Care sunt cele mai bune VPN-uri gratuite pentru Mac OS

[ware_item id=33][/ware_item]

Sunt sigur că nu veți dori ca eu să discut despre termenul VPN de la zero. Dar trebuie să cunoașteți câteva funcții care fac cel mai bun VPN pentru Mac.


Unii dintre voi s-ar putea crede că VPN-ul este supraîncărcat, dar în acest caz, trebuie să vă gândiți din nou. De asemenea, voi discuta câteva motive pentru care VPN pentru Mac este benefic și necesar.

Primul, aruncați o privire la caracteristicile pe care nu trebuie să le ignorați în Mac VPN;

 • Suport pentru Mac
 • competență
 • Funcții avansate (comutator de ucidere, protecție împotriva scurgerii DNS, tunelare Split)

Dintre mii de VPN-uri, există doar câteva care sunt compatibile cu Mac. Rețineți că VPN-urile care pretind compatibilitatea cu MacOS nu îndeplinesc întotdeauna declarația.

Prin urmare, înainte de a scrie această postare pe blog, am efectuat câteva teste VPN vitale și funcționarea VPN-urilor pe PC-ul meu MacBook.

Testele VPN pe care le-am efectuat au fost;

 • Test de scurgere IP
 • Test de scurgere DNS
 • Test de criptare
 • Test Netflix
 • Test IP IP Torrent

Aceste teste autentifică serviciul VPN nu doar pentru faptul că îl declară cel mai bun VPN pentru Mac, ci în orice perspectivă. Acesta este motivul pentru care VPN-urile care trec aceste teste ar putea fi considerate cele mai bune servicii VPN.

Dar, cum sunteți aici pentru a vedea cele mai bune VPN-uri gratuite pentru Mac, așa că voi enumera VPN-urile gratuite în funcție de performanțele pe care le-au arătat în aceste teste.

De ce ai nevoie de VPN Mac?

Este un concept comun că Mac este mai sigur decât Windows. Această convingere este adevărată într-o anumită măsură, dar există unele defecte care te-ar putea speria dacă ești și un utilizator Mac.

Iată câteva motive care reprezintă un coșmar pentru utilizatorii de Mac și care îi obligă în mare măsură să ia în considerare VPN.

Spionare webcam

Indicatorul luminos mic vă arată că camera dvs. web este pornită sau nu, corect?

Dar acest lucru nu este adevărat dacă utilizați Mac. În versiunile mai vechi de Mac, un software încorporat dezactivează complet camera web / camera.

Crearea contului fantomă

Pe Mac, oricine își poate crea cu ușurință un cont nou fără permisiunea proprietarului sau a administratorului dispozitivului respectiv.

Acest lucru se realizează practic prin metoda care îndrumă dispozitivul Mac să creadă că dispozitivul este configurat pentru prima dată.

Iată cum.

 • Reporniți dispozitivul Mac, apăsați Cmd + S în timpul procesului de pornire. Acest pas vă va duce la un ecran negru cu text alb.
 • Tastați mount-uw și apăsați enter.
 • Tastați rm / var / db / .AppleSetupDone și faceți clic pe Enter.
 • Apoi tastați Sudi reboot și apăsați Enter din nou.
 • Va apărea un ecran cu textul „Bine ați venit la noul dvs. Mac!” Și veți avea voie să creați un nou cont de administrator.

Acest proces nu va schimba și nu va elimina niciun fișier de pe dispozitiv, este adăugat doar un nou control al contului.

Pentru a evita un astfel de risc, puteți seta o parolă de firmware care poate bloca și atacurile de furt de date pe Mac. Dar, în cazul în care pierzi sau uiți această parolă, trebuie să o rezolvi de la Apple.

Resetare parola

Oricine poate reseta parola Mac cu acces fizic de minute. Acest lucru se poate întâmpla dacă nu aveți o parolă de firmware, dar de obicei, această gestionare și gestionare a parolelor este destul de critică și o puteți pierde oricând.

Există multe modalități de resetare a parolei Mac și una care știu începe cu procesul similar de pornire discutat mai sus în crearea contului.

În plus, este important să menționăm că nu este necesară autentificarea pentru schimbarea parolei, cu excepția cazului în care un ID Apple este conectat la contul tău. Cu toate acestea, există și alte metode care ar putea evita acest lucru.

Gatekeeper Security Gap

Gatekeeper a fost introdus în Mac OS 10.7.5 cu scopul de a restricționa programele malware. Cu toate acestea, mai târziu a devenit o problemă pentru dezvoltatori și consumatori.

De ce? Acesta este motivul.

„Pentru aplicațiile descărcate din alte locuri decât Mac App Store, dezvoltatorii pot obține un cod unic de dezvoltator de la Apple și îl pot utiliza pentru a semna digital aplicațiile lor. Identificatorul dezvoltatorului permite Gatekeeper să blocheze aplicațiile create de dezvoltatorii malware și să verifice dacă aplicațiile nu au fost modificate de când au fost semnate. Dacă o aplicație a fost dezvoltată de un dezvoltator necunoscut - una fără ID de dezvoltator - sau modificată, Gatekeeper poate bloca aplicația să fie instalată. "

Trebuie să plătiți 99 USD pe an dacă doriți gatekeeper pentru dumneavoastră.

De asemenea, datorită proceselor legale, unele companii dezactivează gatekeeper ca parte a procesului de instalare.

Poza de gardă poză de securitate

Puteți citi detaliile complete de înscriere și procesați aici.

Aștepta!

În ciuda faptului că are un gatekeeper, un malware vă poate accesa dispozitivul Mac. De asemenea, Apple a introdus funcția „Rearmare automată” la gatekeeper în Yosemite, care se activează automat după 30 de zile de inactivitate. Utilizând terminalul, această caracteristică ar putea fi dezactivată, dar terminalul rămâne înfricoșător pentru mulți utilizatori Mac.

De ce oamenii evită VPN-urile gratuite?  

Există șanse mari să crezi că campania împotriva VPN-ului gratuit este un instrument pentru a-i determina pe oameni să cheltuiască bani. Dar din cauza unor motive legitime și a experților în securitatea dovezilor recomandă să nu utilizați VPN gratuit.

Menționez câteva dezavantaje VPN gratuite pe care le-am observat și le văd, sunt sigur că vă veți conecta și experiența dvs. dacă ați folosit vreodată VPN gratuit.

Dar mai întâi, te-ai gândit vreodată că orice serviciu poate fi gratuit fără niciun profit?

Raspunsul este nu.

Iată câteva surse probabile prin care VPN-urile gratuite caută beneficii.

 • Anunțurile pop-up care pot fi din surse terțe cu cunoștințe de preferințe ale utilizatorilor. Acești agenți de publicitate plătesc furnizorilor de servicii pentru a obține date despre utilizatori.
 • VPN-urile gratuite vând, de asemenea, lățimea de bandă a utilizatorului și un exemplu în acest sens, știrile care au raportat celebrul VPN „Hola” care vinde lățimea de bandă a utilizatorului.

VPN-urile gratuite sunt reduse din cauza unor lipsuri de securitate dovedite.

 • Studiul CSIRO realizat în 2016, a demonstrat că din 283 de VPN-uri testate, 75% dintre VPN-urile conțin urmărirea într-o oarecare măsură. Așa cum am menționat anterior, această urmărire este destinată în principal obținerii de beneficii monetare prin vânzarea datelor către terț.
 • Politica de confidențialitate este, de asemenea, un lucru important de remarcat. Majoritatea oamenilor evită să citească textul lung și, în general, parcurg aproximativ textul evidențiat sau punctele cheie.

Aici este momentul în care un VPN este în mare parte truc sau ghid utilizator. Pe forumuri și în punctele evidențiate sau începutul politicii de confidențialitate, VPN nu solicită întotdeauna înregistrarea datelor și vânzarea informațiilor către terță parte. Însă, săpatul adânc în sub-secțiuni ar putea debloca în mare parte clauze umbroase.

 • Urmărirea activității este, de asemenea, o cerere comună împotriva VPN-urilor gratuite, inclusiv unele plătite. Dar, VPN-urile gratuite sunt, de obicei, implicate în activități de monitorizare, cum ar fi site-urile răsfoite, timpul pe care îl petreci acolo și când ai vizitat site-ul. Studiul menționat mai sus a dezvăluit și faptul că 72% dintre VPN-urile gratuite au un tracker terț încorporat.

Pe lângă aceste lipsuri de securitate extremă, există unele defecte care resping imens utilizatorii de internet de a utiliza VPN gratuit.

 • Motivul cel mai enervant este întârzierea extremă și degradarea vitezei. Este posibil să fi întâmpinat această problemă dacă ați folosit un serviciu VPN gratuit oricând în trecut.
 • Limita de date sau limita de lățime de bandă este evidentă în strategia sau planul VPN gratuit. Majoritatea serviciilor gratuite menționează limita de date din pachetul lor gratuit, dar unele lățime de bandă de accelerație fără notificare prealabilă.
 • Majoritatea oamenilor folosesc VPN pentru a debloca Netflix-ul american și pentru partajarea de fișiere P2P. Cu toate acestea, doar câteva VPN-uri oferă privilegiul de torrenting și pentru Netflix, nu puteți găsi niciun serviciu VPN gratuit. Cel puțin, nu am experimentat deblocarea Netflix cu niciunul dintre serviciile VPN gratuite pe care le-am testat până acum.

Dezavantajele VPN gratuite pe care le-am menționat mai sus sunt probleme comune utilizatorilor, dar ar putea exista multe alte probleme pe lângă acestea. Vă confruntați cu această problemă din anumite motive, inclusiv avantajul monetar și investițiile reduse în plan gratuit (desigur, nimeni nu va investi maxim atunci când există mai puține modalități de a obține profit).

Dar, deoarece majoritatea VPN-urilor gratuite au propriul serviciu premium (plătit), acestea sunt tactica pentru a muta utilizatorii versiunii gratuite în versiunea premium.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me