Cel mai bun furnizor de VPN IP dedicat | 2 Opțiuni

[ware_item id=33][/ware_item]

Deoarece există o creștere a utilizatorilor VPN în întreaga lume, multe site-uri web, cum ar fi Netflix și altele, au început să recunoască persoanele care deblochează conținut prin VPN. Din fericire, această problemă ar putea fi combătută și prin utilizarea furnizorilor de VPN IP-uri mai bine dedicați.


Există două tipuri de IP, IP partajat și IP dedicat, cu toate acestea, multe persoane nu știu diferența dintre cele două. IP-ul partajat, după cum sugerează și numele, este cel prin care sunt conectate mai multe persoane și îi oferă pe toți utilizatorii în același timp. Întrucât, IP-ul dedicat este cel care este deținut de un singur utilizator și îi este atribuit numai.

IP-ul comun și IP-ul dedicat au atât avantaje, cât și unele dezavantaje în comparație. Dar, în cele din urmă, IP-ul dedicat se crede a fi la superioritate atunci când vine vorba de avantaje.

Beneficiile de a avea cel mai bun VPN IP dedicat

Există anumite beneficii pe care le puteți obține în timp ce aveți un VPN care oferă opțiunea IP dedicată utilizatorilor lor. IP-ul dedicat odată oferit nu a putut fi utilizat de nicio altă persoană și, prin urmare, veți fi întotdeauna conectat cu aceeași adresă IP de fiecare dată.

Pe de altă parte, un IP comun ar putea fi atribuit și altor utilizatori și de aceea serviciile precum Netflix sunt în măsură să recunoască utilizatorul VPN. Prin urmare, atunci când identifică o adresă IP, o marchează ca pe lista neagră. Dar, deoarece aveți puterea de a controla adresa IP dedicată și vă aparține doar dvs., șansele ca acesta să fie prins sunt foarte mici.

Cu acest avantaj, obținerea unui VPN IP dedicat vă va oferi o listă uriașă de beneficii valoroase pe care un VPN singur nu le-a putut oferi într-un mod foarte eficient.

Deblocați conținutul de streaming popular

Un VPN este considerat a fi o alegere inteligentă pentru cei care doresc să se bucure de celebrele canale de streaming, cum ar fi Netflix. Un VPN schimbă IP-ul real al utilizatorului și îl face să apară ca cetățean al unei țări în care acel conținut nu este blocat. Cu toate acestea, acum unele dintre canale precum Netflix au adoptat o nouă lege care restricționează utilizatorii care accesează conținutul prin VPN. Aceștia identifică adresa IP care ar putea fi conectată înainte la canal cu un cont de utilizator diferit.

Dar, un VPN IP dedicat ar putea rezolva această problemă, alocându-vă o adresă IP care vă rămâne întotdeauna. Prin urmare, oricine nu ar putea bănui că este un ID fals, deoarece de fiecare dată când te autentifici vei avea acea adresă IP de fiecare dată.

Mai bună experiență de joc online

Când ești dependent de a juca jocuri online, atunci trebuie să te confrunți cu problemele ca un atac DDoS. Aceasta este problema care creează o supărare în rândul jucătorilor atunci când sunt loviti de acesta. Astfel de atacuri cresc în mod regulat și se presupune că se întâmplă atunci când există activități îndelungate de jocuri online sau e-sporturi tulburătoare. Această problemă ar putea fi evitată folosind VPN IP dedicat, care oferă protecție de top împotriva atacului DDoS.

De asemenea, VPN-ul dedicat IP combate problemele de întârziere și latență care v-ar putea întrerupe în timpul activității de jocuri online. Conexiunea de internet normală are astfel de probleme datorită căii aglomerate prin care transmiteți pachetele de jocuri, ceea ce duce la procesarea întârzierii. Întrucât, un IP dedicat vă ajută să vă bucurați de o experiență de joc continuă și continuă, procesând datele dvs. pe căi clare.

Viteza rapida

În timp ce transmit conținut, toată lumea cere o viteză rapidă a fulgerului fără întreruperi. Acesta este avantajul pe care l-ați putea beneficia printr-un VPN IP dedicat. Datorită faptului că un IP partajat este folosit de mulți utilizatori în același timp și are o cale prin care se transmite traficul de date al multor utilizatori, viteza de streaming încetinește.

Cu toate acestea, în timp ce sunteți conectat la IP dedicat sau IP static, vă este oferită o cale clară cu trafic redus de date prin care puteți experimenta navigare pe internet rapidă și lină și conținut streaming.

Protejează acreditările

Când sunteți conectat la un VPN IP dedicat, vă permite să efectuați tranzacțiile online private prin intermediul unui anumit IP static care vă este oferit. Aceasta este o caracteristică excelentă pentru a oferi confidențialitate excelentă în timp ce desfășori astfel de activități sensibile, inclusiv detalii financiare.

Cu toate acestea, acest nivel de securitate nu a putut fi furnizat prin intermediul IP-ului partajat, deoarece este distribuit de mulți utilizatori simultan. Prin urmare, în acest fel, detaliile dvs. financiare online și informațiile sensibile sunt protejate împotriva entităților spionante și a hackerilor.

Reduce timpul de reducere

Un IP partajat, așa cum am spus anterior, este schimbat de fiecare dată când porniți conexiunea. Datorită acestui lucru, atunci când adresa dvs. IP este reîmprospătată, este nevoie de un timp pentru a accelera și acest lucru ar putea crea riscul de eliminare. Cu toate acestea, o VPN IP dedicată ar putea elimina această problemă fără întreruperi, întrucât rămâne întotdeauna aceeași și nu trebuie să se schimbe de la o adresă IP la cealaltă.

Cele mai bune recenzii dedicate serviciilor IP VPN

Doar unele VPN-uri oferă funcția unică a IP-ului dedicat, deoarece este un supliment suplimentar pentru confidențialitatea dvs. De asemenea, adresa IP statică este furnizată la rate crescute datorită cerinței ridicate a resurselor de către aceasta.

Toate VPN-urile IP dedicate despre care am discuta aici sunt cele cu caracteristici de securitate excepționale și o opțiune suplimentară.

NordVPN (Locație - Panama)

ţări: 57+ | Locații server: N / A | Numărul de servere: 760+ | Multi-dispozitiv: 6

dedicat ip vpn - Nordvpn

Pro:

 • Suport pentru plata Bitcoin
 • Politica fără jurnal
 • Rezolvarea scurgerii DNS
 • VPN dublu

Contra:

 • Fluctuații de viteză
 • Încercare gratuită complicată

NordVPN este primul nostru program pentru IP VPN dedicat și are cele mai multe caracteristici eficiente pentru satisfacerea utilizatorilor lor. IP-ul static este furnizat de aceștia utilizatorilor de afaceri sau clienților la cerere și le oferă o parte din software-ul ușor de utilizat, fără a solicita eforturi mari. Are o mare extindere a serverului prin care oferă opțiuni vaste de streaming și deblocare a conținutului.

Cu IP-ul dedicat, oferă, de asemenea, caracteristici de confidențialitate de top pentru a vă face experiența VPN mult mai bună. Protocoalele de securitate oferite de aceștia sunt adică PPTP, L2TP, IPSec și OpenVPN cu protocolul de securitate mobil adăugat recent IKEv2 / Ipsec. De asemenea, NordVPN oferă asistență pentru încărcarea de fișiere P2P, care vă oferă o experiență mai bună în timp ce torrenting.

Acesta are sediul în Panama și tocmai de aceea au o politică de înregistrare zero zero care vă oferă un anonimat perfect. Cu toate acestea, dezavantajul NordVPN este că nu oferă suport pentru conectarea a 6 dispozitive simultan cu același server care are același protocol de securitate, dar te poate conecta doar la 4 dispozitive simultan.

Planul de preț oferit de NordVPN este mult accesibil și cu garanția de 30 de zile de bani înapoi după achiziție. Pachetele de prețuri sunt;

 • 1 lună [11,95 USD pe lună]
 • 6 luni [7,00 USD pe lună - 42 USD pentru 6 luni]
 • 12 luni [5,75 USD pe lună - 69 USD pentru 12 luni]

Ofertă specială de vacanță

 • 2 ani [3,29 USD pe lună - 79 USD pentru 2 ani] * recomandat *

PureVPN (Locație - Hong Kong)

ţări: 141 | Locații server: 180 | Numărul de servere: 750+ | Multi-dispozitiv: 5

dedicat ip vpn - PureVPN

Pro:

 • Performanta excelenta
 • Tunel Split
 • Politica de înregistrare zero

Contra:

 • Fără proces gratuit
 • Scurgere DNS

PureVPN provine, de asemenea, dintr-unul dintre VPN-urile IP dedicate care oferă această caracteristică unică pentru clienții săi. Acestea au această caracteristică pentru utilizatorii de internet la un preț foarte rezonabil, care ar putea duce confidențialitatea lor la un nivel superior cu celelalte funcții de securitate eficiente. PureVPN are serverele sale în aproape 140 de țări oferind accesibilitate la majoritatea conținutului de internet. Acestea au un avantaj de 5 conectări cu mai multe dispozitive în același timp.

Există o criptare puternică de 256 biți cu protocoalele de securitate PPTP, L2TP / IPSec, SSTP & OpenVPN. În comparație cu alte servicii VPN, acestea oferă caracteristici distinctive, cum ar fi tunelul split și routerul virtual. Printr-un tunel divizat, puteți împărți datele dvs. în una criptată și necriptată, ceea ce face ca procesarea internetului să fie mai rapidă.

PureVPN este localizat în Hong Kong și datorită acestui fapt, acestea păstrează politica strictă fără log pentru clienții lor. Dar, după cum am experimentat, politica de logare se dezactivează atunci când serverele sale se confruntă cu scurgeri DNS. Aceștia oferă garanția de returnare de 7 zile pentru planurile de preț care sunt;

 • 1 lună [10,95 USD pe lună]
 • 6 luni [8,95 USD pe lună - 53,70 USD facturate la fiecare 6 luni]
 • 2 ani [2,95 USD pe lună - 70,80 USD facturați la fiecare 2 ani] * recomandat *

Cum să obțineți VPN IP dedicat

Puteți cumpăra cu ușurință IP VPN dedicat urmând acești pași;

 • Selectați un VPN care oferă un IP dedicat.
 • Accesați site-ul furnizorilor VPN și faceți un cont.
 • Acum, alegeți planul de prețuri pe care doriți să îl plătiți în continuare.
 • Apoi, adăugați funcția de add-on IP dedicat pachetului.
 • După aceasta, selectați un mod de plată.
 • Efectuați suma de plată selectată și coborâți de pe site-ul web.
 • Acum, pe dispozitivul dvs. descărcați și instalați VPN-ul.
 • După ce configurați VPN, deschideți aplicația VPN și în opțiunea dorită, introduceți adresa IP dedicată, apoi faceți clic pe conectați.
 • După câteva minute pe care VPN le-ar putea lua pentru a se conecta, în sfârșit, puteți experimenta VPN-ul IP dedicat cu un plus de securitate și confidențialitate.

Care sunt avantajele unui IP comun

Cost-eficiente

Uitând IPN-ul IP dedicat, trebuie să acordați o sumă suplimentară, deoarece este considerată o caracteristică suplimentară cu serviciul VPN. Cu toate acestea, există mulți utilizatori care utilizează IP-ul partajat la un moment dat, care îi reduce costul. De asemenea, IP-ul static nu necesită surse eficiente și adăugate, din cauza cărora costul său rămâne scăzut.

Înalt anonimat

Când utilizați un IP partajat, de fiecare dată vi se oferă noua adresă IP în schimbare, care vă oferă mai multe șanse de anonimat. De asemenea, mulți utilizatori utilizează IP-ul dinamic în același timp, ceea ce face cu adevărat dificil să vă mențineți și să vă recunoașteți identitatea.

Serverul ar putea fi comutat cu ușurință

IP-ul partajat vă oferă șansa de a schimba sau de a schimba serverul la care sunteți conectat în prezent. Acesta este faptul că vă face cu adevărat ușor să deblocați orice conținut din orice parte a lumii în câteva secunde.

Cu toate acestea, cu un VPN IP dedicat, este puțin dificil să îți schimbi locația dintr-un loc în altul dacă vrei un alt conținut de internet. De exemplu, trebuie să obțineți o nouă adresă IP statică pentru comutarea locației serverului.

O mai mare securitate

Așa cum am discutat anterior, adresa IP comună este cea care continuă să se schimbe de fiecare dată când vă conectați la serviciul VPN. Datorită acestui fapt, aveți o securitate mai mare disponibilă în cazul oricărei infracțiuni informatice. De exemplu, dacă adresa IP statică pe care o utilizați este o dată hacked, atunci ar fi o procedură dificilă pentru a obține una nouă. Întrucât acesta nu este cazul IP-ului dinamic, dar puteți elimina șansele unor astfel de furturi de date de către apartamentele de securitate Internet și firewall-urile routerului înainte de a avea un IP dedicat.

Există multe avantaje de care te poți bucura și experimenta în timp ce te conectezi la un VPN IP dedicat. Cu toate acestea, unele dintre dezavantajele IP-ului static sunt că este un pic scump și au o disponibilitate mai mică în întreaga lume. Dar, protecțiile necesare pentru lumea de astăzi ar putea fi furnizate în mod eficient printr-un IP dedicat.

Aici, în acest articol, am discutat despre VPN-urile care vă oferă o opțiune de IP dedicată cu caracteristicile de securitate extraordinare. Prin urmare, puteți obține cu ușurință un VPN care vă oferă funcția necesară într-o sumă accesibilă. De asemenea, un dezavantaj al VPN IP dedicat este faptul că ar putea afecta anonimatul, dar pe de altă parte ar putea fi util pentru nevoile extrem de specifice.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me