Browsec gjennomgang og 5 beste alternativer å bruke

[ware_item id=33][/ware_item]

Forfatterfunn: Mens jeg skriver denne Browsec-anmeldelsen, har jeg nok av strømmer i tjenesten. Fant DNS-lekkasje og WebRTC-lekkasje under test av tjenesten. Anbefaler ikke for strømming eller strømming. fant også en enorm nedgang i hastigheten til serverne. Alternativt kan du prøve NordVPN som er 9/8 av 10 brukervurdering. 


Browsec VPN er et proxy-tillegg som er tilgjengelig for nettlesere Chrome, Opera og Firefox som du ganske enkelt kan fjerne blokkering av nettsteder over hele verden. Det har fått en enorm oppmerksomhet med en brukerliste på nesten 3 millioner. Denne tjenesten har ikke vist mye kunnskap om eierskapet til VPN-utvidelsen på websiden. Imidlertid synes Browsec å være en russisk basert proxy.

Russiske forsøk på å etablere et innsnevret internett har skapt en usikkerhet rundt anonymiteten som tilbys av Browsec. Browsec LLC Company eier tjenestene og tilbyr gratis tjenester til brukere over hele verden. Imidlertid, hvis du vil ha en forbedret versjon med mange effektive funksjoner enn du kan velge deres premium-tilbud som inkluderer månedlige og årlige prisplaner.

I denne Browsec-gjennomgangen vil vi se om denne VPN gir, anonym tilkobling, raskeste tilkobling, valg av VPN-protokoller, det store utvalget av VPN-servere & DNS-lekkasjebeskyttelse.

Browsec er kompatibel med de fleste enhetene, inkludert Mac OS X, Windows, Linux, iPhone og iPad. Den tilbyr også en VPN-app for mobiltelefoner.

Browsec har en rating på 4.5 / 5 på Google nettbutikk, som er en god rangering gitt gjennom 11000+ anmeldelser.

La oss snakke om pro & Ulemper

Pros

  • Lett å bruke: Grensesnittet som tilbys av Browsec VPN-utvidelse er brukervennlig og enkelt å bruke. En person kan enkelt installere og lære hvordan dette tillegget fungerer.
  • Bytt serverplassering: Du kan bytte serverplassering mellom de fire oppgitte alternativene i henhold til din egen vilje.
  • Ingen datagrense: Det betyr at en ubegrenset nedlasting og en bekymringsfri nettopplevelse kan glede seg av en bruker.
  • iOS-applikasjon: Dette er det som gir deg en raskere søkehastighet sammenlignet med et nettlesertillegg.

Ulemper

  • Begrenset serverplassering: Med gratisversjonen av Browsec VPN-utvidelsen har brukerne bare fire av tretti steder for å bytte forbindelse.
  • Båndbredde hette: Brukere må oppleve en langsom og avbrutt surfing på grunn av en båndbreddsgrense på 1 Mbps.
  • Uklar retningslinjer for personvern og logging: De har ikke en klar policy eller plan angående personvern som en gjennomsiktig tjeneste kan gjøres mulig for brukerne.
  • Begrensninger kan påvirke tjenestene til Browsec VPN på grunn av sin beliggenhet i Russland.
  • Vage løfter: De lover brukerne å gi anonym søkeopplevelse, men gir ikke tilfredsstillende informasjon om deres policy angående IP-skjul. Tjenestene deres klarer heller ikke å jobbe med strømningskanaler som Netflix slik de bekrefter.

Hvis du ser på Browsec VPN-utvidelsen og tjenestene den gir gratis versjon enn de er stille nok og gjør det verdt å vurdere. En bruker kan fjerne blokkering av begrensede nettsteder, strømme videoer, laste ned innhold uten å utsette identiteten sin for internettverdenen. Slike grunnleggende funksjoner som tilbys av Browsec-tillegget og VPN, er en god del av personvernet for de som ikke ønsker høy sikkerhet.

Browsec VPN (Premium-tjenester)

Med browsec premium VPN-tjenester kan du øke funksjonene som leveres til et ekstraordinært nivå. Alle funksjonene som følger med gratisversjonen blir mye effektive og øker enormt for premiumkundene.

Båndbreddehetten er ikke lenger en bekymring, og du kan fritt bla gjennom tungt innhold og laste ned ting uten irriterende avbrudd og etterslep. Det er 30 serverplasseringer for brukere hvor de kan velge den i henhold til innholdet de vil ha tilgang til. En av de enkle funksjonene som tilbys er at du får de dedikerte trafikkveiene som gir deg en kraftig akselerasjon mens du surfer på websider.

Prisplaner og betalingsmetoder

For de betalte kundene er prisene på Browsec VPN-tillegg virkelig rimelige og billige sammenlignet med de andre VPN-tjenestene. De har to planer, den ene er månedlig og den andre en årlig base.

For den månedlige planen må du betale bare $ 4,99, men denne kostnaden synker opp til 33% når du velger en årlig prisplan. For en årlig betaling må du betale 39,99 dollar som betyr et beløp på nesten 3,33 dollar per måned.

Browsec gjennomgang og 5 beste alternativer å bruke

De annonserer for å tilby 80 betalingsalternativer inkludert PayPal, VISA, MasterCard og andre, men avhengig av kundens beliggenhet. En kunde kunne heller ikke bruke Bitcoin-betalingsmetode uavhengig av beliggenhet.

Logg- og personvernregler

Som fortalt tidligere, har ikke Browsec spesifisert hvordan de samler inn brukerinformasjonen og hvilke data som skal oppbevares. De oppgir bare at noe informasjon er lagret for å forbedre brukeropplevelsen og for å få bedre innsikt. Når du velger en VPN, er det imidlertid nødvendig at det er klare klausuler i personvernreglene til VPN-tjenesten.

Det er en kort personvernpolicy på Browsecs nettsted som du kan lese her.

Speed ​​Test Of Browsec VPN

Hastighetstesten med Browsec VPN viser seg å være effektiv. Dessuten ble det rapportert om en anstendig tilkoblingstid når forskjellige serverplasseringer ble testet.

Blahastighetene på nesten hver server var tilfredsstillende, bortsett fra noen. For eksempel, Singapore-serveren hvis respons var tregere og hastighetsforsinkelser ble opplevd.

browsec vpn anmeldelse

Mobilsupport

Android-applikasjonen av browsec VPN-tillegg fungerer med hvilken som helst av iOS- eller Android-appene, noe som gjør favorittinnholdet ditt lett tilgjengelig hvor som helst. Det gjør også dataene dine trygge når du er ute og beskytter deg mens du er på den offentlige Wi-Fi-tilkoblingen.

browsec vpn anmeldelse

Denne mobilapplikasjonen gir gode resultater og har ikke fartsforsinkelser. I likhet med nettleserutvidelsen har mobilapplikasjonen et enkelt grensesnitt med klare instruksjoner.

Kundeservice

Selv om de ikke har noen funksjon i live chat eller kundetjenestetjeneste i døgnet, er responstiden rask nok til å imøtekomme brukerne. De hjelper et brukerproblem med stor bekymring og jobber med å løse det problemet så snart som mulig.

Browsec gjennomgang og 5 beste alternativer å bruke

En Browsec-bruker kan ta opp problemet sitt, men sendte spørsmålet fra "kontakt oss" -siden. Du vil sannsynligvis få svar i løpet av få timer etter rapportering av problemet.

Mangler merke mens Browsec gjennomgang

Det er mange påstander som er oppgitt i Chrome Nettbutikk som ikke ble bekreftet mens Browsec gjennomgikk. For eksempel er det skrevet at VPN vil støtte kanaler som Netflix, Hulu, Spotify, Soundcloud, etc; blant disse vil du imidlertid ikke kunne strømme Netflix og Hulu. Dette er sannsynligvis fordi disse streamingkanalene er veldig populære og kan blokkeres av bare noen få betalte VPN-er. Likevel blokkerer Netflix kontinuerlig VPN-er, og nå kan det blokkeres av noen anerkjente VPN-er.

Browsec inkluderer heller ikke de innebygde funksjonene som begrenser risikoen for IP-lekkasje som WebRTC eller flash-spiller. Derfor må brukerne installere tillegget eller tilleggsutvidelser for å forhindre slike trusler.

La oss snakke om Browsec-alternativer

Ulike sikkerhetsoppdateringer og mangler på funksjoner har tvunget oss til å sjekke ut noen andre VPN-utvidelser som kan være de beste Browsec-alternativene for VPN-brukere.

De fleste av Browsec-brukerne har klaget på feilaktig streamingtjenester, spesielt når de får tilgang til kanaler som Netflix. Dessuten er brukerne bare utstyrt med de 4 serverbyttealternativene med gratisversjonen.

De har en vag policy angående innsamling av brukerinformasjon og hvordan disse dataene oppbevares av VPN-utvidelsen. De forteller bare at brukerinformasjonen oppbevares i form av forskning og forbedring. Det er heller ikke kjent at kundeloggen holdes privat eller er lekket akkurat som de andre nettstedene.

Kommentar fra diskusjonen [ALL] Browsec: Chrome-utvidelsen som åpner en verden med nytt innhold.

Derfor kan informasjonen som samles inn lekke eller deles med tredjepart og offentlige etater. Mangelen på informasjon om VPN-eierselskapet påvirker også Browsecs personvernregler. Uten kunnskapen om ledelsen bak en bedrift eller et produkt, er det ingen som ønsker å investere pengene sine i det. Imidlertid unngår en person å vurdere gratisversjonen sin da de aldri vil gå på akkord med privatlivet.

Heldigvis er det mange gratis VPN-utvidelser som gir Internett-brukere en tilfredsstillende ytelse med passende personvern. For leserne våre og deres bekvemmelighet har vi filtrert ut noen av de beste Browsec-alternativene de kan velge for en flott nettopplevelse.

5 Beste Browsec-alternativet du kan bruke

1 - DotVPN (best for streaming)

Kompatibel med: Chrome, Firefox, Opera, iOS, Android, Windows

Browsec gjennomgang og 5 beste alternativer å bruke

DotVPN er en gratis VPN-tjeneste som har mange brukere over hele verden på grunn av sine robuste funksjoner og allverdige ytelser. Vi har gitt det førsteprioritet blant alle Browsec-alternativene på grunn av streaming-letheden det gir brukerne.

DotVPN gir Wi-Fi hotspot-sikkerhet tilgang til blokkerte innhold gjennom å eliminere posisjonsbegrensningene. Derfor kan du enkelt glede deg over favorittstoffene og kanalene dine som Netflix, BBC, Facebook, YouTube og mange andre.

DotVPN har fått et overveldende brukersvar og har mer enn 10 millioner nedlastinger fra 160+ land. De har en veldig enkel konfigurasjonsprosess med en klikk-tilkobling. Det er en effektiv gratis VPN-tjeneste spesielt for å fjerne blokkering av innhold på grunn av det store spekteret av serverbytteralternativer, i motsetning til andre gratis VPN-er. Du kan endre serverposisjonen din i henhold til din vilje mellom alternativene inkludert Storbritannia, USA, Sverige, Singapore, Sveits og andre.

Kommentar fra diskusjonen [ALL] Browsec: Chrome-utvidelsen som åpner en verden med nytt innhold.

2 - Windscribe VPN

Kompatibel med: Chrome, Firefox, Opera, Linux, Windows, MacOS, Linux

Windscribe-VPN-gjennomgang

Windscribe er en populær VPN-tjeneste som holder på å øke effektiviteten til VPN-utvidelsen deres, og det er derfor en stor omtanke for de som leter etter Browsec-alternativet. Nylig har de gitt ut Windscribe Beta for Linux-brukere.

Windscribe gir deg 9 serverplasser å velge mellom. Det begrenser også tracker og påtrengende annonser for å gjøre nettleseropplevelsen irriterende. Selv om du enkelt fjerner blokkeringen, får du også et passende personvern.

Kommentar fra diskusjon Gratis VPN-forslag for torrenting.

3 - Betternet VPN

Kompatibel med: Chrome, Firefox, Windows, macOS, Windows, Linux, Android, iOS

Browsec gjennomgang og 5 beste alternativer å bruke

BetternetVPN tilbyr sine brukere ubegrenset båndbredde som er en stor glede og fordel for uavbrutt strømming og nedlasting.

Det gir en enkel tilkobling til brukerne med ett trykk VPN som aktiverer til skrivebordet ditt. Det er ikke behov for registrering eller pålogging som mange brukere prøver å unngå og vil ha ukomplisert, rask konfigurering. De hevder også i personvernreglene sine at de ikke logger kundedataene, derfor er dine personlige data trygge for alle slags sporings- og snooping-aktiviteter.

4 - CyberGhost VPN

Kompatibel med: Chrome, Firefox, Opera, Windows, Mac, iOS, Linus, Android

Browsec gjennomgang og 5 beste alternativer å bruke

Cyberghost VPN gir deg anonymitet gjennom å skjule IP-adressen din, og det er det som får oss til å anbefale den som Browsec-alternativ. Den innebygde brannmuren holder deg trygg mens du strømmer og mens du er koblet til offentlig Wi-Fi.

Mens du er koblet til CyberGhost, kan du streame populært innhold og kanaler som Netflix, Hulu, HBO og mye mer uten irriterende og langvarig tilkoblingsprosess. Du kan aktivere CyberGhost VPN med bare et enkelt klikk.

5 - Hotspot Shield VPN

Kompatibel med: Chrome, Firefox, Windows, macOS, Google Android, iOS

Browsec gjennomgang og 5 beste alternativer å bruke

Hotspot Shield er en helt gratis VPN-utvidelse som tilbyr annonsefrie tjenester til sine brukere. Det er et effektivt Browsec-alternativ med over 350 nedlastinger.

Du kan få tilgang til blokkerte nettsteder og innhold med bare ett enkelt klikk for å aktivere VPN-tjenestene. Det gir deg serverlokasjonsalternativer i Storbritannia, USA, Danmark, Frankrike, Canada og Nederland. Derfor har du enorme alternativer for å fjerne blokkering av nettsteder med bankkryptering til online-trafikk og data.

Konklusjon

Etter å ha lest dette må du tenke på å vurdere et av Browsec-alternativene for å unngå sjansen for datalekkasje. Disse VPN-ene som vi har diskutert over, er de mest populære og verdt å ha blant alle gratis VPN-tjenester. Du må imidlertid huske at dette ikke er de komplette VPN-ene som de betalte. Derfor er det mulig at du taper noe i retur for å få gratis tjenester.

Men for de med mindre private ting og aktiviteter på nettet som involverer personlige detaljer som kredittkortinformasjon, påloggingspassord osv., Er disse gratis VPN-utvidelsene et godt valg.