Cel mai bun VPN pentru streaming – streaming deblocat și cel mai rapid

[ware_item id=33][/ware_item]

Lumea devine un sat global doar pentru că poți vedea și conecta cu celelalte părți ale lumii aflate la un anumit colț. Dar și astăzi, multe restricții geografice și politici de cenzură au limitat utilizatorii să se bucure de conținutul lor preferat. Aproape fiecare țară a restricționat un anumit conținut de internet care este permis în alte.


Cu toate acestea, ați putea evita aceste restricții având funcția de cel mai bun VPN pentru streaming. Majoritatea utilizatorilor VPN sunt cei care au optat-o ​​ca VPN în scop de streaming. Cu toate acestea, excelența ridicată a VPN este securitatea și confidențialitatea pe care le oferă cu deblocarea conținutului în streaming. În timp ce curgeți, sunteți, de asemenea, predispus la furturi cibernetice și vulnerabilități care v-ar putea transfera datele în ochii indurerați.

Întrucât, guvernele impun astfel de restricții datorită unui acord de licență de către deținătorii de drepturi de autor care nu permit difuzarea conținutului lor în altă parte. De asemenea, multe țări au legi stricte privind deblocarea unui astfel de conținut.

De ce ar trebui să utilizați VPN pentru streaming

Când vrei să te bucuri de conținutul tău preferat și are restricții, te enervează. Dar folosind VPN pentru streaming, puteți întâmpina aceste probleme. Politicile de geo-restricții și cenzură pe anumite chestiuni se datorează încălcării politicilor de copyright, care ar putea fi un act ilegal.

Cu toate acestea, un VPN de renume și cel mai bun pentru streaming vă oferă o cale prin astfel de probleme. Acesta vă atribuie o adresă IP falsă în funcție de conținutul pe care doriți să îl urmăriți. De exemplu, sunteți dispus să vizionați transmisia în direct a televiziunii prin cablu britanic, decât un VPN v-ar conecta la serverul din Marea Britanie și prin aceasta, veți fi afișat ca nativ din regiunea în care conținutul este legal și nu aveți restricții . Prin urmare, riscul de a fi prins într-un act ilegal dispar și atunci când utilizați VPN pentru streaming.

De asemenea, un VPN pentru streaming vă oferă criptarea care face ca traficul pe internet să nu fie recunoscut pentru oricine vă urmărește. Cele mai bune VPN-uri pentru streaming sunt cei care au o putere eficientă pentru a-ți păstra datele anonime de la orice entitate, inclusiv furnizorii de internet, guvernul, forțele de ordine și alți ochi înțelegători.

Prin urmare, datele dvs. rămân neidentificate și nimeni nu vă poate recunoaște identitatea pe site-ul pe care îl vizitați. Așadar, sunteți liber să vă bucurați de lucrurile preferate din aproape toate canalele, cum ar fi Netflix, Hulu, Amazon, etc., în timp ce sunteți conectat la un VPN pentru Streaming, fără probleme de confidențialitate.

Unul dintre cele mai utile avantaje ale conectării la Cel mai bun VPN pentru streaming este că te-ai putea bucura de orice lucruri în timp ce călătorești în orice altă țară. Multe dintre națiunile pe care le vizitați au reguli stricte cu privire la streamingul de conținut care contravine politicilor lor. Dar când aveți VPN cu dvs., nu este nimic de care să vă faceți griji.

Toate aceste conforturi pentru care un VPN pentru furnizorii de streaming sunt cel care face cea mai bună alegere pentru cei care sunt un mare fan al vizionării de lucruri din întreaga lume. Fie că este vorba de emisiuni TV, filme, emisiuni live sau ligi de cricket, sunteți restricționat la nimic.

Caracteristici care fac cel mai bun VPN pentru streaming

Datorită legilor și politicilor din multe țări cu privire la streaming, majoritatea oamenilor se îndreaptă către VPN pentru streaming. Cu toate acestea, o astfel de urgență a creat oportunități pentru mulți escroci să păcălească oamenii, oferind servicii VPN false. De asemenea, mulți furnizori VPN gratuite sunt cei care nu dispun de servicii eficiente, iar utilizatorii lor trebuie să se confrunte cu probleme.

Cu toate că, există anumite funcții oferite de anumiți furnizori VPN utilizatorilor lor care îi fac cel mai bun VPN pentru streaming. Un VPN care are servere în multe țări acceptă streaming eficient, având capacitatea de a debloca conținutul cu ușurință datorită acoperirii sale vaste de servere. Prin conectarea utilizatorului la cel mai apropiat server al țării al cărui conținut dorește să îl transmită.

Transmiterea videoclipurilor este o experiență excelentă dacă rulează fără probleme și se descarcă fără întreruperi. Pentru a vă asigura, trebuie să vă asigurați că un VPN pentru streaming pe care îl selectați are viteză rapidă. În general, după configurarea unui VPN, majoritatea clienților trebuie să se confrunte cu probleme de viteză care ar putea fi evitate doar atunci când aveți cel mai bun VPN pentru streaming.

Cu toate acestea, de multe ori trebuie să te confrunți cu scăderi bruște de viteză și probleme de descărcare. Acest lucru se întâmplă atunci când furnizorul dvs. VPN accelerează viteza după ce atinge o anumită limită de lățime de bandă. De asemenea, atunci când există un trafic puternic pe un server, serviciul VPN este încetinit. Așadar, atunci când transmiteți conținut greu, cum ar fi Netflix, HBO sau Hulu, puteți face față vitezei lente. Prin urmare, luați în considerare întotdeauna un VPN pentru Streaming care oferă o limită mare de lățime de bandă.

De asemenea, mulți oameni consideră că în timp ce transmite anonimatul și identitatea nu contează, dar nu este cazul. Când transmiteți un conținut blocat în acea regiune decât vi s-ar putea fi taxat pentru comiterea unei fapte ilegale. De asemenea, amenințările cibernetice apar în timp ce streamingul ar putea dispărea prin cel mai bun VPN pentru streaming, care oferă un protocol de securitate eficient.

Acestea sunt câteva caracteristici pe care ar trebui să le luați în considerare dacă doriți o experiență de streaming excelentă și sigură.

5 cele mai bune VPN pentru streaming | Cele mai bune recomandări 2018

După cum am spus anterior, oamenii au multe opțiuni VPN din care să selecteze. Dar, dacă sunteți în căutarea VPN-urilor autentice și eficiente pentru streaming, atunci doar câțiva sunt cei care îndeplinesc criteriile. După ce selectați un VPN de încredere, este o soluție de lungă durată pentru problemele dvs. de streaming.

Oamenii care optează pentru servicii VPN gratuite se plâng mai ales de serviciile ineficiente și de inconsecvențele cu care trebuie să le facă față. De asemenea, astfel de VPN-uri au probleme cu viteză mică, ceea ce reprezintă un obstacol deosebit pentru cei care iubesc streaming-ul.

Aici v-am oferi cel mai bun VPN pentru opțiuni de streaming pentru a vă oferi ușurința de a alege dintre unul dintre cele mai preferate servicii VPN ale utilizatorilor din întreaga lume. Astfel de VPN-uri au servicii excelente de îngrijire a clienților și merită să cheltuiți bani.

1 - NordVPN (Locație - Panama)

VPN-Windows 10

Pro:

 • DNS în flux eficient
 • Vasta acoperire a serverelor
 • VPN-over-VPN
 • Fără limită de lățime de bandă

Contra:

 • Nu puteți conecta mai multe dispozitive la același protocol simultan
 • Procesul gratuit este complicat și ascuns

NordVPN este prima noastră alegere pentru cel mai bun VPN pentru streaming, datorită acoperirii sale vaste de server, adică peste 760 de servere din diferite țări, oferă oportunități excelente de deblocare a conținutului utilizatorilor. De asemenea, au introdus protocolul IKEv2 / IPsec de securitate mobil, împreună cu alte protocoale, adică PPTP, L2TP, IPSec și OpenVPN.

Politica lor cu privire la jurnal este, de asemenea, prin intermediul căreia clienții săi rămân anonimi și protejați în timp ce transmit lucruri. Serverele de streaming de viteză rapidă ale NordVPN oferă, de asemenea, o descărcare simplă și fără restricții de videoclipuri.

Cu toate acestea, indisponibilitatea conectării mai multor dispozitive la același protocol îl face un pic ineficient. Doar 4 dispozitive ar putea fi conectate simultan la același protocol. Datorită planurilor sale de prețuri accesibile și garanției de returnare a sumelor de 30 de zile, acesta este plasat la ceilalți furnizori VPN. Planurile de stabilire a prețurilor sunt;

 • 1 lună [11,95 USD pe lună]
 • 6 luni [7,00 USD pe lună - 42 USD pentru 6 luni]
 • 12 luni [5,75 USD pe lună - 69 USD pentru 12 luni]

Ofertă specială de vacanță

 • 2 ani [3,29 USD pe lună - 79 USD pentru 2 ani] * recomandat *

2 - ExpressVPN (Locație - Insulele Virgine Britanice)

VPN-Windows 10

Pro:

 • Vasta acoperire de servere cu latență receptivă
 • Viteză excelentă

Contra:

 • Proces gratuit nu este disponibil
 • Un pic scump în comparație cu alții

Datorită vitezei rapide a fulgerului, ExpressVPN este inclus în topul celor mai bune VPN pentru streaming. Are servere în aproape 90 de țări ceea ce înseamnă acces la aproape orice conținut din orice țară. De asemenea, oferă asistență pentru clienți 24/7 care spune că v-ați putea adresa problema în orice moment.

ExpressVPN are sediul în Insulele Virgine Britanice și are o politică strictă fără log, păstrând identitatea utilizatorului în întregime anonimă și sigură. Cu toate acestea, este puțin mai scump decât ceilalți furnizori VPN. Dar, indisponibilitatea procesului gratuit cu ExpressVPN este depășită de oferta de garanție de returnare de 30 de zile. Planurile de stabilire a prețurilor sunt;

 • 1 lună [12,95 USD pe lună]
 • 6 luni [9,99 USD pe lună - 59,95 USD facturate la fiecare 6 luni]
 • 12 luni [8,32 USD pe lună - 99,95 USD facturate la fiecare 1 an] * recomandat *

3 - PureVPN (Locație - Hong Kong)

VPN-Windows 10

Pro:

 • Vastă acoperire server
 • Performanta excelenta
 • Politica fără log

Contra:

 • Fără proces gratuit
 • Scurgere DNS

Dacă videoclipul este lovit sau nu a mai răspuns, atunci aveți opțiunea de a comuta ucidul cu PureVPN. Acesta este ceea ce vă protejează datele împotriva oricărei astfel de nesiguranțe, iar astfel de caracteristici îl fac să fie unul dintre cele mai bune VPN pentru Streaming care trebuie selectat.

Alte caracteristici distinctive ale PureVPN sunt Split Tunneling și Virtual Router. Prin tuneluri împărțite, puteți separa lucrurile în date criptate și necriptate în funcție de conținutul care nu are nevoie de criptare. Acest lucru va ajuta viteza dvs. de internet să rămână rapidă. Cu toate acestea, Virtual Router transformă software-ul dvs. VPN într-un hotspot Wi-Fi pentru a conecta mai multe dispozitive împreună cu 5 dispozitive separate pe care le suportă în mod inerent pe un singur cont.

Nu oferă proces gratuit, dar are garanție de 7 zile înapoi. Planurile de stabilire a prețurilor sunt;

 • 1 lună [10,95 USD pe lună]
 • 6 luni [8,95 USD pe lună - 53,70 USD facturate la fiecare 6 luni]
 • 2 ani [2,95 USD pe lună - 70,80 USD facturați la fiecare 2 ani] * recomandat *

4 - Acces la internet privat (Locație - Statele Unite)

VPN-Windows 10

Pro:

 • Vastă rețea de servere
 • Tarife ieftine comparativ cu altele

Contra:

 • Performanță medie
 • Fără probă gratuită

VPN Acces Internet privat (PIA) este, de asemenea, recomandarea noastră pentru cel mai bun VPN pentru streaming. Are o rețea vastă de server, care este mai mult de 3200 de servere în diferite țări, oferind ușurință pentru streaming. Au servere separate P2P optimizate pentru viteza neîncetată și lățimea de bandă nelimitată pe ele. Cu toate acestea, viteza de descărcare a acestora este puțin mică în comparație cu altele.

Dar, ratele mici ale VPN PIA compensează problema. De asemenea, nu are o politică strictă de jurnal, chiar dacă este un serviciu VPN bazat pe SUA. Cu o garanție de returnare a banilor de 7 zile, planul lor de preț este:

 • 1 lună [6,95 USD pe lună]
 • 6 luni [5,99 USD pe lună - 35,95 USD facturate la fiecare 6 luni]
 • 1 an [3,33 USD lunar - 39,95 USD facturat la fiecare 1 an] * recomandat *

5 - IvacyVPN (Locație - Singapore)

VPN-Windows 10

Pro:

 • Performanță satisfăcătoare
 • Plan de prețuri accesibile

Contra:

 • Asistență mobilă sub medie
 • Rambursarea este disponibilă în condiții limitate

Ultima noastră recomandare pentru cel mai bun VPN pentru streaming este IvacyVPN. Acestea oferă servere P2P optimizate, cu viteză constantă și lățime de bandă nelimitată. Are opțiunea de a conecta 5 dispozitive simultan.

Datorită locației sale în Singapore, oferă clienților lor o politică strictă fără jurnal. Și-au revizuit politica de rambursare de 7 zile, iar acum opțiunile dvs. sunt limitate pentru a obține o rambursare. Nu veți primi o rambursare dacă ați utilizat metode de plată Bitcoin sau Paywall; ați utilizat 7 GB sau mai multă lățime de bandă; v-ați conectat VPN de 30 de ori sau mai mult.

Cu garanția de returnare de 7 zile, planurile de preț oferite de IvacyVPN sunt;

 • 1 lună [8,10 USD pe lună]
 • 6 luni [5,40 USD pe lună - 32,40 USD facturate la fiecare 6 luni]
 • 2 ani [1,83 USD pe lună (după cupon) - 44,10 USD facturați la fiecare 2 ani] * recomandat *

Concluzie:

Când transmiteți fluxurile preferate, doriți o experiență de streaming impecabilă și neîntreruptă. Dar restricțiile și blocajele creează o supărare în rândul oamenilor. Cu toate acestea, actualitatea strictă a internetului și a conținutului de streaming ar putea deveni mai aspră în perioada următoare.

Din acest motiv, le-am recomandat cititorilor noștri cel mai bun VPN pentru streaming care ar putea îmbunătăți experiența lor de streaming de internet de o mie de ori mai bună. Pe lângă acesta, grijile de a fi predispuși la vulnerabilitățile datelor și infracțiunile informatice ar putea fi evitate și printr-un VPN sigur și de încredere.

Cu oportunitățile pentru un conținut de streaming vast, nimeni nu vrea să rămână necunoscut cu astfel de lucruri fantastice. Așadar, dacă sunteți dispus să aveți o aventură de streaming excelentă, atunci obțineți unul din acel VPN pentru streamingul menționat mai sus.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me