Cel mai bun VPN gratuit care funcționează cu Netflix american

[ware_item id=33][/ware_item]

Căutați un VPN gratuit care funcționează cu Netflix?


Ești la locul potrivit.

În ianuarie 2016, Netflix a anunțat că de acum înainte va bloca VPN-urile care le permit utilizatorilor, din afara SUA, să urmărească Netflix-ul american. Drept urmare, majoritatea serviciilor VPN plătite nu funcționează pe Netflix.

Cu toate acestea, Netflix nu a dezvăluit modul în care blochează VPN-urile. În general, acestea blochează toate acele adrese IP care se asociază cu furnizorii de găzduire care au fost utilizați în mod obișnuit de către furnizorii VPN.

De asemenea, înseamnă că, dacă configurați un VPN pe un Ocean Digital și apoi încercați să accesați Netflix peste asta, veți putea totuși să evitați restricțiile geografice pe Netflix.

Nu vă faceți griji!

Așadar, datorită represiunii imense a Netflix împotriva IP-urilor VPN, în prezent există foarte puține supraviețuiri, chiar dacă faimoșii furnizori VPN au încetat să lucreze cu americanul Netflix.

Netflix continuă să actualizeze lista IP blocată ori de câte ori au găsit. Deci, nu există nicio întrebare despre supraviețuirea GRATUITĂ a VPN în acest fel. Chiar dacă cei mai buni furnizori de servicii VPN continuă să actualizeze serverele în moduri care păstrează accesul Netflix din SUA. Cu toate acestea, puteți folosi traseul lor gratuit care este de 7 până la 30 de zile și puteți verifica serviciul fără investiții.

VPN-urile gratuite pentru traseu sunt singura soluție.

Aici, vă oferim primele patru VPN-uri gratuite care funcționează cu Netflix. Toate aceste VPN funcționează excepțional, iar utilizatorii sunt mulțumiți de serviciile lor. Uită-te.

VPN-uri care funcționează cu Netflix:

Următoarele sunt VPN-urile care funcționează încă bine cu Netflix:

  1. VPN Express
  2. VPN Nord
  3. VPN ZenMate
  4. VPN Surf Shark

VPN Express:

Express VPN este cel mai rapid VPN care funcționează cu Netflix. Din acest motiv, este destul de celebru și popular printre pasionații de streaming.

Folosind Express VPN, nu numai că puteți face zoom peste blocurile VPN, dar puteți debloca conținutul exclusiv al Netflix din SUA. Cele cinci servere din VPN Express trec blocurile VPN și deblochează testul Netflix.

Astfel, folosind Express VPN, puteți viziona spectacole și filme noi interesante din abundență.

Viteza sa excepțională îi permite să transmită fluxuri video în HD. Mai mult decât atât, capacitatea sa de a debloca Netflix într-o gamă largă de dispozitive îi face utilizatorilor să aleagă.

În prezent, Express VN acceptă Netflix în Canada, Marea Britanie și SUA. Cu toate acestea, în Japonia și Tokyo, doar două servere funcționează cu Netflix.

În general, serviciile VPN lasă în totalitate utilizatorilor să încerce fiecare server până când găsesc ceva care funcționează, dar acest lucru nu este cazul cu VPN Express. Sesiunea de chat în direct VPN Express ajută utilizatorul ori de câte ori se confruntă cu orice problemă. Un utilizator poate solicita agentului prezent la sesiunea de chat în direct ce servere funcționează cel mai bine pentru Netflix. Drept urmare, ei îi ghidează în direcția corectă.

Express VPN oferă o altă caracteristică excelentă, adică Media Streamer DNS. Deblochează Netflix pe dispozitivele care nu acceptă VPN-uri precum Apple TV, console de jocuri și televizoare inteligente.

Nu este minunat?

NordVPN:

NordVPN este printre cele mai populare opțiuni atunci când vine vorba de Netflix streaming. Funcționează bine cu Netflix și este printre primii care remediază cea mai recentă purjare a serviciilor VPN de Netflix.

VPN Nord oferă un serviciu impresionant, care combină securitatea de înaltă performanță, cu viteze super-rapide și lățime de bandă nelimitată. Poate depăși cu ușurință blocurile VPN și deblochează și Netflix-ul american.

Cu Nord VPN veți putea alege dintre peste 5.000 de servere răspândite în peste 60 de țări. Este o selecție incredibilă folosită pentru streaming Netflix.

Mai mult, dacă doriți să vă mutați între diferiți indici Netflix, tehnologia Smart Play unică de la VPN Nord vă va conecta spontan la cel mai rapid server disponibil din țara de care aveți nevoie. VPN Nord conectează până la șase servere simultan permițându-vă să vă mențineți amuzat și deviat casa.

VPN ZenMate:

VPN ZenMate este un VPN cu sediul la Berlin. Funcționează sub umbrela comercială a ZenGuard. Este cea mai prietenoasă aplicație pentru mulți oameni care nu pot vorbi engleză. Aplicația ZenMate poate fi vizualizată și în turcă, germană, coreeană și spaniolă.

Rezultatele testului Zenmate arată că toate platformele, inclusiv Netflix, au acționat în favoarea acestuia. ZenMate a fost favorabil tuturor conexiunilor, nu detectează niciun trafic VPN și nici nu a difuzat erori de proxy. Este cu adevărat o veste excelentă pentru toți utilizatorii că pot utiliza ZenMate nu doar pentru utilizarea Netflix, ci și în alte scopuri.

ZenMate oferă o experiență excelentă atunci când accesați Netflix. Compania ZenMate devine afectată de încercările Netflix de a pune restricții geografice. De asemenea, împiedica furnizorii VPN să permită oamenilor să ocolească restricțiile geografice fără a fi prinși și blocați. Prin urmare, experții sugerează să încerce și ZenMate o dată.

Cu ZenMate, streaming-ul funcționează excepțional. De asemenea, acceptă calitatea video HD. Este un punct de referință și performanță standard dintr-un serviciu VPN gratuit.

VPN SurfShark:

VPN SurfShark se numără printre acele servicii VPN, care este excepțional reală și determinată în performanțele lor, care asigură confidențialitatea utilizatorului în sfera digitală. În plus, oferă și alte alte caracteristici supreme, care sunt extrem de demne de a oferi ceea ce promit de obicei. În prezent, SurfShark oferă aproximativ 100 de servere în 14 regiuni diferite din întreaga lume.

SurfShark este testat pentru deblocarea Netflix și a trecut prin test destul de ușor. Rezultatele testului au adăugat o stea mare serviciilor lor, în plus, dacă aveți o întrebare și contactați serviciul de asistență al clienților lor, astfel încât acestea furnizează informații despre serverele VPN.

VPN-ul SurfShark are o opțiune de asistență pentru chat-ul live 24/7. Această caracteristică permite oricui să facă față oricând problemelor sau defecțiunilor. În plus, acesta acceptă și torentarea. Viteza pe care o oferă este destul de rezonabilă și bună, dar în scurt timp ar trebui să se gândească să o îmbunătățească.

Cum puteți accesa American Netflix?

Există o problemă majoră cu streamingul Netflix, deoarece este în mod frecvent blocări în diferite părți ale lumii. Multe persoane din diferite regiuni ale lumii când accesează Netflix de către un serviciu VPN sau proxy primesc un mesaj „„ utilizați unblocker sau proxy ”.

Este singurul secret al deblocării Netflix. Experții sugerează fie să folosiți un serviciu VPN excelent, apoi să vă conectați la serverul VPN potrivit. Deblocarea Netflix este un joc fără sfârșit de pisică și mouse. Aici, în acest caz, Netflix blochează anumite servere VPN în timp ce VPN află unele soluții noi pentru a vă conecta la Netflix. Dacă utilizați un VPN așa cum este sugerat mai sus, atunci tot ce trebuie să faceți este să verificați și să verificați ce server vă va permite să deblocați Netflix.

Mulți oameni care locuiesc în afara SUA se întreabă cum să acceseze Netflix-ul american. Motivul este că American Netflix are cea mai mare colecție de conținut și toată lumea dorește să-l acceseze. Dacă vorbim despre alte regiuni, Netflix din Marea Britanie vă oferă doar o treime din materialele disponibile la American Netflix.

Fie că ești un exil care locuiește în Franța, Germania, Japonia, te poți bucura de Netflix-ul american. Pentru a avea acces la Netflix-ul american tot ce trebuie să faceți este să alegeți oricare dintre VPN-urile recomandate mai sus și apoi să vă conectați la un server VPN pentru a beneficia de acces complet.

După alegerea unui VPN, puteți urma pașii menționați mai jos pentru a urmări și a accesa Netflix-ul american:

  • Conectați-vă la software-ul VPN:

După selectarea VPN, trebuie să găsiți un software VPN adecvat pentru dispozitivul dvs. direct pe site-ul VPN. De exemplu, dacă decideți ExpressVPN, veți accesa o selecție mare de aplicații pe care le puteți utiliza cu ușurință pentru a obține acces la Netflix. Express VPN acceptă televizoare, Amazon Fire TV Stick și televizoare inteligente.

  • Conectați-vă la un server VPN:

După găsirea software-ului VPN, executați software-ul și conectați-vă la un server în locația în care este prezent Netflix.

  • Bucurați-vă de fluxul Netflix:

Până la urmă, conectați-vă contul Netflix curent și bucurați-vă de streamingul Netflix american.

Accesarea Netflix cu un VPN este un joc de pisici cu unii furnizori de VPN. Dar dacă folosești VPN-ul corect pentru Netflix, deschide o lume de posibilități pentru tine, indiferent unde locuiești. VPN-ul sugerat pe această pagină este cel mai potrivit pentru Netflix și ar trebui ales ca opțiune.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 2 =

map