Browsec Review și 5 cele mai bune alternative de utilizat

[ware_item id=33][/ware_item]

Constatări ale autorului: În timp ce scriu această recenzie Browsec, am multe fluxuri în serviciu. S-au găsit scurgeri DNS și scurgere WebRTC în timpul testării serviciului. Nu recomandăm pentru torrenting sau streaming. a constatat și o scădere uriașă a vitezei serverelor. În mod alternativ, puteți încerca NordVPN, care este 9/8 din 10 evaluări ale utilizatorilor. 


Browsec VPN este un add-on proxy care este disponibil pentru browserele Chrome, Opera și Firefox prin care puteți pur și simplu să deblocați site-urile web din întreaga lume. A câștigat o atenție imensă cu o listă de utilizatori de aproape 3 milioane. Acest serviciu nu a afișat prea multe cunoștințe despre proprietatea extensiei VPN pe pagina web. Cu toate acestea, se consideră că Browsec este un proxy bazat pe ruse.

Încercările rusești de a stabili un internet restrâns au creat o incertitudine cu privire la anonimatul oferit de Browsec. Compania Browsec LLC deține serviciile și oferă servicii gratuite utilizatorilor din întreaga lume. Cu toate acestea, dacă doriți o versiune îmbunătățită, cu multe caracteristici eficiente decât puteți opta oferta lor premium, care include planuri de prețuri lunare și anuale.

În această recenzie Browsec vom vedea dacă această VPN oferă, conexiune anonimă, conexiune rapidă, selecție de protocoale VPN, gama largă de servere VPN & Protecție împotriva scurgerilor DNS.

Browsec este compatibil cu majoritatea dispozitivelor, inclusiv Mac OS X, Windows, Linux, iPhone și iPad. De asemenea, oferă o aplicație VPN pentru telefoanele mobile.

Browsec are un rating de 4.5 / 5 pe magazinul web Google, ceea ce reprezintă un clasament bun, dat prin 11000+ recenzii.

Să vorbim despre Pro & lui con

Pro-uri

  • Ușor de folosit: Interfața oferită de extensia Browsec VPN este ușor de utilizat și ușor de utilizat. O persoană poate instala cu ușurință și a învăța funcționarea acestui add-on.
  • Comutați locația serverului: Puteți schimba locația serverului dvs. între cele patru opțiuni furnizate în funcție de propria voință.
  • Fără limită de date: Acest lucru înseamnă că o descărcare nelimitată și o experiență de navigare fără griji ar putea beneficia de un utilizator.
  • Aplicație iOS: Acest lucru vă oferă o viteză de navigare mai rapidă în comparație cu un complement pentru browser.

Contra

  • Locație limitată a serverului: Cu versiunea gratuită a extensiei Browsec VPN, utilizatorii au la dispoziție doar patru din treizeci de locații pentru a-și schimba conexiunea.
  • Capac de lățime de bandă: Utilizatorii trebuie să experimenteze o navigare lentă și întreruptă din cauza unei limite de lățime de bandă de 1 mb.
  • Confidențialitate neclară și politica de logare: Ei nu au o politică sau un plan clar privind confidențialitatea prin care un serviciu transparent ar putea fi posibil pentru utilizatori.
  • Restricțiile ar putea afecta serviciile Browsec VPN datorită locației sale în Rusia.
  • Promisiuni vagi: Acestea promit utilizatorilor să furnizeze experiență de navigare anonimă, dar nu furnizează informații satisfăcătoare despre politica lor cu privire la închiderea IP. De asemenea, serviciile lor nu pot lucra pe canale de streaming, cum ar fi Netflix, după cum afirmă.

Cu toate acestea, dacă te uiți la extensia Browsec VPN și la serviciile pe care le oferă cu versiunea gratuită decât sunt suficient de liniștite și merită luate în considerare. Un utilizator ar putea debloca site-uri web restricționate, a transmite videoclipuri, a descărca conținut fără a-și expune identitatea în lumea internetului. Aceste caracteristici de bază oferite de suplimentul Browsec și VPN reprezintă o mare protecție a confidențialității pentru cei care nu doresc o securitate supremă..

Browsec VPN (servicii premium)

Cu serviciile VPN premium browsc, puteți îmbunătăți caracteristicile furnizate la un nivel extraordinar. Toate funcțiile furnizate cu versiunea gratuită devin mult mai eficiente și cresc enorm pentru clienții premium.

Capacul de lățime de bandă nu mai este o problemă și puteți răsfoi liber conținutul greu și descărcați chestii fără întreruperi și întârzieri enervante. Există 30 de locații de server pentru utilizatori, dintre care îl pot alege în funcție de conținutul pe care doresc să îl acceseze. Una dintre facilitățile care oferă ușurința este că vi se oferă un traseu dedicat de trafic care vă oferă o accelerare robustă în timp ce navigați pe paginile web.

Planuri de prețuri și metode de plată

Pentru clienții plătiți, prețurile suplimentului Browsec VPN sunt într-adevăr accesibile și ieftine în comparație cu celelalte servicii VPN. Au două planuri, unul lunar și celălalt este o bază anuală.

Pentru planul lunar trebuie să plătiți doar 4,99 USD, însă acest cost scade până la 33% atunci când optați pentru un plan anual de prețuri. Pentru o plată anuală, trebuie să plătiți 39,99 USD ceea ce înseamnă o sumă de aproape 3,33 USD pe lună.

Browsec Review și 5 cele mai bune alternative de utilizat

Fac publicitate pentru a oferi 80 de opțiuni de plată, inclusiv PayPal, VISA, MasterCard și altele, dar în funcție de locația clientului. De asemenea, un client nu a putut folosi metoda de plată Bitcoin indiferent de locație.

Logare și politica de confidențialitate

Așa cum am spus anterior, Browsec nu a specificat modul în care colectează informațiile utilizatorului și ce date vor fi păstrate. Aceștia precizează doar că unele informații sunt stocate pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și pentru a obține cunoștințe mai bune. Cu toate acestea, în timp ce selectați o VPN, este necesar să existe clauze clare în politica de confidențialitate a serviciului VPN.

Există o scurtă politică de confidențialitate pe site-ul Browsec pe care îl puteți citi aici.

Testul de viteză al VPN-ului Browsec

Testul de viteză cu Browsec VPN se dovedește a fi eficient. De asemenea, a fost raportat un timp decent de conectare când au fost testate diferite locații ale serverului.

Viteza de navigare a aproape tuturor serverelor a fost satisfăcătoare, cu excepția unora. De exemplu, serverul din Singapore al cărui răspuns a fost mai lent și au fost înregistrate întârzieri de viteză.

browsc vpn recenzie

Asistență mobilă

Aplicația Android a complementului VPN browsc funcționează cu oricare dintre aplicațiile iOS sau Android, făcând conținutul preferat să fie ușor accesibil în orice loc. De asemenea, face ca datele dvs. să fie în siguranță în timpul călătoriei și vă protejează în timp ce sunteți pe conexiunea publică Wi-Fi.

browsc vpn recenzie

Această aplicație mobilă funcționează bine și nu are decalaje de viteză. Similar cu extensia browserului, aplicația mobilă are o interfață ușoară, cu instrucțiuni clare.

Relații Clienți

Deși nu au o caracteristică de chat în direct sau de serviciu de asistență pentru 24 de ore, totuși, timpul lor de răspuns este suficient de rapid pentru a-și satisface utilizatorii. Aceștia ajută o problemă de utilizator cu mare îngrijorare și lucrează la rezolvarea acestei probleme cât mai curând posibil.

Browsec Review și 5 cele mai bune alternative de utilizat

Un utilizator Browsec ar putea adresa problema sa deși își trimite întrebarea de pe pagina sa „ne contactează”. Cel mai probabil veți primi un răspuns în câteva ore după ce ați raportat problema.

Lipsește observația în timp ce examinarea Browsec

Există multe afirmații care sunt declarate în magazinul web Chrome și care nu au fost verificate în timpul examinării Browsec. De exemplu, este scris că VPN va suporta canale precum Netflix, Hulu, Spotify, Soundcloud, etc; cu toate acestea, printre acestea, nu veți putea transmite fluxul Netflix și Hulu. Acest lucru se datorează probabil faptului că aceste canale de streaming sunt cu adevărat populare și ar putea fi deblocate doar de câteva VPN-uri plătite. Cu toate acestea, Netflix blochează continuu VPN-urile și acum ar putea fi deblocat de unele VPN-uri de renume.

Browsec nu include, de asemenea, funcțiile încorporate care restricționează riscurile de scurgere de IP, cum ar fi WebRTC sau playerul flash. Prin urmare, utilizatorii trebuie să instaleze suplimentul sau extensiile suplimentare pentru a preveni astfel de amenințări.

Să vorbim despre alternativele Browsec

Diverse patch-uri de securitate și lipsuri de funcții ne-au obligat să verificăm alte extensii VPN care ar putea fi cele mai bune alternative Browsec pentru utilizatorii VPN.

Majoritatea utilizatorilor Browsec s-au plâns de serviciile lor de streaming defect, în special atunci când accesează canale precum Netflix. De asemenea, utilizatorii au doar patru opțiuni de comutare a serverului cu versiunea lor gratuită.

Acestea au o politică vagă cu privire la colectarea informațiilor utilizatorului și modul în care aceste date sunt păstrate prin extensia VPN. Ei spun doar că informațiile despre utilizator sunt păstrate în scopul cercetării și îmbunătățirii. De asemenea, nu se știe că jurnalul de clienți este păstrat în privat sau este scurs la fel ca celelalte site-uri web.

Comentariu din discuție [ALL] Browsec: extensia Chrome care deschide o lume cu conținut nou.

Prin urmare, informațiile colectate ar putea fi transmise sau distribuite terților și agențiilor guvernamentale. De asemenea, lipsa informațiilor cu privire la compania proprietar VPN are un impact negativ asupra politicilor de confidențialitate ale Browsec. Fără cunoașterea managementului din spatele unei afaceri sau produs, nimeni nu vrea să își investească banii în ea. Cu toate acestea, o persoană evită să ia în considerare versiunea sa gratuită, deoarece nu dorește niciodată să facă compromisuri asupra vieții private.

Din fericire, există multe extensii VPN gratuite, care oferă utilizatorilor de internet o performanță satisfăcătoare, cu confidențialitate adecvată. Pentru cititorii noștri și pentru confortul lor, am filtrat unele dintre cele mai bune alternative Browsec pe care le-ar putea opta pentru o experiență excelentă de navigare.

5 Cea mai bună alternativă Browser de utilizat

1 - DotVPN (cel mai bun pentru streaming)

Compatibil cu: Chrome, Firefox, Opera, iOS, Android, Windows

Browsec Review și 5 cele mai bune alternative de utilizat

DotVPN este un serviciu VPN gratuit care are mulți utilizatori de pe tot globul, datorită caracteristicilor sale robuste și performanței în toată regula. I-am acordat prima prioritate dintre toate alternativele Browsec datorită ușurinței în streaming pe care le oferă utilizatorilor.

DotVPN oferă securitate hotspot Wi-Fi cu acces la conținut blocat prin eliminarea restricțiilor de locație. Prin urmare, vă puteți bucura cu ușurință de lucrurile și canalele preferate, cum ar fi Netflix, BBC, Facebook, YouTube și, multe altele.

DotVPN a câștigat un răspuns copleșitor al utilizatorului și are peste 10 milioane de descărcări din 160 de țări. Au un proces de configurare foarte simplu, cu o singură conexiune. Este un serviciu VPN gratuit eficient, în special pentru deblocarea conținutului datorită gamei sale vaste de opțiuni de comutare a serverului, spre deosebire de alte VPN-uri gratuite. Puteți schimba locația serverului în funcție de voința dvs. între opțiuni, inclusiv Marea Britanie, SUA, Suedia, Singapore, Elveția și altele.

Comentariu din discuție [ALL] Browsec: extensia Chrome care deschide o lume cu conținut nou.

2 - VPN pentru Windscribe

Compatibil cu: Chrome, Firefox, Opera, Linux, Windows, MacOS, Linux

Windscribe-VPN-recenzie

Windscribe este un serviciu VPN popular, care continuă să crească eficiența extensiei VPN și de aceea este foarte importantă considerația pentru cei care caută alternativa Browsec. Recent, au lansat Windscribe Beta pentru utilizatorii Linux.

Windscribe vă oferă 9 locații server. De asemenea, restricționează anunțurile tracker și intruzive pentru ca experiența dvs. de navigare să nu fie supărată. În timp ce deblocarea ușoară vi se oferă, de asemenea, o confidențialitate adecvată.

Comentariu din discuție Sugestie gratuită VPN pentru torrenting.

3 - VPN Betternet

Compatibil cu: Chrome, Firefox, Windows, macOS, Windows, Linux, Android, iOS

Browsec Review și 5 cele mai bune alternative de utilizat

BetternetVPN oferă utilizatorilor săi o lățime de bandă nelimitată care este o încântare deosebită și un beneficiu pentru streaming și descărcare neîntreruptă.

Oferă o conexiune ușoară utilizatorilor cu un singur VPN activat pe desktop. Nu este necesară înregistrarea sau autentificarea pe care mulți utilizatori încearcă să o evite și să o configureze rapid și necomplicat. De asemenea, aceștia solicită în politica lor de confidențialitate să nu înregistreze datele clientului, prin urmare, datele dvs. personale sunt ferite de orice fel de activitate de urmărire și de amânare.

4 - VPN CyberGhost

Compatibil cu: Chrome, Firefox, Opera, Windows, Mac, iOS, Linus, Android

Browsec Review și 5 cele mai bune alternative de utilizat

VPN-ul Cyberghost vă oferă anonimat prin faptul că vă ascundeți adresa de IP și asta ne face să o recomandăm ca alternativă Browsec. Firewall-ul încorporat vă păstrează în siguranță în timp ce faceți streaming și când sunteți conectat la Wi-Fi public.

În timp ce sunteți conectat la CyberGhost, puteți transmite conținut și canale populare, cum ar fi Netflix, Hulu, HBO și multe altele fără un proces de conexiune enervant și prelungit. Puteți activa CyberGhost VPN cu un singur clic.

5 - Hotspot Shield VPN

Compatibil cu: Chrome, Firefox, Windows, macOS, Google Android, iOS

Browsec Review și 5 cele mai bune alternative de utilizat

Hotspot Shield este o extensie VPN complet gratuită care oferă servicii fără anunțuri utilizatorilor săi. Este o alternativă eficientă Browsec cu peste 350 de descărcări.

Puteți accesa conținuturi web și conținut blocate printr-un singur clic pentru activarea serviciilor VPN. Vă oferă opțiuni de locație a serverului din Marea Britanie, SUA, Danemarca, Franța, Canada și Olanda. Prin urmare, aveți opțiuni vaste de deblocare a site-urilor web cu criptare la nivel bancar în traficul și datele dvs. online.

Concluzie

După ce ați citit acest lucru, trebuie să vă gândiți să luați în considerare una dintre alternativele Browsec pentru a sustrage șansele scurgerii de date. Aceste VPN-uri despre care am discutat mai sus sunt cele mai populare și merită să le avem printre toate serviciile VPN gratuite. Cu toate acestea, trebuie să vă amintiți că acestea nu sunt VPN-urile complete ca cele plătite. Prin urmare, este posibil să pierdeți ceva în schimbul obținerii de servicii gratuite.

Dar, pentru cei cu lucruri mai puțin private și activități online care implică detalii personale, cum ar fi informații despre cardul de credit, parole de conectare, etc, aceste extensii VPN gratuite sunt o alegere bună.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me