Browsec Review και 5 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για χρήση

[ware_item id=33][/ware_item]

Ευρήματα συγγραφέων: Κατά τη σύνταξη αυτής της αναθεώρησης του Browsec, έχω πολλές ροές στην υπηρεσία. Βρέθηκε διαρροή DNS και διαρροή WebRTC κατά τη δοκιμή της υπηρεσίας. Δεν συνιστάται για torrenting ή streaming. βρήκε μια τεράστια μείωση στην ταχύτητα των διακομιστών επίσης. Εναλλακτικά, μπορείτε να δοκιμάσετε το NordVPN, το οποίο είναι 9/8 στους 10 χρήστες. 


Το Browsecore VPN είναι ένα πρόσθετο διακομιστή μεσολάβησης που είναι διαθέσιμο για προγράμματα περιήγησης Chrome, Opera και Firefox, μέσω των οποίων μπορείτε να απενεργοποιήσετε απλά ιστοσελίδες σε όλο τον κόσμο. Έχει κερδίσει μια τεράστια προσοχή με μια λίστα χρηστών περίπου 3 εκατομμύρια. Αυτή η υπηρεσία δεν παρουσίασε πολλές γνώσεις σχετικά με την ιδιοκτησία της επέκτασης VPN στην ιστοσελίδα. Ωστόσο, το Browsec βρέθηκε να είναι ένας πληρεξούσιος με βάση τη Ρωσία.

Οι ρωσικές προσπάθειες δημιουργίας ενός περιορισμένου διαδικτύου δημιούργησαν μια αβεβαιότητα σχετικά με την ανωνυμία που προσφέρει το Browsec. Η εταιρεία Browsec LLC κατέχει τις υπηρεσίες και προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες στους χρήστες παγκοσμίως. Ωστόσο, εάν θέλετε μια βελτιωμένη έκδοση με πολλά αποτελεσματικά χαρακτηριστικά από ό, τι θα μπορούσατε να επιλέξετε την προσφορά τους που περιλαμβάνει μηνιαία και ετήσια σχέδια τιμολόγησης.

Σε αυτήν την ανασκόπηση του BrowseClick θα δούμε αν αυτό το VPN παρέχει, ανώνυμη σύνδεση, ταχύτερη σύνδεση, επιλογή πρωτοκόλλων VPN, ευρύ φάσμα διακομιστών VPN & Προστασία διαρροής DNS.

Το Browsec είναι συμβατό με τις περισσότερες από τις συσκευές όπως το Mac OS X, τα Windows, το Linux, το iPhone και το iPad. Προσφέρει επίσης μια εφαρμογή VPN για κινητά τηλέφωνα.

Το Browsec έχει βαθμολογία 4,5 / 5 στο Google webstore, το οποίο είναι μια καλή βαθμολογία που δίνεται μέσω 11000+ σχολίων.

Ας μιλήσουμε για το Pro's & Con του

Πλεονεκτήματα

  • Εύχρηστος: Το interface που προσφέρεται από την επέκταση του BrowseCenter VPN είναι φιλικό προς το χρήστη και εύκολο στη χρήση. Ένα άτομο θα μπορούσε εύκολα να εγκαταστήσει και να μάθει τη λειτουργία αυτού του πρόσθετου.
  • Αλλαγή τοποθεσίας διακομιστή: Θα μπορούσατε να αλλάξετε τη θέση του διακομιστή σας μεταξύ των τεσσάρων παρεχόμενων επιλογών σύμφωνα με τη δική σας βούληση.
  • Όχι Όριο Δεδομένων: Αυτό σημαίνει ότι ένας χρήστης μπορεί να απολαύσει μια απεριόριστη λήψη και μια ξέγνοιαστη εμπειρία περιήγησης.
  • εφαρμογή iOS: Αυτό σας δίνει μια ταχύτερη ταχύτητα περιήγησης σε σύγκριση με ένα πρόσθετο προγράμματος περιήγησης.

Μειονεκτήματα

  • Περιοχή περιορισμένου διακομιστή: Με την δωρεάν έκδοση της επέκτασης του BrowseCenter VPN, οι χρήστες διαθέτουν μόνο τέσσερις από τις τριάντα τοποθεσίες για να αλλάξουν τη σύνδεσή τους.
  • Καπάκι εύρους ζώνης: Οι χρήστες πρέπει να βιώσουν μια αργή και διακεκομμένη περιήγηση λόγω ενός ορίου εύρους ζώνης 1mbps.
  • Ασαφής πολιτική απορρήτου και καταγραφής: Δεν έχουν σαφή πολιτική ή σχέδιο σχετικά με την προστασία της ιδιωτικής ζωής, μέσω της οποίας θα ήταν δυνατή μια διαφανής υπηρεσία για τους χρήστες.
  • Περιορισμοί θα μπορούσαν να επηρεάσουν τις υπηρεσίες του BrowseCenter VPN λόγω της τοποθεσίας του στη Ρωσία.
  • Ασαφείς υποσχέσεις: Υποσχόμαστε στους χρήστες να παρέχουν ανώνυμη εμπειρία περιήγησης, αλλά δεν παρέχουν ικανοποιητικές πληροφορίες σχετικά με την πολιτική τους σχετικά με την κάλυψη IP. Επίσης, οι υπηρεσίες τους δεν είναι σε θέση να δουλέψουν σε streaming κανάλια όπως το Netflix όπως επιβεβαιώνουν.

Ωστόσο, εάν κοιτάξετε την επέκταση του BrowseCenter VPN και τις υπηρεσίες που παρέχει με την δωρεάν έκδοση, από ό, τι είναι αρκετά ήσυχο και αξίζει να το εξετάσετε. Ένας χρήστης θα μπορούσε να ξεμπλοκάρει τους περιορισμένους ιστότοπους, να προβάλλει βίντεο, να μεταφορτώνει περιεχόμενο χωρίς να εκθέτει την ταυτότητά του στον κόσμο του Διαδικτύου. Αυτά τα βασικά χαρακτηριστικά που παρέχονται από το add-on και το VPN είναι μια μεγάλη προστασία της ιδιωτικής ζωής για όσους δεν θέλουν την ανώτατη ασφάλεια.

Browse VPN (Premium υπηρεσίες)

Με τις υπηρεσίες VPN premium browsec, θα μπορούσατε να ενισχύσετε τις παρεχόμενες λειτουργίες σε ένα εξαιρετικό επίπεδο. Όλα τα χαρακτηριστικά που παρέχονται με την δωρεάν έκδοση είναι πολύ αποτελεσματικά και αυξάνονται εξαιρετικά για τους premium πελάτες.

Το καπάκι του εύρους ζώνης δεν είναι πλέον ανησυχητικό και μπορείτε να περιηγηθείτε ελεύθερα σε βαρύ περιεχόμενο και να κατεβάσετε υλικό χωρίς ενοχλητικές διακοπές και καθυστερήσεις. Υπάρχει 30 θέση διακομιστή για χρήστες από τους οποίους μπορούν να επιλέξουν το ένα ανάλογα με το περιεχόμενο που θέλουν να έχουν πρόσβαση. Μία από τις λειτουργίες ευκολίας που προσφέρει είναι ότι σας δίνεται με τις αποκλειστικές λωρίδες κυκλοφορίας που σας παρέχουν μια ισχυρή επιτάχυνση κατά την περιήγηση σε ιστοσελίδες.

Σχέδια τιμολόγησης και μέθοδοι πληρωμής

Για τους πελάτες με πληρωμή οι τιμές του πρόσθετου VPN του BrowseCenter είναι πραγματικά προσιτές και φθηνές σε σύγκριση με τις άλλες υπηρεσίες VPN. Έχουν δύο σχέδια, το ένα είναι μηνιαίο και το άλλο είναι ετήσια βάση.

Για το μηνιαίο σχέδιο θα πρέπει να πληρώσετε μόνο 4,99 δολάρια, ωστόσο, το κόστος αυτό μειώνεται έως και 33% όταν επιλέγετε ένα ετήσιο πρόγραμμα τιμολόγησης. Για μια ετήσια πληρωμή, θα πρέπει να πληρώσετε 39,99 δολάρια το οποίο σημαίνει ένα ποσό περίπου 3,33 δολάρια το μήνα.

Browsec Review και 5 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για χρήση

Διαφημίζουν να παρέχουν 80 επιλογές πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων των PayPal, VISA, MasterCard και άλλων, αλλά ανάλογα με την τοποθεσία του πελάτη. Επίσης, ένας πελάτης δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει τη μέθοδο πληρωμής Bitcoin ανεξάρτητα από την τοποθεσία.

Καταγραφή και πολιτική απορρήτου

Όπως είπαμε προηγουμένως, το Browsec δεν διευκρίνισε πώς συλλέγει τις πληροφορίες χρήστη και ποια δεδομένα θα διατηρούνται. Δηλώνουν μόνο ότι αποθηκεύονται κάποιες πληροφορίες για την ενίσχυση της εμπειρίας των χρηστών και την καλύτερη γνώση. Ωστόσο, ενώ επιλέγετε ένα VPN, είναι απαραίτητο να υπάρχουν σαφείς ρήτρες στην πολιτική απορρήτου της υπηρεσίας VPN.

Υπάρχει μια σύντομη πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων στην ιστοσελίδα του BrowseClick που μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Δοκιμή ταχύτητας του VPN του Browse

Η δοκιμή ταχύτητας με το VPN του BrowseCell αποδεικνύεται αποτελεσματική. Επίσης, ένας αξιοπρεπής χρόνος σύνδεσης αναφέρθηκε όταν δοκιμάστηκαν διαφορετικές τοποθεσίες διακομιστή.

Οι ταχύτητες περιήγησης σχεδόν σε κάθε διακομιστή ήταν ικανοποιητικές εκτός από μερικούς. Για παράδειγμα, ο διακομιστής της Σιγκαπούρης, του οποίου η ανταπόκριση ήταν βραδύτερη και η υστέρηση ταχύτητας, βίωσαν.

browsec vpn αναθεώρηση

Υποστήριξη για κινητά

Η εφαρμογή Android του πρόσθετου VPN browsec συνεργάζεται με οποιαδήποτε εφαρμογή iOS ή Android που κάνει το αγαπημένο σας περιεχόμενο εύκολα προσβάσιμο σε οποιοδήποτε μέρος. Επίσης, κάνει τα δεδομένα σας ασφαλή ενώ ταξιδεύετε και σας προστατεύει ενώ βρίσκεστε στη δημόσια Wi-Fi σύνδεση.

browsec vpn αναθεώρηση

Αυτή η εφαρμογή για κινητά λειτουργεί καλά και δεν έχει καθυστερήσεις ταχύτητας. Παρόμοια με την επέκταση του προγράμματος περιήγησης, η εφαρμογή για κινητά διαθέτει εύκολη διεπαφή με σαφείς οδηγίες.

Υποστήριξη πελατών

Παρόλο που δεν διαθέτουν λειτουργία ζωντανής συνομιλίας ή 24ωρη εξυπηρέτηση πελατών, ο χρόνος απόκρισης τους είναι αρκετά γρήγορος για να εξυπηρετήσει τους χρήστες τους. Βοηθούν το ζήτημα των χρηστών με μεγάλη ανησυχία και εργάζονται για την επίλυση αυτού του προβλήματος το συντομότερο δυνατό.

Browsec Review και 5 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για χρήση

Ένας χρήστης του φυλλομετρητή θα μπορούσε να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του υποβάλλοντας την ερώτησή του από τη σελίδα "επικοινωνήστε μαζί μας". Πιθανότατα θα λάβετε απάντηση μέσα σε λίγες ώρες μετά την αναφορά του προβλήματός σας.

Δεν γνωρίζει κατά την ανασκόπηση

Υπάρχουν πολλοί ισχυρισμοί που δηλώνονται στο WebStore Chrome, οι οποίοι δεν επαληθεύτηκαν κατά την αναθεώρηση Περιήγησης. Για παράδειγμα, υπάρχει γραπτό ότι το VPN θα υποστηρίξει κανάλια όπως Netflix, Hulu, Spotify, Soundcloud, κλπ. Ωστόσο, μεταξύ αυτών, δεν θα μπορείτε να μεταδώσετε Netflix και Hulu. Αυτό πιθανότατα οφείλεται στο γεγονός ότι αυτά τα κανάλια ροής είναι πραγματικά δημοφιλή και θα μπορούσαν να ξεκλειδωθούν από μερικά μόνο VPN που έχουν πληρωθεί. Ωστόσο, η Netflix εμποδίζει συνεχώς τα VPN και τώρα θα μπορούσε να ξεκλειδωθεί από ορισμένα αξιόπιστα δίκτυα VPN.

Το Browsec επίσης δεν περιλαμβάνει τις ενσωματωμένες λειτουργίες που περιορίζουν τους κινδύνους διαρροής IP, όπως το WebRTC ή το flash player. Επομένως, οι χρήστες πρέπει να εγκαταστήσουν τις πρόσθετες πρόσθετες επεκτάσεις για να αποτρέψουν τέτοιες απειλές.

Ας μιλήσουμε για εναλλακτικές λύσεις Browsec

Διάφορες επιδιορθώσεις ασφαλείας και ελλείψεις λειτουργιών μας υποχρέωσαν να ελέγξουμε κάποιες άλλες επεκτάσεις VPN που θα μπορούσαν να είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις αναζήτησης για χρήστες VPN.

Οι περισσότεροι χρήστες του Browsec έχουν παραπονεθεί για τις υπηρεσίες παράνομων ροών τους, ειδικά όταν έχουν πρόσβαση σε κανάλια όπως το Netflix. Επίσης, οι χρήστες διαθέτουν μόνο τις 4 επιλογές εναλλαγής διακομιστών με την δωρεάν έκδοση τους.

Έχουν μια ασαφή πολιτική όσον αφορά τη συλλογή πληροφοριών χρηστών και τον τρόπο με τον οποίο διατηρούνται αυτά τα δεδομένα από την επέκταση του VPN. Λένε μόνο ότι οι πληροφορίες για τους χρήστες διατηρούνται για σκοπούς έρευνας και βελτίωσης. Επίσης, δεν είναι γνωστό ότι το ημερολόγιο πελατών διατηρείται σε ιδιωτικό ή διαρρέει όπως και οι άλλοι ιστότοποι.

Σχόλιο από τη συζήτηση [ALL] Browsec: Η επέκταση του Chrome που ανοίγει έναν κόσμο νέου περιεχομένου.

Ως εκ τούτου, οι πληροφορίες που συλλέγονται θα μπορούσαν να διαρρεύσουν ή να μοιραστούν με τρίτους και κυβερνητικούς οργανισμούς. Επίσης, η έλλειψη πληροφοριών σχετικά με την εταιρεία ιδιοκτήτη VPN επηρεάζει αρνητικά τις πολιτικές απορρήτου του Browsec. Χωρίς τη γνώση της διαχείρισης πίσω από μια επιχείρηση ή ένα προϊόν, κανείς δεν θέλει να επενδύσει τα χρήματά του σε αυτό. Ωστόσο, ένα άτομο αποφεύγει να εξετάσει την ελεύθερη του έκδοση, καθώς ποτέ δεν θέλει να συμβιβαστεί με την ιδιωτική του ζωή.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές δωρεάν επεκτάσεις VPN οι οποίες παρέχουν στους χρήστες του Διαδικτύου ικανοποιητική απόδοση με την κατάλληλη προστασία της ιδιωτικής ζωής. Για τους αναγνώστες μας και την ευκολία τους, έχουμε φιλτράρει μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις αναζήτησης που θα μπορούσαν να επιλέξουν μια εξαιρετική εμπειρία περιήγησης.

5 καλύτερη εναλλακτική λύση για την αναζήτηση

1 - DotVPN (καλύτερη για streaming)

Συμβατό με: Chrome, Firefox, Opera, iOS, Android, Windows

Browsec Review και 5 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για χρήση

Το DotVPN είναι μια δωρεάν υπηρεσία VPN που έχει πολλούς χρήστες σε όλο τον κόσμο, χάρη στα δυνατά χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις του. Έχουμε την πρώτη προτεραιότητα μεταξύ όλων των εναλλακτικών λύσεων του BrowseCenter, λόγω της ευκολίας ροής που παρέχει στους χρήστες.

Το DotVPN παρέχει ασφάλεια hotspot Wi-Fi με πρόσβαση σε αποκλεισμένο περιεχόμενο, εξαλείφοντας τους περιορισμούς της τοποθεσίας. Ως εκ τούτου, μπορείτε εύκολα να απολαύσετε τα αγαπημένα σας αρχεία και κανάλια όπως το Netflix, το BBC, το Facebook, το YouTube και πολλά άλλα.

Το DotVPN έχει κερδίσει τη συντριπτική ανταπόκριση του χρήστη και έχει πάνω από 10 εκατομμύρια λήψεις από 160+ χώρες. Έχουν μια πραγματικά απλή διαδικασία ρύθμισης με μία σύνδεση κλικ. Πρόκειται για μια αποτελεσματική δωρεάν υπηρεσία VPN ειδικά για το ξεκλείδωμα περιεχομένου λόγω της ευρείας γκάμας επιλογών εναλλαγής διακομιστών, σε αντίθεση με άλλα δωρεάν VPN. Θα μπορούσατε να αλλάξετε τη θέση του διακομιστή σας σύμφωνα με τη βούλησή σας μεταξύ των επιλογών όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, Σουηδία, Σιγκαπούρη, Ελβετία και άλλα.

Σχόλιο από τη συζήτηση [ALL] Browsec: Η επέκταση του Chrome που ανοίγει έναν κόσμο νέου περιεχομένου.

2 - Διευρύνετε το VPN

Συμβατό με: Chrome, Firefox, Opera, Linux, Windows, MacOS, Linux

Επανεγγραφή-VPN-αναθεώρηση

Η υπηρεσία ταξινόμησης είναι μια δημοφιλής υπηρεσία VPN που συνεχίζει να αυξάνει την αποδοτικότητα της επέκτασης του VPN και γι 'αυτό το λόγο αποτελεί μεγάλη προσοχή για όσους αναζητούν εναλλακτική λύση. Πρόσφατα, έχουν κυκλοφορήσει το πρόγραμμα "Εγγραφή" για τους χρήστες του Linux.

Το Windscribe σας παρέχει 9 τοποθεσίες διακομιστών για να διαλέξετε. Επίσης, περιορίζει τις διαφημίσεις παρακολούθησης και ενοχλητικές διαφημίσεις, για να αποτρέψει την ενοχλητική εμπειρία της περιήγησής σας. Ενώ έχετε εύκολο ξεκλείδωμα, παρέχεται επίσης το κατάλληλο προσωπικό απόρρητο.

Σχόλιο από τη συζήτηση Free VPN suggestion for torrenting.

3 - Betternet VPN

Συμβατό με: Chrome, Firefox, Windows, macOS, Windows, Linux, Android, iOS

Browsec Review και 5 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για χρήση

Το BetternetVPN προσφέρει στους χρήστες του απεριόριστο εύρος ζώνης που είναι μια μεγάλη απόλαυση και όφελος για συνεχή ροή και λήψη.

Παρέχει μια εύκολη σύνδεση με τους χρήστες με ένα πάτημα VPN που επιτρέπει στην επιφάνεια εργασίας σας. Δεν υπάρχει ανάγκη εγγραφής ή σύνδεσης, την οποία πολλοί χρήστες προσπαθούν να αποφύγουν και να θέλουν απλή και γρήγορη εγκατάσταση. Ισχυρίζονται επίσης στην πολιτική απορρήτου τους ότι δεν καταγράφουν τα δεδομένα των πελατών, επομένως τα προσωπικά σας δεδομένα είναι ασφαλή από κάθε είδους παρακολούθηση και δραστηριότητα snooping.

4 - CyberGhost VPN

Συμβατό με: Chrome, Firefox, Opera, Windows, Mac, iOS, Linus, Android

Browsec Review και 5 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για χρήση

Το Cyberghost VPN σάς παρέχει ανωνυμία μέσα από την κάλυψη της διεύθυνσης IP και αυτό μας κάνει να το προτείνουμε ως εναλλακτική λύση Browse. Το ενσωματωμένο τείχος προστασίας σάς κρατά ασφαλές κατά τη ροή και ενώ είστε συνδεδεμένοι στο δημόσιο Wi-Fi.

Ενώ είστε συνδεδεμένοι με το CyberGhost θα μπορούσατε να μεταδώσετε δημοφιλές περιεχόμενο και κανάλια όπως Netflix, Hulu, HBO και πολλά άλλα χωρίς ενοχλητική και παρατεταμένη διαδικασία σύνδεσης. Θα μπορούσατε να ενεργοποιήσετε το CyberGhost VPN με ένα μόνο κλικ.

5 - VPN Ασφαλείας Hotspot

Συμβατό με: Chrome, Firefox, Windows, macOS, Google Android, iOS

Browsec Review και 5 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για χρήση

Το Hotspot Shield είναι μια εντελώς δωρεάν επέκταση VPN που παρέχει υπηρεσίες δωρεάν διαφημίσεων στους χρήστες του. Είναι μια αποτελεσματική εναλλακτική λύση με περισσότερες από 350 λήψεις.

Θα μπορούσατε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους και περιεχόμενο μόνο με ένα απλό κλικ για ενεργοποίηση των υπηρεσιών VPN. Σας παρέχει επιλογές τοποθεσίας διακομιστή από το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, τη Δανία, τη Γαλλία, τον Καναδά και την Ολλανδία. Ως εκ τούτου, έχετε τεράστιες επιλογές για την απεμπλοκή ιστότοπων με κρυπτογράφηση τραπεζικού επιπέδου στην ηλεκτρονική σας κίνηση και δεδομένα.

συμπέρασμα

Αφού το διαβάσετε αυτό, πρέπει να σκεφτείτε να εξετάσετε μία από τις εναλλακτικές επιλογές του BrowseCenter για να αποφύγετε τις πιθανότητες διαρροής δεδομένων. Αυτά τα VPN που συζητήσαμε παραπάνω είναι τα πιο δημοφιλή και αξίζει να έχουμε μεταξύ όλων των δωρεάν υπηρεσιών VPN. Ωστόσο, πρέπει να θυμάστε ότι αυτά δεν είναι τα πλήρη VPN ως πληρωμένα. Ως εκ τούτου, είναι πιθανό ότι έχετε χάσει κάτι σε αντάλλαγμα της παροχής δωρεάν υπηρεσιών.

Όμως, για εκείνους με λιγότερα ιδιωτικά πράγματα και σε απευθείας σύνδεση δραστηριότητες που περιλαμβάνουν προσωπικές λεπτομέρειες, όπως πληροφορίες πιστωτικών καρτών, κωδικούς σύνδεσης, κ.λπ., αυτές οι δωρεάν επεκτάσεις VPN είναι μια καλή επιλογή.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

20 − 12 =

map