De beste toegewijde IP VPN-provider | 2 opties

[ware_item id=33][/ware_item]

Omdat het aantal VPN-gebruikers over de hele wereld toeneemt, beginnen veel websites zoals Netflix en anderen de individuen te herkennen die inhoud via VPN deblokkeren. Gelukkig kan dit probleem ook worden verholpen door de best toegewijde IP VPN-providers te gebruiken.


Er zijn twee soorten IP's, gedeelde IP en speciale IP, maar veel mensen weten het verschil niet tussen de twee. Gedeeld IP, zoals bij naam al aangeeft, is datgene waarmee veel mensen zijn verbonden en dat alle gebruikers tegelijkertijd bedient. Overwegende dat dedicated IP het IP is dat eigendom is van een enkele gebruiker en alleen aan hem is toegewezen.

Shared IP en dedicated IP hebben beide voordelen en enkele nadelen in vergelijking. Maar uiteindelijk wordt aangenomen dat dedicated IP superieur is als het gaat om de voordelen.

Voordelen van het hebben van de beste toegewijde IP VPN

Er zijn bepaalde voordelen die u kunt krijgen als u over een VPN beschikt die hun gebruikers een speciale IP-optie biedt. Het toegewezen IP-adres dat u eenmaal is gegeven, kan door niemand anders worden gebruikt en daarom bent u altijd verbonden met hetzelfde IP-adres.

Aan de andere kant kan een gedeeld IP-adres ook aan andere gebruikers worden toegewezen en daarom kunnen services zoals Netflix de VPN-gebruiker herkennen. Wanneer ze een IP-adres identificeren, markeren ze het daarom op de zwarte lijst. Maar omdat u de macht hebt om het speciale IP-adres te beheren en het alleen van u is, is de kans dat het wordt gevangen zeer klein.

Met dit voordeel biedt het verkrijgen van een speciale IP VPN u een enorme lijst met waardevolle voordelen die een VPN alleen niet veel efficiënt kon bieden.

Deblokkeer populaire streaming inhoud

Een VPN wordt beschouwd als een intelligente keuze voor degenen die willen genieten van de beroemde streamingkanalen zoals Netflix. Een VPN verandert het echte IP-adres van de gebruiker en laat hem verschijnen als de burger van een land waar die inhoud niet wordt geblokkeerd. Nu hebben sommige kanalen zoals Netflix echter een nieuwe wet aangenomen die gebruikers beperkt die toegang hebben tot de inhoud via VPN. Ze identificeren het IP-adres dat mogelijk eerder is aangemeld bij het kanaal met een ander gebruikersaccount.

Maar een toegewijde IP VPN kan dit probleem oplossen door u een IP-adres toe te wijzen dat altijd aan u blijft. Daarom kan niemand vermoeden dat het een nep-ID is, want telkens wanneer u inlogt, hebt u dat IP-adres elke keer.

Betere online game-ervaring

Als je verslaafd bent aan het spelen van online games, moet je wel eens problemen hebben gehad zoals een DDoS-aanval. Dit is het probleem dat ergernis veroorzaakt bij de gamers wanneer ze erdoor worden getroffen. Zulke aanvallen nemen regelmatig toe en veronderstellen dat dit gebeurt wanneer er lange online gaming-activiteiten of lastige e-sports zijn. Dit probleem kan worden voorkomen door een speciale IP VPN te gebruiken die uitstekende bescherming biedt tegen DDoS-aanvallen.

De Dedicated IP VPN gaat ook de problemen van vertraging en latentie tegen die u tijdens online gaming-activiteiten zouden kunnen onderbreken. Normale internetverbinding heeft dergelijke problemen als gevolg van het drukke pad waardoor uw gaming-pakketten worden verzonden, wat resulteert in vertraagde verwerking. Terwijl een speciale IP je helpt om te genieten van een ononderbroken en soepele spelervaring door je gegevens via duidelijke paden te verwerken.

Hoge snelheid

Tijdens het streamen van inhoud eist iedereen van een razendsnelle snelheid zonder onderbrekingen. Dit is het voordeel dat u kunt behalen door een speciale IP VPN te hebben. Vanwege het feit dat een gedeeld IP-adres door veel gebruikers tegelijkertijd wordt gebruikt en het een pad heeft waarlangs gegevensverkeer van veel gebruikers wordt verzonden, vertraagt ​​de streamingsnelheid.

Hoewel u verbonden bent met Dedicated IP of Static IP, krijgt u een duidelijk pad met weinig dataverkeer waardoor u snel en soepel kunt surfen op internet en inhoud kunt streamen.

Beschermt uw inloggegevens

Wanneer u verbonden bent met een Dedicated IP VPN, kunt u uw privé online transacties uitvoeren via alleen een bepaald statisch IP dat aan u is gegeven. Dit is een geweldige functie voor het bieden van uitstekende privacy terwijl u dergelijke gevoelige activiteiten uitvoert, waaronder financiële details.

Dit beveiligingsniveau kon echter niet worden geboden via gedeeld IP, omdat het door veel gebruikers tegelijk wordt gedeeld. Op deze manier worden uw online financiële gegevens en gevoelige informatie beschermd tegen spionage-entiteiten en hackers.

Vermindert downtime

Een gedeeld IP-adres, zoals eerder verteld, wordt elke keer dat u de verbinding start, gewijzigd. Hierdoor kan het, wanneer uw IP-adres wordt vernieuwd, een tijdje duren om te versnellen en dit kan het risico van vervallen veroorzaken. Een Dedicated IP VPN kan dit probleem echter zonder onderbrekingen oplossen, omdat het altijd hetzelfde blijft en niet van het ene IP-adres naar het andere hoeft te worden gewijzigd.

Beste toegewijde IP VPN Services-beoordelingen

Slechts enkele van de VPN's bieden de unieke functie van dedicated IP, omdat het een extra supplement is voor uw privacy. Ook wordt het statische IP-adres tegen hogere snelheden verstrekt vanwege de hoge vereiste middelen.

Dit zijn alle speciale IP VPN's die we hier zouden bespreken, die met uitzonderlijke beveiligingsfuncties en een extra optie.

NordVPN (Locatie - Panama)

landen: 57+ | Serverlocaties: Nvt | Aantal servers: 760+ | Meerdere apparaten: 6

dedicated ip vpn - Nordvpn

Voors:

 • Ondersteuning voor Bitcoin-betalingen
 • Geen logboekbeleid
 • DNS-lekoplosser
 • Dubbele VPN

nadelen:

 • Snelheidsschommelingen
 • Ingewikkelde gratis proefperiode

NordVPN is onze eerste verzameling voor specifieke IP VPN en heeft de meeste efficiënte functies om tegemoet te komen aan hun gebruikers. Het statische IP-adres wordt door hen aan de zakelijke gebruikers of de klanten op verzoek verstrekt en geeft hen een deel van de software die gemakkelijk te gebruiken is zonder grote inspanningen te vereisen. Het heeft een geweldige serveruitbreidbaarheid waardoor het uitgebreide opties biedt voor het streamen en deblokkeren van inhoud.

Met de speciale IP biedt het ook eersteklas privacyfuncties om uw VPN-ervaring veel beter te maken. De beveiligingsprotocollen die ze aanbieden zijn d.w.z. PPTP, L2TP, IPSec en OpenVPN met het recent toegevoegde mobiele beveiligingsprotocol IKEv2 / Ipsec. NordVPN biedt ook ondersteuning voor P2P-bestandsdeling, wat je een betere ervaring geeft tijdens het torrenting.

Het is gevestigd in Panama en daarom hebben ze feitelijk een nulregistratiebeleid dat u voorziet van perfecte anonimiteit. Het nadeel van NordVPN is echter dat het geen ondersteuning biedt voor het gelijktijdig verbinden van 6 apparaten met dezelfde server met hetzelfde beveiligingsprotocol, maar het kon u slechts met 4 apparaten tegelijk verbinden.

Het prijsplan dat NordVPN biedt, is veel betaalbaar en met de garantie van 30 dagen geld terug na de aankoop. De prijspakketten zijn;

 • 1 maand [$ 11,95 per maand]
 • 6 maanden [$ 7,00 per maand - $ 42 voor 6 maanden]
 • 12 maanden [$ 5,75 per maand - $ 69 voor 12 maanden]

Speciale vakantie-aanbieding

 • 2 jaar [$ 3,29 per maand - $ 79 voor 2 jaar] * aanbevolen *

PureVPN (Locatie - Hong Kong)

landen: 141 | Serverlocaties: 180 | Aantal servers: 750+ | Meerdere apparaten: 5

dedicated ip vpn - PureVPN

Voors:

 • Uitstekende prestatie
 • Split Tunneling
 • Geen logboekregistratiebeleid

nadelen:

 • Geen gratis proefperiode
 • DNS-lek

PureVPN is ook afkomstig van een van de speciale IP VPN's die deze unieke functie aan zijn klanten biedt. Ze hebben deze functie voor de internetgebruikers tegen een zeer redelijke prijs die hun privacy naar een topniveau zou kunnen brengen met de andere efficiënte beveiligingsfuncties. PureVPN heeft zijn servers in bijna 140 landen die toegang bieden tot de meeste internetinhoud. Ze hebben het voordeel van 5 aanmeldingen voor meerdere apparaten tegelijkertijd.

Er sterke codering van 256-bit met beveiligingsprotocollen PPTP, L2TP / IPSec, SSTP & OpenVPN. In vergelijking met andere VPN-services bieden ze onderscheidende functies zoals split tunneling en virtuele router. Via een gesplitste tunnel kunt u uw gegevens opsplitsen in versleutelde en niet-versleutelde, waardoor uw internetverwerking sneller verloopt.

PureVPN is gevestigd in Hong Kong en daarom hanteren ze het strikte no-log beleid voor hun klanten. Maar zoals we hebben ervaren, is het logboekbeleid saai wanneer de servers met DNS-lekken worden geconfronteerd. Ze bieden de 7-dagen geld-terug-garantie op hun prijsplannen die zijn;

 • 1 maand [$ 10,95 per maand]
 • 6 maanden [$ 8,95 per maand - $ 53,70 wordt elke 6 maanden gefactureerd]
 • 2 jaar [$ 2,95 per maand - $ 70,80 om de 2 jaar gefactureerd] * aanbevolen *

Toegewijde IP VPN krijgen

U kunt eenvoudig toegewijde IP VPN kopen door deze stappen te volgen;

 • Selecteer een VPN met speciale IP.
 • Ga naar de website van VPN-providers en maak een account aan.
 • Kies nu het tariefplan dat u wilt voor verdere betaling.
 • Voeg vervolgens de functie van speciale IP-add-on toe aan uw pakket.
 • Selecteer daarna een betalingsmodus.
 • Voer het geselecteerde betalingsbedrag uit en stap af van de website.
 • Download en installeer nu de VPN op uw apparaat.
 • Nadat de VPN is ingesteld, opent u de VPN-app en voert u in de gewenste optie het speciale IP-adres in en klikt u vervolgens op verbinden.
 • Na een paar minuten die VPN nodig heeft om verbinding te maken, kunt u eindelijk de speciale IP VPN ervaren met extra beveiliging en privacy.

Wat zijn de voordelen van een gedeeld IP-adres

Kostenefficiënt

Als u speciale IP-VPN vergeet, moet u een extra bedrag geven omdat dit als een extra functie bij de VPN-service wordt beschouwd. Er zijn echter veel gebruikers die gedeeld IP gebruiken op een moment dat de kosten verlaagt. Ook vereist de statische IP geen efficiënte en toegevoegde bronnen waardoor de kosten laag blijven.

Hoge anonimiteit

Wanneer u gedeelde IP gebruikt, krijgt u telkens het nieuwe en veranderende IP-adres dat u meer anonimiteitskansen geeft. Ook gebruiken veel gebruikers tegelijkertijd het dynamische IP-adres, wat het erg moeilijk maakt om uw identiteit te behouden en te herkennen.

Server kan eenvoudig worden geschakeld

Het gedeelde IP-adres geeft u de kans om de server waarmee u momenteel bent verbonden te wijzigen of om te schakelen. Dit is het feit dat het voor u heel gemakkelijk is om in een paar seconden alle inhoud van elk deel van de wereld te deblokkeren.

Met een speciale IP VPN is het echter een beetje moeilijk om uw locatie van de ene plaats naar de andere te veranderen als u andere internetinhoud wilt. U moet bijvoorbeeld een nieuw statisch IP-adres krijgen om van serverlocatie te veranderen.

Meer veiligheid

Zoals eerder besproken, is het gedeelde IP-adres het adres dat steeds verandert wanneer u verbinding maakt met de VPN-service. Hierdoor hebt u een grotere beveiliging beschikbaar in geval van cybercriminaliteit. Als het statische IP-adres dat u gebruikt bijvoorbeeld eenmaal is gehackt, zou het een moeilijke procedure zijn om een ​​nieuw te krijgen. Terwijl dit niet het geval is met dynamische IP, maar je zou de kans op dergelijke gegevensdiefstallen door internetbeveiligingssuites en routerfirewalls kunnen elimineren voordat je een speciale IP hebt.

Er zijn veel voordelen die u kunt genieten en ervaren terwijl u verbinding maakt met een speciale IP VPN. Sommige nadelen van statische IP zijn echter dat het een beetje duur is en over de hele wereld minder beschikbaar is. Maar de noodzakelijke beveiligingen voor de wereld van vandaag kunnen efficiënt worden verzorgd via een speciaal IP-adres.

Hier in dit artikel hebben we de VPN's besproken die u een optie bieden voor speciale IP met de buitengewone beveiligingsfuncties. Daarom kunt u gemakkelijk een VPN krijgen die u de vereiste functie in een betaalbaar bedrag geeft. Een nadeel van dedicated IP VPN is ook dat het anonimiteit kan beïnvloeden, maar aan de andere kant kan het erg handig zijn voor zeer specifieke behoeften.