Cel mai bun VPN pentru turrenting Reddit Choice în 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

Reddit este una dintre cele mai mari platforme sociale de revizuire și rezolvare a întrebărilor. Pe site-ul Web există vizualizări nepărtinitoare și comentarii autentice cu privire la diferitele produse și subiecte de ultimă oră. Se consideră că acest site web de opinie este o sursă credibilă din cauza legilor stricte și a torrenterilor legitimi care își împărtășesc opiniile fără niciun beneficiu personal.


În ceea ce privește întrebările VPN, căutarea crește din ce în ce mai mult zilnic. Majoritatea persoanelor pot accesa Reddit prin intermediul unei VPN din cauza restricțiilor. Cu toate acestea, datorită enormului conținut Reddit, telespectatorii nu pot descoperi soluția necesară problemei lor. Prin urmare, am defalcat subiectul VPN în funcție de caracteristicile și nevoile utilizatorilor și am efectuat o analiză aprofundată a fiecărei părți.

Aici vom elucida cel mai bun VPN pentru Torrenting Reddit, care este secvențiat în funcție de opinia utilizatorilor și experților despre Reddit. Torrenterii caută în mare parte un VPN din cauza legilor naționale stricte și a riscurilor mai mari de confidențialitate în timp ce sunt torent.

Cel mai bun VPN pentru torrenting pe Reddit:

Voturi Informații de furnizareCoupon
[657k] NordVPN Obțineți cupon
[567k] ExpressVPN Obțineți cupon
[543k] PureVPN Obțineți cupon
[532K] Acces la internet privat Obțineți cupon

5 cel mai bun VPN pentru opțiunea Torrenting Choice Reddit:

Iată VPN-urile pe care le-am găsit discutate pe Reddit destul de frecvent și în bune maniere, există mulți furnizori VPN pe Reddit au angajat o echipă de marketing pentru a discuta despre produsele lor și pentru a genera comentarii false pentru a face utilizatorul să creadă în asta. Folosesc și sunt membru pe Reddit destul de mult acum, știu cine este eligibil să vorbească sau demn de a avea încredere.

După o lungă cercetare, am găsit aceste VPN-uri care sunt cele mai bune VPN torrent de pe Reddit.

NordVPN Clasat pe locul 1 Pe Reddit For Torrents

Potrivit Redditers, NordVPN este o alegere destul de populară pentru torrenting. Utilizatorii NordVPN au apreciat caracteristicile prietenoase cu torentul Nord, cum ar fi serverele optimizate P2P, Kill Switch și protecția împotriva scurgerilor DNS.

Cu toate acestea, unii oameni se plâng că nu oferă niciun serviciu gratuit și o conexiune lentă pe unele servere. Cu toate acestea, mulți au sugerat opțiunea de comutare a serverului pentru viteze mai bune, deoarece NordVPN are o rețea vastă de servere.

Accesați site-ul NordVPN

ExpressVPN - locul 2 în top

ExpressVPN a impresionat o gamă largă de utilizatori pentru viteza cea mai rapidă, ceea ce este mai benefic atunci când vine vorba de torrenting. Cauza listării lui pentru cel mai bun VPN pentru torentarea Reddit este numeroasele opinii și recomandări în favoarea acestuia.

Deși mulți utilizatori ExpressVPN au subliniat prețurile mai mari, ei au pretins că este o investiție demnă. Potrivit acestora, există viteze excelente de descărcare, încărcare și conexiune, împreună cu caracteristicile avansate ale protecției împotriva scurgerilor DNS, a comutatorului de omor și a protecției împotriva scurgerilor IPv6..

Accesați site-ul ExpressVPN

CyberGhost Pro - Clasat pe locul 3

CyberGhost Pro este versiunea plătită care a primit votul celor mai mulți redditeri și a ajuns în cel mai bun VPN pentru torrenting Reddit.

Au și o versiune gratuită, dar cu lățime de bandă limitată și locație server. Cu toate acestea, versiunea plătită oferă lățime de bandă nelimitată, viteză mare și confidențialitate împotriva notificărilor legale. Analizând recenziile torrenterelor au dezvăluit că există servere P2P specificate pentru torrenting, dar acestea funcționează bine. De asemenea, am extras că versiunea CyberGhost Windows și Android funcționează mai ușor decât altele.

Un lucru diferit de alți furnizori VPN este că managementul VPN CyberGhost a fost implicat în discuție și răspunde la întrebarea utilizatorilor în mod regulat.

Accesați site-ul web CyberGhost Pro

Cupon aici cu 73% reducere

PureVPN - Clasat pe poziția a 4-a

PureVPN este un VPN ieftin dintre toate cele mai bune VPN-uri discutate pentru torenting Reddit și, totuși, a reușit să satisfacă utilizatorii. Caracteristicile impresionante pentru redditere nu au fost diferite decât alte VPN-uri torrent și aici, de asemenea, despre cea mai mare viteză s-a discutat.

Oamenii apreciau, de asemenea, software-ul ușor de utilizat și lățimea de bandă nelimitată. Cu toate acestea, au existat unii redditători care au fost deranjați de vestea PureVPN care împărtășea jurnalele de utilizator cu FBI. Cu toate acestea, PureVPN a șters că jurnalele sunt respectate timp de 5 zile și că este lățimea de bandă și timpul de conectare, nu istoricul de navigare.

Accesați site-ul PureVPN

Iată link-ul de tranzacție

Acces privat la Internet VPN - clasat pe locul 5

Mulți redditători discută și prezintă preocupările legate de VPN PIA în SUA și, din cauza locației, este posibil să existe amenințări legale. În ciuda faptului, utilizatorii își împărtășesc părerile că serverele, altele decât SUA, funcționează excelent.

Accesul la internet privat a fost singurul VPN pentru torentarea Reddit care nu are o asemenea îngrijorare și viziune negativă. Cei mai mulți dintre utilizatori îl foloseau de ani buni și sunt mulțumiți de viteza, configurarea ușoară, funcția de comutare a uciderilor, precum și prețul. Una dintre recenzii sugerează că proxy-ul Netherland funcționează foarte rapid, care este ușor de utilizat și pentru scopuri torrenting.

Accesați site-ul privat de acces la internet

Cel mai bun VPN pentru Torrenting Reddit

Cele mai bune VPN-uri gratuite pentru Torrenting Reddit

Căutările VPN gratuite sunt cu adevărat populare, dar numeroasele nume apar în rezultatele căutării Google imediat ce introduceți „VPN gratuit pentru Torrenting”. Acest lucru creează în mod evident confuzie în mintea noastră, iar majoritatea oamenilor caută un utilizator de încredere de primă mână. revizuire. Căutarea pentru „cel mai bun VPN gratuit pentru torentarea Reddit” face procesul de găsire mai precis și mai fiabil.

Dar, din nefericire, când am săpat adânc în categoriile Reddit pentru VPN gratuit pentru torrenting, nu am găsit nici o recenzie pozitivă sau un comentariu care să reflecte o experiență torrentă bună cu un VPN gratuit.

Torrenting-ul nu este complet acceptat în multe VPN-uri gratuite și, de asemenea, nu pretind că au o caracteristică torrenting. Însă, majoritatea VPN-urilor gratuite susțin că sunt eficiente în timp ce partajarea și torrentarea fișierelor P2P, dar sunt extrem de enervante în momentul în care începeți să torrenting. Lățimea limitată de bandă și viteza este cel mai negativ punct, dar, absența unor funcții avansate, cum ar fi Kill Switch, protecția IPv6 împotriva scurgerii și protecția împotriva scurgerilor DNS, este, de asemenea, lipsa care face VPN-ul gratuit pentru torrenting este într-adevăr riscant..

Funcții avansate pe care trebuie să le căutați în VPN pentru Torrenting

Există anumite caracteristici care ar putea improviza foarte mult experiența torrentă. Am descoperit aceste caracteristici din comentariile redditorului pentru interogarea „cel mai bun VPN pentru torentarea Reddit”..

Kill Switch

Kill Switch este caracteristica care deconectează automat conexiunea la internet atunci când conexiunea VPN scade brusc. Problemele de conexiune VPN sunt foarte frecvente în timp ce sunt torentate din cauza procesării ridicate a datelor.

Această caracteristică vă protejează împotriva pierderilor de date potențiale care se întâmplă atunci când pachetele de date necriptate trec pe internet atunci când conexiunea VPN este dezactivată.

Protecție împotriva scurgerii DNS

După cum sugerează numele, această caracteristică este introdusă special atunci când au existat multe rapoarte privind riscurile reale de expunere IP prin scurgeri DNS. Scurgerea DNS apare în prezența VPN atunci când unele dintre solicitările DNS se duc la DNS ISP în loc de server DNS anonim VPN. Există multe motive pentru scurgerea DNS.

Protecție împotriva scurgerilor IPv6

IPv6 este un nou protocol care nu este acceptat de multe site-uri web și VPN-uri. Datorită rezolvării confuziei, scurgerea IPv6 ar putea expune identitatea dvs. reală. Pentru eradicarea acestui risc de expunere a identității, multe VPN-uri au inclus caracteristica de protecție împotriva scurgerilor IPv6.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me