Browsec Review ja 5 parasta vaihtoehtoa käytettäväksi

[ware_item id=33][/ware_item]

Kirjoittajan havainnot: Kun kirjoitan tätä Browsec-arvostelua, minulla on runsaasti virtauksia palvelussa. Löytyi DNS-vuoto ja WebRTC-vuoto palvelun testaamisen aikana. Ei suositella torrentia tai suoratoistoa. havaitsivat myös palvelimien nopeuden valtavan laskun. Vaihtoehtoisesti voit kokeilla NordVPN: tä, joka on 9/8/10 käyttäjäarvostelusta. 


Browsec VPN on välityspalvelimen lisäosa, joka on saatavana Chrome-, Opera- ja Firefox-selaimille ja jonka kautta voit yksinkertaisesti estää verkkosivustojen käytön ympäri maailmaa. Se on saanut valtavan huomion lähes 3 miljoonan käyttäjän listalla. Tämä palvelu ei ole osoittanut paljon tietoa VPN-laajennuksen omistajuudesta verkkosivulla. Browsecin todetaan kuitenkin olevan venäläinen välityspalvelin.

Venäjän pyrkimykset luoda kavennettu internet on luonut epävarmuuden Browsecin tarjoamasta nimettömyydestä. Browsec LLC Company omistaa palvelut ja tarjoaa ilmaisia ​​palveluita käyttäjille maailmanlaajuisesti. Jos kuitenkin haluat parannetun version, joka sisältää monia tehokkaita ominaisuuksia, kuin voit valita heidän premium-tarjouksensa, joka sisältää kuukausittaiset ja vuotuiset hinnasuunnitelmat.

Tässä Browsec-katsauksessa nähdään, tarjoaako tämä VPN, nimettömän yhteyden, nopeimman yhteyden, VPN-protokollien valinnan, VPN-palvelimien laajan valikoiman & DNS-vuodonsuojaus.

Browsec on yhteensopiva useimpien laitteiden kanssa, kuten Mac OS X, Windows, Linux, iPhone ja iPad. Se tarjoaa myös VPN-sovelluksen matkapuhelimille.

Browsec: n luokitus on 4.5 / 5 Google-verkkokaupassa, mikä on hyvä sijoitus, joka on annettu yli 11000 arvostelun perusteella.

Puhutaanpa Prosta & Haittoja

Plussat

  • Helppokäyttöinen: Browsec VPN -laajennuksen tarjoama käyttöliittymä on käyttäjäystävällinen ja helppo käyttää. Henkilö voi helposti asentaa ja oppia tämän lisäosan käytön.
  • Vaihda palvelimen sijainti: Voit vaihtaa palvelimen sijainnin neljästä vaihtoehdosta oman tahtosi mukaan.
  • Ei datarajaa: Tämä tarkoittaa rajoittamatonta lataamista ja huoletonta selauskokemusta, jonka käyttäjä voi nauttia.
  • iOS-sovellus: Se antaa sinulle nopeamman selausnopeuden verrattuna selaimen lisäosaan.

Haittoja

  • Rajoitettu palvelimen sijainti: Browsec VPN -laajennuksen ilmaisella versiolla käyttäjille tarjotaan vain neljä kolmestakymmenestä sijainnista yhteyden vaihtamiseksi.
  • Kaistanleveyden korkki: Käyttäjien on koettava hidas ja keskeytetty selaaminen, koska kaistaleveysraja on 1mbps.
  • Epäselvä yksityisyys- ja kirjauskäytäntö: Heillä ei ole selkeää tietosuojakäytäntöä tai -suunnitelmaa, jonka kautta avoin palvelu voisi olla mahdollista käyttäjille.
  • Rajoitukset voivat vaikuttaa Browsec VPN: n palvelut sen sijainnin vuoksi Venäjällä.
  • Epämääräiset lupaukset: He lupaavat käyttäjille tarjota nimettömän selauskokemuksen, mutta eivät tarjoa tyydyttäviä tietoja käytännöstään, joka koskee IP: n salaamista. Heidän palvelut eivät myöskään pysty toimimaan suoratoistokanavilla, kuten Netflix, koska ne vakuuttavat.

Jos kuitenkin tarkastelet Browsec VPN -laajennusta ja sen tarjoamista palveluista ilmaista versiota, ne eivät ole riittävän hiljaisia ​​ja tekevät siitä harkinnan arvoisen. Käyttäjä voi estää rajoitettujen verkkosivustojen eston, suoratoistaa videoita ja ladata sisältöä paljastamatta henkilöllisyyttään Internet-maailmaan. Tällaiset Browsec-lisäosan ja VPN: n tarjoamat perusominaisuudet tarjoavat paljon yksityisyyden suojaa niille, jotka eivät halua korkeinta tietoturvaa.

Browsec VPN (premium-palvelut)

Selaa premiumc-VPN-palveluita, joiden avulla voit parantaa tarjoamiasi ominaisuuksia poikkeukselliselle tasolle. Kaikki ilmaisen version mukana toimitetut ominaisuudet ovat paljon tehokkaampia ja lisääntyvät huomattavasti premium-asiakkaille.

Kaistanleveyden rajoitus ei ole enää huolenaihe, ja voit selata vapaasti raskasta sisältöä ja ladata tavaroita ilman ärsyttäviä keskeytyksiä ja viiveitä. Käyttäjille on varattu 30 palvelinpaikkaa, joista he voivat valita haluamansa sisällön perusteella. Yksi helppokäyttöisistä ominaisuuksista on, että sinulle annetaan omat liikennekaiteet, jotka tarjoavat sinulle voimakkaan kiihtyvyyden verkkosivuja selaamalla..

Hinnasuunnitelmat ja maksutavat

Maksaville asiakkaille Browsec VPN -lisäosan hinnat ovat todella edullisia ja halpoja verrattuna muihin VPN-palveluihin. Heillä on kaksi suunnitelmaa, yksi on kuukausittainen ja toinen on vuotuinen perusta.

Kuukausisuunnitelmasta joudut maksamaan vain 4,99 dollaria, mutta tämä hinta laskee jopa 33%, kun valitset vuotuisen hinnasuunnitelman. Vuotuisena maksuna on maksettava 39,99 dollaria, mikä tarkoittaa melkein 3,33 dollaria kuukaudessa.

Browsec Review ja 5 parasta vaihtoehtoa käytettäväksi

He mainostavat tarjoavan 80 maksutapaa, mukaan lukien PayPal, VISA, MasterCard ja muut, mutta riippuen asiakkaan sijainnista. Asiakas ei myöskään voinut käyttää Bitcoin-maksutapaa sijainnistaan ​​riippumatta.

Kirjaaminen ja tietosuojakäytäntö

Kuten aiemmin kerrottiin, Browsec ei ole määritellyt, kuinka he keräävät käyttäjätietoja ja mitä tietoja säilytetään. He toteavat vain, että joitain tietoja on tallennettu käyttökokemuksen parantamiseksi ja parempien käsitysten saamiseksi. VPN-palvelun valinnan aikana on kuitenkin välttämätöntä, että VPN-palvelun tietosuojakäytännössä on selkeät lausekkeet.

Browsec-verkkosivustolla on lyhyt tietosuojakäytäntö, jonka voit lukea täältä.

Browsec VPN: n nopeustesti

Nopeustesti Browsec VPN: n kanssa osoittautuu tehokkaaksi. Myös kunnollinen yhteysaika ilmoitettiin, kun testattiin erilaisia ​​palvelimen sijainteja.

Lähes kaikkien palvelimien selausnopeudet olivat tyydyttäviä, paitsi joitain. Esimerkiksi Singaporen palvelin, jonka vastaus oli hitaampaa ja nopeusviiveitä koettiin.

selaa vpn arvostelu

Mobiili-tuki

Selaa VPC-lisäosan Android-sovellus toimii minkä tahansa iOS- tai Android-sovelluksen kanssa, joten suosikkisisältösi on helposti saatavissa missä tahansa. Se myös suojaa tietosi matkalla ja suojaa sinua ollessasi julkisessa Wi-Fi-yhteydessä.

selaa vpn arvostelu

Tämä mobiilisovellus toimii hyvin, eikä sillä ole nopeusviiveitä. Samoin kuin selaimen laajennus, mobiilisovelluksella on helppo käyttöliittymä, selkeät ohjeet.

Asiakaspalvelu

Vaikka heillä ei ole live chat-ominaisuutta tai 24 tunnin asiakaspalvelua, heidän vastausaika on riittävän nopea palvelemaan käyttäjiään. Ne auttavat käyttäjäongelmaa huolestuneena ja pyrkivät ratkaisemaan ongelman mahdollisimman pian.

Browsec Review ja 5 parasta vaihtoehtoa käytettäväksi

Browsec-käyttäjä voi puuttua ongelmaansa lähettämällä kysymyksen "Ota yhteyttä" -sivulta. Todennäköisesti saisit vastauksen muutaman tunnin sisällä ilmoituksen ilmoittamisesta.

Puutteet, jotka on havaittu, kun Browsec-arvostelu

Chrome-verkkokaupassa on useita väitteitä, joita ei vahvistettu, kun Browsec-tarkistus tehtiin. Esimerkiksi on kirjoitettu, että VPN tukee kanavia, kuten Netflix, Hulu, Spotify, Soundcloud jne .; näiden joukossa et kuitenkaan voi suoratoistaa Netflixiä ja Hulua. Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että nämä suoratoistokanavat ovat todella suosittuja, ja vain muutama maksettu VPN voi estää niitä. Silti Netflix estää jatkuvasti VPN-verkkoja, ja nyt jotkut hyvämaineiset VPN: t voivat poistaa sen..

Browsec ei sisällä myös sisäänrakennettuja ominaisuuksia, jotka rajoittavat IP-vuotoriskejä, kuten WebRTC tai Flash Player. Siksi käyttäjien on asennettava lisäosa tai lisälaajennukset tällaisten uhkien estämiseksi.

Puhukaamme Browsec-vaihtoehdoista

Eri tietoturvakorjaukset ja ominaisuuksien puuttuminen ovat pakottaneet meidät tarkistamaan joitain muita VPN-laajennuksia, jotka voivat olla parhaita Browsec-vaihtoehtoja VPN-käyttäjille.

Suurin osa Browsec-käyttäjistä on valittanut viallisista suoratoistopalveluistaan, etenkin kun ne käyttävät kanavia, kuten Netflix. Lisäksi käyttäjille tarjotaan vain 4 palvelimen vaihtovaihtoehtoa ilmaisella versiollaan.

Heillä on epämääräinen käytäntö käyttäjän tietojen keräämisessä ja kuinka VPN-laajennus pitää näitä tietoja. He vain kertovat, että käyttäjätietoja säilytetään tutkimusta ja parantamista varten. Ei myöskään tiedetä, että asiakasloki pidetään yksityisenä tai siitä on vuotanut aivan kuten muutkin verkkosivustot.

Kommentti keskustelusta [ALL] Browsec: Chromen laajennus, joka avaa uuden sisällön maailman.

Siksi kerätyt tiedot voivat vuotaa tai jakaa kolmansien osapuolten ja valtion virastojen kanssa. Myös VPN-omistajayritystä koskevien tietojen puute vaikuttaa negatiivisesti Browsecin tietosuojakäytäntöihin. Kukaan ei halua sijoittaa rahansa siihen ilman yrityksen tai tuotteen takana olevan johdon tietämystä. Yksilö välttää kuitenkin harkitsemasta ilmaista versiotaan, koska hän ei halua koskaan vaarantaa yksityisyyttään.

Onneksi on olemassa monia ilmaisia ​​VPN-laajennuksia, jotka tarjoavat Internet-käyttäjille tyydyttävän suorituskyvyn ja asianmukaisen yksityisyyden. Lukijamme ja heidän mukavuutensa vuoksi olemme suodattaneet eräitä parhaista Browsec-vaihtoehdoista, joita he voisivat valita mahtavasta selauskokemuksesta.

5 parasta selausvaihtoehtoa

1 - DotVPN (paras suoratoisto)

Yhteensopiva seuraavien kanssa: Chrome, Firefox, Opera, iOS, Android, Windows

Browsec Review ja 5 parasta vaihtoehtoa käytettäväksi

DotVPN on ilmainen VPN-palvelu, jolla on monia käyttäjiä ympäri maailmaa vahvojen ominaisuuksiensa ja monipuolisen suorituskykynsä ansiosta. Olemme antaneet sille ensimmäisen prioriteetin kaikista Browsec-vaihtoehdoista, koska sen käyttäjille tarjoama suoratoisto on helppoa.

DotVPN tarjoaa Wi-Fi-hotspot-suojauksen pääsyn estettyyn sisältöön poistamalla sijaintirajoitukset. Siksi voit helposti nauttia suosikki tavaroistasi ja kanavista, kuten Netflix, BBC, Facebook, YouTube ja monet muut.

DotVPN on saanut ylivoimaisen käyttäjän vastauksen, ja sillä on yli 10 miljoonaa latausta yli 160 maasta. Heillä on todella yksinkertainen asennusprosessi yhdellä napsautuksella. Se on tehokas ilmainen VPN-palvelu erityisesti sisällön poistamiseen, koska palvelimen vaihtovaihtoehdot ovat laajat, toisin kuin muut ilmaiset VPN: t. Voit muuttaa palvelimen sijaintia haluamasi vaihtoehdon välillä kuten Iso-Britannia, Yhdysvallat, Ruotsi, Singapore, Sveitsi ja muut.

Kommentti keskustelusta [ALL] Browsec: Chromen laajennus, joka avaa uuden sisällön maailman.

2 - VPN: n luettelo

Yhteensopiva seuraavien kanssa: Chrome, Firefox, Opera, Linux, Windows, MacOS, Linux

Windscribe-VPN-katsaus

Windscribe on suosittu VPN-palvelu, joka jatkaa VPN-laajennuksensa tehokkuuden lisäämistä, ja siksi suuri huomio niille, jotka etsivät Browsec-vaihtoehtoa. Äskettäin he ovat julkaisseet Windscribe Beta Linux-käyttäjille.

Windscribe tarjoaa sinulle 9 palvelinpaikkaa, joista valita. Se myös rajoittaa jäljittäjää ja häiritseviä mainoksia, jotta selauskokemus ei häiritsisi. Vaikka käytön poistaminen on helppoa, sinulle annetaan myös asianmukainen yksityisyys.

Kommentti keskustelusta Ilmainen VPN-ehdotus torrentiksi.

3 - Betternet VPN

Yhteensopiva seuraavien kanssa: Chrome, Firefox, Windows, macOS, Windows, Linux, Android, iOS

Browsec Review ja 5 parasta vaihtoehtoa käytettäväksi

BetternetVPN tarjoaa käyttäjilleen rajoittamattoman kaistanleveyden, mikä on suuri ilo ja hyöty keskeytymättömästä suoratoistosta ja lataamisesta.

Se tarjoaa helpon yhteyden käyttäjiin yhdellä kosketuksella VPN: llä, joka mahdollistaa työpöydällesi. Ei tarvita rekisteröintiä tai sisäänkirjautumista, jota monet käyttäjät yrittävät välttää ja haluavat vaivatonta, nopeaa käyttöönottoa. He väittävät myös tietosuojakäytännössään, että ne eivät kirjaa asiakastietoja, joten henkilötietosi ovat turvassa kaikenlaiselta seurannalta ja snooping-toiminnalta..

4 - CyberGhost VPN

Yhteensopiva seuraavien kanssa: Chrome, Firefox, Opera, Windows, Mac, iOS, Linus, Android

Browsec Review ja 5 parasta vaihtoehtoa käytettäväksi

Cyberghost VPN tarjoaa sinulle nimettömyyden peittämällä IP-osoitteesi. Siksi me suosittelemme sitä Browsec-vaihtoehtona. Sisäinen palomuuri pitää sinut turvassa suoratoiston aikana ja ollessasi yhteydessä julkiseen Wi-Fi-verkkoon.

Vaikka olisit yhteydessä CyberGhostiin, voit suoratoistaa suosittua sisältöä ja kanavia, kuten Netflix, Hulu, HBO ja paljon muuta ilman ärsyttävää ja pitkittynyttä yhteysprosessia. Voit ottaa CyberGhost VPN: n käyttöön yhdellä napsautuksella.

5 - Hotspot Shield VPN

Yhteensopiva seuraavien kanssa: Chrome, Firefox, Windows, macOS, Google Android, iOS

Browsec Review ja 5 parasta vaihtoehtoa käytettäväksi

Hotspot Shield on täysin ilmainen VPN-laajennus, joka tarjoaa käyttäjille mainoksetonta palvelua. Se on tehokas Browsec-vaihtoehto yli 350 latauksella.

Voit käyttää estettyjä verkkosivustoja ja sisältöä yhdellä napsautuksella VPN-palveluiden käyttöönottamiseksi. Se antaa sinulle palvelimen sijaintivaihtoehtoja Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Tanskassa, Ranskassa, Kanadassa ja Hollannissa. Siksi sinulla on laaja valikoima verkkosivustojen suojauksen poistamista pankkitason salauksella online-liikenteestä ja tiedoista.

johtopäätös

Luettuasi tämän sinun on mietittävä harkita yhtä Browsec-vaihtoehdoista välttääksesi tiedonvuodon mahdollisuuden. Nämä VPN-verkot, joista olemme keskustelleet yllä, ovat suosituimpia ja niiden arvoinen on kaikkien ilmaisten VPN-palvelujen joukossa. Muista kuitenkin, että nämä eivät ole täydellisiä maksettuina VPN: iä. Siksi on mahdollista, että menetät jotain vastineeksi ilmaisista palveluista.

Mutta niille, joilla on vähemmän yksityisiä asioita ja verkkotoiminnoissa, jotka sisältävät henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten luottokorttitietoja, kirjautumissalasanoja jne., Nämä ilmaiset VPN-laajennukset ovat hyvä valinta.