Browsec Review en 5 beste alternatieven om te gebruiken

[ware_item id=33][/ware_item]

Bevindingen van de auteur: Tijdens het schrijven van deze Browsec-review heb ik veel mogelijkheden in de service. DNS-lek en WebRTC-lek gevonden tijdens het testen van de service. Niet aanbevelen voor torrenting of streaming. vond ook een enorme afname van de snelheid van servers. Als alternatief kunt u NordVPN proberen, wat 9/8 van de 10 gebruikersbeoordelingen is. 


Browsec VPN is een proxy-add-on die beschikbaar is voor Chrome-, Opera- en Firefox-browsers waarmee u eenvoudig websites over de hele wereld kunt deblokkeren. Het heeft een enorme aandacht getrokken met een gebruikerslijst van bijna 3 miljoen. Deze service heeft niet veel kennis over het eigendom van de VPN-extensie op de webpagina getoond. Browsec is echter een Russische proxy.

Russische pogingen om een ​​beperkt internet op te zetten, hebben een onzekerheid gecreëerd over de anonimiteit die wordt aangeboden door Browsec. Browsec LLC Company is eigenaar van de services en biedt gratis services aan de gebruikers wereldwijd. Als u echter een verbeterde versie met veel efficiënte functies wilt, kunt u kiezen voor hun premiumaanbieding met maandelijkse en jaarlijkse prijsplannen.

In deze Browsec review zullen we zien of deze VPN biedt, anonieme verbinding, snelste verbinding, selectie van VPN-protocollen, het brede scala van VPN-servers & DNS-lekbescherming.

Browsec is compatibel met de meeste apparaten, waaronder Mac OS X, Windows, Linux, iPhone en iPad. Het biedt ook een VPN-app voor mobiele telefoons.

Browsec heeft een score van 4.5 / 5 op de webwinkel van Google, wat een goede rang is voor meer dan 11000 beoordelingen.

Laten we praten over pro's & con's

Pros

  • Makkelijk te gebruiken: De interface van de Browsec VPN-extensie is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken. Een persoon kan eenvoudig de werking van deze add-on installeren en leren.
  • Schakel serverlocatie: U kunt uw serverlocatie naar eigen inzicht tussen de vier beschikbare opties schakelen.
  • Geen gegevenslimiet: Dat betekent dat een gebruiker onbeperkt kan downloaden en zorgeloos kan surfen.
  • iOS-applicatie: Dit is wat u een hogere browsersnelheid geeft in vergelijking met een browser-add-on.

Cons

  • Beperkte serverlocatie: Met de gratis versie van de Browsec VPN-extensie krijgen de gebruikers slechts vier van de dertig locaties om van verbinding te wisselen.
  • Bandbreedte cap: Gebruikers moeten traag en onderbroken browsen vanwege een bandbreedtelimiet van 1 Mbps.
  • Onduidelijk privacy- en logbeleid: Ze hebben geen duidelijk beleid of plan met betrekking tot privacy waardoor een transparante service mogelijk zou kunnen worden gemaakt voor de gebruikers.
  • Beperkingen kunnen van invloed zijn de diensten van Browsec VPN vanwege de locatie in Rusland.
  • Vage beloften: Ze beloven de gebruikers om anonieme browse-ervaring te bieden, maar geven geen bevredigende informatie over hun beleid met betrekking tot IP-obscurering. Ook kunnen hun services niet werken op streaming-kanalen zoals Netflix zoals ze bevestigen.

Als u echter naar de Browsec VPN-extensie en de bijbehorende services kijkt, zijn deze stil genoeg en het overwegen waard. Een gebruiker kan beperkte websites deblokkeren, video's streamen, inhoud downloaden zonder zijn identiteit bloot te stellen aan de internetwereld. Dergelijke basisfuncties die door de Browsec-add-on en VPN worden geboden, bieden veel privacybescherming voor degenen die geen ultieme beveiliging willen.

Browsec VPN (Premium services)

Met browsec premium VPN-services kunt u de aangeboden functies op een buitengewoon niveau brengen. Alle functies die bij de gratis versie worden geleverd, worden veel efficiënter en nemen enorm toe voor de premiumklanten.

De bandbreedte-cap is niet langer een probleem en je kunt vrij door zware content bladeren en dingen downloaden zonder vervelende onderbrekingen en vertragingen. Er is een 30 serverlocatie voor gebruikers waaruit ze de locatie kunnen kiezen op basis van de inhoud waartoe ze toegang willen hebben. Een van de handige functies is dat u de speciale rijstroken krijgt die u een robuuste versnelling bieden tijdens het bladeren door webpagina's..

Prijsplannen en betaalmethoden

Voor de betaalde klanten zijn de prijzen van de Browsec VPN-add-on echt betaalbaar en goedkoop in vergelijking met de andere VPN-services. Ze hebben twee plannen, één is maandelijks en de andere is een jaarbasis.

Voor het maandabonnement betaalt u slechts $ 4,99, maar deze kosten dalen tot 33% wanneer u een jaarprijsplan kiest. Voor een jaarlijkse betaling moet u $ 39,99 betalen, wat een bedrag van bijna $ 3,33 per maand betekent.

Browsec Review en 5 beste alternatieven om te gebruiken

Ze adverteren om 80 betalingsopties te bieden, waaronder PayPal, VISA, MasterCard en andere, maar afhankelijk van de locatie van de klant. Ook kan een klant de Bitcoin-betaalmethode niet gebruiken, ongeacht de locatie.

Logging en privacybeleid

Zoals eerder gezegd, heeft de Browsec niet aangegeven hoe ze de gebruikersinformatie verzamelen en welke gegevens worden bewaard. Ze stellen alleen dat bepaalde informatie wordt opgeslagen om de gebruikerservaring te verbeteren en om betere inzichten te krijgen. Bij het selecteren van een VPN is het echter noodzakelijk dat er duidelijke clausules zijn in het privacybeleid van de VPN-service.

Er is een kort privacybeleid op de website van Browsec dat u hier kunt lezen.

Snelheidstest van Browsec VPN

De snelheidstest met Browsec VPN blijkt efficiënt te zijn. Ook werd een behoorlijke verbindingstijd gemeld wanneer verschillende serverlocaties werden getest.

Surfen snelheden van bijna elke server waren bevredigend behalve sommige. Bijvoorbeeld, de Singapore-server waarvan de reactie langzamer was en snelheidsvertragingen werden ervaren.

browsec vpn review

Mobiele ondersteuning

De Android-toepassing van de browsec VPN-add-on werkt met elke iOS- of Android-app waardoor uw favoriete inhoud overal gemakkelijk toegankelijk is. Het maakt ook uw gegevens veilig tijdens het reizen en beschermt u terwijl u op de openbare Wi-Fi-verbinding bent.

browsec vpn review

Deze mobiele applicatie presteert goed en heeft geen snelheidsvertragingen. Net als de browserextensie heeft de mobiele applicatie een eenvoudige interface met duidelijke instructies.

Klantenservice

Hoewel ze geen live chatfunctie of 24-uurs klantenservice hebben, is hun responstijd snel genoeg om hun gebruikers te bedienen. Ze helpen een probleem met de gebruiker met grote zorg en proberen dat probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Browsec Review en 5 beste alternatieven om te gebruiken

Een Browsec-gebruiker kan zijn / haar probleem oplossen door zijn vraag in te dienen via de "contact" -pagina. Hoogstwaarschijnlijk zou u binnen enkele uren na het melden van uw probleem een ​​antwoord krijgen.

Gebrek wordt opgemerkt tijdens Browsec Review

Er zijn veel claims in de Chrome Webstore die niet zijn geverifieerd tijdens Browsec review. Er is bijvoorbeeld geschreven dat de VPN kanalen zoals Netflix, Hulu, Spotify, Soundcloud, enz. Ondersteunt; onder deze kunt u Netflix en Hulu echter niet streamen. Dit komt waarschijnlijk omdat deze streamingkanalen erg populair zijn en kunnen worden gedeblokkeerd door slechts een paar betaalde VPN's. Toch blokkeert Netflix continu VPN's en nu kan het worden gedeblokkeerd door sommige gerenommeerde VPN's.

Browsec bevat ook geen ingebouwde functies die het IP-lekrisico beperken, zoals de WebRTC of Flash Player. Daarom moeten de gebruikers de add-on of extra extensies installeren om dergelijke bedreigingen te voorkomen.

Laten we praten over Browsec-alternatieven

Verschillende beveiligingspatches en functietekorten hebben ons gedwongen om enkele andere VPN-extensies te bekijken die de beste Browsec-alternatieven voor VPN-gebruikers zouden kunnen zijn.

De meeste Browsec-gebruikers hebben geklaagd over hun streamingdiensten, met name bij toegang tot kanalen zoals Netflix. Ook krijgen de gebruikers net de 4 schakelopties voor de server bij hun gratis versie.

Ze hebben een vaag beleid met betrekking tot het verzamelen van gebruikersinformatie en hoe deze gegevens worden bewaard door de VPN-extensie. Ze vertellen alleen dat de gebruikersinformatie wordt bewaard voor onderzoek en verbetering. Het is ook niet bekend dat het klantenlogboek privé wordt gehouden of net als de andere websites wordt gelekt.

Reactie uit discussie [ALL] Browsec: de Chrome-extensie die een wereld van nieuwe inhoud opent.

Daarom kan de verzamelde informatie worden gelekt of gedeeld met derden en overheidsinstanties. Ook heeft het gebrek aan informatie over het VPN-eigenaarbedrijf een negatieve invloed op het privacybeleid van Browsec. Zonder de kennis van het management achter een bedrijf of product, wil niemand er zijn geld in investeren. Een individu vermijdt echter de gratis versie te overwegen, omdat hij nooit concessies wil doen aan zijn privacy.

Gelukkig zijn er veel gratis VPN-extensies die internetgebruikers bevredigende prestaties bieden met de juiste privacy. Voor onze lezers en hun gemak hebben we enkele van de beste Browsec-alternatieven uitgefilterd die ze konden kiezen voor een geweldige browse-ervaring.

5 Beste Browsec alternatief voor gebruik

1 - DotVPN (het beste voor streaming)

Compatibel met: Chrome, Firefox, Opera, iOS, Android, Windows

Browsec Review en 5 beste alternatieven om te gebruiken

DotVPN is een gratis VPN-service die veel gebruikers over de hele wereld heeft vanwege zijn robuuste functies en all-round prestaties. We hebben het de eerste prioriteit gegeven onder alle Browsec-alternatieven vanwege het streaminggemak dat het de gebruikers biedt.

DotVPN biedt Wi-Fi-hotspotbeveiliging met toegang tot geblokkeerde inhoud door de locatiebeperkingen op te heffen. Daarom kun je gemakkelijk genieten van je favoriete dingen en kanalen zoals Netflix, BBC, Facebook, YouTube en vele anderen.

DotVPN heeft een overweldigende gebruikersreactie gekregen en heeft meer dan 10 miljoen downloads uit 160+ landen. Ze hebben een heel eenvoudig installatieproces met één klik. Het is een efficiënte gratis VPN-service, vooral voor het deblokkeren van inhoud vanwege het grote aantal opties voor server-omschakeling, in tegenstelling tot andere gratis VPN's. U kunt uw serverlocatie naar wens wijzigen tussen de opties, waaronder VK, VS, Zweden, Singapore, Zwitserland en andere.

Reactie uit discussie [ALL] Browsec: de Chrome-extensie die een wereld van nieuwe inhoud opent.

2 - Windscribe VPN

Compatibel met: Chrome, Firefox, Opera, Linux, Windows, MacOS, Linux

Windscribe-VPN-review

Windscribe is een populaire VPN-service die de efficiëntie van hun VPN-extensie blijft verhogen en daarom is een grote overweging voor degenen die op zoek zijn naar Browsec alternatief. Onlangs hebben ze Windscribe Beta voor Linux-gebruikers uitgebracht.

Windscribe biedt u 9 serverlocaties om uit te kiezen. Het beperkt ook tracker- en opdringerige advertenties om uw browse-ervaring gratis te maken. Terwijl u eenvoudig deblokkeert, krijgt u ook de juiste privacy.

Reactie uit discussie Gratis VPN-suggestie voor torrenting.

3 - Betternet VPN

Compatibel met: Chrome, Firefox, Windows, macOS, Windows, Linux, Android, iOS

Browsec Review en 5 beste alternatieven om te gebruiken

BetternetVPN biedt zijn gebruikers onbeperkte bandbreedte, wat een groot genot en voordeel is voor ononderbroken streaming en downloaden.

Het biedt een eenvoudige verbinding met de gebruikers met één tik VPN die mogelijk is op uw bureaublad. Er is geen registratie of login nodig die veel gebruikers proberen te vermijden en die een ongecompliceerde, snelle installatie willen. Ze beweren ook in hun privacybeleid dat ze de klantgegevens niet loggen, daarom zijn uw persoonlijke gegevens veilig voor elke vorm van tracking en snooping activiteit.

4 - CyberGhost VPN

Compatibel met: Chrome, Firefox, Opera, Windows, Mac, iOS, Linus, Android

Browsec Review en 5 beste alternatieven om te gebruiken

Cyberghost VPN biedt u anonimiteit door uw IP-adres te verbergen en dat is wat ons aanbeveelt als Browsec alternatief. De ingebouwde firewall houdt je veilig tijdens het streamen en terwijl je verbonden bent met openbare wifi.

Terwijl u verbonden bent met CyberGhost, kunt u populaire inhoud en kanalen zoals Netflix, Hulu, HBO en nog veel meer streamen zonder irritant en langdurig verbindingsproces. U kunt CyberGhost VPN met slechts een enkele klik inschakelen.

5 - Hotspot Shield VPN

Compatibel met: Chrome, Firefox, Windows, macOS, Google Android, iOS

Browsec Review en 5 beste alternatieven om te gebruiken

Hotspot Shield is een volledig gratis VPN-extensie die advertentievrije services biedt aan zijn gebruikers. Het is een effectief Browsec-alternatief met meer dan 350 downloads.

U kunt met slechts één simpele klik toegang krijgen tot geblokkeerde websites en inhoud om de VPN-services in te schakelen. Het geeft u serverlocatie-opties van het VK, de VS, Denemarken, Frankrijk, Canada en Nederland. Daarom hebt u uitgebreide opties voor het deblokkeren van websites met codering op bankniveau voor uw online verkeer en gegevens.

Conclusie

Na het lezen van dit moet u overwegen een van de Browsec-alternatieven te overwegen om de kans op het lekken van gegevens te ontwijken. Deze VPN's die we hierboven hebben besproken, zijn de meest populaire en de moeite waard onder alle gratis VPN-services. U moet echter niet vergeten dat dit niet de volledige VPN's zijn zoals de betaalde. Daarom is het mogelijk dat u iets verliest in ruil voor gratis services.

Maar voor degenen met minder privé-spullen en online activiteiten met persoonlijke gegevens zoals creditcardinformatie, inlogwachtwoorden, enz., Zijn deze gratis VPN-extensies een goede keuze.