Betternet VPN Review: Onko sen käyttö arvoinen?

[ware_item id=33][/ware_item]

Betternet on ilmainen ja korkealaatuinen VPN-palvelu, joka tarjoaa pääsyn ilmaisille käyttäjille mainostukien kautta ja maksullisten tilien käyttäjille premium-ominaisuuksilla.


Se tarjoaa palvelimia yli 10 paikassa ympäri maailmaa. Betternet antaa käyttäjille mahdollisuuden estää noin 1000+ verkkosivustoa iOS-, Mac OS X-, Android- ja Windows-laitteissa ilmaiseksi eturintamassa olevaan verkkoinfrastruktuuriin.

Se on erinomainen valinta niille käyttäjille, jotka vaativat yksinkertaista käyttöliittymää ja yhden kosketuksen vapauttamisratkaisua.

Betternet on yksi uusimmista ilmaisten VPN-palveluntarjoajien joukosta, ja ne, jotka haluavat pysyä nimettömänä Internetissä surffailla, kimppuvat Betternet-palvelun ympärillä, minkä vuoksi sillä on vain 10-50 miljoonaa latausta Google Playsta..

Tässä on kattava Betternet VPN -katsaus, joka valaisee Betternet VPN -toimittajan eri näkökohtia:

Aloitetaan ammattilaisista & Miinukset Betternet VPN

PLUSSAT:

 • Ilmainen tai erittäin halpa
 • Yksinkertainen käyttöliittymä
 • Sallitaan P2P
 • Ei käyttölokeja
 • Ei tietorajoituksia
 • BBC iPlayer saatavana
 • Yhden kosketuksen palvelinvalinta
 • Ihmisarvoinen yhteysnopeus

HAITTOJA:

 • Huono asiakastuki
 • Rajoitettu määrä palvelimia
 • Pitää yhteyslokeja
 • Keskimääräinen suorituskyky
 • Yhdysvaltain Netflix ei ole käytettävissä
 • Vahvan turvallisuuden puute

Katsotaanpa Betternetin ominaisuuksia:

Hinnasuunnitelmat

Betternet VPN on ilmainen palvelu eri järjestelmän käyttäjille. Vapaat käyttäjät eivät ole rajoittuneet rajoitettuun tietojen käyttöön. Jos tarvitset VPN-palvelua, esimerkiksi pienen työmatkan, saatat suojata tietosi uudessa paikassa käyttämällä Betternetin ilmaista palvelua joutumatta maksamaan kuukausittaista tilausta vain muutaman päivän ajan.

Maksetut tilaajat, jotka käyttävät Betternetin Premium-suunnitelmia, saavat ilmaiset tilaajat haltuunsa ja nauttivat seuraavista eduista:

 • 5 samanaikaista yhteyttä
 • Omistettu palvelin, nopeampi
 • Upeat palvelinpaikat
 • 24/7 asiakastuki
 • Mainokseton palvelu

Betternetin tarjoamilla Premium-hinnasuunnitelmilla on 7 päivän ilmainen kokeiluversio. Premium-suunnitelmat ovat seuraavat:

 • Yksi kuukausi 11,99 dollaria kuukaudessa
 • 6 kuukautta 3,99 dollarilla kuukaudessa - säästä 65%
 • 12 kuukautta 2,99 dollarilla kuukaudessa - säästä 75% Betternet-VPN-katsaus

Molemmat premium-paketit tarjoavat jonkin verran samanlaisia ​​ominaisuuksia, mutta niillä ei silti ole protokollanvalintavaihtoehtoa. Premium-tilaus on 11,99 dollaria kuukaudessa, mikä on melko hinnaltaan verrattuna ExpressVPN-tyyppisiin premium-VPN-verkkoihin..

Betternetin rahat takaisin -takuu

Betternet VPN tarjoaa käyttäjilleen 30 päivän rahat takaisin -takuun rentoutumisen, jotta heidän sijoituksensa ei ole vaarassa. Betternet VPN: n hyvityskäytäntö on kuitenkin tiukat. Voit saada hyvityksen vain, jos olet käyttänyt vähemmän kuin 50 Mt tietoja. Tämä tarkoittaa, että 30 päivän palautuskäytäntöä ei käytetä, ja 50 megatavua käytetään vain Internet-yhteyden muodostamiseen. Siksi heidän palvelujaan on mahdotonta tarkistaa sijoittamatta rahaa.

Usean kirjautumisen ominaisuus:

Paras VPN-palvelu pyrkii tarjoamaan useampaa kuin yhtä laiteyhteyttä samanaikaisesti VPN: n kautta. Jos esimerkiksi matkustat, voit pitää kannettavan tietokoneesi, matkapuhelimesi ja tablet-laitteen kaikki yhteydessä VPN-palveluun kerrallaan. Tämä tarjoaa käyttäjälle mukavuutta, koska hänen ei tarvitse irrottaa laitetta yhteyden muodostamiseksi VPN: ään millään muulla laitteella.

Betternet VPN -katsauksen mukaan se tarjoaa jopa viisi samanaikaista yhteyttä, jotta voit käyttää mitä tahansa viittä laitteesi kerrallaan. Tämä Betternetin tarjoama monin kirjautumisominaisuus on riippumatta laitteen tyypistä ja käyttäjän käyttämästä käyttöjärjestelmästä niin kauan kuin sillä on VPN-tuki.

Vertaisyhteydet:

Betternet VPN ei ole täynnä lisäarvoominaisuuksia. Se ei ole yllättävää, koska se tarjoaa ensisijaisesti ilmaisen VPN-palvelun. Joten jos etsit VPN: ää, joka on varustettu yksinoikeudella, voit valita jonkin muun maksetun VPN: n, kuten NordVPN tai ExpressVPN. Betternet tarjoaa kuitenkin ilmaisesta palvelusta riippumatta sen, että se sallii P2P: n lataamisen.

On kuitenkin tärkeää huomata, että Betternet on selkeästi todennut DMCA-ilmoituksia kohtaan: ”Jos saamme koskaan DMCA: n poistoilmoituksen tai voimassa olevat oikeudelliset määräykset, noudatamme ilmoituksia täysin häiritsemättä tai vaarantamatta asiakkaiden yksityisyyttä. Kuten aiemmin mainittiin, emme tallenna mitään lokit, IP-osoitteet, portit, käyttäjätiedot tai aikaleimat. Tästä syystä kaistanleveyden tarjoajien lakisääteisten vaatimusten täyttämiseksi emme paljasta viranomaisille mitään käyttäjätietoja. Toistaiseksi emme ole vastaanottaneet mitään voimassa olevaa oikeuskäskyä, joka olisi vaatinut meitä toimittamaan jotain, mitä meillä ei ole. "

Mutta Betternet VPN -katsauksessamme meillä oli paljon asioita, joita oli käsiteltävä. Ensinnäkin Betternet VPN sijaitsee Kanadassa, jolla on suora ja tehokas lainkäyttövalta. Toiseksi tämä VPN ei ole tyhjennysvarma, koska se vuotaa tietoja, jos käyttäjä ei ole tarpeeksi varovainen. Kolmanneksi, sinun on ymmärrettävä pääsy palveluntarjoajan kannustimiin, arvoihin ja asemaan riippumatta siitä, yritätkö loukkaa tekijänoikeutta vai ei..

Betternet tarjoaa P2P-yhteyksiä, mutta mikään ei todista, ovatko kyseessä kannattava yritys, jolla on laillinen joukkue ja asianmukainen vakuutus vai ei.

Turvallisuus ja yksityisyys

VPN-verkkoa pidetään turvallisimpana vaihtoehtona muiden palvelujen ja työkalujen joukossa. Betternet VPN -katsauksen mukaan tarjottu turvallisuus ja yksityisyys takaavat käyttäjän täydellisen yksityisyyden OpenVPN: n avulla AES256-salauksella ja IPsecin avulla 128-bittisellä AES-CBC: llä.

Betternet VPN jakaa kaiken käyttäjäliikenteen yli sata jaettua IP: tä, mikä varmistaa, että käyttäjäliikenne sekoittuu joukkoon ja varmistaa siten nimettömyyden, koska kukaan ei tiedä todellista henkilöllisyyttäsi.

Toinen tärkeä asia tässä on, että Betternet VPN on käytössä selaimessasi, joten se koskee vain mitä tahansa Internet-toimintaa, joka reititetään selaimen kautta, ja mitä tahansa muuta Internet-toimintaa, joka reititetään muilla keinoilla, ei siis salata eikä piilota. Siksi jos luulet, että yhteytesi ei ole turvassa, se ei ole totta.

Siksi rauhallisen suojauksen ja yksityisyyden takaamiseksi sinun on valittava toinen VPN-palveluntarjoaja, kuten NordVPN, jolla on Tupla-salausominaisuus, joka kertoo salaus- ja suojausvoiman.

Keksit

Betternet VPN antaa kolmannen osapuolen organisaatiolle mahdollisuuden lisätä evästeitä käyttäjän laitteeseen. Se todetaan Betternet-palvelusehdoissa, ja niiden mukaan käytännössä arvioidaan VPN-palveluiden tehokkuutta. Tällainen menetelmä voi kuitenkin olla vaarallinen asiakkaille, koska kolmas osapuoli on riippumaton kaikista harjoituksista ilman Betternetin hallintaa..

Asiakaspalvelu

Betternet VPN -katsauksen mukaan tarjottu asiakastuki on erittäin heikko. Kuten uskomme, yrityksen tulisi olla läpinäkyvä itsensä suhteen ja sen pitäisi antaa tarpeeksi tietoa itsestään. Esimerkiksi käyttäjän ei tarvitse kaivaa syvää tiensä saadakseen tarvittavat tiedot. Vaikka käyttäjä kohtaa ongelmia, asiakastuen tulisi olla sellainen, että se ratkaisee asian ensisijaisena prioriteettina. Mutta Betternetin tapauksessa asiakastuki näyttää olevan lähes olematon.

Siellä on myös lyhyt ja valitettavasti lainkaan informatiivinen usein kysytyt kysymykset. Betternetillä on myös tietopohja, joka on myös epätietoinen. Siksi ainoa mahdollinen tapa saada suoraa tukea on lähettämällä lipullinen pyyntö tietokeskukseen, jossa joudut odottamaan melko kauan ennen ongelman ratkaisemista. Mutta jos maksat Premium-palvelusta, voit saada kaikkien aikojen asiakastuen, joka ilmaisten käyttäjien kannalta näyttää melko ristiriitaiselta..

Kirjauskäytäntö

Betternet VPN -katsauksessamme havaitsimme, että Betternet ei pidä lokitietoja sellaisista tiedoista, jotka paljastavat henkilöllisyyden, kuten sähköpostiosoitteesi tai nimesi, koska kyseisiä tietoja ei ole talletettu. Mutta se ei ole lupaavaa, koska yhteyksiäsi ei kirjata. Kuten aiemmin todettiin, Betternet voi käydä takaisin yhteysdatan läpi, jos laillisia vaatimuksia on tarpeen noudattaa.

Kolmansien osapuolten mainostajat voivat vaarantaa palveluidensa parantamisen ilmaisten käyttäjien toiminnasta. Kuten Betternet VPN: n tietosuojakäytännössä todetaan,

”Kolmas osapuoli voi käyttää tekniikoita päästäkseen tietoihin, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, evästeet arvioidakseen mainostensa tehokkuutta. Betternet ei hallitse kolmannen osapuolen toimintaa, ja tämä ei sisälly Betternetin tietosuojakäytäntöön, mutta liittyy kolmansien osapuolien mainostajien yksityisyyden suojaan. "

Jotkut muut VPN-verkot, kuten ExpressVPN ja NordVPN, noudattavat kuitenkin tiukkaa ei loki -käytäntöä, kun ne eivät edes pidä yhteyslokeja.

Suorituskyky ja nopeus

VPN toimii Internet-yhteytesi keskuudessa ja aiheuttaa siten nopeuden menetyksen minkä tahansa VPN: n käytön yhteydessä. Hyvä VPN, kuten NordVPN tai ExpressVPN, kulkee kuitenkin ylimääräisen mailin vain vähentääkseen viivettä ja kaistanleveyttä.

Betternet VPN -katsaus kuitenkin osoittaa, että se jäi veneestä molemmilta ja että sillä oli tyydyttäviä tuloksia; Betternet-VPN-katsaus

Mutta se osoitti myös hyvin vaihtelevia tuloksia, kuten; Betternet-VPN-katsaus

Paljon nopeutta ja erinomaista suorituskykyä varten voit käyttää yhtä maksetuista VPN-verkoista, kuten NordVPN, PureVPN tai ExpressVPN.

Kuinka Betternet ansaitsee rahaa?

VPN-palvelut ovat kalliita ja työläitä ajaa, minkä vuoksi kukaan ei aio tarjota palveluita ilmaiseksi. Tiedämme, että Betternet tarjoaa Premium-suunnitelman matkapuhelimen käyttäjille. Betternet sanoo kuitenkin, että se ansaitsee rahamallinsa seuraavilla tavoilla:

 1. Tarjoamalla ilmaisia ​​sponsoroituja sovelluksia:
  Mobiilisovelluksessamme on ”Asenna sovellus” -painike. Sinulle tarjotaan muita sovelluksia asennettavaksi, kun napsautat tätä painiketta. Jokaisesta asennetusta sovelluksesta Betternet ansaitsee rahaa sovellusten julkaisijoilta.
 2. Tarjoamalla videoita:
  Napsauttamalla Betternet-sovelluksen "Katso video ja muodosta yhteys" -painiketta voit katsoa lyhyen videon. Joka kerta kun katsot videota, autat Betternetia ansaitsemaan rahaa.
  Betternet-VPN-katsaus

Betternetin mobiilisovellusta käytettäessä se tarjoaa toisinaan mahdollisuuden asentaa ilmaisia ​​sovelluksia ja katsella videoita, minkä lisäksi se mahdollistaa yhteyden Betternetin kautta. Mutta voit myös helposti hylätä nämä tarjoukset ja nauttia tarjolla olevista palveluista. Tästä syystä nousee jälleen esiin kysymys siitä, kuinka malli todella työskentelee Betternetin hyväksi ansaitakseen rahaa? Jolle Betternet vastaa,

"Toimiiko tämä malli meille? Toistaiseksi se on toiminut erittäin hyvin, upeiden käyttäjien tukemana. Meillä on useita päivittäisiä sähköpostiviestejä käyttäjiltä, ​​jotka jakavat rakkautensa kanssamme kertomalla, että ne ovat asentaneet suositellut sovelluksemme ja pitävät niitä hyödyllisinä. ”

Mistä Betternet Performance puuttuu?

Tosiasia on, että jopa tehokkain työkalu ei ole 100% aito; sama asia on Betternetissä. Betternetin VPN-tarkastelun aikana VPN-ominaisuuksien kriittisistä kentistä puuttui kuitenkin vähän.

Tärkein ominaisuus on tietoturva, ja tutkimus osoitti Betternet VPN: n VPN-luettelossa, jolle mahdollisesti on injektoitu haitta- tai mainosohjelmia. Tämä puute on enemmän huolissaan siitä, että tietoturva on tärkein VPN-ominaisuus. Betternet VPN väittää kuitenkin olevansa turvallinen ja edelleen, ja sitä on paljon ladattu.

Betternet VPN: n myötä VPN-työkalun lisääminen johtuu pääasiassa verkkosivustojen lukituksen poistamisen ja rajoitetun sisällön virtaamisen tarkoituksesta. Netflixillä on suosituimpana suoratoistokanavana maailmanlaajuinen kysyntä, mutta valitettavasti se on laillinen vain muutamassa paikassa. Siksi se on myös käyttäjien tärkeimpiä painopisteitä. Onneksi Betternet VPN: n käyttäjät eivät pystyneet estämään Netflixin estämistä edes premium-versionsa kanssa.

Lisäksi Betternet VPN: n kova torrenting paljastaa sinut nopeusongelmaan, joka on ärsyttävä, kun torrent-tiedosto ladataan.

Toinen ärsyttävä asia Betternetissä on häiritsevien mainosten näyttäminen Internetissä selaamisen aikana. Tämä mainosnäyttö on ongelma melkein kaikissa ilmaisissa VPN-verkoissa, ja myös Betternetin ilmaisversiossa on sellainen puute. Palveluntarjoajat ovat kuitenkin avoimia ja kertovat käyttäjille kuinka he ansaitsevat rahaa, mikä on harvoin nähtävää.

Betternet-verkkosivusto

Betternet VPN: n virallinen verkkosivusto on ymmärrettävä ja yksinkertainen uusille kävijöille. Ne tarjoavat helpon pääsyn ilmaiseen sovelluksen lataukseen korostetulla painikkeella. Heillä ei kuitenkaan ole näyttöä premium-palveluistaan ​​ja hinnoittelusta. Jopa he eivät tarjoa ymmärrystä Betternet-premium-palveluista, ja sinulle kerrotaan siitä, kun lataat premium-sovelluksen.

Betternet VPN Review: Onko sen käyttö arvoinen?

Se mainitaan kuitenkin sivulla “Miten me ansaitsemme rahaa” ja jossain heidän verkkosivustonsa UKK-osiossa.

Betternet VPN -asennusopas

Betternet VPN noudattaa seitsemän vaiheen yksinkertaista ja helppoa asennustoimenpidettä. Jos et kuitenkaan tunne VPN-asennusta eri alustoille, tässä on yksinkertainen Betternet VPN -asennusmenettely Windowsille:

 1. Avaa Betternet VPN: n virallinen verkkosivusto
 2. Siirry Lataa-osioon
 3. Lataa Betternet VPN Windows -sovellus ja asenna sitten
 4. Käynnistä Betternet-ohjelmisto
 5. Jatka edelleen ohittamalla vihjeet ja opas
 6. Napsauta Yhdistä-painiketta ja odota, kunnes yhteys on valmis.
 7. Kun onnistunut yhteys, nauti vapaudesta Internetissä! Betternet-VPN-katsaus

Johtopäätös - Onko Betternet tarpeeksi hyvä?

Betternet VPN -katsauksen suhteen palvelu on validoitava omilla ehdoillaan. Betternet on halpa tai jonkin verran ilmainen palvelu, jolla on asiantuntemusta sijaintisi, sivustojen estämisestä, tiettyjen yksinkertaisten palomuurien ohittamisesta tai käyttäjien suojelemisesta julkisissa WiFi-yhteyspisteissä. Muussa tapauksessa, jos haluat suojata yksityisyyttäsi ja toteuttaa joitain rauhallisia suojaustoimenpiteitä, kannattaa etsiä parempia Betternet-vaihtoehtoja, kuten NordVPN, ExpressVPN tai PureVPN.

Betternet on suhteellisen uusi palvelu VPN-teollisuudessa ja on täynnä valtavia alueita, joita on parannettava. Alkaen pienestä palvelinvalinnasta, jonka avulla he voivat työskennellä laajentaakseen. Muita palveluita, kuten muutama tunnelointiprotokolla, johon on vielä lisättävä joitain lisäprotokollia, voimme kuitenkin viimeinkin kaivata tietämme tietosuojakäytännön haavoittuvuuksiin..

Yhteenvetona voidaan todeta vain, että Betternet on kunnollinen ja ilmainen VPN-palvelu, mutta palvelu ei ole tarpeeksi hyvä peittämään nimettömyyssi ja tietoturvasi mahdolliset vaarat..