojma o premijskih storitvah Betternet in o tem vam bodo povedali, ko naložite premijsko aplikacijo.

Betternet VPN Review: Ali je vredno uporabiti?

Kljub temu je to omenjeno na strani "Kako zaslužimo" in nekje v razdelku o pogostih vprašanjih njihovega spletnega mesta.

Vodnik za nastavitev Betternet VPN

Betternet VPN sledi sedem korakom preprost in enostaven postopek namestitve. Če pa niste seznanjeni z namestitvijo VPN na različne platforme, potem je tu preprost postopek namestitve Betternet VPN za Windows:

 1. Odprite uradno spletno stran Betternet VPN
 2. Pojdite na razdelek Prenos
 3. Prenesite aplikacijo Windows Betternet VPN in namestite
 4. Zaženite programsko opremo Betternet
 5. Nadaljujte tako, da preskočite namige in navodila
 6. Kliknite gumb Poveži in počakajte, da se povezava zaključi.
 7. Po uspešni povezavi uživajte v svoji svobodi na internetu! Betternet-VPN-pregled

Zaključek - ali je Betternet dovolj dober?

Glede na naš pregled nad Betternet VPN je treba storitev potrditi v skladu s svojimi pogoji. Betternet je poceni ali nekoliko brezplačna storitev, ki ima strokovno znanje o geo-ponarejanju vaše lokacije, blokov spletnega mesta, obhodu preprostih požarnih zidov ali preprosto zaščiti svojih uporabnikov na javnih dostopnih točkah WiFi. V nasprotnem primeru, če želite zaščititi svojo zasebnost in izvajati nekatere varnostne ukrepe, potem raje poiščite druge možnosti Betternet, kot so NordVPN, ExpressVPN ali PureVPN.

Betternet je relativno nova storitev v industriji VPN in je napolnjena z ogromnimi območji, ki jih je treba izboljšati. Začenši z majhnim izborom strežnikov, na katerem lahko delajo, da se razširijo. Toda tudi druge storitve, kot je nekaj protokolov za tuneliranje, kjer je treba dodati še nekaj protokolov, se lahko končno odpravimo do ranljivosti politike zasebnosti tudi izboljšati.

Za zaključek je mogoče reči, da je Betternet dostojna in brezplačna storitev VPN, vendar storitev ni dovolj dobra, da bi prikrila potencialne nevarnosti za vašo anonimnost in varnost.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me