Cel mai bun VPN gratuit pentru Chrome – 3 VPN-uri gratuite pentru Google Chrome

[ware_item id=33][/ware_item]

Ultima actualizare 19 mai 2019


Constatări ale autorului: În timp ce cercetam Extensia VPN Google, am găsit toată extensia bazată pe serviciul de proxy. Ceea ce înseamnă că îți va oferi o altă locație, dar nu va cripta traficul pe internet și nu îți va oferi confidențialitate și securitate.

Vă recomandăm să folosiți VPN-ul real pentru cea mai bună securitate și criptați tot traficul dvs. pe Internet.

Restricțiile continue și exploatarea vulnerabilității în lumea internetului îi obligă pe utilizatori să se îndrepte spre instrumente de confidențialitate. O rețea privată virtuală (VPN) este un astfel de instrument. Fie că este un guvern care aplică blocaje accesului la internet sau intenția rău intenționată a unui hacker; toate au un impact semnificativ asupra vieții private a utilizatorului.

Multe persoane sunt în căutarea unui serviciu care le-ar putea oferi confidențialitate fără cheltuieli. Cu toate acestea, nu au putut ajunge la o decizie adecvată pentru ei înșiși, deoarece mulți dintre furnizorii de VPN gratuite sunt pe piață în zilele noastre.

Pentru a răspunde utilizatorilor noștri, am enumerat câteva dintre cele mai bune VPN gratuite pentru Chrome. Utilizatorii le apreciază la nivel global. Întrucât, am selectat Chrome drept cel mai folosit browser din întreaga lume.

De ce ai nevoie de cel mai bun VPN pentru Chrome

Știm cu toții că Chrome este unul dintre cele mai populare motoare de căutare web și o mare populație de internet se bazează pe aceasta. Din păcate, motorul de căutare nu are în sine funcția de confidențialitate pentru a proteja utilizatorii. Prin urmare, un VPN gratuit pentru Chrome ar putea fi cel mai bun echipament pentru browserul dvs. Chrome care oferă protecție, precum și ajută la sustragerea restricțiilor de conținut, accelerarea ISP, torrenting sigur și multe alte avantaje.

Permite depășirea barierelor implantate de organizația dvs. la locul de muncă, școlile, proprietarii și poate de către administratorii rețelei locale. VPN-ul chrome vă oferă o adresă IP falsă, care vă ascunde identitatea de spectatorii de internet.

Mai presus de toate, o VPN pentru Chrome este majoră benefică și necesară. Din cauza protecției datelor și a criptării traficului. Fără VPN, toate datele dvs. ar putea fi accesate de un hacker sau o organizație terță parte pentru anunțuri vizate și pentru a face fapte rău intenționate. Criptarea datelor de către un VPN Chrome este o parte necesară, deoarece vă protejează împotriva celor mai periculoase riscuri, cum ar fi ISP și guvernarea, hackingul și urmărirea terților.

Cum să alegeți cel mai bun VPN pentru Chrome

Există un anumit criteriu în care utilizatorii Chrome ar putea descoperi cel mai bun VPN pentru Chrome. Pentru a recunoaște aceste nevoi și punctele de lucru ale VPN sunt necesare, deoarece simplifică imens procesul de selecție VPN.

Iată principalele caracteristici pe care le arătăm înainte de a recomanda un VPN;

 • Protocoale de securitate ar trebui să fie cea mai anterioară caracteristică pentru a analiza un VPN selectat. VPN ar trebui să aibă cel puțin 126 biți protocol de criptare cu OpenVPN. Cu toate acestea, este de preferat criptarea de 256 biți de grad militar.
 • Metode de plata a unui VPN trebuie să includă un canal anonim precum Bitcoin. De aceea, o metodă de plată, cum ar fi cardul de credit sau alte persoane, ar putea să vă scurgă datele personale la furnizorul VPN, precum și să devină predispuse la scurgeri.
 • Locații server și numărul de servere care vă sunt furnizate sunt un factor minunat care vă afectează streamingul și deblocarea. Dacă aveți doar câteva opțiuni cu țările care au legi stricte de confidențialitate, decât șansele de deblocare, torrenting și streaming devine limitat.
 • Viteza de performanță depinde de rețeaua de server. De exemplu, o rețea vastă de server are capacitatea de a împărți încărcarea utilizatorului și ai mai multe opțiuni cu care să te conectezi dacă un anumit server nu oferă viteză rapidă.
 • Limita lățimii de bandă este datele pe care vi le oferiți de la un VPN Chrome. Este mai bine să căutați o lățime de bandă nelimitată, astfel încât să puteți transmite și descărca nepăsător datele.
 • Anonimat în timp ce multe funcții oferă navigare pe internet. Dar, aici vorbim despre datele personale și informațiile despre trafic care sunt primite de către furnizorul dumneavoastră VPN. Asigurați-vă că VPN-ul selectat are o politică strictă fără log-log.

5 cel mai bun VPN pentru Chrome 2019:

1 - VPN CyberGhost

Caracteristici valoroase

 • Lățime de bandă nelimitată
 • Criptează traficul online cu criptarea AES de 256 biți
 • Ușor de instalat

Peste 850 de servere din 30 de țări, inclusiv SUA, Marea Britanie, Germania, Franța, Australia, Canada, Japonia, Singapore și Mexic.

VPN CyberGhost, cu capacitatea sa de a bloca aproape 150 de milioane de reclame, 210.000 de site-uri dăunătoare și 260 de milioane de încercări de urmărire, este printre cele mai bune VPN gratuite pentru Chrome. Este, de asemenea, printre software-ul VPN care este ușor de instalat și operat pe dispozitivul dvs. Acest lucru îl face pe aproape 12 milioane de utilizatori de pe tot globul.

Protocolul de securitate oferit de CyberGhost VPN este criptarea AES de 256 biți care oferă criptare de grad militar pentru traficul de date al utilizatorului.

Este un serviciu VPN certificat ISO care eliberează un „raport de transparență” anual la care utilizatorii au acces ușor. Cu toate acestea, au servicii gratuite nelimitate, pentru a obține funcții mai avansate și o protecție sporită, puteți trece întotdeauna la serviciul lor premium.

Obține CyberGhost

2 - DotVPN

Caracteristici valoroase

 • Lățime de bandă nelimitată
 • Acces la mai mult de 10 locații virtuale
 • Oferiți securitate în timpul conectării la Wi-Fi public

Dot VPN este una dintre cele mai importante atenții care câștigă VPN Chrome gratuit, care este disponibil pe Chrome App Store din 2014. Potrivit magazinului web Chrome, Dot VPN are peste 10 milioane de descărcări în mai mult de 160 de țări.

Utilizează criptarea pe 4096 de biți care este dublă față de cea oferită de standardele bancare moderne. Fără a oferi un singur cent, puteți ocoli restricțiile și puteți avea acces sigur la site-uri web precum Facebook, Netflix, Hulu și multe altele. Cu toate acestea, atunci când conținutul este inaccesibil printr-o locație VPN gratuită decât ai putea să-l schimbi în altă locație virtuală de câte ori vrei.

Dar un raport dezavantaj al multor utilizatori este că, din cauza problemelor de viteză extremă, trebuie să treacă la serviciul lor premium.

Aici puteți descărca de la Chrome Store

Obțineți DotVPN

3 - VPN Web Gom

Caracteristici valoroase

 • Instalare și utilizare ușoară
 • Același cont oferă o conexiune la Android, iPhone, Firefox sau Chrome fără taxe suplimentare
 • Configurația rețelei nu este necesară

Dacă sunteți în căutarea unei soluții care ar putea ocoli eficient un conținut restricționat pe care doriți să îl vizualizați fără a investi bani, decât VPN-ul web Gom este cel mai bun VPN gratuit pentru Chrome.

Este un serviciu fără efort pentru a opera în primul rând pentru cei la care VPN este relativ o tehnologie nouă. Au servere și proxy-uri de deblocare de 1000 Mbit care permit accesul rapid la paginile web în comparație cu alte servicii VPN chrome gratuite.

Cu toate acestea, utilizatorii care folosesc Gom Web VPN se plâng de serviciul de asistență client defecți și lent, într-o situație problematică. De asemenea, un proces gratuit este disponibil doar pentru șapte zile după care trebuie să cumpărați serviciile lor profesionale.

Iată linkul de descărcare a extensiei Chrome

Site-ul GomVPN

4 - Scutul hotspot

Caracteristici valoroase

 • Proces gratuit de 7 zile
 • Lățime de bandă nelimitată
 • Oferă securitate Wi-Fi

Scutul Hotspot este printre cele mai bune VPN gratuite pentru Chrome care a traversat un număr considerabil de 500 de milioane de descărcări în întreaga lume. Oferă acces la diverse locații virtuale, inclusiv SUA, Canada, Franța, Olanda, Danemarca și multe altele. Hotspot Shield este ușor de utilizat cu un singur clic pentru a-l activa.

Cu această extensie cromă, puteți securiza întreaga activitate a browserului dvs. cu criptare de 256 biți pe oricare dintre rețelele Wi-Fi publice sau private, fără să instalați niciun software. Scutul Hotspot își actualizează frecvent serviciile.

Link pentru magazin Chrome pentru descărcare Extensie

Site-ul Hotspot Shield

5 - Zenmate VPN

Caracteristici valoroase

 • Peste 30 de locații server VPN
 • Blochează programele malware
 • Fără scurgere DNS

Chrome însuși consideră Zenmate VPN drept „cea mai bună soluție de cibersecuritate” și o recomandare extrem de bună pentru VPN gratuită pentru crom. Are peste 40 de milioane de utilizatori din întreaga lume care ar putea alege oricare dintre serverele situate în 30 de țări, inclusiv SUA și Marea Britanie.

Oferă criptare pentru traficul dvs. de date și deblochează aproape tot conținutul restricționat. Protecția împotriva programelor malware prezentată cu Zenmate VPN vă oferă securitate împotriva riscurilor de vulnerabilitate responsabile pentru furturile de date.

Cu toate acestea, prin politicile lor recente, utilizatorii nu pot avea acces la toate locațiile virtuale cu versiunea sa gratuită. Locații importante, cum ar fi Marea Britanie și SUA, sunt excluse cu un serviciu VPN gratuit și pentru a obține acestea, trebuie să cumpărați pachetul premium.

Descarcă extensia Zenmate pentru Chrome

Site-ul Zenmate

Articol conex: alternative Zenmate

19 Cel mai bun VPN gratuit pentru Chrome | Magazin Google Chrome

Iată lista cu cele mai apreciate VPN pe Google Chrome Store

ProviderRateUser'sProxyEncryptionLinks
SetupVPN 4.7 13676 DA NU Obțineți extensie
RusVPN 4.6 495 DA NU Obțineți extensie
HolaVPN 4.9 332382 DA NU Obțineți extensie
DOTVPN 3.7 9124 DA NU Obțineți extensie
ZenMate 4.5 17259 DA NU Obțineți extensie
TouchVPN 4.6 63610 DA NU Obțineți extensie
Browsec VPN 4.5 24641 DA NU Obțineți extensie
hotspoturi 4.4 65345 DA NU Obțineți extensie
Windscribe 4.7 12934 DA NU Obțineți extensie
SaferVPN 4.5 18935 DA NU Obțineți extensie
Privatix 3.8 18345 DA NU Obțineți extensie
TunnelBear 4.7 32441 DA NU Obțineți extensie
Hoxx 4.7 15979 DA NU Obțineți extensie
TunnelloVPN 4.3 2989 DA NU Obțineți extensie
VPN Gom 4.4 10072 DA NU Obțineți extensie
Avira Phantom 4.2 145 DA NU Obțineți extensie
SurfEasy 4.7 13046 DA NU Obțineți extensie
X-VPN 3.4 177 DA NU Obțineți extensie

Extensii de proxy VPN plătit VS pentru Chrome

Este posibil ca un furnizor de internet să fie mulțumit de o extensie proxy Chrome, deoarece vă oferă o descoperire pentru conținutul restricționat. Din păcate, cei mai mulți dintre noi neglijăm faptul că aceste extensii proxy nu oferă confidențialitate și criptarea datelor. Prin urmare, orice persoană cu puțin efort ar putea obține toate datele dvs. și, dacă ați văzut un conținut ilegal, atunci vă puteți confrunta cu o notificare sau o penalizare.

De asemenea, acestea adaugă funcții de securitate, cum ar fi protecția împotriva malware, firewall sau protecție împotriva scurgerilor DNS. Cel mai de încredere și cel mai bun VPN pentru Chrome le oferă. Acesta este motivul pentru care nu recomandăm niciodată proxy pentru VPN, chiar dacă alegeți un VPN Chrome gratuit.

VPN gratuit în comparație cu unul premium

În realitate, fiecare persoană dorește să aibă un produs excelent pe cea mai mică sumă de plătit. Aceasta este ceea ce atrage utilizatorii de internet la serviciile VPN gratuite care îi protejează împotriva restricțiilor online crescute. Cu toate acestea, majoritatea furnizorilor VPN gratuite au politici de confidențialitate obscure despre care utilizatorii nu știu.

De asemenea, furnizorii de VPN gratuită dau vina serviciilor lor după un timp de abonare pentru a constrânge utilizatorii către cel premium pe care îl au majoritatea.

Cu toate acestea, cei mai buni furnizori VPN, cu recenzii excelente ale clienților, sunt disponibili doar pentru servicii premium, deși este doar o sumă mică de bani în comparație cu serviciile de încredere pe care le obțineți. Dar, majoritatea oferă un proces gratuit înainte de cumpărare pentru satisfacția utilizatorului lor.

VPN-urile gratuite s-au aglomerat cu mulți utilizatori care au un impact extrem asupra vitezei și productivității lățimii de bandă. Prin urmare, este o astfel de supărare pentru a transmite și descărca conținut substanțial cu un VPN gratuit.

Însă cea mai comună gândire pe care o poate avea o persoană este că modul în care obține un profit VPN gratuit? Își depășesc investițiile prin anunțuri intruzive în timp ce utilizatorul se conectează prin intermediul serviciului. De asemenea, un furnizor vă poate fura conexiunea și vă poate folosi lățimea de bandă pentru alți utilizatori.

Prin urmare, un serviciu VPN premium este mai recomandat dacă doriți o soluție permanentă eficientă pentru problemele dvs. de confidențialitate.

3 - Cele mai bune extensii gratuite pentru VPN Google Chrome:

1 - AanonymoX:

Caracteristici valoroase:

 • Oferă navigare web anonimă.
 • Schimbați ușor adresa IP și țara.
 • Poate accesa site-uri web blocate și cenzurate.
 • Puteți părea să navigați în altă regiune.

AnonymoX este o extensie VPN pentru Google Chrome. Extensia este disponibilă în două limbi, adică engleză și olandeză. Este ceva mai mult decât extensiile. Anonimizarea reală și autentică și fabricarea țărilor sunt realizate printr-o rețea anonimă. Rețeaua este formată din mai multe servere prezente în fiecare stat din lista de țări. Serverele sunt furnizate și aranjate de utilizatori.

Când accesați orice site web, astfel, înainte de a accesa web, acesta va fi deschis de unul dintre servere, cunoscut sub numele de proxy. Proxy-ul ascunde eficient identitatea reală și adresa IP. Te face complet anonim și îl face să pară că accesează altcineva. Cu toate acestea, proxy vizitează site-ul web.

2 - Proxy VPN PureVPN gratuit: deblocare cu confidențialitate

Caracteristici valoroase:

 • Cea mai ușoară extensie VPN gratuită funcționează cu viteză rapidă.
 • Oferă protecție împotriva scurgerilor WebRTC
 • Acces rapid la site-ul dvs. preferat din orice regiune a lumii.
 • Acesta oferă acces fără restricții la diverse canale de streaming online, cum ar fi Netflix, Hulu, Amazon Prime US, Pandora și multe altele.

Această extensie Chrome VPN este disponibilă cu caracteristicile de securitate și confidențialitate integrate, cum ar fi o multitudine de IP-uri anonime și criptare AES de 256 biți.

Sistemul masiv de servere PureVPN este instalat în diferite țări. Acesta permite utilizatorilor de internet cea mai excelentă securitate împotriva atacatorilor, hackerilor, furtunilor, atacurilor DDoS și supravegherii ilegale.

Extensia vine și cu servere de streaming încărcate rapid. De asemenea, garantează protecția împotriva scurgerilor WebRTC, lățimea de bandă nelimitată și posibilitatea de a trece orice tip de restricții geografice.

https://www.purevpn.com

3 - VPN rezidențial gratuit | Tuxler:

Caracteristici valoroase:

 • Oferă acces web egal pentru toată lumea.
 • Extensia oferă o selecție precisă la nivel de oraș.
 • Oferă lățime de bandă nelimitată.
 • Oferă anonimatul complet de navigare.

VPN rezidențial gratuit | Extensia Tuxler permite utilizatorului să navigheze liber pe internet fără nicio restricție. Extensia are nevoie de aplicația Tuxler pentru a funcționa.

După instalarea extensiei, veți fi direcționat către procesul de instalare a aplicației. Este prezent pe serverul nostru securizat și se instalează ușor în câteva clicuri.

Tuxler modifică modul în care navigăm pe internet. Vă permite să navigați pe web de oriunde, indiferent de regiune și țară. Este disponibil numai în limba engleză.

tuxler.com

Aceste extensii sunt bune pentru Google Chrome?

Extensiile VPN par foarte benefice pentru utilizatori, dar, din păcate, nu sunt conștienți de partea sa întunecată. După multe cercetări, se vede că Extensiile VPN gratuite Google Chrome nu sunt deloc sigure. Acestea nu sunt uneori un VPN. Analizele relevă faptul că extensiile de browser VPN nu criptează datele, ceea ce înseamnă că sunt doar servere proxy care ascund adresa IP, dar nu codifică traficul de internet.

Atunci când o extensie VPN folosește protocoale de criptare, este capabilă să protejeze doar traficul browserului. Nu este în măsură să cripteze orice alt tip de date, cum ar fi datele de acreditare pentru aplicații, traficul de mesageri și multe altele.

Există diverse rapoarte cu privire la extensiile VPN dăunătoare. Acestea își oferă serviciul gratuit doar pentru a încasa informațiile personale și private ale utilizatorului. Este, de asemenea, o dovadă că vând astfel de date sensibile către terți fără ca utilizatorul să știe despre ele.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me