Cel mai bun VPN gratuit pentru FireStick și Amazon Fire TV

[ware_item id=33][/ware_item]

Amazon Fire TV Stick și Fire TV sunt dispozitive mari plug-and-play, ceea ce face streaming simplu și ușor pe televizorul HD.


Utilizatorii Kodi sunt recunoscători față de această simplitate și flexibilitate pentru a-și configura propriile hub-uri media pe steroizi prin utilizarea platformei Amazon.

Cu toate acestea, din moment ce o mulțime de conținut este blocată din cauza restricțiilor geografice și a troll-urilor de copyright, diverse spectacole și fluxuri sportive au nevoie de un VPN care să poată merge bine cu Kodi. Un alt lucru important este să doriți, de asemenea, să evitați accelerația de către furnizorul de servicii.

Amazon FireStick nu are acces direct la Google Play. Prin urmare, trebuie să reîncărcați aplicația APK VPN. Nu este știință rachetă să folosești un VPN cu FireStick-ul tău. Este esențial să se ia în considerare un furnizor VPN care oferă o descărcare directă a fișierului său APK.

Un VPN gratuit este un instrument de rețea care vă permite să vă ascundeți și să vă protejați toată prezența online, fără a utiliza un singur ban la vreun abonament. Cu VPN gratuit vă puteți bucura de toate serviciile necesare. Cu toate acestea, veți primi totuși interdicția de a utiliza anumite caracteristici esențiale.

Nu toate VPN-urile funcționează cel mai bine cu FireStick. Dacă de asemenea căutați VPN gratuit pe FireStick, nu vă faceți griji, pentru că vă oferim recenziile celor mai bune VPN-uri gratuite de pe FireStick. Aceste VPN-uri funcționează perfect și produc cele mai bune rezultate posibile.

Cel mai bun 7 VPN gratuit pentru FireStick Fire TV:

1 - ExpressVPN:

Cel mai rapid VPN pentru FireStick TV

ExpressVPN este considerat cel mai bun pentru aplicațiile sale de cea mai bună calitate, cum ar fi o nouă aplicație Android, care funcționează bine cu dispozitivele de streaming bazate pe Android. Include Fire TV și Fire TV Stick Amazon. În Amazon Fire TV Stick este direcționat cu telecomandă. Când o declanșați, aplicația vă sugerează rapid locațiile care vă oferă cea mai bună viteză de conectare.

ExpressVPN oferă asistență tehnică remarcabilă, care include o mulțime de îndrumări. Mai mult, aveți o opțiune excelentă de chat live 24/7 și puteți contacta cu ușurință prin e-mailuri numai dacă este convenabil.

2 - IPVanish:

Recunoscut pentru performanțele sale

IPVanish funcționează în mod specific pe ambele fronturi. Include conexiuni de salturi scurte și lungi, împreună cu fostul de cinci ori mai rapid decât alți rivali. Drept urmare, acesta din urmă arată o creștere medie semnificativă cu 15% a vitezei de descărcare. În IPVanish există o selecție vastă disponibilă pentru servere împreună cu o acoperire globală notabilă.

Este o aplicație dedicată Fire TV, ușor de configurat și simplu de utilizat. Mai mult, are și câteva opțiuni disponibile, cum ar fi comutarea automată IP și optimizarea rapidă a serverului. Nu acceptă FireStick de prima generație. IPVanish este, de asemenea, cunoscut pentru că nu păstrează niciun jurnal sau chiar date de conexiune în timpul utilizării serviciului.

3 - NordVPN:

Cel mai sigur și a securizat VPN

NordVPN este cunoscut pentru a oferi cele mai bune performanțe, împreună cu viteze excepționale, impresionante, cu conexiuni scurte și, de asemenea, unele rezultate utile pe distanțe mai lungi. Ca și IPVanish, în NordVPN există și o mulțime de servere pentru a alege. Aici furnizorul oferă, de asemenea, tutoriale despre cum să setați routerul cu un VPN sau să partajați conexiunea VPN din sistemul dvs.; puteți utiliza serviciul cu FireStick. În ultimul timp, există și o aplicație dedicată Android TV pe care o puteți descărca din magazinul de aplicații Amazon și o puteți folosi cu Fire TV.

NordVPN se află de asemenea pe fruntea de securitate. Oferă criptare dublă a datelor și asistență pentru toate protocoalele cheie de securitate. În plus, nu există nici o politică de înregistrare care să atragă și să impresioneze utilizatorii.

4 - CyberGhost:

Surf anonim

CyberGhost este un alt VPN conceput pentru Kodi. VPN-ul CyberGhost este practic pentru utilizatorii Kodi și vă oferă o experiență excelentă și cu VPN-ul gratuit pentru Kodi. Acesta susține că conexiunea dvs. de internet este criptată cu instrumentul de biți 256-AES. Prin aceasta, hackerii / atacatorii vor avea nevoie de mii de ani pentru a-ți fura sau a-ți pirata datele.

În acest VPN gratuit, veți avea diferite stiluri și metode prin care puteți naviga anonim. Puteți transmite cu ușurință la emisiuni TV și videoclipuri restrânse și puteți, de asemenea, să toritați anonim. În CyberGhost întreaga interfață este atât de intuitivă, încât după conectarea vitezei de internet rămâne neafectată.

5 - VPN pentru Windscribe:

Caracteristici puternice de criptare

VPN-ul Windscribe este cunoscut pentru caracteristica sa gratuită pentru capacul de date. Se știe că este una dintre cele mai bune VPN-uri gratuite de care depinde pentru a-ți ascunde rețeaua în consecință. Acest VPN are funcția de partajare a fișierelor P2P pe care o puteți utiliza cu ușurință, fără chiar să vă abonați. VPN-ul Windscribe este disponibil pe Amazon Firestick și îl puteți instala de acolo.

VPN Windscribe este compania din Canada care oferă toate funcțiile vitale și transmite utilizatorilor o selecție de caracteristici interesante. Dar, indiferent de actualizări constante ale diferitelor elemente de la furnizorul VPN, nu totul este în regulă și perfect în legătură cu acest VPN. Ca de exemplu, există servere VPN limitate în anumite țări precum Canada, Hong Kong, Germania, Olanda, Marea Britanie și SUA.

6 - TunnelBear VPN:

Acces gratuit la Internet

Dacă sunteți în căutarea unui VPN pentru mascarea activității dvs. de internet din toate rețelele publice, atunci ar trebui să încercați TunnelBear VPN, deoarece oferă cele mai bune opțiuni. Îl puteți instala din aplicația Amazon FireStick. VPN-ul gratuit oferă câteva funcții fantastice și interesante, precum multi-login și compatibilitate și pe diferite platforme.

VPN TunnelBear prezintă diverse dezavantaje. Ca și cum oferă serverele limitate pentru versiunea gratuită. Limitează lățimea de bandă la 500 Mbs. Deși puteți obține un extra suplimentar de 1 GB doar prin tweit-uri despre acestea, aduce și 1,5 GB pe lună. În acest fel fluxul dvs. devine limitat.

7 - VPN HideMe:

Configurare impresionantă de securitate

Ca și alte VPN-uri gratuite, HideMe VPN vă permite să vă asigurați activitatea online atunci când vă conectați la orice dispozitiv. VPN HideMe oferă o compatibilitate excelentă cu dispozitivele Linux, Windows, Android și iOS. Cu acest VPN vă puteți maximiza libertatea online cu privire la dorințele dvs..

În planul gratuit al VPN-ului HideMe, există doar trei locații de server pe care să le selecteze utilizatorii. Mai mult, lățimea de bandă este restricționată în timp ce vă conectați la VPN-ul gratuit.

Cum putem alege cel mai bun VPN pentru Amazon Fire TV stick?

Performanța este un element esențial și vital pentru streaming. Din acest motiv, prima alegere în timp ce alegeți un VPN ar trebui să fie viteze rapide și conexiuni fiabile. Dacă există un server complet, atunci va fi benefic și util în găsirea de servere rapide și instantanee. Cu cât aveți mai multe opțiuni, cu atât mai multe rezultate bune oferă VPN. Puteți avea, de asemenea, o aplicație ușoară care nu vă va afecta deloc nivelul de performanță.

Nu este necesar să găsiți întotdeauna o aplicație ieșită din comun pentru Fire TV Stick, dar este un bonus atunci când veți reuși să o vedeți. Dacă sunteți confuz cu privire la alegerea dvs., atunci nu vă faceți griji, deoarece vă oferim recomandări pe care trebuie să le urmați și să le priviți în timp ce alegeți un VPN pentru Amazon Fire TV.

Viteza de conectare:

Pentru streaming excelent și ideal, sunt necesare viteze bune de conectare. Din cauza criptării, viteza VPN este adesea încetinită. Cu toate acestea, calitatea dacă VPN dezvăluie cât de mult se reduce rata ta. Un VPN de bună calitate precum NordVPN și ExpressVPN oferă utilizatorilor o criptare puternică, fără a afecta viteza de conectare a acestora. În timp ce unele VPN-uri din cauza locației serverului lor își îmbunătățesc viteza constant.

Forța de criptare:

VPN-urile sunt capabile să nu ascundă doar adresa IP, ci și să cripteze traficul de internet împreună cu conexiunea. Cu toate acestea, creșterea avansării tehnologice a făcut destul de ușor pentru hackeri / atacatori să pătrundă stratul de criptare și să spioneze activitatea dvs. online. În zilele noastre, cele mai bune VPN-uri folosesc criptarea OpenVPN AES pe 256 biți, care oferă o protecție suplimentară împotriva oricăror amenințări. Deci, trebuie să încercați și voi.

Fără politică de jurnal:

Scopul principal al VPN este să vă protejeze de toate privirile care privesc. Cu toate acestea, făcând acest lucru, ei pot vedea în mod eficient ceea ce faceți pe internet de către serverele lor. Astfel, este foarte crucial să folosiți un VPN care nu ține jurnalele de activitate. Mai mult, ar trebui să se bazeze în afara alocării care nu are legile privind păstrarea datelor.

Caracteristici de securitate:

De asemenea, este esențial să alegeți un VPN care oferă funcții atractive bune, cum ar fi criptarea puternică și viteza rapidă. Cu toate acestea, cei mai buni furnizori oferă, de asemenea, caracteristici suplimentare de securitate, cum ar fi un comutator de ucidere. Un comutator de ucidere este foarte de încredere, deoarece vă deconectează atunci când conexiunile VPN scad. Ucigașii protejați, de asemenea, activitățile și identitatea dvs. de a fi expuși. Prin urmare, este esențial pentru toți utilizatorii VPN, deoarece oferă protecție non-stop.

Serviciul de asistență pentru clienți:

Este ceva semnificativ, dar este neglijat în timp ce alegem un serviciu VPN. Dacă selectați pentru prima dată un VPN, atunci ar trebui să mergeți cu ceva care are un serviciu excelent pentru clienți. Cu toate acestea, majoritatea VPN-urilor bune vă oferă o bază excelentă de cunoștințe informative, dar nu știți când s-ar putea să vă confruntați cu utilizarea unei VPN pe Firestick sau chiar cu instalarea acesteia.

Un VPN cu un serviciu excelent pentru clienți este întotdeauna util și face multe lucruri mai ușoare. Din toate aceste motive, trebuie să căutați un VPN care să ofere asistență activă 24 x 7 și sub formă de e-mailuri, chat live, bilet și ajutor de la distanță și chiar asistență telefonică.

Cuvinte finale:

Dacă doriți să îmbunătățiți și să vă îmbunătățiți experiența Amazon FireStick TV, atunci tot ce vă trebuie este o VPN de bună calitate. Selectarea unui VPN bun vă va permite să accesați tot conținutul de oriunde, dar vă va garanta, de asemenea, că veți experimenta viteză rapidă, împreună cu lățimea de bandă nelimitată în timp ce transmiteți streaming de pe Amazon FireStick.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me