Без регистрационни VPN и техните нули политики разкриха 2019 г.

[ware_item id=33][/ware_item]

Последно актуализирано на 14 юли 2019 г.


С бързото разпространение на технологиите, поверителността и сигурността в интернет се изхвърлят повече или по-малко от кутията. Поради тази причина VPN мрежите са основни инструменти за сигурност, ако искате пълна и цялостна поверителност. По този начин вие не се установявате на нито един VPN, за да сте сигурни и сигурни, но също така се нуждаете от най-добрите VPN без регистрационни файлове.

В случай че вашата активност е регистрирана, има възможност всичко, което изтеглите, качите или споделите, да ви върне обратно. Това означава, че ако сте социален или политически активист, разследващ журналист, хакер или човек, който не се грижи за поверителността, лесно можете да се намирате физически и всички ваши онлайн дейности могат да бъдат свързани с вас от вашите регистри.

За милиарди потребители на VPN, поверителността е най-очакваната като характеристики на VPN, ако не и най-цененото предимство от всички. Детайлите, записани за потребителите и техните дейности от доставчик на VPN услуги, са критични проблеми. Не всички VPN обаче са еднакви по този въпрос.

Най-вече всички VPN могат да отчитат някои правила, които „ние не поддържаме регистрационни файлове“ на своите уебсайтове. Реалността обаче е, че няколко политики на доставчиците на услуги по отношение на воденето на регистрационни файлове могат да се различават значително. Можете също да прочетете за значението на липсата на VPN-и без регистрация и как различните страни се справят с него, превъртайки се до дъното на статията.

Без съмнение търсенето на VPN, осигуряващо най-добрите нива на анонимност и поверителност онлайн, е много сложна и сложна задача.

Няма правила за регистрация в най-добрите VPN доставчици

Ето нашите десет най-добри препоръки за VPN-та, съобразени с поверителността, които поддържат тяхната политика без регистрация с най-надеждната истина, доколкото се отнасяме до нас.

Изяснена политика за регистриране на журнали ExpressVPN

политика на журнал expressvpn

Той е един от най-добрите VPN без регистрационни файлове. ExpressVPN почти не променя скоростта на интернет. Добре е по отношение на личния живот. Функциите ExpressVPN от Британските Вирджински острови и нейната политика за поверителност са най-силните в целия свят. Общата и изчерпателна политика за поверителност на ExpressVPN гласи, че ExpressVPN не се подчинява на никакви закони за запазване на данни. Освен това инструкциите за разкриване от извън държавата трябва да разрешават и одобряват от Британския островен съд. В политиката за поверителност е посочено, че ExpressVPN е VPN услуга без регистрация.

В Турция 2017 избухна случай, според който публикациите в социалните медии и важните имейли бяха изтрити от сървър на ExpressVPN. Но тъй като доставчикът не си спомня историята на сърфирането, данните за трафика, IP адреса или DNS запитванията, те бяха безсилни да дадат подробности за потребителите.

Строгата и строга политика на журнали на ExpressVPN е преминала теста на реалния живот и доказателство, че е вярна на всички свои обещания.

Правила за регистрация на NordVPN

nordvpn-лог-политика

NordVPN, опериращ от Панама, е доказателство за максималната и най-строга политика за поверителност, която можете да получите някога, освен във всеки VPN. Доставчикът на VPN арогантно изказва позицията си при регистрирането, идентифициран за всички, които желаят да разберат. За много потребители, съобразени с поверителността на VPN, не е нищо друго, освен като cradlesong, който ще ви пее да разглеждате всеки уебсайт с пълна увереност и сигурност.

Но уебсайтовете събират потребителски акаунт и информация за плащания. Потребителите не трябва да се притесняват за това, тъй като данните не налагат никакви опасения за поверителност. Ако потребителят не предостави тази информация, NordVPN ще разреши тайни плащания чрез получаване на криптовалута. Освен това, за оптимизирани сървъри, което позволява безпроблемен достъп и стрийминг към различни торент сайтове.

NordVPN гарантира стриктна политика без регистрация за своите потребители. С други думи, това означава, че всички дейности или се записват, или се съхраняват, наблюдават или препращат на трети страни. Тяхната политика за поверителност гласи:

Правила за регистрация на частен достъп до Интернет (PIA)

частен интернет-достъп, вход политика

Въпреки че централният му офис присъства в САЩ, PIA е един от най-сигурните и няма VPN за регистрация, що се отнася до поверителността. Записът му е изключително безупречен и безупречен, тъй като сега не се касае за сеч и поверителност.

След призоваването на ФБР през 2016 г., законните органи нямаха търпение да получат потребителски данни и информация, за да помогнат при всяко разследване на евентуален измамник. Бащинската организация на PIA, The London Trust Media Inc., щедро уведоми ФБР за възможностите им да предоставят търсените данни, тъй като не регистрира никаква активност на потребителя.

По-късно през същата година Русия също прие обидни закони, които значително влияят на поверителността на данните. Като резултат и в демонстрация на обещанието си да защитят потребителите от всякакво наблюдение или контрол, PIA незабавно изключи всички руски сървъри. Това наистина беше пробив сред потребителите и доказателство за позицията на доставчика за това колко строго приема тяхната политика за без регистрация.

Въпреки че PIA наистина събира някаква потребителска информация, те не водят регистрационни файлове, както е посочено в тяхната политика.

Политика за регистрация на CyberGhost

cyberghost-лог-политика

CyberGhost е безпроблемно VPN без регистрация. Той е невероятно перфектен за начинаещи или технофоби, които не искат да се забъркват в някакви настройки или смущения. CyberGhost е идеален за онези потребители, които се интересуват повече от истинската интернет поверителност, отколкото за техничността на нея.

Това е базиран в Румъния VPN със строга политика без регистрация. Доставчикът не събира и не проверява никакви данни за трафика.

Той съхранява само данните за фактуриране, които включват IP адреса, но за целите на борбата с измамите. Информацията се съхранява в резерв при анонимна настройка и не може да бъде свързана с никаква активност на потребителя. Нещо повече, CyberGhost притежава своите финансирани от множеството сървъри, които управляват на място, функция, която е известна на потребителите като „не-шпионски сървъри“. Той гарантира, че няма достъп до сървъра на която и да е трета страна. Следователно, подобряване на сигурността и намаляване на рисковете, които идват поради достъпа на трети страни.

Политика за частна VPN регистрация

privatevpn-лог-политика

PrivateVPN е базиран в Швеция и е един от най-добрите VPN без регистрационни файлове. Строгата политика за поверителност на PrivateVPN също така гласи, че „„ те не събират или регистрират трафик или използване на неговата услуга “. С други думи, те не споделят никаква информация за потребителите със съответните органи, дори ако са принудени да го направят.

Частният VPN предоставя своите услуги в повече от 52 страни. Критичната характеристика на този VPN без регистрация включва защитна стена, която има както ключ за убийство, така и ключ за приложение за осигуряване на потребителите на всички фасади. Потребителите също така имат пълна вградена защита от течове на DNS и IPv4 / IPv6.

Нещо повече, VPN без регистрация има забележителен отдел за обслужване на клиенти, който донякъде ще инсталира VPN за повечето от технофобите. Тя позволява на до шест устройства да се свържат мигновено и като допълнителна функция на HTTPS, SOCKS5 прокси сървъри, както и пренасочване към порт.

IPVanish VPN Политика за регистрация

ipvanish-лог-политика

IPVanish е най-известният VPN без регистрация с перфектен баланс на мощност и презентация, без да се нарушава поверителността и сигурността.

Независимо дали искате да конфигурирате този здрав или мощен VPN на мобилно устройство или десктоп, той осигурява съществена защита.

Тяхната възхитителна и достойна политика без регистрация ги прави различни от другите VPN. Огромно конфигурируемите вродени потребители са пълни с функции и също имат метод за технофоби, които не биха се забърквали с професионални настройки.

IPVanish бърза бърза производителност и също конфигурируем потребителски софтуер го настройват по-горе от другите конкуренти.

Политика за регистрация на уиндшафти

Windscribe-лог-политика

Когато става въпрос за поверителност в интернет, потребителите искат да бъдат възможно най-анонимни. Windscribe VPN върши тази работа много по-ефективно. Това е VPN с ясна политика за поверителност. Той не съхранява регистрационни файлове на VPN потребители, техните IP адреси или някакви исторически периоди.

VPN Windscribe VPN не съхранява регистрационни файлове или дневници на никакви потребителски дейности. VPN без регистрация, когато запазва каквито и да е данни, той записва малки фактори като потребителското име Open OpenN, към които са свързани VPN сървърите, период на връзка и обем на прехвърлените данни. След запазването на тази малка информация тя изтича и се отхвърля след три минути.

VPN е многоцелевата VPN, която позволява на потребителите да се свързват с неограничени устройства. Освен това, това не прави компромиси с производителността. Обикновено платформите на потребителите са достатъчно прости и лесни, за да изпълнят максимално вашите нужди и изисквания.

ProtonVPN Политика за регистрация

ProtonVPN-лог-политика

ProtonVPN е създаден от основателите на ProtonMail, един от най-големите доставчици на услуги за шифрована електронна поща в света. Той също е базиран в Швейцария и е известен най-добре за липса на VPN мрежи.

ProtonVPN запазва само временната марка за вход, презаписана, след като се случи ново успешно влизане. Следователно, трафикът и IP дневниците обикновено не съществуват. Тъй като Швейцария не е обвързана с правилата на САЩ или ЕС; клиентите могат да бъдат безгрижни, че тяхната поверителност и сигурност е най-важният приоритет за ProtonVPN.

Въпреки това Швейцария през последните няколко години прие някои неблагоприятни и безкомпромисни насоки за наблюдение, принуждавайки ключовите доставчици на интернет услуги и телекомуникациите да запазят метаданни за една година. Но собствениците на ProtonVPN изясниха с официално изявление, че тяхното изключение от списъка, в който се споменава, че не са известни като значима телекомуникационна организация.

Политика за LOG на AirVPN

AirVPN-лог-политика

AirVPN е базираната в Италия VPN VPN. Известно е с това, че не съхранява никакви дневници на потребителите и по този начин им осигурява максимална поверителност в мрежата.

Той използва OpenVPN протокол, за да формира връзка между техните компютри и сървъри. OpenVPN признава и като едно от най-надеждните и сигурни решения за криптиране на тунели.

AirVPN ви позволява да използвате торен трафик, обмен на файлове и всякакъв друг вид трафик. В тази VPN изобщо няма ограничение и ограничение. Освен това, за да потвърдят анонимността, те също извършват плащания в биткойн и дори други криптовалути чрез плащания с монети.

VPNArea LOG Policy

VPNArea-лог-политика

VPNArea функционира под властта на България. Бизнесът е от 2012 г. Той предоставя споделени IP адреси и не поддържа журнали, за да гарантира поверителността на своите потребители.

Един акаунт на VPNArea, потребителят може да се свърже с почти шест устройства. Те също така осигуряват неограничена ширина на честотната лента и също имат превключвател за убиване, за да се избегнат IP течове в случай, че VPN връзката падне.

Каква е нуждата от „„ Без регистрационни VPN-и “?

Като цяло VPN без регистрация означава, че VPN мрежата не е в състояние да събира или записва информация, която се предава през системата. Тези VPN мрежи не запазват информация за данните на потребителя, като например тяхната история на сърфиране, данни за качване и изтегляне и търсене. Следователно онлайн поверителността и анонимността на потребителя са защитени и защитени от всички, дори от VPN доставчика.

Правила за регистриране на VPN в САЩ:

Съединените щати не налагат никакви задължителни закони за запазване на данни на потребителите. Но ако някой доставчик на VPN или телекомуникационни организации запази данните на потребителите така, законните органи могат да поискат достъп до информацията съгласно Закона за съхранена комуникация (SCA).

Освен това, ако органите се опитват да разпознаят всеки конкретен потребител, така че те могат да изискват от всеки доставчик на VPN услуги да съхранява регистрационни файлове на това конкретно лице. Тя също така включва техните онлайн дейности и финансова информация за срок от 90 дни.

Американските VPN доставчици и регистрация:

Няколко доставчици на VPN в САЩ водят регистрационни файлове, за да се съобразят с исканията на различни правоприлагащи агенции. Това е така, защото не биха могли да си позволят скъпи и отнемащи време юридически битки. Разпознаването на отговорния индивид и предоставянето на информацията, необходима на органите, дава възможност на VPN да избегне отговорност, тъй като преценката ще премине към потребителя.

Нещо повече, доставчиците на VPN също се сблъскват с тежки проблеми поради закъснели промени в законодателната власт. Ако доставчикът на услуги работи съгласно действащия закон, той все още ще бъде застрашен от наказателно преследване.

Американските агенции са известни с промъкване на сървъри и извършване на надзор. В резултат на това няколко доставчици на VPN в САЩ възнамеряват да останат от дясната страна на властите. За да постигнат това, те водят дневници. Освен това те имат желание да си сътрудничат, когато получат обжалване на авторски права от различни правоприлагащи органи, заедно с правоприлагащите органи

Американските VPN доставчици, които не водят регистрационни файлове:

VPN в САЩ не изисква да води документация по закон. Но все още е възможно да се търсят компании, които могат да предоставят отлични възможности за няколко потребители, които не са свързани с поверителността. Методът на споделени IP е още една мярка, която ще помогне за защита на поверителността на потребителите. Това е така, защото е почти невъзможно да се разпознае всеки индивид, основан на тяхната дейност. VPN доставчици като частен достъп до интернет (PIA) поддържа политика за поверителност, която не поддържа никакви журнални дейности.

PIA, заедно с някои други доставчици на VPN, които дори не са базирани в САЩ, предлага на своите клиенти да използват сървъри само на определени места за P2P. Като цяло САЩ са една от областите, която не е подходяща за използване за сигурен P2P трафик. Има няколко VPN компании, които са лоялни да ви помогнат при защитата на вашите данни. Те са обект на обезпокояващия натиск, който затруднява осигуряването на поверителността им в сървърите на САЩ.

Почти всеки VPN ще гарантира, че VPN е анонимен и не поддържа никакви регистрационни файлове. Но трябва да знаете кои доставчици на VPN са верни на думите си. Всеки оправдава използването на VPN, което е частно и защитено. Надяваме се, че тази статия ви се струва полезна.