Browsec-granskning och 5 bästa alternativ att använda

[ware_item id=33][/ware_item]

Författares resultat: När jag skriver denna Browsec-recension har jag massor av flöden i tjänsten. Hittade DNS-läcka och WebRTC-läckage när du testade tjänsten. Rekommenderar inte för strömning eller streaming. hittade en enorm minskning i hastigheten för servrar också. Alternativt kan du prova NordVPN som är 9/8 av 10 användarbetyg. 


Browsec VPN är ett proxy-tillägg som är tillgängligt för webbläsare Chrome, Opera och Firefox genom vilka du helt enkelt kan avblockera webbplatser runt om i världen. Det har fått en enorm uppmärksamhet med en användarlista på nästan 3 miljoner. Den här tjänsten har inte visat så mycket kunskap om ägandet av VPN-tillägget på webbsidan. Browsec har dock visat sig vara en rysk baserad proxy.

Ryska försök att upprätta ett förträngd internet har skapat en osäkerhet kring den anonymitet som erbjuds av Browsec. Browsec LLC Company äger tjänsterna och erbjuder gratis tjänster till användare över hela världen. Men om du vill ha en förbättrad version med många effektiva funktioner än du kan välja deras premiumerbjudande som inkluderar månatliga och årliga prisplaner.

I denna Browsec-granskning kommer vi att se om denna VPN tillhandahåller, anonym anslutning, snabbaste anslutning, val av VPN-protokoll, det stora utbudet av VPN-servrar & DNS-läckskydd.

Browsec är kompatibelt med de flesta enheter inklusive Mac OS X, Windows, Linux, iPhone och iPad. Det erbjuder också en VPN-app för mobiltelefoner.

Browsec har ett betyg på 4,5 / 5 på Googles webbutik, vilket är en bra rankning genom 11 000+ recensioner.

Låt oss prata om proffs & Nackdelar

Fördelar

  • Lätt att använda: Gränssnittet som erbjuds av Browsec VPN-förlängning är användarvänligt och lätt att använda. En individ kan enkelt installera och lära sig hur detta tillägg fungerar.
  • Byt serverplats: Du kan ändra din serverplats mellan de fyra tillhandahållna alternativen enligt din egen vilja.
  • Ingen datagräns: Det innebär att en användare kan njuta av obegränsad nedladdning och en sorglös surfupplevelse.
  • iOS-applikation: Det här är vad som ger dig en snabbare surfhastighet jämfört med ett webbläsartillägg.

Nackdelar

  • Begränsad serverplats: Med den kostnadsfria versionen av Browsec VPN-förlängningen har användarna bara fyra av trettio platser för att byta anslutning.
  • Bandbreddskåpa: Användare måste uppleva en långsam och avbruten surfning på grund av en bandbreddgräns på 1 Mbps.
  • Oklar policy för integritet och loggning: De har ingen tydlig policy eller plan för integritet genom vilken en transparent tjänst skulle kunna möjliggöras för användarna.
  • Begränsningar kan påverka tjänsterna till Browsec VPN på grund av dess plats i Ryssland.
  • Vaga löften: De lovar användarna att tillhandahålla anonym surfupplevelse men ger inte tillfredsställande information om deras policy angående IP-dölja. Dessutom kan deras tjänster inte fungera på strömmande kanaler som Netflix som de bekräftar.

Men om du tittar på Browsec VPN-förlängningen och de tjänster den tillhandahåller med den gratisversionen än de är tillräckligt tyst och gör det värt att överväga. En användare kan avmarkera begränsade webbplatser, strömma videor, ladda ner innehåll utan att avslöja sin identitet för internetvärlden. Sådana grundläggande funktioner som tillhandahålls av Browsec-tillägget och VPN är en stor del av integritetsskyddet för de som inte vill ha högsta säkerhet.

Browsec VPN (Premium-tjänster)

Med browsec premium VPN-tjänster kan du öka de medföljande funktionerna till en extraordinär nivå. Alla funktioner som tillhandahålls med gratisversionen blir mycket effektiva och ökar oerhört för premiumkunderna.

Bandbreddskåpet är inte längre ett problem och du kan fritt bläddra i tungt innehåll och ladda ner saker utan irriterande avbrott och fördröjningar. Det finns 30 serverplatser för användare från vilka de kan välja den beroende på innehållet de vill ha åtkomst till. En av de enkla funktioner som tillhandahålls är att du får de dedikerade trafikbanorna som ger dig en kraftig acceleration när du surfar på webbsidor.

Prissättningsplaner och betalningsmetoder

För de betalda kunderna är priserna på Browsec VPN-tillägg verkligen överkomliga och billiga jämfört med de andra VPN-tjänsterna. De har två planer, en är månadsvis och den andra är en årlig bas.

För den månatliga planen måste du betala bara $ 4,99, men denna kostnad minskar upp till 33% när du väljer en årlig prissättning. För en årlig betalning måste du betala $ 39,99 vilket innebär ett belopp på nästan $ 3,33 per månad.

Browsec-granskning och 5 bästa alternativ att använda

De annonserar för att tillhandahålla 80 betalningsalternativ inklusive PayPal, VISA, MasterCard och andra men beroende på kundens plats. En kund kunde inte heller använda Bitcoin betalningsmetod oavsett plats.

Loggning och integritetspolicy

Som tidigare sagt har Browsec inte angett hur de samlar in användarinformationen och vilken information som ska sparas. De anger bara att viss information lagras för att förbättra användarupplevelsen och för att få bättre insikter. Men när du väljer ett VPN är det nödvändigt att det finns tydliga klausuler i sekretesspolicyn för VPN-tjänsten.

Det finns en kort sekretesspolicy på Browsecs webbplats som du kan läsa här.

Snabbtest av Browsec VPN

Hastighetstestet med Browsec VPN visar sig vara effektivt. Dessutom rapporterades en anständig anslutningstid när olika serverplatser testades.

Surfhastigheterna på nästan varje server var tillfredsställande förutom vissa. Till exempel upplevdes Singapore-servern vars respons var långsammare och hastighetsförseningar upplevde.

browsec vpn granskning

Mobilsupport

Android-applikationen av browsec VPN-tillägg fungerar med någon av iOS- eller Android-appen vilket gör ditt favoritinnehåll lätt tillgängligt var som helst. Det gör också dina data säkra när du reser och skyddar dig när du är på den allmänna Wi-Fi-anslutningen.

browsec vpn granskning

Denna mobilapplikation fungerar bra och har inte hastighetsfördröjningar. I likhet med webbläsarförlängningen har mobilapplikationen ett enkelt gränssnitt med tydliga instruktioner.

Kundsupport

Även om de inte har någon funktion i livechatt eller kundtjänst dygnet runt är deras svarstid fortfarande tillräckligt snabb för att tillgodose sina användare. De hjälper ett användarproblem med stor oro och arbetar för att lösa det problemet så snart som möjligt.

Browsec-granskning och 5 bästa alternativ att använda

En Browsec-användare kan ta itu med sitt problem men skicka in sin fråga från sin "kontakta oss" -sida. Förmodligen skulle du få svar inom några timmar efter att du rapporterat ditt problem.

Brister märks medan Browsec granskning

Det finns många påståenden som anges i Chrome Webstore som inte verifierades när Browsec granskades. Till exempel skrivs det att VPN kommer att stödja kanaler som Netflix, Hulu, Spotify, Soundcloud, etc; men bland dessa kommer du inte att kunna strömma Netflix och Hulu. Det beror antagligen på att dessa strömningskanaler är riktigt populära och kan blockeras av bara några få betalade VPN: er. Ändå blockerar Netflix kontinuerligt VPN: er och nu kan det blockeras av några ansedda VPN: er.

Browsec inkluderar inte heller de inbyggda funktionerna som begränsar risken för IP-läckor som WebRTC eller flash-spelare. Därför måste användarna installera tillägget eller ytterligare tillägg för att förhindra sådana hot.

Låt oss prata om Browsec-alternativ

Olika säkerhetsfixar och funktionsbrister har tvingat oss att kolla in några andra VPN-tillägg som kan vara de bästa Browsec-alternativen för VPN-användare.

De flesta av Browsec-användare har klagat på sina felaktiga strömningstjänster, särskilt när de får tillgång till kanaler som Netflix. Dessutom har användarna bara de fyra servernomkopplingsalternativen med sin gratisversion.

De har en vag policy angående insamling av användarinformation och hur dessa data bevaras av VPN-förlängningen. De berättar bara att användarinformationen bevaras för forskning och förbättringar. Det är inte heller känt att kundloggen förvaras privat eller läckt precis som de andra webbplatserna.

Kommentar från diskussionen [ALL] Browsec: Chrome-förlängningen som öppnar upp en värld med nytt innehåll.

Därför kan den insamlade informationen läckas eller delas med tredje parter och myndigheter. Bristen på information om VPN-ägarföretaget påverkar också Browsecs sekretesspolicy. Utan kunskapen om ledningen bakom ett företag eller en produkt vill ingen investera sina pengar i det. Men en person undviker att överväga sin gratisversion eftersom de aldrig vill kompromissa med sin integritet.

Lyckligtvis finns det många gratis VPN-tillägg som ger Internetanvändare en tillfredsställande prestanda med lämplig integritet. För våra läsare och för deras bekvämlighet har vi filtrerat bort några av de bästa Browsec-alternativen som de kan välja för en bra surfupplevelse.

5 Bästa Browsec-alternativet att använda

1 - DotVPN (bäst för streaming)

Kompatibel med: Chrome, Firefox, Opera, iOS, Android, Windows

Browsec-granskning och 5 bästa alternativ att använda

DotVPN är en gratis VPN-tjänst som har många användare över hela världen på grund av sina robusta funktioner och alla prestanda. Vi har gett den den första prioriteten bland alla Browsec-alternativ på grund av den strömmande enkelhet det ger användarna.

DotVPN ger Wi-Fi hotspot-säkerhet tillgång till blockerat innehåll genom att eliminera platsbegränsningarna. Därför kan du enkelt njuta av dina favoritartiklar och kanaler som Netflix, BBC, Facebook, YouTube och många andra.

DotVPN har fått ett överväldigande användarsvar och har mer än 10 miljoner nedladdningar från 160+ länder. De har en riktigt enkel inställningsprocess med en klickanslutning. Det är en effektiv kostnadsfri VPN-tjänst, speciellt för att blockera innehåll på grund av dess stora utbud av serverväxlingsalternativ, till skillnad från andra gratis VPN: er. Du kan ändra din serverplats enligt din vilja mellan alternativen inklusive Storbritannien, USA, Sverige, Singapore, Schweiz och andra.

Kommentar från diskussionen [ALL] Browsec: Chrome-förlängningen som öppnar upp en värld med nytt innehåll.

2 - Windscribe VPN

Kompatibel med: Chrome, Firefox, Opera, Linux, Windows, MacOS, Linux

Windscribe-VPN-review

Windscribe är en populär VPN-tjänst som fortsätter att öka effektiviteten i deras VPN-förlängning och det är därför en stor övervägande för dem som letar efter Browsec-alternativ är. Nyligen har de släppt Windscribe Beta för Linux-användare.

Windscribe ger dig 9 serverplatser att välja mellan. Det begränsar också tracker och påträngande annonser för att göra din surfupplevelse irriterad. Medan du enkelt avblockerar får du också en lämplig sekretess.

Kommentar från diskussionen Gratis VPN-förslag för torrent.

3 - Betternet VPN

Kompatibel med: Chrome, Firefox, Windows, macOS, Windows, Linux, Android, iOS

Browsec-granskning och 5 bästa alternativ att använda

BetternetVPN erbjuder sina användare med obegränsad bandbredd som är en stor glädje och fördel för oavbruten strömning och nedladdning.

Det ger en enkel anslutning till användarna med ett tryck på VPN som aktiverar till ditt skrivbord. Det behövs ingen registrering eller inloggning som många användare försöker undvika och vill ha okomplicerad, snabb installation. De hävdar också i sin integritetspolicy att inte logga in kundinformationen, därför är dina personuppgifter säkra från alla typer av spårnings- och snoopingaktiviteter.

4 - CyberGhost VPN

Kompatibel med: Chrome, Firefox, Opera, Windows, Mac, iOS, Linus, Android

Browsec-granskning och 5 bästa alternativ att använda

Cyberghost VPN ger dig anonymitet genom att dölja din IP-adress och det är det som gör att vi rekommenderar det som Browsec-alternativ. Den inbyggda brandväggen håller dig säker när du strömmar och samtidigt som du är ansluten till allmän Wi-Fi.

Samtidigt som du är ansluten till CyberGhost kan du strömma populärt innehåll och kanaler som Netflix, Hulu, HBO och mycket mer utan irriterande och långvarig anslutningsprocess. Du kan aktivera CyberGhost VPN med bara ett enda klick.

5 - Hotspot Shield VPN

Kompatibel med: Chrome, Firefox, Windows, macOS, Google Android, iOS

Browsec-granskning och 5 bästa alternativ att använda

Hotspot Shield är en helt gratis VPN-förlängning som tillhandahåller annonsfria tjänster för sina användare. Det är ett effektivt Browsec-alternativ med över 350 nedladdningar.

Du kan komma åt blockerade webbplatser och innehåll genom bara ett enkelt klick för att aktivera VPN-tjänsterna. Det ger dig serverplatsalternativ i Storbritannien, USA, Danmark, Frankrike, Kanada och Nederländerna. Därför har du stora alternativ att avblockera webbplatser med bankkryptering för din onlinetrafik och data.

Slutsats

Efter att ha läst detta måste du tänka på att överväga ett av Browsec-alternativen för att undvika chansen för dataläckage. Dessa VPN som vi har diskuterat ovan är de mest populära och värda att ha bland alla gratis VPN-tjänster. Du måste dock komma ihåg att det inte är de fullständiga VPN: erna som de betalade. Därför är det möjligt att du tappar något i gengäld för att få gratis tjänster.

Men för dem med mindre privata saker och aktiviteter på nätet som involverar personlig information som kreditkortsinformation, inloggningslösenord osv. Är dessa gratis VPN-tillägg ett bra val.